Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yo, nadrobiłam pół dnia z forum ale sądziłam ze dłużej mi to zajmie
Justta, kciuki za jutro! Dawaj znać co i jakw ostatnia noc raczej nie odpoczniesz (ja nie spałam z emocji)
Zdrówka chorowitkom.
Beszko, ach te teściowa. Brak mi słów na nia, co znów jej ńie pasuje?
Dzięki ze pytasz o wyniki, do odbioru były dzis do 16:00, maz był o 16:04 i doopa, zamknięte, wiec musi odebrać jutro. Mam takiego siniaka (ciagle sie powiększa) i boli przy zginaniu ręki. Tępa cipa zle pobierała, bo bolało za każdym razem.
Kroko, nooooooo pokój Zuzi taaaaaki wielki, ze motocyklem tam moze śmigaćalbo chociaż na poczatku jowejkiem
No i fajnie,nie Twoja Zuz taka grzeczna jest w sklepach, bo z moim szogunem jest masakra. Odliczam dni do przyjazdu mojej mamy, to chociaż na normalne zakupy pojedziemy. Dzis jeździliśmy znów za oświetleniem do łazienki i znów wróciłam z niczym. A do środy musze kupić, qzwa. Maz nie jest w stanie mi doradzić, moja mama nie potrafi sobie wyobrazic łazienki i doopa....
A szczerze to ńie mam kogo wziąć ze sobą w celu pomocy w wyborze bo moje koleżanki maja inny gust i watpię zeby czuły ten klimat co ja. Masakra jednym słowem. Pozatym szukam świateł ciepłych w fakturze kwadratu, i ledy. Mało tego do wyboru...
Uciekam spac...
Aha i co ja miałam jeszcze....
Rozmawiałam z Yas bidulka jest cała obolala, maluszek sie pcha, ale ona twarda sztuka wytrzymuje ten ból. Kazała wszystkie Was pozdrowić i rownież dziękuje za pozdrowienia. Dni lecą jej na zasadzie odrywania kartek z kalendarza. Pod koniec miesiąca umawia sie na cc. Nikt nie da Jej rodzic naturalnie przy takich akcjach. No i dobrze....
Dobranoc -
Lara a w projekcie lazienki nie mialas oswietlenia?my mielismy wlacznie kilka propozycji bylo i te co mi sie podobaly wybralam:)i oswietlenie ze sklepu z lazienkami mielismy
Kroko to pokoj juz skonczony?
co do mojego to buz sobie z kolegami wypil i nie bylambym zla (byli u nas takze wszystko niby pod kontrola)gdyby nie to ze zaczal na mnie narzekac(na szczescie nie przy kolegach bo wtedy to na stoweby juz nie zyl) ze ja zmeczona zecaly czas mi nie pasuje ze dogodzic mi trhdno ze na kase narzejam(to to nie wiem skad wynalazl bo na chwile obecna mam tyle na glowie ze nawet na konto nie patrze)ze mozemy sie rozstac(ja kilka tyg temu mu to powiedzialam w klotni w nerwach8)zebym zarobila tyle kasy co on to bedzie on w domu z dziecmi siedzial itd itd szkoda slow a rano sie do mnie przytulal i mowi zebymzla nie byla i jak dlugo zamierzam sie gniewac.....
Justta trzymam kciuki!!!
Beszko nie fajnie z ty kursem:/mozze to tylko przy pierwszych zajeciach tak?podziwiam twoja organizacje i konsekwencje:)
zrobilam krome z szyna i wcinam Sara usypiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 03:11
*******Gang18+*******B -
Joł joł,
Justa, dziś Twój wielki dzień, powitasz brakujący element swojej rodzinytrzymam kciuki
Kotka, z opisu nie uznałabym, że D jest trudnym dzieckiem.. Zresztą wydaje mi się, że dzieci siedzących w miejscu w tym wieku nie ma a jak są to należy się martwić.. To czy dziecko jest trudne "wyjdzie" później.. Obecnie mogę powiedziec, że takiego 5-latka można sklasyfikowac.. Choć może wogole nie powinno się w ten sposób oceniać dzieci? W końcu nie od dziś wiadomo, że dzieci to lustro rodziców (jak psy), zresztą ja to dokładnie widzę, jak ja jestem nerwowa to młody też, zwłaszcza Tymek jest podatny..
Beszko masz salon ponad 50m? Omg, to 3/4 mojego mieszkaniamogę z Wami zamieszkac? Współczuję stresu na kursie, może faktycznie to tylko tego pierwszego dnia?
Kroko, Patryk też uwielbia starsze dzieci.. One różnie, czasem maja zabawkę i się z nim bawią, na ogół narzekają że nie mogą się bawić.. Ech.. Może masz faktycznie popsula termometr. Bo jeśli przy 17 tu nie trzesiesz się z zimna to masz ciepłej
O Izo, tu mogłabyś zamieszkać w domu moich rodziców, gdzie 25 to norma.
Lecę robić kawusie -
Lili, pacnij męża w głowę. Facetom się "wylewa" po alkoholu.. Nienawidzę tego, zupełnie nie wchodzę wtedy w dyskusję. Wytłumacz mu spokojnie, wyjaśnij co cie zabolało. Z twoich opisow wynika że to mądry facet..
Co ja jeszcze chciałam.. Nigdzie nie mogę kupić zimowych spodni na Patryka, wczoraj byłam w 6 sklepach, wszystkie internetowe też już przerobiłam.. Masakra. Nie chcę wydawać niewiadomo ile, ale znalazłam tylko za 150 zł, co jest dla mnie przegięciem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 07:20
-
Hej
Justta, powodzenia!!!!! Myślami jestem z Toba!!!!
Lili, No wlasnie w projekcie jakies tam oświetlenie jest, cześciowo sie na tym wzoruje, ale wiem tez co chce zmienić, i tu np mam dwie możliwości, maz średnio chce mi pomoc w wyborze, mama nie kuma przez mms. Dzis pół nocy nie spałam i rozmyślałam nad tym oświetleniem. (Wiem, moze to i głupie, ze zarywam noc na takie "pierdoly" ale jak dla mnie wszystko musi współgrać. Kolor, faktura, styl....
Aaaa i walnij starego w łepetynę, bo chyba lekko przegina.
Konwi, a moze ciucholand?
Wczoraj wieczorem dowiedziałam sie ze znajomi z basenu drugimraz zostaną rodzicami Hihi tylko oni z terminem na sierpieństarania zaczynaliśmy razem
U Was tez tak czuć ten smog? Nawet w mieszkaniu... Ania miała czarno w nosku, ja tez.... Co za shit ;( -
Ja nie twierdze, ze Domi jest trusnym dzieckiem ja twierdze ze on lobuzuje
Sa dzieci spokojniejsze i takie ktore same sie soba zajma troche, Domi jest pelen energii i nieczesto cos go na dluzej zainteresuje (jesli ma sie sam bawic). Nie mam porownania we wlasnych dzieciach ale widzialam u kolezanek jak moze wygladac spokojne dziecko.
A to ze jest nieusluchany to uwazam ze to u dzieci normalne. Tylko narzekam ze nie mam pomyslu jak reagoqac na to. -
Hejka
Justa mega kciuki oby wszystko ładnie poszło gładko i żebyś się czuła dobrze a maluszek był zdrów jak rybaczekamy na wieści
Ja za chwilę jade do doktorki po skiero dla małej na bioderka i potem o 12 jadę z nią na te bioderka kciuki laski ,bo mała w szpitalu miała IIa i kazali pieluchować czułam jakby coś było nie tak no ale mała całą ciąże pośladkowo i tak urodzona może to ma wpływ. Oby teraz już było dobrze.
A no i moja siostra w tym czasie idzie z A do lekarza,bo to co sie działo wczoraj to koszmar.Płakał trzymając się za buzie i zjadl wczoraj tylko 5 pierogów z rana i CAŁY DZIEŃ NIC! nawet mleka nie chciał...masakra. Do tego ten duszący nawet nocą suchy kaszel.
A mała juz tez charczy .Ja tez zdycham takze bosko. -
Dobry dzień!!!!
My wstalysmy o 7 ale tak jak lara nie mogłam zasnąć bo myslalam nad menu na parapetówkęi nic nie wymyśliłam poza polędwiczka w cieście i karkówka z warzywami...
Lara ja mam zwykły plafon czy jak to sie mowi na suficie i podświetlane lustro bo nie chciałam kinkietów to na dole a do góry mam takie wpuszczone w sufit nad wanna i tez podświetlane lustro...ostwietlenie to masakra tez mi brakuje jednej lampy jeszcze ale cóż...
Anu mnie smogu niet tzn chyba bo ja to wiesniarado miasta mam małe 10km ale to tez małe miasto a do większego 30 km
Młoda kciuki za bioderka!!!
Beszko wlasnie ty to masz chatę!!! 50m to prawie moj parteri powodzenia dalej z praca i kursem a teściowa cóż bez komentarza.
Kroko tez duzy pokój!!!!!
A moje dziecko mnie słuchachyba jej juz przeszło choc z ojcem robi co chce. Jak ucieka przede mna powiem raz ze proszę zeby do mnie przyszła i gdy nasze oczy sie spotkają to przychodzi grzecznie
wczoraj byliśmy u dziadka mojego męża bo miał imieniny to ciotki w szoku jaka ona usłuchana...bo inne dzieci to tamto i siamto
Aaaa polecam puzzle...ja jestem zakochana w czuczu ale Zosia sie wkręciła
A jak macie jakiś pomysł Dania na parapetówkę to poproszę
Justa!!!!❤✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 09:09
-
BESZKO dom jest chyba z drewna plus gips plu welna. A ta pompa u was to jaka? I jak to pompa chodzi latem? Goraci w domu bo scisny cienkie?
Tak sobie mysle, ze jak wiekszoac ludzi w skandynawii takie domy ma to nie moga byc zla, zwlaszcza ze tam zimno przeciez. A jak jest z trwaloscia? Dwa pokolenia raczej sie nie przewiba prawda?
-
Zgredzia tu jest jakby luksusowo
A tak serio to u nas tak zawsze. Kupa miecha i placki do kawy no i mam duza najbliższa rodzine choc sama jestem jedynaczka ale pol wsi to rodzinadlatego ja nigdy bie chciałam do miasta...pi prostu czuje ze to jest moje miejsce na ziemi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane zaciskajcie dalej, jestem juz na porodowce, ale ciagle porody i narazie czekam na swoja kolej, dzieki za kciuki babeczki
Smoczyca1, Lili83, Biedroneczka83, marissith, Krokodylica, Summerka, Izoleccc, MANIEK lubią tę wiadomość