Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKroko trzymałam kciuki cały dzień wracaj do zdrowia
Beszka, kurcze trzymam kciuki, oby nic groźnego
Młoda Dama, super, oby tak dalej:) my cyckujemy cały czas, jakie to jest wygodne
Maniek zdrowia i dużo siły
Justta spóźnione życzenia :*
Konwi auć ale chłopaki spisali się na medal!
Pozdro laski, u nas zima na całego, cały dzień poza domem, ale jutro lecę rano na rurki i siedzimy w chałupie...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej!
ciezki dzien za mna pobudka Sary o 4 a gdy wkoncu usnela obudzil sie Leo ledwo zyje teraz kp i spaccccc
aaa Adu juz prawie zakonczyla szycie:)czesc ubranek juz widzialam cudenka:)
Manku zdrowka dla was!
Mloda nie moge uwierzy ze mala tak ladnie api(zazdroszcze bardzo )u nas ciagle pobudki i spanie na rwkach:(
Kroko co u ciebie?
Lara to chyba przemeczenie niech maz pomasuje;)to sie odprezysz:)a A pewnie twoje zdenerwowanie czuje i brakuje jej babci wkoncu 3 tyg u waa byla;)
Kotka u nas za kazdym razem jest rzut na szyje i usmiech od ucha so ucha;)
Beszko jak wyniki?
*******Gang18+*******B -
Kotko: kot bedzie nawet zadollwolony jak bedzie mial spokoj, kupuj kota, nie wiesz przeciez pojdziesz do pracy
Moja tez ze zlobka tak wraca
Dlatego moj chce ja odbierac
Maly dzis ladnie na adaptavji sie spisal i wlasnie zasypia przy cycku, a myslalam, ze pojdzie spac po 24, bo spal do 18.30Lili83 lubi tę wiadomość
-
Lili biedna no ciezko jest jak bobas nie chce spac dluzej ;/ ja dziekuje Bogu,ze mala mi tak spi i to juz od miesiaca uff jeszcze A nawet dobrze spi to mozna sie niezle wyspac. Oby mala jednak postanowila dac mamie szybko pospac noca kciuki &&&
-
Zgredka no na głodzie, nic nam nie kazali wczoraj jeść a dziś "dieta" to nie wiem czy dalej nic czy coś delikatnego dostaniemy... strasznie już głodna jestem.
Czekam na obchód bo nawet nie widziałam się z lekarzem i nic nie wiem, co zrobili a czego nie.
Wczoraj nie wstawałam i było mi bardzo niedobrze. Dzisiaj już się umylam i nieźle śmigam, brzuch jeszcze boli i nadal mam podpięty dren.
Mam nadzieję że mnie dzisiaj wypuszczą. -
Kroko: najwazniejsze, ze juz po.
To teraz rekonwalescencja i starania wznowione czy jak?
Leze z malym, ktory spi, a mal szaleje w drugim pokoju, nie mamy nic w lodowce, co by chciala jesc, wiec na razie wypila dwie butle soku robionego przez babcie..(mocno rozcienczonego przeze mnie)
Maly w nocy z 7 razy sie budzil jak nie wiecej, ale cyckowal i zasypial..
Mloda wypoczywaj poki mala tak spi, nieznane sa wyroki dzieciakow, kiedy im sie odmieni. -
Hej Kroko pewnie cos delikatnego dostaniesz na śniadanie bo przecież musisz wracać do sił
Młoda zazdroszczę spania.
Kotka u nas tez zawsze radosc gdy po nią przychodzimy.
Beszko jak wyniki?
Ja dzis pol nocy przerycxalam:( Zuzia nie spała do 4:00 ale to jeszcze jskos przeżyje najgorsze ze jagoda chora a jak chora to widoki chce do mamy mąż spał u niej w pokoju na podłodze bo ciagle płakała tez do 4:30 wiem ze gdybym ja ja mogła przytulić to zasnelaby szybko w koncu mój wziął ja do siebie na podłogę i tak spali. Nie moge przeżyć ze nie wolno mi jej teraz przytulać strasznie to trudne.Maniek
-
Hej
Młoda, Wow, jak fajnie ze maluchy śpią cała ńic, superrrrrrr
Kroko, masz juz to za sobą, to najważniejsze. Co do męża i jego decyzji, to zostawię to bez komentarza, bedzie lepiej, ale powiem jedno ze niektórzy faceci sa strasznymi egoistami....
Aniu, raz jeszcze gratuluje
Lili, moze i przemęczenie, ale ja z natury jakiś taki nerwus jestem, choleryk itd ;( nie fajnie....
Wczoraj sie dowiedziałam ze znajomi bedą mieli na 80% dziewuszke (pierwszy chłopak) wiec chętnych na ubranka mam a szkoda było mi wydać je kimś obcym, bo nic a nic nie sa zniszczone. A musze zbierać kase na wymianę garderoby na chłopięca.
Dzis 2 urodzinki Kingi Yasminowej, 100 lat w zdrówku, maluszku!!! (10.02 Yas ma cc) rozńica miedzy maluchami to 2 lata i 2 dni
A ja dzis zaczynam kolejny tc ale ten czas zapiernicza, wogole nie czuje jej tak jak przeżywałam z Ania. Teraz do wszystkiego podchodzę na lajcie a i czas szybciej przez to leci.
Miłego dnia, wyczuwam śmierdząca bombę w pieluszce Ani, zaraz poodkurzam, pomyje podłogi, kurze itd.
Manku, współczuje, szybkiego powrotu do zdrowia J!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 09:04
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Moj pierwszy raz tak sie rzucil na mnie . Zwykle sie smieje i wola mama tylko. No i on wcale nie chce ze zloba wychodzic (tzn z podworka bo tam sie lubi bawic).
Szukamy miejsca na urlop marzec/kwiecien. Wczoraj 2h szkalam noclegow na Krecie poczym sie okazalo ze loty sa o tak beznadziejnych godzinach ze ta wyspa nie wchodzi w gre (17:30-21:25 a spowrotem jeszcze gorzej 21:50-23:55).
Szkoda bo jest piekna i taniej niz na hiszpanskich. Ale chyba bedzie wiec jednak Mallorka bo loty o przyzwoitych godzinach (9-12:30 i 13-15:45).
Wczoraj mnie prawieznowu radar namierzyl. Fuksa mialam mowie wam. Nie lubie tutaj jezdzic po miescie bo nastawiali gnojki tych radarow wszedzie. Nei przypominam sobie zeby we Wro byl gdzies radar.
ANASTAZJA fajnie ze wpadlas znowu
LARA ty nerwus? Przez neta to ciezko wyczuc ale jakos tak sobei ciebie jako nerwusa nie wyobrazalam . Ja niestety tez, choleryk ze mnei straszny, az mysle o jakiejs terapii.
MANIUs wspolczuje . ALe Jagoda o tym nie bedzie pamietac no i to juz duza dziewczyna
KROKO a maz czemu nie chce drugiego? Przerasta go opieka nad dzieckiem ktora zwykle ty sprawujesz? -
Hej, Ana witaj znowu
Lara, ja też Cie nie widzę, jako osoby nerwowej
Lili, współczuję nieprzespanej nocy.. Buu
Maniek, tule, wiem, że serce się kraje.. Zdrowia dla Jagody, czym jest leczona? Pytam, bo i u mnie się zaczyna
Kroko, super ze do domu
Kotka, zazdroszczę urlopu
Beszko, hop hop, jakie wieści?
Sto lat dla Kingi
U nas słabo, Patryk non stop kaszle, ma katar. Nie schodzi mi dziś z rąk.. Z nim zrobiłam zupę, chleb, jeszcze drogie danie trzeba zrobić.. Ręce w buzi. Ja też mam katar.. Kurcze, a na niedzielę zaprosilam sąsiadów na kawę i tort. Będzie tort czekoladowy z jajkami niespodzianka i m&m- sami.
-
Ana witaj i zaglądaj cześciej.
Konwi narazie jest tylko katar wiec daje calcium i smaruje aromactiv lub depulol. Do picia daje sok z czarnego bzu ( robiony) narazie tyle bo w dzień ma dobry humor bawi sie i apetyt tez jest. Zajrzałam do paszczy a tam w miejscu 3 widać biała plamkę takze chyba juz znam przyczynę ....
ponawiam pytanie o probiotyk który można podawać noworodkom?
Jutro powinnam jechać zdjąć szwy ale nie wiem czy muszę do tego samego szpitala czy moge wszędzie? Wie któraś?
Kroko tos pojadła hehe uśmiałam sie ... śle wyrazy współczucia bo wiem jsk karmią w szpitalu... ja na obiad w pierwszy dzień po porodzie dostałam kalafiorowa a na drugie ziemniaki marchewka i ... dwa jajka na twardo beeee ale zjadłam bo byłam mega głodnaManiek
-
Lauro: ale chyba cos masz teraz na chlopca? Ja bardzo duzo ubranek uzywam po Lucji.
Maniu: bardzo wspolczuje tego nieprzytulenia i podziwiam za wytrwalosc, ja bym na pewno poszla do malej.
Kroko: co to ku%$# jest? Zwierzeciem jestes czy pacjentem, zeby Ci nie mowili, tym lekarzom w fupach sie przewraca..
Maniu:. Nie mam pojecia co do probiotyku
Ana: witaj ponownie
STO LAT DLA KINGI!
A kogo.widzicie jako nerwusa? HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 11:46
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Maniek, na pewno BioGaja.. nie wiem czy też nie trilac czy acidolac jest dla takich noworodków. Podejrzewam, że w aptece powiedzą
kogo "widzę" jako nerwusa? no Ciebie zgredko i chyba Adu, choć mogę się mylić, bo jeszcze tak "dobrze" sie nie poznaliśmy
właśnie Adulcova bardzo dziękujemy za karteczkę, cudowna, na pewno swoja robota?
młody śpi bujany przez mnie nogą.. ja pije kawe. dopiero!! -
Ech, dobrze ze przez internet, forum czy fb nie da sie poznać człowieka, tak jestem okropnym nerwusem, wrzaskunem, w razie kłótni jestem wstanie wykrzyczeć wszystko co mi leży na wątrobie nie zważając na ewentualne konsekwencje... A ostatnio jestem tykająca bomba ;( wszystko mnie wnerwia.... Dzis oberwało sie psu, bo na spacerze pobiegł sobie w wiadomym celu spałaszowac to i owo, krzyczałam, prosiłam i biegałam (z Ania na rękach bo rąsie sa od tego ze mam ja nosić) a ten mi uciekał, biegał po ulicy (całe szćzescie ze mało ruchliwej, osiedlowej). Udało mi sie go przekupić woreczkiem na kupy (myślał ze smakołyki mam) zapielam go od razu a w domu (wiem ze to niewychowawcze) spuściłam mu wpierdziel. Dzis porozmawiam sobie z mężem, ze albo wstaje rano i idzie go wybiegać, albo ja rezygnuje ze spacerów w południe. Tak sie nie da. No i oczywiście sie poryczalam ;(
Teraz uspalam Anie i leżę bo brzuch mnie boli. A mam mnóstwo prasowania, na 3-4 h.
Zgredzia, tak na wstępny czas mam duzo ubranek uni. Jednak te większe to juz głownie różowe. Pamiętaj o mnie przy wizycie i przywieź od razu jakies fajowe ubranka kiedy sie widzimy?
Potzrebuje jeszcze ok tygodnia aby wyjsć ze wszelkim sprzątaniem. Mimo, ze i tak codziennie sprzątam. Nie rozstaje sie z odkurzaczem, mopem itd.
Manku, nie odpowiem bo nie wiem. Ale powinnaś mieć wizytę położnej wkrótce, wiec moze podpytaj. Jeszcze raz zdrowia!
Konwi, dla Was tez ;(
Ana, witaj zostań juz opowiadaj co u Was
Kroko, niestety ale po takich zabiegach jak laparo czy cc czy innych operacjach wskazana jest ostra dieta przez min 24 h. Wszystko da sie przeżyć. Co do nieinformowania pacjenta o jego stanie zdrowia to należałoby to zgłosić do ordynatora. Jak tak można?
Beszko?