Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry!!!!
Ja juz smażę i smażę i smażę...ale idzie dobrze
Kroko moj tez nigdy Zośki nie wykąpał pewnie dałby sobie radę ale ja jestem trudna wiecie z tych co nikt lepiej nie zrobi niz ja a on nie ogarnia wielu spraw Zw z pielęgnacja
Musze wannę umyć i kuchnie ogarnąć po robocie
A moj po ciasto pojechał bo ja nie pieke, nie lubię i nie umiem
Lara współczuje ze mama cos "kombinuje" a moze nie chcciala wam kłopotu robic...no nie wiem ale ja bym chyba po prostu poprosiła zeby pomogła z dzieckiem.
A ci goście...no ciężkie charaktery to siostra mojej babci i jej córki, no i z jedna córka i zięciem oczywiscie sa skłóceni. Ponad rok ze sobą nie rozmawiali. Z wnukami także. Mam nadzieje ze wszyscy przeżyjemy. Nie mogłam zasną z tych nerwowKrokodylica lubi tę wiadomość
-
My po basenie, Ania czyje sie w odzie jak rybka nie chciała wychodzić ;(
Natomiast co do mamy.... Jest to jej siostra, z ktora "trzymają sie" od lat. Zawsze maja 10000 tematów i rozmowy do rana. Ale wie, ze maz po ńie jechał specjalnie po to zeby zajęła sie Ania kiedy ja musze być na mieszkańiu. Poki co zaraz zbieramy sie na spacer, a co bedzie pozniej? Nie wiem.... Moze okna bede musiała myć jutro? Chociaż to niedziela i teka by mi uschła, ale mój telefon milczy, a ja nie zadzwonię, nie bede sie prosić. Ale nie powiem wqrwia mnie to. Pewnie jeszcze śpią.
A tak chciałam zeby zobaczyła jak Ania piekńie pływa. Wczorajszy wieczór to wieczór pełen wqrwu! Ech qrwa (sorry za przekleństwa, ale serio sie wnerwilam. Mamy tyyyyyle roboty. -
Hi!
U nas sypie i sypie i konca nie widac:)jak sie w somku siedzi to fajnie w kominku napalone tylko odsniezyc i mozna leniuchowac;)moj dzisiaj w domu w zeszly weekend pracowal w tym mu zabronilam!zaraz idziemy cala rodzinka na pole juhuuu
Laro juz mialam pisac ze moze pogadaj z mama ale widze ze sie pojawila:)owocnego sprzatania:)
Kroko to jednak zabieg konieczny?czyli tabsy nie pomogly?a co wlasciwie beda robic?ja bym zostawila Zuzie z tata zeby zobaczyl ile to pracy!pomimo zamartwiana bo tak to znowu bedzie wyreczony:/no ale to ja moj zostal z Leo nie umie gotowac a dali rady przez 3 dni takze da sie a da!
Justta jak tam sytuacja?juz w domu?
Wrozko a u ciebie?jak kp?
wczoraj gadalam z kolezNka i ta mowi ze corka jej szwagierki (3 miesiace)idzie spac o 19 30 budzi sie o 3 30 do jedzonka(kp)i spi do 8= nie no to niesprawiedliwe:(((
*******Gang18+*******B -
Cześć, ja mam od rana nerwa na męża, po nieprzyjemnej wymianie zdań od kilku h cisza..
Lara, siedzę że babcia się obudziła i jednak Was odciazy. Super ze Ania tak Dundee czuje się w wodzie
Smoku, tu tylko stój z boku, nie zamartwiaj się, jeśli by doszło do jakiś nieprzyjemności, to bym powiedziała, że zaprosiłas ich by z Wami wspólnie świętowali nowe lokum a nie walczyli. Powodzenia
Lili, doskonale Cie rozumiem.. Zawsze gdzieś ktoś ma lepiej, ale pomyśl, że właściwie to mogłoby być jeszcze gorzej.. Tymek mój jadl co 2h, wieczne bóle brzucha, przepuklina.. A i tak cieszyłam się, że tylko tyle.. Będzie dobrze, ten najgorszy okres przechodzi:) miłego spacerowania
My rodzinne (nie odzywiajac się) wzięliśmy dzieci na sanki. Właściwie to ja chciałam iść sama, z dziećmi ale ten się dołączył.. Fajnie było, tzn fajnie patrzeć, jak dzieci się cieszą -
Hejo u nas powoli do przodu ze wszystkimi jeśli chodzi o choróbsko.Hanka już mniej kaszle jest duża poprawa.A ma mokry kaszel i katar dalej ale jest lepiej z nim no i ja lżejszy ten katar mam i samopoczucie lepsze .
Ostatnio Hancia daje pospać ufff śpi po 8-9h ciągiem np wczoraj zasnęła o 20 i wstała 5:30 bosko a przedwczoraj od 23-7:30 naśladuje brata .A po miesiącu spał całe nocki po 8-9 h codziennie ;P ale zdarzają się dni kiedy budzi się co 3 h i nocą ale jakoś rzadko ostatnio. Za to w dzień daje popalić i mało śpi.Godzina snu to cud za dnia ;/ -
Damo: to super, ze u Hani lepiej
Blondik: chyba kupie wieczorowa po prostu, moze nawet dwie
Taka sama w salonie slubnym bylaby za 3tysie a w zwyklym sklepie za 500 zl i to dobrej jakosci
Konwi: eh te chlopy (zakladam, ze mialas racje) -
Zgredko, racja. Jakbyś chciała mam tez swoją - chętnie oddam gratis.
Konwi, a czym Cię maz wkurzył?
Laro, dobrze, ze mama sie zreflektowała.
Kroko, ja cię rozumiem - jak szlam rodzic, to mi o, ze mój ogarnia sporo przy nich (w sensie umie, a nie, ze robi), załatwiłam do pomocy mamęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Sumi dużo by opowiadać.. Ogólnie jest źle.. Cały dzień się klocimy.. No i usłyszałam, że już "dawno nie jesteśmy razem a osobno" cokolwiek to znaczy.. Zastanawiam się czy nie wynieść się na kilka dni, ale niedbardzo mam gdzie.. A jednak nie chciałabym do rodziców, po co mają wiedzieć że jest źle..
Ja niestety Zgredko też co nie zaproponuje swojej sukni, bo też sprzedałam, zresztą ona była mega mała.. A w dniu ślubu mama mi na jeszcze zwezala po 6 cm z każdej strony.. Ogólnie trzy miesiące przed ślubem b. Schudłam (nie planowałam) , rozwazalam zerwanie zaręczyn.. Może trzeba było, patrząc na to co się aktualnie dzieje.
Rynek był na urodzinach w kulkowni, odbierając go zabrałam Patryka i też się pobawil godzinę, teraz na kolacje naleśniki.. Już mi się kończą pomysły.. Co u Was na kolacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:02
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredka, ja sobie wyobrażam ciebie w czymś takim na ślubie
https://www.google.pl/search?q=suknia+wieczorowa&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLyfT0l8LRAhXCA5oKHeNhASsQ_AUIBygB&biw=360&bih=511&dpr=3#tbm=isch&q=suknia+wieczorowa+pin+up&imgrc=l1qGs4kUmKQBWM%3A
Do tego jakieś fiu bzdziu na głowie (teczek czy jakaś inna ozdobą ) i odjazdowe szpilkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:09
-
Konwi chyba kazdy zwiazek przechodzi kryzysy:/u nas tez roznie raz lepiej raz gorzej moj osstatnio powiedzial ze ciagle sie klocimy (moja mama tez mi na to uwage zwrocila w pl)ale nie
zamierzam siedziec cicho jak mi sie cis nie podoba i tak jestem tolerancyjna(chyba)choc wczoraj mielismy gosci i dziewczyna kolegi mojego (w ciazy)jakos tak spokojnie do wszystkiegopodchodzila:/przewaznie klocimy sie o dzieci lub o to ze moj cos palnie lub czegos nie zrobi co ja mysle zebym chciala zeby zrobil zeby sam sie domyslil a nie masz jakiejs kolezanki u ktorej moglabys zatrzymac sie na kilka dni?rodzicow bym nie mieszala do tego
od jakiegos czasu Sara je poczym po 5 min rzuca soe przy cycu placze naciskam mleko leci wiec ok dzisiaj zrobilam flache zeby sprawdzic i wypila 60 mm dodatkowo
wzielam laktator zeby zobaczyc ile sciagne zaledwie 15 ml:/mozecie mi to wytlumaczyc bo nie rozumiem nie mialam takie sytuacji z chlopakami dlatego pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:35
*******Gang18+*******B