X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech nie mam siły na nic, taka jestem osłabiona, a ten antybiotyk jeszcze dodatkowo mnie osłabia, gardło napuchnięte, poszła bym już spać, ale nie mam siły się umyć...

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko zrob dobie dzień dziecka i śmigaj spać na brudasa :) zdrowie ważniejsze.
    Psotka gratulacje super zaczynacie nowy rok:)
    Zgredko ja tez w lipcu miałam cywilny ( po kryjomu przeć rodzina !) a w czerwcu 3 lata pózniej kościelny mój brat w maju i śmiem twierdzić ze on i ja mamy udane małżeństwa.
    Beszko czyli poniedziałek jeszcze "odpoczywasz" a od wtorku "witaj praco" :)

Gotowałam rosół ( tak moje dziecko na kolacje zjada rosół i to porcje jak dla dorosłego!) i upiekłam makowiec no mój maz uwielbia ... a miałam robić rogaliki z nutella ... no trudno.
    Mama dzis po wizycie narazie wszystko ładnie sie goi lekarz zadowolony takze w koncu dobre wieści.
    Idę pooglądać pretty women:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko: no wlasnie ostatnio myslalm ze te najlepsze miesaice w ang nie maja r czyli w romanskich i lacinie tez nie ;)
    Mały uspil się sam przy inhalacji, po odlozeniu zasnal szybko, ale też szybko się obudził i godzina przy cycu
    mała nie spała w ogóle dziś, więc zasnęła przy butli

oby to już były sny do rana

jol

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem przesadna co do daty.

Manku, terminy mega odległe, jeśli chce sie u konkretnego lekarza - ja chciałam, bo nos to centrum twarzy. U mnie cycki jeszcze gorzej - jak u Baseta;( niby wszyscy twierdzą, ze nos kam okej, ale..:

Zgredko, a nie chcesz, zeby goście sami ogarniali nocleg? Ja byłam na takim weselu na Nazyrach Ninie przeszkadzali mi to, ze sami płaciliśmy. Za talerzyk u nas było 175 zł piec lat temu, w promocji, ale sala ładna,

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasna d*pa, mój mąż dostał takiego kataru że cieknie mu jak z kranu. Mam nadzieję że nie zarazi nas, jeszcze by tego brakowało. :(
    Załamałam się. Idę to przespać.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie talerz 180-200 na tej sali plis nocleg, a nie wiem z tym noclegiem to wiele osob by odmowilo

Maly sie oczywiscie obudzil i ciamkal nie dalam rady i dalam smoka, zassal i zasnal..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Kroko zdrówka dla was
    Blondik powodzenia z przeprowadzką

Też bym sobie poprawiła piersi, jak tylko skończę kp.... za 100 lat :D

My cywilny wzięliśmy w Paryżu, kiecka z allegro za 150 zł :P buty z daichmanna, sama się uczesałam i pomalowałam, bukiet kwiatów z pierwszej kwiaciarni za 10 euro :D fajnie było. No i chajtnęliśmy się w maju.

Pozdro laski

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry sylwestrowo. Wszystkie śpią? A może szykują menu sylwestrowe?

Do mnie wczoraj siostra przyjechała, a Patryk chyba wyczuł nosem bo wstał o 5.40. Jak żyć? :)

Wczoraj na crossie nabawilam się kontuzji, pośladek zbity:( boli

Kroko, jak tam dziś, lepiej coś?

Beszko, jak sylwestra spędzacie?

Zgredko i jakie menu przewidzilas?
    U nas będą : tortille, ciasto francuskie z pieczarkami, boczkiem i serem, kapusniaki z barszczykiem. Plus sałatka, napoje i zimne przekąski.

Buzi

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• beszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Konwi, u nas dupa. Maz mnie wkurza od wczoraj, wiec humor mam wisielczy. Do tego burdel...mega burdel. Pranie stoi, bo suszarki nie mamy nadal (dluga historia...i tu wlansie maz zaczal mnie wkurzac). Dzieciaki sie tluka. Od wcOraj kaze im sprzatac w ich pokojach. Hmmmnadal jest burdel. Beda konsekwencje. Maz robi indyka na obiad i stresuje sie przy tym jakby sam krol norweski mial wpasc na obiad. Oprocz tego maja byc 2 ciasta, o ilebede miala kiedy zrobic, bo en ptak musi ze 4 godz.w piekarniku siedziec, a rNek caly zmarnowany, bo moj maz zamaist wpasc do sklepu i zalatwic co trzeb! To lazi i sie zastNawia. Jakby kurde na spacerze byl. Tak zakupy to i ja koge robic, Le nie! Ja to musze dupe streszczac. No i cala godz.zmarnowalismy na jezdzenie i szukanie brytwanki do ptaka, bo te co mamy jasnie pan uzuc nie chce.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry,

Słabo tu dzis ;(
    Witam sie w ostatnim dniu tego beznadziejnego roku (dla mnie) choc było w nim sporo dobrego to jednak smierć Kola przyćmiła wszystko :/
    Tak jak pisałam wcześniej, Sylwek w domu, sami, spokojnie. Zreszta, jak większość z nas....
    Szczerze to jakoś nie lubię Sylwestra, nie wiem z czego tu sie cieszyc? Ze człowiek rok starszy? Bleeee ale ok juz nie narzekam.

Ania usnęła, a ja zabieram sie za dalsze odkażanie chaty. Tak mnie dzis wzięło, domestos poszedł w ruch.

Beszko, No czasami tak jest, takie dni...

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!!!
    Wszystkiego dobrego w Nowym roku :) samych szczęśliwych chwil ale przede wszystki zdrowia dla Wszystkich Was!! Jak najmniej smutków, duuuuuzo miłości i spokoju tym które potrzebują :)
    Ściskamy Was nocno i do usłyszenia za rok ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo udanego wieczoru Wam życze ;] my w domciu z dzieciakami i siostra ze szwagrem wpadną sie nudzic z nami i walczyc z dziecmi hehe

Mała płacze dzis duzo ,brzuszek chyba...wczoraj poszalałam z zarciem ehhh mam dosc tego kp mleka jak na lekarstwo raz fajnie a za dwa dni ledwo 110ml sciagam a mala zlopie 140ml ;/ ahh niech to szlag no. Dzis walne se karmi zurawina moje love hihi

Obecnie robie salatki i przygotowywuje pomalu dom na wieczor .Musze jeszcze pranie porobic i podlogi pomyc ,lozko przebrac. Leb mnie juz nawala,bo oboje od rana daja popalic jak jeden sie drze to drugi tez i na okraglo a dom tonie w zabawkowych gratach A mimo,ze co chwile odkladam to diabelstwo niech to szlag ! ;/
    Padam.Ale koniec marudzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 14:25

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Pytanie czy te wszyskie malzenstwa sa szczesliwe..
    Moi rodzice są mega szczęśliwi
    Dziadkowie maja juz 58 lat i są super zgrani
    My tak jesteśmy szczęśliwi

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosolej zabawy Sylwestrowej zycze tej domowej jak i balowej, kazdej, my w domu ale wesolo na bank bedzie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym Nowym Roku - przede wszystkim mniej spin, dużo zdrowia, miłości, ciekawej pracy ;)

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwile - wszystkiego naj!!!

Rok do dupy, diagnoza Zuzu u nas pogrzebała wszystko, ale sie wygrzebujemy!!! Oby nowy rok był dla nas wszystkich lepszy!!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hola,
    Mok sprzatal kuchnie teraz robi przekaski (on placki z cukinii' ja babeczki ziemniaczane z suszonymi pomidorami), ja bawie sie z dziecmi, co chwila do niego krzyczac "lucja zabiera mi klocki, zgubila klocek, ona mi przeszkadza", chyba nie powinnam zamawiac duplo.. moj sie pyta czy to jej zabawki?

Beszko: oby do wieczora humor sie poprawil, bo przeciez na Twojego nie mozna sie zloscic :-)

Na Nowy Rok zycze Wam wszystki Naj, zdrowia dla dzieci chorowitych, radosci z naszych pociech, zeby sie lafnie rozwijaly i chlonely ten swiat, braly z niego co najlepsze, dla ciezarowek spokojnej koncowki ciazy, lekkich porodow i bezkolkowych radosnych maluchow, dla starajacych sie szybkiego strzalu :-)
    Dzieki, ze bylyscie przez ten rok ze mna...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samych radosnych dni w Nowym Roku :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo my dzis cały dzień u mojego brata Jagoda przecudnie bawiła sie z bliźniaczkami tańczyła itd ... niestety nie miała drzemki wobec czego gdy wracaliśmy o 16:00 to sie zaczęło płacz jak nigdy po 20 min darcia sie zasnęła po kolejnych 20 dojechaliśmy i sie obudziła no i znowu płaczu a płaczu ledwo uspilam zasnęła przed 18:00 i teraz spi ... co bedzie pózniej hmmm no sie zobaczy.

Dla mnie ten rok jeden z najgorszych z początku stres o kredyt potem choroba mamy ... jedyne co dobre to szybko udało sie zaciążyć acz teraz jak pomyśle co mnie czeka ( noworodek + Jagoda+ kancelaria) nie wiem czy ja to wszystko ogarnę.
    Beszko oby humor Ci sie poprawił.
    Ja tez Wam zycze zdrowia w nowym roku dla Was i dzieci bezproblemowym adaptacji zlobkowych, pomocnych i wrażliwych mężów, spektakularnych powrotów do pracy, pięknych figur nosów uszu ust i nieopadajacych piersi, ciąż dla starających sie , spokoju i w razie problemów szybkich i skutecznych rozwiązań. Zgredko i Tobie zycze wspaniałego niezapomnianego ślubu i fantastycznej zabawy oraz zgodnego i szczęśliwego małżeństwa..

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę wam wszystkim żeby nowy rok był lepszy od mijającego i żeby udało wam się zrealizować plany i marzenia. A przede wszystkim zdrowia dla was, maluchów i całej rodziny. No i udanej zabawy :-P

‹‹ 2208 2209 2210 2211 2212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ