Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedro wklej body na naszym poscie sprzedalniczym na fb..
Uszylam dzis dwie pary gatek, jedna miala byc dla malego a obie wyszly dla malej. Z czego jedna dam kolezance, spotkanie klasowe mam za tydzien..
Zmeczona jestem plecy pekaja..
Maniu: oby Was wypuscili jutro/dzis.
Nie mam sily na wiecej, wybaczcie... -
Hej wczoraj mi chciało głowę rozerwać... Zuzia okazało sie była głodna a ja debil cały dzień ja i siebie męczyłam wieczorem dałam butelkę i spała jsk susel teraz zjadła z dwóch piersi i spi. Przez cały dzień wczoraj mimo cyckania spadła z wagi co przeważyło o decyzji podania butelki. Zobaczymy dzis czy nic nie zleciała po najedzone nocy.
W dodatku wenflon mi przeciekał i pani zrobiła mi drugi który w nocy szarpnęłam i teraz bolą mnie obie ręce do tego wszystkiego wczoraj na obchodzie mowię ze głowa mi pęka ( lekarz jakiś ciul) a dr mówi ze mam leżeć ... wiec pokazuje na Zuzię i tłumacze ze cały dzień ja karmie i nie mam jak sie położyć a on : no trzeba znaleźć złoty środek ! I poszedł ... poszłam do położnej jak sobie ten ciul polazł i mowię ze znalazłam złoty środek : poprosze tabletkę na co położna : dam Pani dwie bo jedna nie zawsze działaManiek
-
Hejka dzisiaj nocka do bani, karmienie co 2 godz z czego godzine wiszenia na cycu albo przewijania jestem zoombi
Maniu wiem co to bol glowy, mialam nieszczesny zespol popunkcyjny i taki bol ze myslalam ze zejde, bierz tabletki jak daja, kiedy wychodzicie? jestem ciekawa reakcji Jagodki na siostrzyczke
Zgredzia rozpedzilas sie z tym szyciem
Milej niedzielki kochane -
Hej, oj dziewczynki początki są trudne niestety..
Maniek współczuję bólu głowy, lekarz jakiś niedorobiony
Justa u mnie było więcej takich nocy
Ja już po kościele, zupa zrobiona i na spacerze bylismy, zaraz chłopcy zupę będą jeść a ja później na crosa
Miłego dnia -
My dzis wychodzimy
Taka sytuacja: w szpitalu zakaz odwiedzin wiec dziewczyny chodzą z biustem na wierzchu bo wiadomo brodawki bolą .. siedzę rozwalona na łożku karmie Zuzię i nagle - bez pukania- wchodzi uwaga ksiądz ! Z pytaniem czy chce komunie ! Szczeka mi opadła i mysle sobie spieprzaj dziadu bez ochraniaczy na butach nie wiadomo czy umył ręce a poza tym własny ojciec dziecka nie widział a ksiądz mi włazi. WrrManiek
-
Tak pierwsza nocka taka, bo spala super do tej pory to zescie mnie pocieszyly hihi, nie no w nocy to jadla co 3 godz wiec bylo ok, to sie przyzwyczailam, ale jak tak ma byc to ok, jakos wytrwam
Maniek co za polityka te cycki mnie rozbawily -
My dzisiaj bylismy u tej kolezanki, jest teraz u rodzicow. Rzucila nam sie w ramiona i strasznue plakala. Poprosila nas zebysmy oddali ksiazki do biblioteki: przewodniki po Sardynii gdzie mieli razem jechac na wiosne . Boze co za tragedia:(
Sory ze wam tak o tym smece ale nie mam z kim o tym pogadac a takie rzeczy czlowiek ma ochote z siebie wyrzucic.
Jeszcze bardziej teraz boje sie o mojego meza. Bardzo duto pracuje i w ciaglym stresie. Wychodzi do pracy kolo 7mej i wraca najwczesniej o 18tej. Bardzo zle sypia, nie uprawia regularnue sportu bo nie ma czasu i sily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:37
-
Kotko: a jak by mniej pracowal, to dacie rade finansowo? Moze jak Ty pojdziesz dodatkowo, to go to troche odciazy?
My bylismy w sali zabaw, a raczej w hali..
Mala.poskakala na trampolinie, pobiegala, konik samochodzik itd..
Teraz spi, a maly na rece zadaBlondik lubi tę wiadomość
-
Maniek..padłam ze smiechu jak czytałam o tym księdzu, wybacz Fajnie, że już wychodzicie. U mnie na bolace sutki purelan spisywał się rewelacyjnie.
Kotka, strasznie przykra sprawa. Dobrze zrozumiałam, że pojechał na narty z ex? Nie moja sprawa, ale ta żona o tym wiedziała?
Adu, wg mnie bębenek to jeden z tych prezentów, które daje się, gdy się kogoś nie lubi Olej sprawę, jak są tacy, to nie zawracaj sobie nimi głowę. Tesciowa znajomej nie przyszła na chrzciny swojej wnuczki, bo miała ważny powód: głowa ją bolała..masakra.
A u nas chorobowego fatum ciąg dalszy: Tomek ma ospe!! -
Maniek, super, że wychodzicie. KP się unormuje badż dzielna.
Zgredka, zajrzyj do tesco jak masz w okolicy ja wczoraj kupowałam Madzi przecenione body z długim za 18zł (PIĘCIOPAK JEDNOKOLOROWYCH BODY).
Psotka, wyslij chłopa na badania. Mój pracuej czasem po 20godz/dobę. Okazało się, ze ma jakas wadę serca (niegrozną, ale ma). Ma dwie zastawki zamiast trzech. No i jak chcesz żeby mniej pracował to idx juz i ty do pracy Na twoim miejscu zanudziłabym się na śmierć
Buziaki.
PS> Ostatnio mam dziwne sny i chodzę nerwowa. Ciagle mi się śni, że ktoś zrodziny umiera staje nade mna i się ze mną żegna...strasznie realistycznie... -
ZGREDKO on nie pracuje dluzej bo wiecej zarabia, bo nie zarabia, jedynie nadgodziny ma pote do wykorzystania. Poprostu tyle pracy maja .
Co do ex ...no to tez dziewczyna teraz w ciezkim szoku jest. Oczy mu zamknela
Zona oczywiscie wiedziala o tym, byla ze tak powiem bardzo tolerancyjna i pewna tego ze on kocha napewno ja. Jest to jednak przykra historia bo ta ex go pare lat temu zostawila i on to bardz przezyl - wyladowal w tzw. psychiatryku na silnych prochach, dlugo nie mogl sie pozbierac. Ale nadal potem mieli kotakt i jak widac w miare dobry (nie pojechali tam sami, bylo jeszcze dwoch kolegow).
A wiecie co jest najgorsze? Ze przewodnik (bo oni tam byli na trekingu narciarskim) jak uslyszalm, ze go boli w piersi to chcial od razu sciagnac helikopter ale nasz kolega nie chcial, myslam ze mu przejdzie . -
My juz w domu. Ja leżę plackiem bo mam zespół popunkcyjny bol jak cholera nie mogłam sie ubrać w szpitalu. Jagoda stęskniona rzuciła mi sie w ramiona, siostra ja interesuje pokazuje gdzie spi i robiła jej cacy po główce.... no zobaczymy jutro.
Ooo Zuzia sie budzi...Blondik, Krokodylica, konwalianka, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Cześć, my już na nogach. Młody je owsianke i ogląda bolka i Lolka, zasługa brata a tak chciałam tego uniknąć.. Tymkowi już niemal przeszło, czasem odkaszlnie i trochę kataru, dziś idzie do przedszkola, bo już sam chce. Za to Patryk ma większy katar i kaszel - nic tylko się cieszyć
Byliśmy wieczorem w fashion house i jestem posiadaczka dwóch swetrów, spodni, kombinezonu na lato i płaszczyka na wiosnę. Jeszcze kurtkę fajna widziałam ale trzeba poczekać na wypłatę męża
Maniek, super ze juz w domu, kurcze to zespół to dlatego że a wcześnie wstalas? Super ze Jagodka na plus zaakceptowała siostrę. Dużo siły. Jak pierwsza noc?
Zgredko a jak tam u Was? Dogadaliście się?Krokodylica lubi tę wiadomość