Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Lara ale siniak chyba bym poszła babie pokazać i powiedzieć zeby lepiej nie robiła tego wiecej skoro nie ma pojęcia.
Lili no ulalo sie mezowi po pijaku... pogadajcie i wyjaśnijcie . Trzymam kciuki.
Konwi zaraz obyczaje fb co tam nowego sprzedajesz:)
Jussta kciukam dalej.
U nas choroby ciąg dalszy . Bania na 3 az mnie boli jsk patrzę. Maruda bardzo ciagle na rękach i ciagle buczy ślina cieknie jesc nie chce. To tak w skrócie.
Spaaac idę bo jutro ciąg dalszy tej nierównej walki ząbkowaniem.Maniek
-
Czesc,
Dzięki za wsparcie, głownie Tobie Wrozko (powiało optymizmem), odezwę sie do Ciebie na messengera w celu podpytania o dietę. Co jesc, czego nie wolno i o przykładowe menu. Poki co czekam do jutrzejszej wizyty, co powie moja gin.
Justta, odezwij sie! Trzymam kciuki! -
Cześć, napisałam posta, wyszłam do wc a młody mi skasował..
Lara, ja wiem ze to nic fajnego ta cukrzyca ale jest i plus.. Będziesz szczupła i piękna po porodzie powrotem co ze to głupio zabrzmi, ale ja chciałam mieć cukrzycę.. Dlatego, że miałabym power i cel by małemu było dobrze, a tak to wpieprzalam co się dało dasz radę
Smoku, cieszę się że smakowało
Kotka, spisuj, bo naprawdę dobra ta sałatka
A ja po crosie miałam pierwsze spotkanie z policją, która zresztą sama wezwałam.. Ale stres.. Nie było gdzie zaparkować, więc pojechałam za sklep spożywczy na parking i tam zaparkowalam, bo wolne było, mimo tabliczki że to parking dla klientów, no trudno i poszłam. Wracam, wsiadam do auta, kluczyk do stacyjki włożyłam i zaglądam do tel, widzę w wpis smoka na fb to szybko odpisuje a wtedy pac i baba wjeżdża w mój tyłu auta.. To ja wysiadam, ona ze nic się nie stało. No mowie u niej nic, ale u mnie pekniety zderzak. Ona ze to stare, ja ze nie. Bo faktycznie niedawno odebrałam auto od lakiernika i było idealne. No więc mówię że możemy się dogadać, aby mi oświadczenie napisała a ona jak oszalała. Ze ona nie napisze, bo to moja wina bo tu stanęlam. Ze ona jest przyzwyczajona do tego, że tam nikogo nie ma itd.. Chciała uciec.. Zadzwoniłam do męża, ona do właściciela tego salonu do którego miejsce należało. Maz doradzil policję, dzwonię tam.. Tłumacze, koleś mówi bym dała sprawcę, daje a ona się z nim kłóci.. No to przyjechali po godzinie. W międzyczasie przyjechał właściciel miejsca i mnie straszy, że mandat zapłacę za to że tu zaparkowalam itd. Milusio, postraszylam go ze powiem policji, że mnie zastraszal, to odpuścił. Przyjechała policja, wkurzeni, że do bzdury wzywani.. Tłumacze że chciałam się dogadać ale Pani nie chciała słyszeć. Jeden z nich się mocno wkurzył na nią i dostała mandat 500 zł. Właściciel mówi że on mnie do sądu poda za to parkowanie, więc policja mu mówi że owszem może ale do cywilnego, choć nie zaleca bo to koszty a i tak wygrana wątpliwa. Jedynie co mogą zrobić to mnie zablokować, bym nie wyjeżdzala. Policja mówi że nic zrobić nie może, żeby odpuścić bo emocje już opadły a ta uparta, stwierdziła że już i tak zmarnowalam jej kupię czasu i jej nie zależy.. Zamknęła auto i poszła do tego salonu co pracuje. Po mnie miał przyjechać mąż, ale myślę że co z autem i jutro przedszkolem, więc wyszłam z auta i poszłam do sklepu całodobowego. Ona w tym czasie odjechala. Chyba myślała że ktoś po mnie przyjechał.. Ot taka przygoda.. W domu byłam o północy.. Nie mogłam usnac z tych emocji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 07:59
-
Sum, ogromne życzenia dla Antosi, zdrówka, radości i cudownego dzieciństwa!!!!
Konwi, alez musiałaś przejść ;( swoja droga co za chora baba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 08:44
Summerka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!!
Summi wszystkiego naj dla Tosi!!!! ❤
Konwi Omg współczuje!!! Ale co to za tłumaczenie tej baby ze stanęła tu bo zawsze było wolne!!! Dobrze ze sie dobrze skończyło
LaraWrozka juz napisała wszystko!!! Wiadomo ze cieżko bedzie pewnie na początku ale wróżka udowodniła ze jest to do zrobienia!!! No i waga uszy do góry i poczekaj co ginekolog powie.
Justa!!!!! Kciuki!!!!!
My po śniadaniu, zoska układa puzzle, zupa dochodzi ( drugie mam od wczoraj wiec niedługo trzeba sie ruszyć na dwór
Miłego dniaaaaaSummerka lubi tę wiadomość
-
Konwi aa co za babsko mni dzis baba w zderzak wjechała widziałam jak stukneła ale sie wykłócała ze nie ze ona widziała ze nie na szczescie nic sie nie stało bo czarny plastik ale wierze ze nerwy tu sa nieziemskie
Lara bedzie dobrze czekamy z Toba na wizyte
Justa aa kciuki trzymam
ide odkurzac jutro mam wizyte z mopsu -
Wszystkiego najlepszego dla Summerkowej Antosi, dużo zdrówka i samych pogodnych, szczęśliwych dni. Sto lat!
Lara, oj niefajnie z tą cukrzycą, ale będzie dobrze, poradzisz sobie z tym świetnie, dziewczyny pomogą, powoli ogarniesz co i jak. Powodzenia!
Konwi, co za stres i nieprzyjemna sytuacja...
Justa, daj znać co u Was!
Don Diego za równy miesiąc już dwulatek... olaboga.
Pozdrawiam!
Summerka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Domi dzisiaj powiedzial, ze mnie kocha! . Nie wiem czy jest swiadomy co mowi ale i tak fajnei to uslyszec. Powiedzial "kocha" przytulil sie i mowi "tuli tuli". Sama slodycz .
KONWI co za babsko wstretne, ale sa tacy ludzie, znam ten typ.
LARA dziewczyny dobrze prawia, bedziesz laska . Ja nie daje zadnych rad bo nie mam pojecia o temacie.
SMOKU jakie puzle Zosia uklada?
MANIEK jak sie czujesz w koncowce? Nie marudzisz nam za bardzo.
SUMMI wszystkiego naj sla Antosi
Biedroneczka83, Izoleccc, Summerka lubią tę wiadomość
-
Tosiu wszystkiego co najlepsze:)rosnij zdrowo!!!
Laro glowa do gory!lepiej ze teraz to wyszlo diete zaczniesz i bedzie dobrze:)
Konwi wieczor pelen wrazen:/znalazlas spodnie dla PatrykWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:56
*******Gang18+*******B -
Wróciłam ze spaceru, byłam sprawdzić tez stan mieszkania, tzn robot. Boli mnie głowa, jestem nerwowa, Ania dzis nie pomaga, wręcz pół spaceru musiałam ja nieść na rękach i jeszcze ogarńiac psa. Jestem wykończona.
Dzis od 15 ksiądz po kolędzie którego niestety ńie wpuszczę do pokoju zawalonego kartonami. Mam tylko nadzieje ze pies wytrzyma do ok 16 jak ksiądz sobie pójdzie.
Wogole czuje sie jak doopa. Jak tłusta, brzydka doopa ;( -
Lara kochana nie smutkuj szukaj pozytywów nie dołuj sie prosze bo przyjade a daleko nie mam i nakopie ci do tyłka
Mnie 3 dzien boli głowa to chyba od tego smogu całego wrr
Moja padła na drzemke według planu zaraz ma byc mój brat wiec nie bede jej wozić jadąc po Zuzie -
Heh Biedro, ok.
Moja wg planu miała spac i sie z tego planu wymiksowala. A mi sie z nerwów wyć chce. Spadek formy mam, jak nic.
Pozatym sie wqrwilam bo malz nie przekazał (bądź bal sie przekażac) aby pracownicy nie palili mi w mieszkaniu. Pi czym dzis wchodzę a na panelach (nowiusieńkie, ktore były zabezpieczone) leży popiół z fajek.
Pan z łazienki przyjął wiadomość od razu, natomiast wujaszka nie zastałam, ale miał mu te wiadomość Odemnie przekazać. Przez ten remont jestem kłębkiem nerwów. Nikt nie zwraca uwagi na nic. Jeden poprawiać chce drugiego itd. Wymiękam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:37
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Co do remontow i nerwow to moj maz twierdzi, ze kupno tego domu szkieletowego (jest w miare nowy bo wybudowany w 2007) byloby dla nas dobrym wyjsciem. Bo ja jestem czlowiek niezorganizowany a do tego kompletnie nie znam sie i tez nei chce sie jesli nie musze poznac na sprawach budowlanych wiec jesli mielibysm dom budowac to wiekszosc spraw spoczela by na barkach mojego meza a on mowi, ze chyba by go to wykonczylo i pewnei bysmy sie mega klocili podczas takeij budowy i kto wie jakby sie to skonczylo.
Ale jednak wahamy sie jesli chodzi o ta chalupe glownei dlatego czujemy ze chyba nieldugo nadejdzie kryzys. W ciagu 5 lat nieruchomosci zdrozaly tutaj o 50%.... i ponoc juz powoli to peka.
Przyszly do mnie dzisiaj rzeczy zamowione na Bonprixie . Wszystko prawie pasi, jedna bluzke tylko zwroce.
Ja tam zwracam czesto rzeczy i takie w sklepie kupione i przez neta, wysylka za free to co za problem.