X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko: 20km od krk, 14go

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziewczyny, ściany, sufity zostały zrobione znacznie wcześniej. Teraz wyszły pewne niedoróbki, np klime zakładali po zrobieniu ścian i gładzi, wyryli w ścianie spora dziurę, No i to trzeba było zakleić. Do tego postawiona była ścianka, ktora tez trzeba było "przetrzeć" gładzią. I wujek miał to zrobic przed położeniem paneli, ale niestety zawsze cos, tu nie wyschło, tu cos tam,a montaż paneli mieliśmy juz uzgodniony znacznie wcześniej. No i tak wyszło ze przecierkę tych kilku miejsc wujek zrobił dzis. Fuck

Mam nadzieje ze teraz wyjaśniłam wszystko. Na budowlance troszkę sie znam (teoretycznie) wiec kolejności bym nie popierdzielila heh

Adu, przykro mi ze tak was potraktowali. Pozniej utworze wiadomość z wieloma odbiorcami i tam juz będziemy sie komunikować w temacie dat urodzin i adresów, ok? Teraz chyba sie Kimne.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Lara miałam się pytać.
    Ile stopni macie w mieszkaniu i jak ubierasz Anię w nim?
    I podaj przykładowy ubiór na spacer, np przy 0 stopni i przy mrozie jak dziś.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, w domu mam 22 st. Ania ubrana w bodziak z długim i spodnie i skarpetki.
    Na temp jakie były ostatnio (powiedzmy ze umiarkowane zimno) to miała body z długim, rajtuzki, spodnie (cieplejsze legginsy), bluzeczka lub cienki sweterek, cienki komin pod szyje, kurtka zimowa, czapka.
    Na taka tempke jak dzis miała założone body z długim, rajtuzki, spodnie w stylu kombinezon, sweter rozpinany, kurtka, komin, czapka i rękawiczki.
    Dodatkowo buzie smaruje kremem na zimno. Koniecznie!!!
    Ale gdybym miała wyjsć na dłuższy spacer to pewnie pod spodnie z kombinezonu zalozylabym miękkie cienkie spodnie. Tak zeby mogła sie ruszać.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki
    Zuza poszła troszke na powietrze z tatusiem aaa swieto narodowe :P
    Lilka zasneła szybkie gołąbki bez zawijania z parowaru gotowe

Zgredzia gratulacje sali i terminu aa co to bedzie za ślub :)

Kroko u nas w mieszkaniu ok 22 stopnie Lili lata w body na krótki rekaw rajtki i spódniczka albo getry i skarpety jak otwieram uchylam okno to zakladam długi rekawek

na dwór body ala podkoszulka dlugi rekaw bluza i kurtka rajtuzki i polarowe spodnie lub od kombinezonu krem na buzie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko- w sumie nic. Nurofen i czopkoi przeciwkaszlowe w razie potrzeby.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:45

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, tak mówił lekarz, oglądałam tez sekrety chirurgii i tam zawsze było w miejscowym, a to info ze strony kliniki:

"Korekta uszu jest standardowo wykonywana w znieczuleniu miejscowym, jednakże zdarzają się sytuacje, gdy na prośbę pacjenta stosuje się znieczulenie dożylne, podczas którego pacjent śpi"

Cdn, bom w amoku sprzątania

Cd: Lara, chyba nie da sie uniknąć takich sytuacji przy remontach i budowie. Nam schrzanili ocieplenie domu, ktore miało kosztować 20 tys a kosztowało 36 i odpada elewacja!!! I kilka innych kwestii.

Manku, to będziemy sie razem operować.

Zgredko, super, ze macie termin. I zazdroszczę braku kompleksów, ja to jestem jeden chodzący kompleks.

Kroko, mój maz z garażem taki sam i nie rozumie o co mam pretensje, choć dziś picuje dom;) Hyhy

Adu, śmiech na sali takie zachowanie - spuść ich na drzewo!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:57

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zGredzia ja tez kompleksów pozbede sie na siłce :)

Psocia zdrówka dla Dominika

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:53

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok ja ubieram Zuzię praktycznie tak samo, tak ostatnio pisałyście o tym przegrzewaniu dlatego pytam.
    Tyle że u nas teraz w mieszkaniu się tak nie nagrzewa. :/ Mamy około 20 stopni, chodzi w bodziaku na krótki rękaw plus bluzka z długim rękawem lub cienki sweterek. Rano bluza bo po nocy mamy zimno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Sorry że się nie odzywam ale dziecko mi się zepsuło i spać nie chce w dzień. Do tego ma nadal mega katar więc nawet jak usnie to się wybudza bo mu się ciężko oddycha. Ehhhhh biedny maluszek. Jak widzi katarka to ucieka mi z łóżka tak się boi.

Piszę co pamiętam.

Lara też bym się wkur@ na wujaszka a męża bym chyba palnela w łeb z kazała mu samemu myć panele od nowa.
    Ja też chętna na kartki.
    Beszko współczuję sytuacji. Mam nadzieję że uda ci się zarezerwować lot.
    Summi ja bym szczepila najwcześniej po 2 tygodniach, a jak termin nie pasuje to jeszcze później. Zwłaszcza jeśli ty jesteś przeziębiona.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u MNIE TEŻ JEST ZE 22 STOPNIE, A MAŁA LATA W BODY Z KROTKIM I SKARPETY
    JAK DZIŚ MIAŁA BODY Z DŁUGIM TO BYŁA UPOCONA.
    sorry za caps, ale nie mam siły pisać znowu..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro idziemy ogladac dom. Fajne polozenie itd tylko....jest z prefabrykatu :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ni z gruchy ni z pietruchy .Dajecie jeszcze dzieciakom witamine d3? ja juz długo A nie podaje i kurcze czy to źle czy dobrze hmm przyznam,że zapominałam.

H ma dzisiaj dwa miesiące ale leci.Od wczoraj ma chyba skok rozwojowy,bo za nic na swiecie nie chce spac cos poplakuje ciagle a jakos nie wyglada to na brzuszek.A ostatnie dni to bylo tak,ze zjadla i zaraz sama zasypiala a od wczoraj nie ma bata...ciezko jest oby szybko minelo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 18:38

Smoczyca1, Biedroneczka83, Summerka, LaRa, Nenaaa lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MLODa ja daje, ba, sama biore. W naszym klimacie to slabo ze slonciem wiec napewno dziecku nei zaszkodzi.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda ja bede dawac do min. 3rz

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po wizycie mala wazy 6150 g kluska mala:)lekarz nie zaszczepil slyszac ze Leo byl chory kazal odczekac min tydz umowilam sie na 17 sty ale przeloze bo mam rehabilitacje wiec bedzie na pozniej
    od jutra podajemy warzywka ciekawa jestem jak zareaguje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 16:47

Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas - 13 st było i Patryk miał kalesony, na to ocieplane spodnie. Koszulka z krótkim i Bluza, cienki komin, kurtka, rękawiczki, czapka i gruby komin. Byliśmy 30 min.

Lara też bym się wkurzyla

U mnie w domu 21, w sypialni 18, u Tymka cieplej bo też ok 20-21. Dzieci chodzą w krótkim rękawie na to cienia bluzka. Dresy i skarpetki.

Młoda śliczna ekipa

Psotka a może akurat będzie fajne, widzę że ostro wxieliscie się za szukanie domu.

Ja na mojego dalej zła.. Ale dziś poszłam na cross i trochę się zasiedzialam później, więc wyszłam z domu na 4h ale cudnie.. No i teraz wstałam z drzemki :)

A i Patryk dziś jeść nie chce.. Zupy nie, z obiadu drugiego zjadł pudelko kapusty z marchewką.. Ryż, mięso i inne warzywa nieee ciągle narzeka na :"ala" w buzi, pokazuje na zęby - dwie piątki są tak opuchniete, że aż mnie boli jak je dotykam..

A ja podaję chłopcom wit D i sami jemy w okresie zimny i w zachmurzone dni, planuje.. Dopoki będę się nimi zajmowała.

Lili, fajna waga. Pokaż dzieci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 17:06

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje bioaron baby 6+ caly czas

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 6 stycznia 2017, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje 400j Lili 1000j Zuzi my 2000j

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie Hani daje kapsulke dziennie. Malemu jakos po roku przestalam dawac ale chyba powinnam wrocic do dawania.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 2224 2225 2226 2227 2228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ