X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzień się kończy..

Maniek, ona chyba traktuje cię, jak smoczek, nie daj się! Jak tylko cię "trzyma" to ja budz, niech zje porządnie.

Niestety stres, wieczny pościg i niezdrowe jedzenie i choroby się mnożą.. Przykre to

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro wklej body na naszym poscie sprzedalniczym na fb..

Uszylam dzis dwie pary gatek, jedna miala byc dla malego a obie wyszly dla malej. Z czego jedna dam kolezance, spotkanie klasowe mam za tydzien..

Zmeczona jestem plecy pekaja..

Maniu: oby Was wypuscili jutro/dzis.

Nie mam sily na wiecej, wybaczcie...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wczoraj mi chciało głowę rozerwać... Zuzia okazało sie była głodna a ja debil cały dzień ja i siebie męczyłam wieczorem dałam butelkę i spała jsk susel teraz zjadła z dwóch piersi i spi. Przez cały dzień wczoraj mimo cyckania spadła z wagi co przeważyło o decyzji podania butelki. Zobaczymy dzis czy nic nie zleciała po najedzone nocy.
    W dodatku wenflon mi przeciekał i pani zrobiła mi drugi który w nocy szarpnęłam i teraz bolą mnie obie ręce do tego wszystkiego wczoraj na obchodzie mowię ze głowa mi pęka ( lekarz jakiś ciul) a dr mówi ze mam leżeć ... wiec pokazuje na Zuzię i tłumacze ze cały dzień ja karmie i nie mam jak sie położyć a on : no trzeba znaleźć złoty środek ! I poszedł ... poszłam do położnej jak sobie ten ciul polazł i mowię ze znalazłam złoty środek : poprosze tabletkę:) na co położna : dam Pani dwie bo jedna nie zawsze działa :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• justta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dzisiaj nocka do bani, karmienie co 2 godz z czego godzine wiszenia na cycu albo przewijania ;-) jestem zoombi

Maniu wiem co to bol glowy, mialam nieszczesny zespol popunkcyjny i taki bol ze myslalam ze zejde, bierz tabletki jak daja, kiedy wychodzicie? jestem ciekawa reakcji Jagodki na siostrzyczke ;-)

Zgredzia rozpedzilas sie z tym szyciem ;-)

Milej niedzielki kochane

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, oj dziewczynki początki są trudne niestety..

Maniek współczuję bólu głowy, lekarz jakiś niedorobiony

Justa u mnie było więcej takich nocy

Ja już po kościele, zupa zrobiona i na spacerze bylismy, zaraz chłopcy zupę będą jeść a ja później na crosa

Miłego dnia

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis wychodzimy :)
    Taka sytuacja: w szpitalu zakaz odwiedzin wiec dziewczyny chodzą z biustem na wierzchu bo wiadomo brodawki bolą .. siedzę rozwalona na łożku karmie Zuzię i nagle - bez pukania- wchodzi uwaga ksiądz ! Z pytaniem czy chce komunie ! Szczeka mi opadła i mysle sobie spieprzaj dziadu bez ochraniaczy na butach nie wiadomo czy umył ręce a poza tym własny ojciec dziecka nie widział a ksiądz mi włazi. Wrr

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej0

my dzisiaj chyba na basen zalezy czy stroj bedzie pasowal ale raczej nie:(

no to jak rodzina nie moze a ksiadz tak=:O nie no bez jaj

Yustta to u tak ladnie ci spi jak pierwsza taka noc;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pierwsza nocka taka, bo spala super do tej pory ;-) to zescie mnie pocieszyly hihi, nie no w nocy to jadla co 3 godz wiec bylo ok, to sie przyzwyczailam, ale jak tak ma byc to ok, jakos wytrwam ;-)

Maniek co za polityka ;-) te cycki mnie rozbawily

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj bylismy u tej kolezanki, jest teraz u rodzicow. Rzucila nam sie w ramiona i strasznue plakala. Poprosila nas zebysmy oddali ksiazki do biblioteki: przewodniki po Sardynii gdzie mieli razem jechac na wiosne :(. Boze co za tragedia:(
    Sory ze wam tak o tym smece ale nie mam z kim o tym pogadac a takie rzeczy czlowiek ma ochote z siebie wyrzucic.

Jeszcze bardziej teraz boje sie o mojego meza. Bardzo duto pracuje i w ciaglym stresie. Wychodzi do pracy kolo 7mej i wraca najwczesniej o 18tej. Bardzo zle sypia, nie uprawia regularnue sportu bo nie ma czasu i sily.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:37

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: a jak by mniej pracowal, to dacie rade finansowo? Moze jak Ty pojdziesz dodatkowo, to go to troche odciazy?

My bylismy w sali zabaw, a raczej w hali..
    Mala.poskakala na trampolinie, pobiegala, konik samochodzik itd..
    Teraz spi, a maly na rece zada

Blondik lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek..padłam ze smiechu jak czytałam o tym księdzu, wybacz ;-) Fajnie, że już wychodzicie. U mnie na bolace sutki purelan spisywał się rewelacyjnie.

Kotka, strasznie przykra sprawa. Dobrze zrozumiałam, że pojechał na narty z ex? Nie moja sprawa, ale ta żona o tym wiedziała?

Adu, wg mnie bębenek to jeden z tych prezentów, które daje się, gdy się kogoś nie lubi ;-) Olej sprawę, jak są tacy, to nie zawracaj sobie nimi głowę. Tesciowa znajomej nie przyszła na chrzciny swojej wnuczki, bo miała ważny powód: głowa ją bolała..masakra.

A u nas chorobowego fatum ciąg dalszy: Tomek ma ospe!! :-(

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia wrzucilam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alu: też mnie to zaciekawiło w opowieści Kotki, ale ludzie na zachodzie mają chyba inne do tego podejście, nie takie jak u nas

Zdrówka dla Tomusia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, super, że wychodzicie. KP się unormuje badż dzielna.

Zgredka, zajrzyj do tesco jak masz w okolicy ja wczoraj kupowałam Madzi przecenione body z długim za 18zł (PIĘCIOPAK JEDNOKOLOROWYCH BODY).

Psotka, wyslij chłopa na badania. Mój pracuej czasem po 20godz/dobę. Okazało się, ze ma jakas wadę serca (niegrozną, ale ma). Ma dwie zastawki zamiast trzech. No i jak chcesz żeby mniej pracował to idx juz i ty do pracy :) Na twoim miejscu zanudziłabym się na śmierć :)

Buziaki.

PS> Ostatnio mam dziwne sny i chodzę nerwowa. Ciagle mi się śni, że ktoś zrodziny umiera staje nade mna i się ze mną żegna...strasznie realistycznie...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGREDKO on nie pracuje dluzej bo wiecej zarabia, bo nie zarabia, jedynie nadgodziny ma pote do wykorzystania. Poprostu tyle pracy maja :/.

Co do ex ...no to tez dziewczyna teraz w ciezkim szoku jest. Oczy mu zamknela :/
    Zona oczywiscie wiedziala o tym, byla ze tak powiem bardzo tolerancyjna i pewna tego ze on kocha napewno ja. Jest to jednak przykra historia bo ta ex go pare lat temu zostawila i on to bardz przezyl - wyladowal w tzw. psychiatryku na silnych prochach, dlugo nie mogl sie pozbierac. Ale nadal potem mieli kotakt i jak widac w miare dobry (nie pojechali tam sami, bylo jeszcze dwoch kolegow).

A wiecie co jest najgorsze? Ze przewodnik (bo oni tam byli na trekingu narciarskim) jak uslyszalm, ze go boli w piersi to chcial od razu sciagnac helikopter ale nasz kolega nie chcial, myslam ze mu przejdzie :(.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BLONDIK tak jak wczesniej pisalam to ze ja pojde do pracy nic nie zmieni niestety :/. I wierz mi ja mam co robic i wcale sie nei nudze :D. Ani razu nie przyszlo mi do glowy zeby sie nudzic ;). No ale pracy szukam, niestety to nie jest tak hop siup :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może czuje presje i dlatego tak siedzi na tych nadgodzinach...Chłopy są dziwne :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz w domu. Ja leżę plackiem bo mam zespół popunkcyjny bol jak cholera nie mogłam sie ubrać w szpitalu. Jagoda stęskniona rzuciła mi sie w ramiona, siostra ja interesuje pokazuje gdzie spi i robiła jej cacy po główce.... no zobaczymy jutro.
    Ooo Zuzia sie budzi...

Blondik, Krokodylica, konwalianka, Izoleccc, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik w sercu sa 4 zastawki;)2 w komorachi 2 w przedsionkach

ide lulu slodkich snow:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 21:39

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, my już na nogach. Młody je owsianke i ogląda bolka i Lolka, zasługa brata :/ a tak chciałam tego uniknąć.. Tymkowi już niemal przeszło, czasem odkaszlnie i trochę kataru, dziś idzie do przedszkola, bo już sam chce. Za to Patryk ma większy katar i kaszel - nic tylko się cieszyć :(

Byliśmy wieczorem w fashion house i jestem posiadaczka dwóch swetrów, spodni, kombinezonu na lato i płaszczyka na wiosnę. Jeszcze kurtkę fajna widziałam ale trzeba poczekać na wypłatę męża :)

Maniek, super ze juz w domu, kurcze to zespół to dlatego że a wcześnie wstalas? Super ze Jagodka na plus zaakceptowała siostrę. Dużo siły. Jak pierwsza noc?

Zgredko a jak tam u Was? Dogadaliście się?

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2269 2270 2271 2272 2273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ