Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laseczki,
Szczęśliwego Nowego Roku, zdrowia, spełnienia marzeń, oby ten nadchodzący rok był lepszy niż ten mijający.
Ja niestety smarkolę, Zuzia na razie nie, mam nadzieję, że chociaż to ją ominie. Po południu dawałam jej syrop przeciwgorączkowy. Mój chłop chory, masakra.Izoleccc lubi tę wiadomość
-
Dziś Zuzia kończy 21 miesięcy.
Czas ucieka.
A ja postanowiłam zamówić jej parę nowych książeczek, siedzę na alledrogo, przeglądam oferty jednego sprzedawcy i póki co mam w koszyku 87zł... oj będzie tego więcej.... a i tak odrzucam z połowę tego co mi się podoba.MANIEK, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej, my siedzimy. Patryk poszedł normalnie spać.. Fajerwerków się bał.. Tymek padł 30 min temu.. Nie doczekał..
Wszystkiego najlepszego kochane w Nowym Roku! Niech Wam się szczęści, bądźcie zdrowe i Wasze rodziny, bądźcie asertywne, zadowolone z życia, z rodzin, pracy. Odpoczywajcie ile się da i zawsze znajdzcie czas dla siebie, czas na rozwijanie marzeń.. Dziękuję a Was, Wasz czas, rady, usluzne ramię..Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w Nowym Roku! Oby lepszym..
Młody na nogach od 6, Tymek wstał po 7.. Jestem półprzytomna, bo poszłam spać o 2..los matki, bo tatuś śpi oczywiście i goście.. O już wstał szwagier..
Jak u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:19
-
Hej,
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Poszłam spac zaraz po tym jak w miarę ucichło strzelanie, inaczej sie nie dało, Ania zaczela sie wiercić, ale przespała. Obudziła sie po 7. Teraz stoją z ojcem w oknie i oglądają niebo i samoloty na nim.
Za godzinkę zbieram sie do kościoła, idziemy osobno, abyśmy mogli cos mieć ze mszy, a nie wieczne bieganie. Wiec Ania zostaje teraz z tata a ja zaraz musze sie przygotować i lecieć.
Wczoraj stwierdziłam ze jednak nie trawie sylwestra, tego strzelania itd. Starzeje sie ;(
Pa -
Hejo u nas lipa byla ale coz sie spodziewac jak sie ma taka mala dwojke bobasow. Mala dala w sumue od poludnia mega popalic malo spala duzo plakala. Ale wieczor to byl kosmos...brzuszek niestety ehh nie umiala spac jedynie rece a tak to ryk . Zasnela jak siostra sie uwinela kolo 1;30 I spala do 8 takze tu fajnie bo I ja skorzystalam ,mleko sciagnelam I chwile po niej zasnelam. Z rana wielkie kupsko I spi ale steka cos co chwila.
A szalal do polnocy I widzial z nami fajerwerki ale wykonczony byl na 102 gdyby nie ciocia pewnie zasnal by o wiele szybciej. Moze za rok bedzie lepiej I weselej w nowym m dzieci wieksze hmmm dzien jak codzien bynajmniej teraz hehe.
Ja juz mam kuchnie ogarnieta teraz zbozowka I pieguskiA juz wstal I sie bawi.
Szczesliwego dziewczyny:) -
Dzień dobry w Nowym Roku
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszyKrokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hejo moja jak zasnęła o 18 to przespała cała noc do 6:20 my trochę gorzej bo o 2:00 ale nie jest zle o 9 rosół gotowy:) teraz ja wracam do łóżka a maz z jagoda i psem na spacerze bo piękna pogoda....
szczęśliwego Nowego Roku jeszcze raz i oby sie spełniły wszystkie wasze postanowieniaKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Zuzi fajerwerki nie ruszały, spała w najlepsze.
Ja już jestem zasmarkana na maksa, rano robiłam inhalację, teraz robię drugą.
Konwi... los matki, o tak... ja chora na antybiotyku ale muszę wszystko ogarnąć sama bo przecież mój mąż chory też (do lekarza nie pójdzie) i poszedł sobie leżeć / spać.
Już mu zapowiedziałam że po obiedzie ja idę do wyra. -
Oj kroko wspolczuje choroby. To tak meczy czlowieka ale nie poddawaj sie I walcz zdrowka zycze
Krokodylica lubi tę wiadomość