Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc babeczki
Kroko, powiększone piersi u dziewczynek to pozostałość po naszych hormonami jeszcze w życiu płodowym, tak mówiła położna i pediatra, ale oczywiście skoro Cie to martwi, to sprawdź, zawsze bedziesz spokojniejsza. Zdrówka dla Was dziewczyny!!!
Aaaaa No i bardzo dobry pomysł z tym zabawkowym zestawem lekarza! U mnie tez szał z odruchami wymiotnymi masakra! Daj znać jak sie spisze nowa zabawka, wtedy moze i ja sie skuszę
Co do ciuchów z Lidla, poki co narzekam na body.... Strasznie sie rozlazły u góry, czasami Ania ma gole ramie, ja poprawiam także średnio mńie przekonują te ubrania.
Beszko, jak Ty ogarniasz ta ekipę to ja nie wiem... Początki w pracy mogą być trudne, tzn kwestia logistyczna ale z czasem wejdziesz w rytm i juz bedzie ok. Zdrówka!!!
Po nocy spojenie ok, choc humor wisielczy a ja płaczliwa. Wizyta u gin 12.01.
Konwi, sporo tych prezentów chłopcy dostali fajnie
Izo, bagno jak c*ul ale poki bratu sie oczy nie otworzą to nic nie wskuracie. Niestety
Zgredzia, jak tam noc? No i czemu barbie nie chcesz? Nigdy nie mów nigdy... Ja miałam, bawiłam sie nimi i nic złego mi sie nie stało. Chyba troszkę wyolbrzymiasz
Nenaa, No wlasnie, co z nextem? Bedzie? Komentować słów Diego nie bede, bo mi szczeka, cycki i ręce opadły dobrze, ze pomalutku Ania sie rozkręca, ale Pomalutkuuuuuuuuuuuuuu.... Ma czas (tak sobie wmawiam).
Mam zgagę, fuuuuuuuj. Wczoraj upiekłam "chleb z garnka", zjadłam pół (prawie) na śniadanie i zgaga gotowa. Wogole nie mam dzis na nic ochoty, na nic dzis tylko odkurzylam i piorę posłanie psa. Ania sie bawi a ja poszłabym w kime.
Do pozniej!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hej kochane ale was zaniedbałam
Krokuś Lila nosi 80-86 (86 zwykle z pepco)
Lara to uwazaj z tym spojeniem a jak sie czujesz wogóle ruchy już czujesz??
Blondik trzymam kciuki za kolejny cykl i żeby Madzia sie zaaklimatyzowała szybko w żłobku
ja teraz mam ten darmowy wykres i powiem wam hehe ze temp kreskowa czekam na owu
Summy zdrówka dla Tosi i oby Zuzia nie złapała
Ja wczoraj pojechałam po spodnie kupiłam w koncu w croopie wszedzie mega wyprzedaże worek kasy by sie przydał
Zgredzia wpadaj do mnie bo jak tak dalej pójdzie to małż pojedzie sam do rodziców ja tam nie jade oł noł wiec zostane z laskami sama
Co do przerostu gruczołu to Lilka miała jak była malutka miała wtedy chyba z 4 miesiące obkurczało sie ok 2 miesiące miałam obserwowac to sa hormony
Nenna Diego jest cudny uwielbiam słuchać tych waszych rozmów
Psocia, Konwi, Wróżko, Damo,Iza, Adulcova, Summi, Lara, Zgredzia, Blondik,Kroko,Beszka dla wszystkich wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oby przyniósł to czego nie dał 2016 szczęscia miłości pomyslnosciLaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredzia, my tez Sylwek w domu, spędzimy go przed tv, skacząc miedzy Katowicami, Warszawa czy Zakopanem.
Mam piccolo, obym wytrzymała do 24. To juz nie ten wiek ze sie wracało z sylwka o 8 rano ;( teraz człowiek sie boi aby nie zaspać na 24.
Blondik,kciuki za przeprowadzkę, oby zgrabnie poszło No i za żłobek Madzi. Bedzie dobrze!
Biedro, Ty sie w końcu starasz? Trzymam kciuki! Co z tym teściem? Czego chce? Co robi?
Czuje sie średnio, ale nie mam co narzekać. Ruchów jeszcze nie czuje. Tzn raz czy dwa mi sie wydawało ale to ńie to.
Malz zaś dzis był u lekarza, tym razem zapalenie oskrzeli. Nowy antybiotyk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 11:14
-
Lara a on non stop czepia sie wychowania Zuzi szantażuje ją ze jak ona u nich nie zostanie to on nic jej nie da to taki typ wampir energetyczny czepia sie wiecznie moich rodziców wypomina różne rzeczy szkoda gadać buc bucowaty twulicowy
Zdrówka dla męża.
Z ruchami no my mamy gorzej bo jesteśmy przy kości
Nie nie staram sie i juz nie bede decyzja nieodwołalna -
Dobra dobra, mowa mową, ale wyobraźcie sobie mój stres gdy mi powiedział, że rozmawiać chce...Już oczyma wyobraźni widziałam jak oznajmia, że np. żenić się chce, albo że dziadkami zostaniemy, czy coś...
Co do Nexta, nie jestem na to w ogóle psychicznie gotowa, tak jakby trochę jeszcze nie doszłam do siebie po jednym szokuKrokodylica, konwalianka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Biedra, do dupy z takim teściem co maz na to?
My po spacerze, pies wybiegany, Ania tez bo padła. Umyje podłogi i ląduje obok niej. Ostatnio (na czasie) usypiam ja śpiewając kolędy, Cicha Noc i lulajze Jezuniu, spokojnym głosem i dziecko zaraz śpi.Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
Ehh u nas zapieprz. Dzis moj byl z Frankiem u lekarza bo z rana jakis niby stan podgoraczkowy. No i wyszlo ze początki zapalenia pluc ( kaszlal troche faktycznie ale myslelusmy ze mu ten katar splywa po prostu no i mamy antybiotyk i zalecenia inhalacji. Nie wiem jak to zrobie bo jak slyszy to buczenie to wpada w panike:/ macie jakies rady? Z Antkiem ok. Przybiera ladnie co mnie mega cieszy. I zoltaczka mija. Ale wlasnie- teraz z Frankiem kiszka
Wybaczcie ze nie odpisze ale lece karmic. Oby te przeciwciala malutkiego ochronily...
Przesylam Wam wszystkim najlepsze zyczenia noworoczne! Zdrowka przede wszystkim dla Was i dzieciakow! -
SUMMI to po co ludzie sie modla eo Boga? Po co o cos prosza? Wojny to dzielo czlowieka ale choroba? Gdy dzieje sie cos zlego np. Ktos umiera albo traci dziecko nienarodzone to mowi sie ze to przeciez Bog tak chcial, ze to jego plan, ze mial w tym jakis cel, ze to proba dla nas.
Ale jaki sens ma takie straszne cierpienie???! I dlaczego cierpi niewinne, male dziecko??? Nie ma dnia teraz zebym o tym chlopcu nie myslala a mezowi gdy pytal na co wysylam to nie powiedzialam bo naprawde lepiej nie wiedziec.
Jeszcze nigdy mi sie taku kryzys nie trafil ale to co widze na tym portalu przerasta mnie kompletnie.
Gdy idzie sie do kowciola to czlowiek sie modli: dziekuje za to co ma i prosi o zdrowie, szczescie itd. PO CO??? Skoro Bog niczego nie robi? Za co maja dziekowac ci rodzice??? Co robi w takim razie Bog??? Gdzie on jest???
Tak ZGRedko to o tego chlopca chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 14:09
-
Psotko, nie rozumiem tego ataku - nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania, zreszta nikt nie zna. To, ze ludzie mówią Bóg tak chciał - świadczy o ich niewiedzy, takim przekazywaniu sobie czegoś, co nie ma sensu - nawet ostatnio słuchałam chyba ojca Szystaka, który właśnie odnosił sie do tego "bóg tak chcial@. Zeby odpowiedzieć (a przynajmniej spróbować porozwazac tak trudne kwestie, trzeba by posłuchać, poczytać komentarze ojców kościoła, opracowań, konferencji- juz kiedyś pisałam tu: ojciec Szustak fajnie pisze o tym, ojciec Witko - ma nawet taka publikacje : nie bój sie - wierz tylko - traktuje o uzdrowieniu dziewczynki, która umarła, w ewangelii i tam jasno jest napisane, ze oczywiście możemy prosić Boga o rozwiązanie naszych problemów, ale powinnismy zdawać sobie sprawę, ze to nie jest czarodziejska różdżka i Bóg nie działa w ten sposób, choć czasem tez - czego ja jestem żywym dowodem, ale to dłuższa historia. Dziwne, ze ludzie w takich sytuacjach myślą tylko w kontekście Boga, a na świecie jest tez szatan i to od niego pochodzi wszelkie zło). Tak, jak pisałam - poczytaj, np. ojca olszewskiego i wiele innych publikacji. Jeśli chodzi o inne kwestie czytasz badania, publikacje, zagłębiwszy sie, a jeśli chodzi o wiarę tak łatwi odpuszczasz, bo zerkasz na siepomaga, gdzie jest wiele cierpienia...dziwne...a poza tym jest tez duzo dobra, skoro ludzie pomagają.
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
SUMi ja nie atakuje ciebie. Poprostu sie odnioslam emocjonalnie do komentarza. Jesli
Pewnie kazdy wierzacy przechodzi etap watpliwosci. Ja akurat przeszalam widziec sens wiary. Co to daje?
Bog to nie nauka. Gdybym tak to rozwazala to napewno bym nie wierzyla bo nie ma zadnego dowodu na jego istnienie.
No ale zakonczmy to bo to nie forum do tego. Moze napisze do ksiedza ktory nam slubu udzielal. -
hej, nie zdążyłam się zakręcić a już 15:00 buuu.
Neena Diego boski jest!!!!
Blondik będzie dobrzee nie martw się Madzia się zaadoptuje i będziesz zadowolona. Bezstresowej przeprowadzki.
Młoda i jak po lekarzu?
Kroko no pewnie skoro się martwisz to idz do lekarza...pewnie też bym poszła.
Izo Borowskiej w ogóle nie biorę pod uwagę bo się za dużo nasłuchałam złych opinii i to nie od pacjetów a od położnych i lekarzy...
W sprawie brata współczuje ale faktycznie brat musi sam ogarnąć sytuacje.
Psotka co do Twojego postu każdy ma prawo do wątpliowści ale argumenty których używasz jakoś do mnie nie trafiają... Wydaje mi się że wiara w Boga ma pomóc znieść człowiekowi trudności które w ciągu życia się zdarzają. Choroby dzieci czy dorosłych to ani wina ani zasługa Boga takie jest życie...żywność którą teraz spożywamy powietrze którym oddychamy czy to jak spędza się teraz czas wszystko ma wpływ na nasze zdrowie lub naszych dzieci...takie jest moje zdanie.Blondik lubi tę wiadomość
Maniek
-
Kotko, watpliwości sa dobre. Oczywiście, ze Bóg to nie nauka i właśnie o to chodzi, co nie znaczy, ze nie należy czytać, doszukiwać sie, starać sie znajdować odpowiedzi, bo to, co otrzymujemy w kościele tylko, to ułamek rzeczywistości, a raczej tajemnicy, jaka jest Bóg, No, ale racja - zakończmy. Dodam tylko, ze w linku, który wkleiłem Szustak krótko odnosi sie do cierpienia, konkludując - cierpienie jest ostatnia rzeczą, której Bóg chce dla człowieka, co nie znaczy, ze nie cierpimy. Ja tez często jestem wściekła na te sytuacje, w której jestem, ale staram sie trwać i to mnie motywuje do zagłębiania sie.
Kroko, idź sprawdzić, pewnie lekarz Cię uspokoi.
Wróżko, współczuje, u nas ten sam scenariusz. Ja juz fiksuje z nimi dwiema chorymi w domu, dosłownie wszystko mnie wkurza..,Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 16:15
Blondik lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Biedra, do dupy z takim teściem co maz na to?
.
oczywiście tesc wyśmiał zabawke którą lili dostała a okazała sie strzałem w dziesiątke takie pianinko ośmiornica a dzwiekami melodyjkami zaczął nadawać na moich rodziców ze kto takie głupoty kupuje on mleko kupił po czym jak sie dowiedział ze to Rafał wymyslił prezent to zaraz zmiana płyty wrrrrrrrr -
zadzwonilam w 3 miejsca szukac sali i tak mnie to znuzylo, ze zasnelam na ponad 2h, spoznilam sie do zlobka (spoznilam wzgledem godziny, o ktorej zawsze mala odbieram)..
Drzemka oczywiscie wytracila mnie z rownowagi mojej, tj mam metna glowe i zamotana jestem..
Slub cywilny jeat gorszy niz koscielny, co sala to inny urzad cywilny (w zaleznosci od miejscowosci, bo w sali chcemy robic), a tam jedni daja sluby w dane dni..nie no juz mi sie nie chce..
Forum to nie jest dobre msce do dyskusji na tematy nazwijmy je swiatopoglodowe, Kotka zadala pare pytan a Summi pomyslala, ze ja zaatakowala. Najczesciej kudzie rezygnuja z wiary tlumaczac to zlem swiata, ale to zlo lezy w istocie religii niemalze, bo jest dzielem czlowieka, czlowieka wolnego, tj z wolna wola, ktora to wolna wole dal nam Bog..
I tak tesc Biedro kupil mleko, wiem, ze to Was dziwi, ale ja uwazam, ze prakryczny prezent lepszy niz zaden. Kwestia pieniedzy byla tu juz poruszana i nie trzeba do tego wracacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 16:51
-
O fuck, Kroko, współczuje angina jest paskudna zdrówka!!!
A co z ta piersią? Pytałaś?
Rzeczywiście, tez sie zdziwiłam ze mleko moze być prezentem, ale po chwili doszłam ze lepsze mleko, praktyczniejsze niż jakaś nietrafiona zabawka. Dobrze, ze choc tyle.... Choc sytuacji z teściem współczuje.
Jedziemy kupić stół, moze krzesła przy okazji, nie wiem jak damy rade z Ania, bo jest w takim szale zabawowym, ze malz ma problem aby ja ubrać. Ja wymiękam.... Mamo....przybywaj!!!!! (Juz 13.01 )
Aha, Zgredzia, moze Ty poczekaj z tym ślubem, żebym zdążyła sie wylazszcyc po porodzie co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 18:03
-
Lara: spadaj! To ja mam byc wylaszczona :p nie wiem czy do czerwca zdaze, uderzam wstepnie na wrzesien, ale nie chce koncowki zeby jeszcze bylo cieplo. Mojemu wszystko jedno wrrrr a ja nawet nie wiem o co pytac w tych noclegach