X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa najlepszego

justta lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi a ty bylas w kncu z gliwa u lekarza? To nie wazne ze ci przeszlo!
    A z kolanem idz do lekarza a nie na trening! bo to bardzo wrazliwe i problematyczne miejsce-ciezko naprawic i latwo popsuc.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta sto lat:))))

Kroko bedzie dobrze;)trzymam kciuki a i moze maz cie doceni jak zobaczy ile to pracy z dzieckiem;)))

Konwi swietna reakcja chlopcow moj Leo to by mi jeszcze przylozyl calkowity brak empati:/

jestem calkuem pidjarana czekam na ciyszki od Adu:))))))

justta lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej śpiochy:) zazdroszczę Wam, najdłużej dzis przespałam 40 min ciągiem. Zuzia w dzień super spała a w nocy co chwila pobudki. Mama mi sie rozłożyła na maxa , wieczorem zadzwoniliśmy po teściowa zeby zajęła sie jagoda a mama ma zakaz wychodzenia z pokoju. Jagoda wlasnie wstała i słyszę suchy kaszel ... kurwa !
    Siedzę z Zuzia w sypialni i nie wychodzę z obawy ze zaraza....zabije sie jsk Zuzia cos załapie.

Konwi synowie bardzo ładnie sie zachowali.
    Kroko powodzenia.
    Idę spać póki mam okazje....

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Macham jeszcze z łóżka :)

Konwi, współczuje bólu, upadku, sprawdź koniecznie kolano u lekarza. Co do zachowania chlopcow to jestem pod wrażeniem!!!! Super sie zachowali, moja Ania pewnie płakalaby razem ze mną. Chociaż jak widziała mnie ostatnio mega zapłakana to nie zareagowała wogole.

Manku, spij jeśli Zuzia Ci pozwala. Zdrowia dla chorych i obyście nic nie złapały!

Dzis pierwszy raz od przeprowadzki zostaje sama w domu z Ania i psem. I robotnikami rozłożonymi w całej reszczie budynku. Wczoraj oczywiście nawet ńie zaczęłam robić Ani pokoju, zeszło mi sie u diabetologa, potem jeszcze za lampami jechaliśmy, Ania usnęła w aucie wiec szkoda było ja budzić. Moze dzis mi sie uda zacząć ten pokój ogarniać....

Kroko, kciukam!!!!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę i czekam. Są 4 babki do zabiegu, wciąż operują pierwszą, u nich wszystkich usuwanie macicy więc długo trwa.
    A mnie czyli najłatwiejsze zostawili sobie na koniec...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hola,
    Mala dopiero jedzie do zlobka, zjadla "jajooo" jej ulubiony wyraz ostatnio, maly po 10 idzie ze mna na adaptacje, wczoraj zasnal po 23, a moze ja wczesniej?

Kroko: trzymam kciuki

Maniu: zdrowia dla J i chowaj sie ..

Plecy zaczynaja juz bolec przy oddychaniu brrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzieki za zyczonka, oby sie spelnily ;-)

Kroko dasz rade niedlugo bedziesz juz po i do domku

Manius o biedaki, chora Jagoda, ja jak wrocilam ze szpitala z mala Leo byl zakatarzony, ale przeszlo, oby u was tez szybko puscilo, my dalej sie meczymy w nocy bo Nina ma taki krzyk wybudzajacy ze Leos sie budzi i jest przerazony biedaczek moj, oby juz przestala tak wrzeszczec ;-)

Zgredzia a co ty masz z tymi plecami?

Lara dasz rade, chociaz ciezko tak samemu ;-)

Wiecej nie doczytalam sorki, ide karmic malego wrzaskunka

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia z plecami mam to samo :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Kroko czekamy na wieści.

Manku współczuje tych chorób w domu. Oby Ciebie o Zu ominęła a Jagodzie i mamie niech szybko przejdzie.

Zgredka. Współczuje bólu pleców

Psotka. Straszna historia z tym kolega :(

Przepraszam , ze resztę nie odp. alenz tel. Ciężko

Ja właśnie siedzę w szpitalu. Pierś mnie bolała (pisałam wam). Dzisiaj mammografia. Po pierwszym zdjęciu zawołali mnie i zrobili 4 kolejne (inne ujęcia). Widziałam zaznaczone coś na jednym foto. Teraz czekam na usg a potem lekarz ma ze mną pogadać. Boje się. Zawsze było usg i/albo mammografia i do domu. Raz chirurg chciał mnie obejrzeć.

Dzisiaj mój maź w domu został z H. A jakoś strasznie za nią tęsknie ostatnio.... a ona tylko mama i mama whhh widać ze mój powrót do pracy, nawet na 50%, jest trudny dla nas ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 12:52

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko chora jesteś? Ty od kiedy do pracy?

Lara, to powodzenia, dasz radę

Maniek zdrowia, i oby się nie roznioslo.. Kurcze, ten post miał być dodany o 9 rano.. Cdn

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, mam nadzieję że jednak będzie dobrze, trzymam kciuki, daj znać

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, oby to nic poważnego nie było.

Zgredzia, poproś swojego o masaż pleców. Powinien pomoc. Ten masaż. Chłop zreszta tez.

A mi ktoś dziecko podmienił. Ciagle jęczy i mama, mama, na ręce itd. Wyjście z psem było dzis dla mnie katorga. Tu musze posprzątać kupę po psie, ta ucieka w stronę ulicy, wyje jak ja łapie, nie chce isc, ryczy bo na ręce, pies goni gołębie i zjada wszelkie napotkane kupy, ta wyje nadal ze chce na ręce, ja nie mam siły jej nosić, zreszta juz nie mogę i ot cały spacer. Jestem wykończona, Ania śpi a ja obok niej bo pod nami wiercą, walą itd a tylko moja obecność daje jej sen. Wiec i wykorzystam jej stan i kimam z nia.
    Ale niech wróci moja Ania, plisssssssss, bo taka jeczybula ze aż łeb pęka.
    Pozatym jestem ostatnio bardzo nerwowa. Wybucham krzykiem, płaczem itd. Chyba musze kubek melisy zaparzyć, bo juz nie wiem co jeszcze mogę. A nie mogę wszystkiego na ciunże zwalać. Chyba leczyć sie musze....

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Lara nie musisz zmienić dawki leku tarczycowego bo ja jak tak miałam to musiałam podnieść dawke :/

Beszka trzymam kciuki daj znac co i jak bedzie ok musi być

Ja ostatnio nietomna jestem a tu jeszcze babcia sie kiepsko czuła dziadek ma problemy z sercem zapisąłam go pryw do kardiologa bo nie moze do marca czekać z jego wiekiem i samopoczuciem wiec ogarniam dwa domy zakupy

Kroko pewnie na stole kciuki trzymamy

Justa sto lat :)

Laruś dlatego ja tak bardzo chce psa ale jak sobie pomysle o tym wychodzeniu naukach sikania to chyba jednak poczekam az Lili podrośnie i tak jestes dla mnie bohaterką trzymaj sie dzielnie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospalysmy, poki nas kurier nie obudził (jeszcze opierdol za to dostał) Omg.

Biedro w tej ciąży żadnych tarczycowych ńie przyjmuje bo wszystko jest ok. Wg tsh. Za to cukrzycowa średnio, wiec cos za cos....

Beszko, jak wyniki?

Kroko???

Aha, co do psiaka to szybko sie nauczył czystości w domu, ale na spacerach wpieprza wszystkie kupy jakie znajdzie. No i wlasnie zjadł pare kapci, kawałek mojego crocsa (teraz jak spałam) i zaczął ju lizać sciane aby moc ja wygryźć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 16:19

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po zabiegu, mam cewnik, koło 19 będzie próba wstawania.
    Dzisiaj nadal bez jedzenia, ale ja już jestem głodna!!! O matko.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hola,
    Leb boli po drzemce..

Konwi do pracy wracam od 1 marca..

Kroko: jak to bez jedzenia :/

Beszko: jak wyniki?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko trzymam kciuki zeby wynik był dobry.
    Kroko super ze juz po:) kiedy do domu możesz pójść?
    Dziewczyny jaki probiotyk moge podać Zuzi?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Wczoraj mała skończyła 3 miesiące ;P i wybija nam pomalu 3 miesiące KPI jestem szczęśliwa,że tyle wytrwałam.Od miesiąca mała nie dostała mm.Kolejny cel 4 miesiące :) małymi kroczkami hehe

Byłam dziś z nią u rehabilitanta i mamy ćwiczyć w domu i będziemy chodzić do niego 2x w tyg. Ma zablokowany mięsień szyjny dość mocno ,lekkie napięcie wzmożone ale bardziej fizjologiczne ale przez tą szyje jest asymetria i głowa nierówna z tyłu ;/ kupiłam pudusie na tą główke no i będziemy ćwiczyć. Jutro szczepienie druga dawka ...sram w gacie żeby jej tylko nic nie było po pierwszej dawce tylko opuchlizna w miejscu ukłucia i nic gorszego.. smuta mam,bo boje się nopów ehh

A ma ciężkie noce dużo kup ale kto wie czy to zęby czy co ale koszmarne to jest wszyscy śpimy twardo ,bo mała też sypia po 8h także wysypiamy się ale A budzi się ze 4 x z takim płaczem,że nie pomaga nic ani misie ani przytulenie ,woda nic taki rozpaczliwy płacz w końcu się położy jak go proszę i śpi ale nas rozbudza kurcze. A dalej śpi z nami ale lada chwila przeprowadzka i będziemy z tym walczyć.

Beszka kciuki za dobre wieści
    Kroko dużo sił &

Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIEDRO ja tak samo bym chetnie wziela zwierzaka jakiegos, najchetniej kota ale ja sobei nei wyobrazam zostawiac zwierzaka na caly dzien samego jak bedziemy oboje pracowac :/. Plus my wyjezdzamy czesto a nie zawsz ejest mozliwosc zabrania zwierzaka. A psa to juz w ogole nie wyobrazam sobie ciagle musiec wyprowadzac :D, choc wiem ze fajnie miec psiaka bo mialam w zyciu chyba z 5.

Dzisiaj spelnil sie moj sen :). Gdy przyszlam po Dominika do zlobka to gdy mnie zobaczyl krzyknal mama! i z usmiechem popedzil do mnie i rzucil w ramiona :)

Izoleccc lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 2271 2272 2273 2274 2275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ