Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara mowie o AquaParku Nemo. Jestem mega czyściochem i dla mnie to kpina co się tam dzieje - przeludnienie, szafki z PRL - brak numerków na niektórych kluczykach, w niektórych miejscach w przebieralni grzyb, a juz nie wspomne, ze temperatura wody jest oszukana. No i niestety, ale sie mylisz, bo owszem chodzilam tam, bo ja 18lat mialam calkiem niedawno - jezeli oczywiscie mowimy o tej samej placówce. Dla mnie ogólnie zajecia grupowe sa do dupy.
Beszko oby wszystko poszlo szybko w przeprowadzce. Co do Dziadka to przykra sytuacja, ale jeszcze niejednokrotnie będziesz miała się z nim okazje spotkać, co prawda już nienamacalnie, ale nie umarł ten, kto jest w pamięci żywych. Trzymaj sie.
Zgredka a ja to co? Tajfuniara? No way. Pokaz kurtke.
Lili jedyne co nietresciwe to sa te docinki o zlym mleku matki, ble.
Zdrowka wszystkim, nie nadrobie juz. -
Fajnie ze tyle napisalyscie, bede miala co czytac .
Wlasnie poszli znajomi.
ADUlcova moj Domi kocha koparki, ciuchcie i konie. Uwielbia wszelkie ksiazki o zwierzatkach.
BESZKo bo to ogrzewanie jest na prad a do tego szybo temperatura ponoc spada.
Wy macie taki dom? Nie jest glosno?
-
Uffffff Adulcova, kamień z serca, nie mówimy o tej samej placówce, ufffff. Ty piszesz o molochu, dostępnym dla wszystkich, a ja o malutkiej szkole pływania dla małych dzieci w Ch-wie.
Kroko, uuuuu to ja bym w tej temp średnio funkcjonowała. Na ta chwile te 22 st w domu musza być.
Rano lece na obciążenie glukoza. kuzwa, mam nadzieje ze przetrwam.
Byliśmy dzis w LM za oswieyleńiem do łazienki, No i doopa. Wyszłam z niczym. Bo jak juz zdecydowałam sie na lampę to okazało sie ze ńie maja jej na stanie, tylko na zamowienie. Fuck
Idę spac, poczytam jutro gdy bede siedzieć na badaniach. -
Hej ho!
U nas dziś tylko - 11. Zaraz zbieram się Tymka zawiez do przedszkola.. Gdzie kupię spodnie narciarskie w rozmiarze 98 do 50 zł? Miałam, po Tymku, ale wzięło je i Patryk nie ma..
Lara, powodzenia w piciu glukozy
Miłego dnia -
A my sie nigdzie nie zbieramy, bo maly podlapal od Lucji i kaszle oskrzelowo wrr dobrze, ze mam partie lekow do inhalacji..
Noc kiepska mial bo sie budzil od kataru, wiec i ja budzona
Lucja oglada baje, a ja waham sie nad unyciem glowy albo wyjsciem do piekarni, ale jak? -
Siedzę w labie po wypiciu 75g glukozy, jest ok. Zrobiłam dodatkowo tsh i morfo.
Teraz 2 h siedzenia.
Zgredzia, oby sie Kostkowi nie pogorszyło, dobrze ze masz zestaw leczniczy. Działaj od razu.
Konwi, na c&a sa wyprzedaże on-line, spójrz tam, bądź h&m. Wczoraj zrobiłam zakupy za 140 zł w tym spodnie ciazowe dla siebie, dwie bluzki i bluzkę dla Ani.
-
Nie kupuje na zalando, ale masa osob na osce kupuje (kurier ma zawsze samochod wypchany ich pudlami), mnie tez zreszta nie przekonuje darmowy zwrot, bo po prostu mi sie nigdy nie chce, raz zwrocilam bo bluzka byla ewidentnie za mala i zle uszyta..
Laro: trzymaj sie..
Mlody spi sapiac ciezko -
Dzięki, dziewuszki trzymam sie twardo. Tylko ta babeczka tak pobiera krew ze to boli. Jeden facet jak ja zobaczył ze to ona pobiera, to zawrócił. Powiedział ze do niej nie idzie. A ja byłam przed kolejnym pobraniem.
No i zastanawiam sie jak prawidłowo powinien zareagować organizm na 75 g glukozy na czczo? Oprócz odbijania nic mi sie nie dzieje.
A moze powinno mi być słabo? Tak sie boje ze wyjdzie mi cukrzyca ciążowa ;( -
Hejka
Lara mi tez nic nie bylo po glukozie, zadnych mulen czy cegos w tym stylu, luz
Wrozko ja juz mam chuste moja wymarzona, Dragon z lenny lamb , zobaczymy jak sie bedzie nosic malutka
Konwi tez mam te wory ubrqn ktore mnie wkurzaja, chyba wystawie za darmo bo nikt nikt nie chce
Kroko to zimno macie w domu, my w bloku to najnizej 20 stopni jest, bez wlaczonych kaloryferow
Moj juz zalatwil L4 na opieke na dziecko, na tydzien, nastepne bedzie zwolnienie od ginki wiec ciesze sie ze nie bede sama po powrocie do domu
To juz jutro lapie cykorakonwalianka, Smoczyca1, adulcova, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pisałyscie ostatnio o pasjach hmm kocham prace biurowe uwielbiam papierki ale z tyłu głowy pozostało moje marzenie niespełnione położnictwo albo ta szkoła rodzenia achhh nie mam smykałki niestety do jezyków strasznie nad tym ubolewam
-
To Jussta ma cc? Nic nie wiedziałam.
Super, że to już
u mnie dzieciaki się bawią, a ja na kompie (zły przykład daję)
przejrzałyśmy już książki, bawiłyśmy się duplo, były klocki, karmienie małego nowym owockiem
jeszcze z 4-5 nowych owocków i zaatakujemy mięsko..
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
To Jussta ma cc? Nic nie wiedziałam.
Super, że to już
u mnie dzieciaki się bawią, a ja na kompie (zły przykład daję)
przejrzałyśmy już książki, bawiłyśmy się duplo, były klocki, karmienie małego nowym owockiem
jeszcze z 4-5 nowych owocków i zaatakujemy mięsko..