X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Summi wow aż tyle kobiet sie poprawia że taki okres oczekiwania???
    Ja myślałam o zrobieniu piersi bo po Jagodzie jak widziałam je to mi się przykro robiło że takie uszy jamnika:( dlatego po Zuzi raczej też bede chciała zrobić a już zaczynam zbierać kase...( narazie nie wiem ile to kosztuje ani w ogóle co i jak). No i mam nadzieję że starczy mi sił na jakieś ćwiczenia żeby wrócić do formy....

Kroko no przykro że niania się zaraziła ale przecież nie specjalnie to się stało więc nie miej wyrzutów no tak bywa. Sylwester też będzie za rok:) Najważniejsze żeby się wyleczyć.
    Zgredzia jak zadzwonisz gdziekolwiek lub umówisz się na spotkanie to przeważnie właściciele wszystko sami CI powiedzą bo pytania przeważnie są te same.

U nas noc średnia..jagoda nie mogła wczoraj zasnąć i w nocy też się budziła...dlatego ide się położyć bo nie wytrwam popołudnia.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupie jestescie z tymi operacjami :-)
    Maniu uszy jamnika mnie rozbawily..

Mala w zlobku od 10, skoczylam z mlodym do Lidla,tam mase slodyczy nabylam na Sylw w domu chce zrobic cos fajnego, zeby nie bylo tak zwyczajnie, na ddtvn zrobili babeczki wytrawne, moze bym cos zrobila jakas ziemniaczana itp. Jakies pomysly?

A i dzieki za pomysl z pytaniami, wczoraj np widzialam talerz 195 zl + 45zl za nocleg, mysle tez czy nie wynajac sali oddzielnie a nocleg gdzies w krk jakies pensonaty, bo niektore sale sa takie ladne a bez noclegu, my chcemy sale w stylu goralskim w skrocie, drewno itd

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka
    Ja placilam 165 + 75 poprawiny + mój alkohol, moje ciasta i tort. Wiejski stół za 45zł/os. Miałam obiad 3 mięsa do wyboru z czego 2 przypadają na osobę, zupę. 4 ciepłe dania oprócz tego + zimna płyta full wypas - z reszta wysylalam Ci stronkę do "mojej sali".

Ja przygotowywalam wesele w 6 miesiecy i nigdy wiecej bym sie na to nie pokusila, za pochopnie, za szybko, niedogarne wszystko.

Skoro to ma byc Twoj wielki dzien to musisz sobie to mega wszystko obmyślić, nic nie odkładać na drugi plan. Fotograf, fryzjer, makeup, sukienka, dekoracja sali - to sa pierwszorzedne sprawy, serio. Ja nawet zaproszenia dopasowywałam do mojego biało-amarantowego wesela.

Zaproszenia dawałam 3-4 msc wcześniej.

W ogole Ty masz zamiar sponsorować hotel? Dla wielu osób? Pytam, bo u mnie wszyscy byli "stąd" i nie miałam konieczności :)

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien kiepski :( Zuza gorączka podejrzewam angine bo jezor brzydki brzuch ją boli spi teraz bidulka Lilka zasnęła na drzemkę

Lara tesciowa jest hmm jakby ubezwłasnowolniona przez niego nie ma swojego zdania jest raczej po mojej stronie ale nie potrafi tego okazać nawet sama nie przyjedzie do nas :/

Zostajemy w domu szkoda tylko że kosztem chorej Zuzinki :( małż wraca już z pracy wiec pojade po leki dla Zuzi bo do lekarza nie ma szans dzis :(

Zgredzia ja miałam slub o 16 potem na 17:30 obiad zimna płyta potem ok 20 ciepły posiłek zimna płyta sałatki potem był tort podziekowania oczepiny (wiem ze masz cywilny :)) i ok 1 w nocy barszczyk z krokiecikami lub pasztecikami impreza skonczyła sie ok 3 nad ranem miałam 30 osób
    Zgredzia cudny pomysł na sale piekne sa te góralskie ja kocham jest taka jedna w Bielsku koło lotniska cuuudo :) ale ceny mają straszne hehe my mieliśmy w zameczku w Winiarni u Renarda sie to nazywało w Sosnowcu :) tez było super klimatycznie

ok ide liste co kupic robic bo jak zwykle połowe zapomne

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 30 grudnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasz obiad tez był 3 miesa kluski ziemniaki frytki i 4 surówki
    tort kupowalismy u nich, alkohol swój plus mój brat barman drinki robił :P jakby co polecam hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 30 grudnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh co do operacji trzy mam na celowniku : zmniejszyc cycki i ukształtować, obciąć zwis z brzucha i wyciąć żylaki z nóg :P dobra to se pożartowałam ale żylaki wyleczyć musze

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fotografa niet!
    sukienka w sklepie na wagę ogarnę i coś wymodzę z niej :)
    Makeup sama (już kiedys mi ktoś robił i to było ohydne)
    fryzura też nie śłubna, pójde dzien wczesniej do mojej Pani, ktora moj leb zna i jakos mnie utnie..
    zaproszenia będę (o ile) na luzaku
    o dekoracji nawet nie myślę, zupelnie zbędne to dla mnie..

uwaga wstępnie zarezerwowałam na koniec sierpnia i uwaga trochę to może przewrotnośc losu, ale mój już miał tego dnia ślub..powinnam się bać ;) ?

Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 30 grudnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgrdzia bierz moją kiecke i coś z niej zrób :)

Olej date to ma być wasz dzien :)i to bedzie wasz dzien i wasza data

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 13:42

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zorganizowalam slub w 3 miesiace ;). A do tego sama robilam zaproszenia i wizytowki na stol. Sal widzialam mnostwo.

Czemu nie chcesz fotografa? A moze filmik?

Ja zaluje bardz ze nie malowalam sie sama :(. Moim zdaniem mialam za duzo tapety choc i tak kosmetyczka zrobila minimum. Mojemu mezowi sie chyba bardzo nie podobalam :/

Bardo b chciala zrobic sobie cycki ale sie boje. Niestety problem jak u Manka :/ uszy jamnika.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 14:08

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia tez nie miałam żadnych dekoracji jedynie na naszym stole taka michę szklana szeroka wypełniona woda i w niej pływały same główki stokrotek. Miałam w takim drewnianym domku i uważam ze był taki klimatyczny ze szkoda było go obwieszać czymkolwiek ... taki styl rustykalny. Co do daty to wg mnie każda dobra liczy sie to co macie miedzy sobą i Waszymi sercami.
    Kiecke możesz poszukać używana za grosze. ( ja wywalilam swoją po 3 latach bo nie miałam komu oddać:().

Biedro zdrowka dla Was.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Zgredko, super. Ja tez koniec sierpnia bralam koscielny. A kotrego dokladnie? A co do daty slubu poprzedniego, to jesli tobie to zwisa, to olej...a jesli mialoby Ci przeszkadzac, to bym jednak wybrala inny termin....

My tez slub w eksperowym tempie...bo 28.03 maz sie osiwadczyl, 5.06 cywilny a 30.08 koscielny i to ponad polowa gosci przyjeznych. Musialam autobus na lotnisko zamowic hahahaha

Spisz sobie, co dla ciebie jest najwaznijesze i o to sie wypytaj plus rzeczy oczywiste, ktoree dziewczyny juz wymienli (szkody, co wlicozne itp.) . Czesto sale maja dj czy orkiestre,z ktorymi wspolrpacuja. Moj brat mial taka orkiestre i byli suuuper.

U nas nerwowo i zbiegani. Plecy nadal srednio. Mlody nadal w starym pokoju. Dzis wybralam parkiet i sofe na dol do saloniku i co? I suszarka sie jebla (sorry za slownictwo). A przy mojej 3 i naszym klimacie musze miec niwa na juz.

Wczoraj szefowa dzwonila, ze w pon.wolne mamy ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurrrra moj maz wlasnie dostal prace na stale! Juhuuu
    Teraz mozemy w koncu o jakims domu pimyslec realnie.

MANIEK, zgredka, Izoleccc, Krokodylica, beszka, marissith, adulcova lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: Gratulacje, dla mnie praca jest bardzo wazna, takie poczucie bezpieczenstwa, super! To dzis swietowanie, stawiaj flache :-)

Beszko: jeszcze gdzies z tylu glowy jest alarm ostrzegawczy na te date, a ostatnio sobie mowilam, ze powinnam skuchac kazdego glosu intuicji.. maja tez termin na koniec lipca i pazdziernik, a moze twn pazdziernik? Ale to deszczowy brzydki miesiac..a moze nie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane no oby nie urodzic w 2016 juz, taka schiza ;-)

Ciezko juz, ale co poradzic

Zuzia i Kroko zdrowka dla was, masakra angina, jaki to bol, allllaaa

Zgredzia ja mam suknie na sprzedaz tanio ;-) jakbys chciala podesle zdjecia

Ja tam nic nie zmieniam w wygladzie ;-) nos jak nos chociaz oruginalny hihi

Buziaki kochane ide legnac bo Leo wlasnie zasnal

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Tomek też zagilany :-\ mieliśmy iść do znajomych jutro ale siła rzeczy zostajemy w domu. Biedny maluszek się męczy.

My ślub mieliśmy tylko cywilny. W grudniu się zdecydowaliśmy (3 lata od zaręczyn) a 17 mają braliśmy ślub. Przyjęcie w wynajętej restauracji. Nie było to typowe weselne bo takich oboje nie lubimy, a obiad z tańcami :-P sukienkę szylam na miarę, kosztowała mnie 500 zł a była wg mojego projektu.

Co do operacji to ja bym też zrobiła sobie nos i uszy bo ich u siebie nie znoszę. No i po dzieciach pewnie będę musiała zrobić brzuch bo już teraz mam mega rozstęp mięśni.

Zdrówka dla chorowitkow.

Edit: czy to moje dziecko jest duże czy wasze są drobne bo mój Tomek wyrasta z ubranek 80.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 21:01

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak ja się odkąd urodziłam obżeram...nie potrafie przestać ;/ ale wezne się dopiero jak skończe kp także nie powiem kiedy ,bo nie wiem ;P

Ja chciałabym pozbyć się na maksa cellulitu i rozstępów a i zęby do zrobienia tzn sztuczne chyba wszystkie cała szczęka aaaa ale chyba nic nie zaradze za bardzo ale póki co aż tak źle mi nie jest ze sobą a Ci najważniejsi czyli mąż i bliska mi rodzina akceptuje mnie taką jaką jestem i ja w sumie też choć schudnąć i tak schudne .Marzy mi się -10kg buuu ;P

My też tylko cywilny(maj tego roku).Może i kościelny będzie ale nic na siłe i nie na pokaz ,rodzina skromna max 30 osób najważniejszych i tyle ale to za pare lat.Jak już się ustabilizujemy z mieszkaniem i kupimy nowe auto ,bo nasz złom coraz bardziej się sypie ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 18:40

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia my braliśmy w lipcu moi rodzice w lipcu dziadkowie w lipcu dzieci lipcowe kocham lipiec

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie czy te wszyskie malzenstwa sa szczesliwe..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, wierzesz w zabobony? Zobacz, ze w roznym jezyku roznie bywa z tym r w nazwie danego miesiaca ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi siedzi w wannie. Moj maz nalewa mu do wiadereczka lodowatej wody a ten czubek na siebie wylewa i sie smieje ;D

Dzisiaj jechal na jarmarku bozonarodzeniowym prawdziwa ciuchcia! Taka mini ciuchcia ale na wegiel i z para i maszynista :D. Super sprawa a przejazd za jedyne 2 euraki.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2207 2208 2209 2210 2211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ