X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :). Alez pieknie za oknem :)
    Jedziemy dzisiaj jeszcze raz ten dom ogladac gdzie maz sam byl. Domi zostanie z Omi ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!!!!
    Ja juz smażę i smażę i smażę...ale idzie dobrze :)
    Kroko moj tez nigdy Zośki nie wykąpał pewnie dałby sobie radę ale ja jestem trudna wiecie z tych co nikt lepiej nie zrobi niz ja ;) a on nie ogarnia wielu spraw Zw z pielęgnacja ;)
    Musze wannę umyć i kuchnie ogarnąć po robocie
    A moj po ciasto pojechał bo ja nie pieke, nie lubię i nie umiem
    Lara współczuje ze mama cos "kombinuje" a moze nie chcciala wam kłopotu robic...no nie wiem ale ja bym chyba po prostu poprosiła zeby pomogła z dzieckiem.
    A ci goście...no ciężkie charaktery to siostra mojej babci i jej córki, no i z jedna córka i zięciem oczywiscie sa skłóceni. Ponad rok ze sobą nie rozmawiali. Z wnukami także. Mam nadzieje ze wszyscy przeżyjemy. Nie mogłam zasną z tych nerwow :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po basenie, Ania czyje sie w odzie jak rybka :) nie chciała wychodzić ;(

Natomiast co do mamy.... Jest to jej siostra, z ktora "trzymają sie" od lat. Zawsze maja 10000 tematów i rozmowy do rana. Ale wie, ze maz po ńie jechał specjalnie po to zeby zajęła sie Ania kiedy ja musze być na mieszkańiu. Poki co zaraz zbieramy sie na spacer, a co bedzie pozniej? Nie wiem.... Moze okna bede musiała myć jutro? Chociaż to niedziela i teka by mi uschła, ale mój telefon milczy, a ja nie zadzwonię, nie bede sie prosić. Ale nie powiem wqrwia mnie to. Pewnie jeszcze śpią.
    A tak chciałam zeby zobaczyła jak Ania piekńie pływa. Wczorajszy wieczór to wieczór pełen wqrwu! Ech qrwa (sorry za przekleństwa, ale serio sie wnerwilam. Mamy tyyyyyle roboty.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia sie zreflektowała, rzyszla i idzie na spacer :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

U nas sypie i sypie i konca nie widac:)jak sie w somku siedzi to fajnie w kominku napalone tylko odsniezyc i mozna leniuchowac;)moj dzisiaj w domu w zeszly weekend pracowal w tym mu zabronilam!zaraz idziemy cala rodzinka na pole juhuuu

Laro juz mialam pisac ze moze pogadaj z mama ale widze ze sie pojawila:)owocnego sprzatania:)

Kroko to jednak zabieg konieczny?czyli tabsy nie pomogly?a co wlasciwie beda robic?ja bym zostawila Zuzie z tata zeby zobaczyl ile to pracy!pomimo zamartwiana bo tak to znowu bedzie wyreczony:/no ale to ja moj zostal z Leo nie umie gotowac a dali rady przez 3 dni takze da sie a da!

Justta jak tam sytuacja?juz w domu?

Wrozko a u ciebie?jak kp?

wczoraj gadalam z kolezNka i ta mowi ze corka jej szwagierki (3 miesiace)idzie spac o 19 30 budzi sie o 3 30 do jedzonka(kp)i spi do 8=:O nie no to niesprawiedliwe:(((

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja mam od rana nerwa na męża, po nieprzyjemnej wymianie zdań od kilku h cisza..

Lara, siedzę że babcia się obudziła i jednak Was odciazy. Super ze Ania tak Dundee czuje się w wodzie

Smoku, tu tylko stój z boku, nie zamartwiaj się, jeśli by doszło do jakiś nieprzyjemności, to bym powiedziała, że zaprosiłas ich by z Wami wspólnie świętowali nowe lokum a nie walczyli. Powodzenia

Lili, doskonale Cie rozumiem.. Zawsze gdzieś ktoś ma lepiej, ale pomyśl, że właściwie to mogłoby być jeszcze gorzej.. Tymek mój jadl co 2h, wieczne bóle brzucha, przepuklina.. A i tak cieszyłam się, że tylko tyle.. Będzie dobrze, ten najgorszy okres przechodzi:) miłego spacerowania

My rodzinne (nie odzywiajac się) wzięliśmy dzieci na sanki. Właściwie to ja chciałam iść sama, z dziećmi ale ten się dołączył.. Fajnie było, tzn fajnie patrzeć, jak dzieci się cieszą :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo u nas powoli do przodu ze wszystkimi jeśli chodzi o choróbsko.Hanka już mniej kaszle jest duża poprawa.A ma mokry kaszel i katar dalej ale jest lepiej z nim no i ja lżejszy ten katar mam i samopoczucie lepsze .

Ostatnio Hancia daje pospać ufff śpi po 8-9h ciągiem np wczoraj zasnęła o 20 i wstała 5:30 ;D bosko a przedwczoraj od 23-7:30 ;D naśladuje brata .A po miesiącu spał całe nocki po 8-9 h codziennie ;P ale zdarzają się dni kiedy budzi się co 3 h i nocą ale jakoś rzadko ostatnio. Za to w dzień daje popalić i mało śpi.Godzina snu to cud za dnia ;/

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, jakby co mam jeszcze moja ślubna suknie :) możesz wykorzystać :)
    Zaraziłam się od Madzi. ...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damo: to super, ze u Hani lepiej :-)

Blondik: chyba kupie wieczorowa po prostu, moze nawet dwie :-)
    Taka sama w salonie slubnym bylaby za 3tysie a w zwyklym sklepie za 500 zl :-) i to dobrej jakosci

Konwi: eh te chlopy :-) (zakladam, ze mialas racje) :-)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, racja. Jakbyś chciała mam tez swoją - chętnie oddam gratis.

Konwi, a czym Cię maz wkurzył?

Laro, dobrze, ze mama sie zreflektowała.

Kroko, ja cię rozumiem - jak szlam rodzic, to mi o, ze mój ogarnia sporo przy nich (w sensie umie, a nie, ze robi), załatwiłam do pomocy mamę;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: jesteś trzecia, jak nie czwartą girl, która mi proponuje poka swoją, choć pewnie na rozmiar 32 ;p

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia ja mam wieczorową jak chce podeśle ci fotki :) jest ze skosu dopasowuje sie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swoja sprzedalam;)d razu w pniedzialek p weselu pszla za pol ceny zakupu:)a wszyscy mi mwili ze nie sprzedam bo kremowa (nie chcialam bialej)i z kwiatami naddatek a tu mila niespodzianka

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My rodzinnie właśnie robie ciasto drożdżowe z cynamonem były sanki spacer :)
    Jutro jedziemy na górki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 14 stycznia 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgrdzia wysłałam na fb zdjecie mojej wieczorowej :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro: dzieki, ale mysle o czym innym, w takiej mize pojawic sie pare kobitek, a jednak powinien byc to dzien dla mnie wyjatkowy

Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi dużo by opowiadać.. Ogólnie jest źle.. Cały dzień się klocimy.. No i usłyszałam, że już "dawno nie jesteśmy razem a osobno" cokolwiek to znaczy.. Zastanawiam się czy nie wynieść się na kilka dni, ale niedbardzo mam gdzie.. A jednak nie chciałabym do rodziców, po co mają wiedzieć że jest źle..

Ja niestety Zgredko też co nie zaproponuje swojej sukni, bo też sprzedałam, zresztą ona była mega mała.. A w dniu ślubu mama mi na jeszcze zwezala po 6 cm z każdej strony.. Ogólnie trzy miesiące przed ślubem b. Schudłam (nie planowałam) , rozwazalam zerwanie zaręczyn.. Może trzeba było, patrząc na to co się aktualnie dzieje.

Rynek był na urodzinach w kulkowni, odbierając go zabrałam Patryka i też się pobawil godzinę, teraz na kolacje naleśniki.. Już mi się kończą pomysły.. Co u Was na kolacje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:02

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: ja tak mam codziennie, po co slub biore? A nie wiem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, ja sobie wyobrażam ciebie w czymś takim na ślubie
    https://www.google.pl/search?q=suknia+wieczorowa&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLyfT0l8LRAhXCA5oKHeNhASsQ_AUIBygB&biw=360&bih=511&dpr=3#tbm=isch&q=suknia+wieczorowa+pin+up&imgrc=l1qGs4kUmKQBWM%3A

Do tego jakieś fiu bzdziu na głowie (teczek czy jakaś inna ozdobą ) i odjazdowe szpilki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 20:09

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi chyba kazdy zwiazek przechodzi kryzysy:/u nas tez roznie raz lepiej raz gorzej moj osstatnio powiedzial ze ciagle sie klocimy (moja mama tez mi na to uwage zwrocila w pl)ale nie
    zamierzam siedziec cicho jak mi sie cis nie podoba i tak jestem tolerancyjna(chyba)choc wczoraj mielismy gosci i dziewczyna kolegi mojego (w ciazy)jakos tak spokojnie do wszystkiegopodchodzila:/przewaznie klocimy sie o dzieci lub o to ze moj cos palnie lub czegos nie zrobi co ja mysle zebym chciala zeby zrobil zeby sam sie domyslil a nie masz jakiejs kolezanki u ktorej moglabys zatrzymac sie na kilka dni?rodzicow bym nie mieszala do tego

od jakiegos czasu Sara je poczym po 5 min rzuca soe przy cycu placze naciskam mleko leci wiec ok dzisiaj zrobilam flache zeby sprawdzic i wypila 60 mm dodatkowo
    wzielam laktator zeby zobaczyc ile sciagne zaledwie 15 ml:/mozecie mi to wytlumaczyc bo nie rozumiem nie mialam takie sytuacji z chlopakami dlatego pytam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 19:35

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 2239 2240 2241 2242 2243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ