X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lara ale siniak chyba bym poszła babie pokazać i powiedzieć zeby lepiej nie robiła tego wiecej skoro nie ma pojęcia.
    Lili no ulalo sie mezowi po pijaku... pogadajcie i wyjaśnijcie . Trzymam kciuki.
    Konwi zaraz obyczaje fb co tam nowego sprzedajesz:)
    Jussta kciukam dalej.
    U nas choroby ciąg dalszy . Bania na 3 az mnie boli jsk patrzę. Maruda bardzo ciagle na rękach i ciagle buczy ślina cieknie jesc nie chce. To tak w skrócie.
    Spaaac idę bo jutro ciąg dalszy tej nierównej walki ząbkowaniem.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,

Dzięki za wsparcie, głownie Tobie Wrozko (powiało optymizmem), odezwę sie do Ciebie na messengera w celu podpytania o dietę. Co jesc, czego nie wolno i o przykładowe menu. Poki co czekam do jutrzejszej wizyty, co powie moja gin.

Justta, odezwij sie! Trzymam kciuki!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heho,

Na szybko:

Justta - kciuki raz jeszcze.

Lara, bedzie dobrze, kciuki takze!!!

Wróżko, a widzisz - bedzie dobrze. Antoś miesiąc, a moja Antosia roczek dziś;)

Lili83, Izoleccc, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, napisałam posta, wyszłam do wc a młody mi skasował..

Lara, ja wiem ze to nic fajnego ta cukrzyca ale jest i plus.. Będziesz szczupła i piękna po porodzie :) powrotem co ze to głupio zabrzmi, ale ja chciałam mieć cukrzycę.. Dlatego, że miałabym power i cel by małemu było dobrze, a tak to wpieprzalam co się dało :) dasz radę

Smoku, cieszę się że smakowało

Kotka, spisuj, bo naprawdę dobra ta sałatka

A ja po crosie miałam pierwsze spotkanie z policją, która zresztą sama wezwałam.. Ale stres.. Nie było gdzie zaparkować, więc pojechałam za sklep spożywczy na parking i tam zaparkowalam, bo wolne było, mimo tabliczki że to parking dla klientów, no trudno i poszłam. Wracam, wsiadam do auta, kluczyk do stacyjki włożyłam i zaglądam do tel, widzę w wpis smoka na fb to szybko odpisuje a wtedy pac i baba wjeżdża w mój tyłu auta.. To ja wysiadam, ona ze nic się nie stało. No mowie u niej nic, ale u mnie pekniety zderzak. Ona ze to stare, ja ze nie. Bo faktycznie niedawno odebrałam auto od lakiernika i było idealne. No więc mówię że możemy się dogadać, aby mi oświadczenie napisała a ona jak oszalała. Ze ona nie napisze, bo to moja wina bo tu stanęlam. Ze ona jest przyzwyczajona do tego, że tam nikogo nie ma itd.. Chciała uciec.. Zadzwoniłam do męża, ona do właściciela tego salonu do którego miejsce należało. Maz doradzil policję, dzwonię tam.. Tłumacze, koleś mówi bym dała sprawcę, daje a ona się z nim kłóci.. No to przyjechali po godzinie. W międzyczasie przyjechał właściciel miejsca i mnie straszy, że mandat zapłacę za to że tu zaparkowalam itd. Milusio, postraszylam go ze powiem policji, że mnie zastraszal, to odpuścił. Przyjechała policja, wkurzeni, że do bzdury wzywani.. Tłumacze że chciałam się dogadać ale Pani nie chciała słyszeć. Jeden z nich się mocno wkurzył na nią i dostała mandat 500 zł. Właściciel mówi że on mnie do sądu poda za to parkowanie, więc policja mu mówi że owszem może ale do cywilnego, choć nie zaleca bo to koszty a i tak wygrana wątpliwa. Jedynie co mogą zrobić to mnie zablokować, bym nie wyjeżdzala. Policja mówi że nic zrobić nie może, żeby odpuścić bo emocje już opadły a ta uparta, stwierdziła że już i tak zmarnowalam jej kupię czasu i jej nie zależy.. Zamknęła auto i poszła do tego salonu co pracuje. Po mnie miał przyjechać mąż, ale myślę że co z autem i jutro przedszkolem, więc wyszłam z auta i poszłam do sklepu całodobowego. Ona w tym czasie odjechala. Chyba myślała że ktoś po mnie przyjechał.. Ot taka przygoda.. W domu byłam o północy.. Nie mogłam usnac z tych emocji..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 07:59

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sum, ogromne życzenia dla Antosi, zdrówka, radości i cudownego dzieciństwa!!!!

Konwi, alez musiałaś przejść ;( swoja droga co za chora baba!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 08:44

Summerka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!!
    Summi wszystkiego naj dla Tosi!!!! ❤
    Konwi Omg współczuje!!! Ale co to za tłumaczenie tej baby ze stanęła tu bo zawsze było wolne!!! Dobrze ze sie dobrze skończyło :)
    LaraWrozka juz napisała wszystko!!! Wiadomo ze cieżko bedzie pewnie na początku ale wróżka udowodniła ze jest to do zrobienia!!! No i waga ;) uszy do góry i poczekaj co ginekolog powie.
    Justa!!!!! Kciuki!!!!!
    My po śniadaniu, zoska układa puzzle, zupa dochodzi ( drugie mam od wczoraj ;) wiec niedługo trzeba sie ruszyć na dwór :)
    Miłego dniaaaaa

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi aa co za babsko mni dzis baba w zderzak wjechała widziałam jak stukneła ale sie wykłócała ze nie ze ona widziała ze nie :/ na szczescie nic sie nie stało bo czarny plastik ale wierze ze nerwy tu sa nieziemskie

Lara bedzie dobrze czekamy z Toba na wizyte

Justa aa kciuki trzymam

ide odkurzac jutro mam wizyte z mopsu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Summerkowej Antosi, dużo zdrówka i samych pogodnych, szczęśliwych dni. Sto lat! <3

Lara, oj niefajnie z tą cukrzycą, ale będzie dobrze, poradzisz sobie z tym świetnie, dziewczyny pomogą, powoli ogarniesz co i jak. Powodzenia!

Konwi, co za stres i nieprzyjemna sytuacja...

Justa, daj znać co u Was!

Don Diego za równy miesiąc już dwulatek... olaboga.

Pozdrawiam! :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: sto lat dla Tosi, moj tata ma dzis urodziny :)
    Moj dzis nie poszedl do pracy, siedzimy wszyscy w domu..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Domi dzisiaj powiedzial, ze mnie kocha! :D. Nie wiem czy jest swiadomy co mowi ale i tak fajnei to uslyszec. Powiedzial "kocha" przytulil sie i mowi "tuli tuli". Sama slodycz :D.

KONWI co za babsko wstretne, ale sa tacy ludzie, znam ten typ.

LARA dziewczyny dobrze prawia, bedziesz laska :). Ja nie daje zadnych rad bo nie mam pojecia o temacie.

SMOKU jakie puzle Zosia uklada?

MANIEK jak sie czujesz w koncowce? Nie marudzisz nam za bardzo.

SUMMI wszystkiego naj sla Antosi :D

Biedroneczka83, Izoleccc, Summerka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi najlepszego dla naszej solenizantki :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, dobrze zrobiłaś!! A tłumaczenie śmieszne - nie jeździ sie na pamięć, tylko patrzy w lusterka!! Dobrze, ze tak wysoki mandat dostała, o!! Ale stresu współczuje!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka puzzle Czuczu aktualnie na 4 elementy ale to nie jest takie proste ;) przynajmniej dla niej

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 stycznia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi sto lat dla solenizantki :)

wiecie co strasznie nam szybko te dziecinki rosna

Zgredzia sto lat dala taty

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Tosia! Zdrowia, szczęścia, pomyślności i radości!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosiu wszystkiego co najlepsze:)rosnij zdrowo!!!

Laro glowa do gory!lepiej ze teraz to wyszlo diete zaczniesz i bedzie dobrze:)

Konwi wieczor pelen wrazen:/znalazlas spodnie dla Patryk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:56

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spaceru, byłam sprawdzić tez stan mieszkania, tzn robot. Boli mnie głowa, jestem nerwowa, Ania dzis nie pomaga, wręcz pół spaceru musiałam ja nieść na rękach i jeszcze ogarńiac psa. Jestem wykończona.
    Dzis od 15 ksiądz po kolędzie którego niestety ńie wpuszczę do pokoju zawalonego kartonami. Mam tylko nadzieje ze pies wytrzyma do ok 16 jak ksiądz sobie pójdzie.
    Wogole czuje sie jak doopa. Jak tłusta, brzydka doopa ;(

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara kochana nie smutkuj szukaj pozytywów nie dołuj sie prosze bo przyjade a daleko nie mam i nakopie ci do tyłka :)
    Mnie 3 dzien boli głowa to chyba od tego smogu całego wrr

Moja padła na drzemke według planu zaraz ma byc mój brat wiec nie bede jej wozić jadąc po Zuzie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Biedro, ok.

Moja wg planu miała spac i sie z tego planu wymiksowala. A mi sie z nerwów wyć chce. Spadek formy mam, jak nic.

Pozatym sie wqrwilam bo malz nie przekazał (bądź bal sie przekażac) aby pracownicy nie palili mi w mieszkaniu. Pi czym dzis wchodzę a na panelach (nowiusieńkie, ktore były zabezpieczone) leży popiół z fajek.
    Pan z łazienki przyjął wiadomość od razu, natomiast wujaszka nie zastałam, ale miał mu te wiadomość Odemnie przekazać. Przez ten remont jestem kłębkiem nerwów. Nikt nie zwraca uwagi na nic. Jeden poprawiać chce drugiego itd. Wymiękam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:37

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do remontow i nerwow to moj maz twierdzi, ze kupno tego domu szkieletowego (jest w miare nowy bo wybudowany w 2007) byloby dla nas dobrym wyjsciem. Bo ja jestem czlowiek niezorganizowany a do tego kompletnie nie znam sie i tez nei chce sie jesli nie musze poznac na sprawach budowlanych wiec jesli mielibysm dom budowac to wiekszosc spraw spoczela by na barkach mojego meza a on mowi, ze chyba by go to wykonczylo i pewnei bysmy sie mega klocili podczas takeij budowy i kto wie jakby sie to skonczylo.

Ale jednak wahamy sie jesli chodzi o ta chalupe glownei dlatego czujemy ze chyba nieldugo nadejdzie kryzys. W ciagu 5 lat nieruchomosci zdrozaly tutaj o 50%.... i ponoc juz powoli to peka.

Przyszly do mnie dzisiaj rzeczy zamowione na Bonprixie :). Wszystko prawie pasi, jedna bluzke tylko zwroce.

Ja tam zwracam czesto rzeczy i takie w sklepie kupione i przez neta, wysylka za free to co za problem.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2233 2234 2235 2236 2237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ