X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, najlepsze zyczeńia dla Leo :) zdrówka :)

Lili83 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie tak, ze my tam w ogole musimy leciec. Chcielismy, moj maz bardzo chcial mnei tam (Meteory) zabrac (tzn. ja tam juz bylam ale chyba z 15lat temu i nie na wspinaczce ;). Moj maz byl juz raz tam ze znajomymi wlasnie na wspinaczc ei marz ymu sie zebysmy tam razem pojechali. Znajomi teraz co roku tam lataja na wielkanoc (przesuneli teraz ze wzgl. na mnie bo powiedzialam ze wielkanoc to ja z rodzina chce spedzac).
    Ale poniewaz wiem, ze maz bardzo ciezko pracuje i potrzebuje dobrego urlopu to zaproponowalam zeby moze jednak sam tam lecial.

Zgredko - wspolne wieczory to my mamy co wieczor ;). A jak bedziemy tam razem ze znajomymi to wiadomo, ze chcemy razem wieczorem usiasc, zjesc dobrego gyrosa, popic czyms i pogadac, zwlaszcza jesli wczesniej razem bysmy sie wspinali. A domi spiacy w wozku to cos co ciezko mi sobei wyobrazic ;). On nigdy nie spal w wozku....No ale moze jakos by sie dalo to wykonac, jest to jakies rozwiazanie (no chyba ze w tej tawernie bylo by bardzo glosno).

Ale ze wszystkiego najbardziej to boje sie lotu. Ja to w ogole boje sie panicznie latac a teraz to juz w ogole :/.

Zgredko czy wy lecac na kanary rezerwowaliscie miejsce w sanmolocie? No i jakie polecasz?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo sto lat ;-) narazie tyle lece cos jesc, milego dnia wszystkim

Lili83 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Leo życzy połamana ciotka :)

macham bo dzis szalony dzien dentysta umówic wiz u okulisty zebranie w spóldzielni i nastapi wieczór :/

Lili83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dzis do dentysty :P

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi tez bym sie wściekła. Zadzwonilanym albo kazała przyjechać i teraz patrzeć jak dzieci cierpią przez ich głupotę.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, teraz, gdy D będzie miał dwa lata to i tak musisz mu wykupić miejsce, bo i zawsze się rezerwuje ( wybiera) miejsca. Gdy tymek miał rok byliśmy w Chorwacji i każdy wieczór wychodzilismy z nim w wózku, on usypial, my coś tam pilismy, lazikowalismy itd. On w wózku.

Kroko, przyjemne ceny :)

Po lekarzy, rezonans głowy a tydzień, długo nie badał. Mówi że nie ma żadnych oznak niepokojących ale lepiej sprawdzić.

A i dziś mój zabiera mnie na festiwal pizzy, załatwił z moją mamą że zostanie z dziećmi. Siedzę w McDonald ie w galerii Mokotów. Pije kawę, zaraz zbieram się na pociąg. Kupiłam leginsy w Reserved, tymkowi spodnie w Zarze.

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: nie rezerwowaliśmy brałam co dali, poza tym z dwojka dzieci nie można siedzieć obok siebie, więc siedzieliśmy oddzielnie, w jednym rzedzie, ale oddzielało nas przejście..

Konwi: super :)

STO LAT DLA LEO!

Ja zostaje do jutra, miałam jechać dziś, a dziś poleciałyśmy na wagę i za 99 zł kupiłam 4 bluzki cienkie głównie M&S, mama sobie jedną, pajaca dla małego, sweterek M&S i super kardigan a la Zakiet też m&S, wszystko super do pracy i to jakie chciałam, a nie, że na chama byle coś wybrać.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:54

Krokodylica, konwalianka, Lili83 lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili sto lat dla Leonka, zdrowia i dużo szczęścia. :)

Summi wierzę że jesteś wkurzona ale chyba nie chcieli źle, jeszcze specjalnie upiekli, widocznie słabo się orientują.

Konwi tak, u nas w mieście są dwa prywatne przedszkola i takie mamy ceny, a wiem że w innych miastach jest dużo drożej, ale my jesteśmy biedny region Polski a i miasto niebogate. :)
    Udanego wyjścia na pizzę. :)
    Rezonans dobrze że nakazał, lepiej sprawdzić.

Zgredka łowca promocji. ;)

Lili83, zgredka lubią tę wiadomość

• adulcova Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STO LAT DLA LEO!!!

Kroko te opaski sa tez polecane laskom w ciąży - ja uzywalam. Z reszta poczytaj o tych punktach odp. za mdlosci - czasem wystarczy je ucisnąć w kryzysowej sytuacji i przechodzi.
    Podejrzewam, ze wieczor byl taki kiepski, bo dziecko bylo przemeczone.

Konwi dzieki, że pytasz. Bylo fajnie, zjadłyśmy pizze, wypiłyśmy wino. Młode niezbyt sie chcialy ze soba bawic (2 lata roznicy) ale dały rade - mialy zly dzien, bo zawsze sie bawily razem. No i Ada bala sie psa, bo kolezanka ma Bokserkę.
    Z reszta ja jestem abardzo zorganizowana, wykorzystuje czas zawsze do maksimum.

Kotko ja jestem tolerancyjna i nie spuszczam sie nad dzieckiem, ale nie zostawilabym... Tyle sie teraz rzeczy dzieje, ze jednak wiesz...
    Ja tez zawsze tluke mojemu D, ze wszystko ma byc daleko na meblach - wszystko, gorace, zimne, obojetne. Ma byc nawyk :)

Summi a czemu ma diete bez glutenu?

My dzisiaj bylysmy na bilansie, Ada byla grzeczna ;) juz przeszla jej panika wobec lekarzy i fartuchów.

Umylam dzisiaj okna, jeszcze musze wyprasowac firany i powiesic.

Rozwazam zmiane koloru wlosow, zawsze marzylo mi sie ombre.. hmmm... hmm... jakis pomysl? :P

Lili83 lubi tę wiadomość

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu:olej ombre, to było modne sto lat temu, ja miałam dokladnie w 2013, a może wyprzedzałam czas ;D
    ja bym Cie widziała teraz w delikatnie przyciemnionym
    może jakiś ciemny blond z odcieniami złotego (niekoniecznie na dole jak w ombre), a może ciepły orzech? a poradniki do Twoich oczu i karnacji co radzą?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo, sto lat, samych szczęśliwości!

Lili83 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ja mam ombre, ake w stylu Chodakowskiej;) a gdzie w Rmiu takie ciucholandy?

Kroko, właśnie nie upiekli, tylko kupili. Dieta od pół roku, Adu, ze względu na zaparcia, a oni nadal nie mogą zatrybic? Jako, ze intencje mieli dobre, to jeszcze żyją, ale dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane...

Konwi, zazdro wyjścia. A kiedy do pracy wracasz?

Maniu, ale bezczelność w tym ministerstwie!!!

Ja dziś kupiłam super sukienkę i koszule dla Zuzy w smyku (choć zazwyczaj tam nie kupuje, ale były fajne jakościowo i za pół ceny!!!)

Leoś, sto lat!!!!!

Lili83 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumeerko ja dopiero we wrześniu, dokładnie 13-stego. W którym smyku kupiłaś te ciuchy, q jakim terminie w- wy pracujesz?

Adu super, że wizyta i wyjście udane. Właśnie, ja jeszcze nie byłam na bilansie.

AA Zgredko ale ci zazdroszczę tego lumpka, też chcę

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: uu to sorry, a nie wiem co to za styl Chodakowskiej, ale czeknę ;)

Ciucho9landy są cudowne wszędzie, u mnie malutki na Borkach koło Biedronki przy Limanowskiego i wielki przy Limanowskiego nieco bliżej miasta, poza tym polecam w Feniksie (tam kupiłam dwie cudowne kurtki puchowe za 20 zł)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka to takie poradniki istnieja? Wow...

Summerka to musiala miec ostre zaparcia skoro wylaczylas z jadlospispow gluten. U nas tez nie bylo wesolo, na szczescie "glucimy" sie dalej. Pokaz ombre? :D

U mnie (tfu, w Katowicach wiec nie tak u mnie) jest spoko lump... Vive Profit czy jakos tak... bylam raz z kuzynka mojego D, ja sie nie umiem odnalezc...

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy za zyczenia i piekne karteczki:)))otwierala cala rodzina z Leo:))))
    Leo pieknie zdmuchnal swieczki na torcie:)))ba musielismy kilka razy zapalac bo tak mu sie spodobalo:)))w ogole dzisiaj fajny dzien starszy pomogl mi przy malych posmialismy sie wesolo bylo oby wiecej takich dni!

jesli chodzi o oparzenie to te butelki nie byly w zasiegu Leo ale ostatnio chodzi wszedzie ze stoleczkiem i sie spina wlasciwie to nie ma miejsca gdzie by nie dosiegnal:( zrobila mu sie ra?a nie jest gleboka powierzchowna wiec damy rade oby tylko blizna nie zostala:/

nie otworzy jeszcze drzwi bo na to nie wpadl a klamki jak na razie za wysoko

Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 20:05

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo sto lat!!!

Summi - moj maz ma celiakie ale po glutenie to on napewno zaparc nie ma, wrecz przeciwnie....

Poszlam dzisiaj do sklepow w poszukiwaniu butow trekingowych na zime bo zdarlam jz podeszwy w obu. Ale niestety slabe przeceny :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:05

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu, zaparcia były straszne i to od początku. Pisze z tel, wiec zdj cieżko wrzucić;(

Konwi, ja byłam w smyku w Sadybie, a pracuje w Konstancinie;)

adulcova lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 2287 2288 2289 2290 2291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ