X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzień się kończy..

Maniek, ona chyba traktuje cię, jak smoczek, nie daj się! Jak tylko cię "trzyma" to ja budz, niech zje porządnie.

Niestety stres, wieczny pościg i niezdrowe jedzenie i choroby się mnożą.. Przykre to

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro wklej body na naszym poscie sprzedalniczym na fb..

Uszylam dzis dwie pary gatek, jedna miala byc dla malego a obie wyszly dla malej. Z czego jedna dam kolezance, spotkanie klasowe mam za tydzien..

Zmeczona jestem plecy pekaja..

Maniu: oby Was wypuscili jutro/dzis.

Nie mam sily na wiecej, wybaczcie...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wczoraj mi chciało głowę rozerwać... Zuzia okazało sie była głodna a ja debil cały dzień ja i siebie męczyłam wieczorem dałam butelkę i spała jsk susel teraz zjadła z dwóch piersi i spi. Przez cały dzień wczoraj mimo cyckania spadła z wagi co przeważyło o decyzji podania butelki. Zobaczymy dzis czy nic nie zleciała po najedzone nocy.
    W dodatku wenflon mi przeciekał i pani zrobiła mi drugi który w nocy szarpnęłam i teraz bolą mnie obie ręce do tego wszystkiego wczoraj na obchodzie mowię ze głowa mi pęka ( lekarz jakiś ciul) a dr mówi ze mam leżeć ... wiec pokazuje na Zuzię i tłumacze ze cały dzień ja karmie i nie mam jak sie położyć a on : no trzeba znaleźć złoty środek ! I poszedł ... poszłam do położnej jak sobie ten ciul polazł i mowię ze znalazłam złoty środek : poprosze tabletkę:) na co położna : dam Pani dwie bo jedna nie zawsze działa :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• justta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dzisiaj nocka do bani, karmienie co 2 godz z czego godzine wiszenia na cycu albo przewijania ;-) jestem zoombi

Maniu wiem co to bol glowy, mialam nieszczesny zespol popunkcyjny i taki bol ze myslalam ze zejde, bierz tabletki jak daja, kiedy wychodzicie? jestem ciekawa reakcji Jagodki na siostrzyczke ;-)

Zgredzia rozpedzilas sie z tym szyciem ;-)

Milej niedzielki kochane

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, oj dziewczynki początki są trudne niestety..

Maniek współczuję bólu głowy, lekarz jakiś niedorobiony

Justa u mnie było więcej takich nocy

Ja już po kościele, zupa zrobiona i na spacerze bylismy, zaraz chłopcy zupę będą jeść a ja później na crosa

Miłego dnia

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis wychodzimy :)
    Taka sytuacja: w szpitalu zakaz odwiedzin wiec dziewczyny chodzą z biustem na wierzchu bo wiadomo brodawki bolą .. siedzę rozwalona na łożku karmie Zuzię i nagle - bez pukania- wchodzi uwaga ksiądz ! Z pytaniem czy chce komunie ! Szczeka mi opadła i mysle sobie spieprzaj dziadu bez ochraniaczy na butach nie wiadomo czy umył ręce a poza tym własny ojciec dziecka nie widział a ksiądz mi włazi. Wrr

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej0

my dzisiaj chyba na basen zalezy czy stroj bedzie pasowal ale raczej nie:(

no to jak rodzina nie moze a ksiadz tak=:O nie no bez jaj

Yustta to u tak ladnie ci spi jak pierwsza taka noc;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pierwsza nocka taka, bo spala super do tej pory ;-) to zescie mnie pocieszyly hihi, nie no w nocy to jadla co 3 godz wiec bylo ok, to sie przyzwyczailam, ale jak tak ma byc to ok, jakos wytrwam ;-)

Maniek co za polityka ;-) te cycki mnie rozbawily

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj bylismy u tej kolezanki, jest teraz u rodzicow. Rzucila nam sie w ramiona i strasznue plakala. Poprosila nas zebysmy oddali ksiazki do biblioteki: przewodniki po Sardynii gdzie mieli razem jechac na wiosne :(. Boze co za tragedia:(
    Sory ze wam tak o tym smece ale nie mam z kim o tym pogadac a takie rzeczy czlowiek ma ochote z siebie wyrzucic.

Jeszcze bardziej teraz boje sie o mojego meza. Bardzo duto pracuje i w ciaglym stresie. Wychodzi do pracy kolo 7mej i wraca najwczesniej o 18tej. Bardzo zle sypia, nie uprawia regularnue sportu bo nie ma czasu i sily.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:37

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: a jak by mniej pracowal, to dacie rade finansowo? Moze jak Ty pojdziesz dodatkowo, to go to troche odciazy?

My bylismy w sali zabaw, a raczej w hali..
    Mala.poskakala na trampolinie, pobiegala, konik samochodzik itd..
    Teraz spi, a maly na rece zada

Blondik lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek..padłam ze smiechu jak czytałam o tym księdzu, wybacz ;-) Fajnie, że już wychodzicie. U mnie na bolace sutki purelan spisywał się rewelacyjnie.

Kotka, strasznie przykra sprawa. Dobrze zrozumiałam, że pojechał na narty z ex? Nie moja sprawa, ale ta żona o tym wiedziała?

Adu, wg mnie bębenek to jeden z tych prezentów, które daje się, gdy się kogoś nie lubi ;-) Olej sprawę, jak są tacy, to nie zawracaj sobie nimi głowę. Tesciowa znajomej nie przyszła na chrzciny swojej wnuczki, bo miała ważny powód: głowa ją bolała..masakra.

A u nas chorobowego fatum ciąg dalszy: Tomek ma ospe!! :-(

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia wrzucilam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu: też mnie to zaciekawiło w opowieści Kotki, ale ludzie na zachodzie mają chyba inne do tego podejście, nie takie jak u nas

Zdrówka dla Tomusia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, super, że wychodzicie. KP się unormuje badż dzielna.

Zgredka, zajrzyj do tesco jak masz w okolicy ja wczoraj kupowałam Madzi przecenione body z długim za 18zł (PIĘCIOPAK JEDNOKOLOROWYCH BODY).

Psotka, wyslij chłopa na badania. Mój pracuej czasem po 20godz/dobę. Okazało się, ze ma jakas wadę serca (niegrozną, ale ma). Ma dwie zastawki zamiast trzech. No i jak chcesz żeby mniej pracował to idx juz i ty do pracy :) Na twoim miejscu zanudziłabym się na śmierć :)

Buziaki.

PS> Ostatnio mam dziwne sny i chodzę nerwowa. Ciagle mi się śni, że ktoś zrodziny umiera staje nade mna i się ze mną żegna...strasznie realistycznie...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGREDKO on nie pracuje dluzej bo wiecej zarabia, bo nie zarabia, jedynie nadgodziny ma pote do wykorzystania. Poprostu tyle pracy maja :/.

Co do ex ...no to tez dziewczyna teraz w ciezkim szoku jest. Oczy mu zamknela :/
    Zona oczywiscie wiedziala o tym, byla ze tak powiem bardzo tolerancyjna i pewna tego ze on kocha napewno ja. Jest to jednak przykra historia bo ta ex go pare lat temu zostawila i on to bardz przezyl - wyladowal w tzw. psychiatryku na silnych prochach, dlugo nie mogl sie pozbierac. Ale nadal potem mieli kotakt i jak widac w miare dobry (nie pojechali tam sami, bylo jeszcze dwoch kolegow).

A wiecie co jest najgorsze? Ze przewodnik (bo oni tam byli na trekingu narciarskim) jak uslyszalm, ze go boli w piersi to chcial od razu sciagnac helikopter ale nasz kolega nie chcial, myslam ze mu przejdzie :(.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BLONDIK tak jak wczesniej pisalam to ze ja pojde do pracy nic nie zmieni niestety :/. I wierz mi ja mam co robic i wcale sie nei nudze :D. Ani razu nie przyszlo mi do glowy zeby sie nudzic ;). No ale pracy szukam, niestety to nie jest tak hop siup :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może czuje presje i dlatego tak siedzi na tych nadgodzinach...Chłopy są dziwne :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz w domu. Ja leżę plackiem bo mam zespół popunkcyjny bol jak cholera nie mogłam sie ubrać w szpitalu. Jagoda stęskniona rzuciła mi sie w ramiona, siostra ja interesuje pokazuje gdzie spi i robiła jej cacy po główce.... no zobaczymy jutro.
    Ooo Zuzia sie budzi...

Blondik, Krokodylica, konwalianka, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik w sercu sa 4 zastawki;)2 w komorachi 2 w przedsionkach

ide lulu slodkich snow:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 21:39

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, my już na nogach. Młody je owsianke i ogląda bolka i Lolka, zasługa brata :/ a tak chciałam tego uniknąć.. Tymkowi już niemal przeszło, czasem odkaszlnie i trochę kataru, dziś idzie do przedszkola, bo już sam chce. Za to Patryk ma większy katar i kaszel - nic tylko się cieszyć :(

Byliśmy wieczorem w fashion house i jestem posiadaczka dwóch swetrów, spodni, kombinezonu na lato i płaszczyka na wiosnę. Jeszcze kurtkę fajna widziałam ale trzeba poczekać na wypłatę męża :)

Maniek, super ze juz w domu, kurcze to zespół to dlatego że a wcześnie wstalas? Super ze Jagodka na plus zaakceptowała siostrę. Dużo siły. Jak pierwsza noc?

Zgredko a jak tam u Was? Dogadaliście się?

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2269 2270 2271 2272 2273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ