Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko: niczym się nie przejmuj, Franulek przyjdzie w swoim czasie
a kotka to się w ogóle starasz, bo się zgubiłam
Smoku: Ty przecież dopiero się przymierzasz do drugasa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 17:18
-
Młoda ja bym raczej zrobiła kolor fugi jak najbardziej zbliżony do koloru płytek. Bo chuba sa takie bezowe? Na ostatnim zdjęciu wyglądają hak białe ale to prwnie światło. Ale jak blat biały to biała fuga tez bedzie dobrze wyglądać...tak mysle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 18:20
-
Anastazja kuruj się.
Też bym się stresowała samodzielnym powrotem syna, jak to przeżył?
Zgredka - Przy kaszlu i katarze bym dziecka nie zaszczepiła, no way.
Jakże się cieszę że mój mąż służy za antyprzykład hahahaha
Maniek nie pytałam bo sama mam chorobę lokomocyjną do dziś.
Jak mam chętna do zostawania, to pewnie, kinuj się.
Kotka u moich rodziców jest to samo, tv non stop włączony, i co gorsza zaraz włączają Zuzi bajki, a mnie szlag trafia.
Słodkości Zuzia dostaje, owoce z tubki, wszelkie "suche" ciastka, typu biszkopty czy maślane. Czasem (rzadko) danonki (ja tego nie kupuję, raczej babcia), czekolady nie, no chyba że dostanie jajko niespodziankę to pozwalam jej zjeść pół. Muffinki jak upiekę, domowe ciasta dostaje ale bez kremów. No i nic orzechowego bo jest uczulona. Budyń i kisiel odpadają, nie tknie tego.
Ja tam na gluten nie patrzę, więc z pizzą nie pomogę.
Konwi chłopa w łeb że Ci jakieś artykuły podsyła. Dziad.
Blondik tak, normalne.
No i u nas też głównie po chińsku, chociaż teraz w kółko powtarza słowa które zna czyli np "tak".
Summi właśnie co za studia?
Smoku na długo na tą delegację?
Lili też bym się wkurzyła! Faceci to tępe ch*je.
Biedro super, gratki odszkodowania.
Wróżka o losie! Mam nadzieję że chociaż Ty się uchowasz, ale i tak mega Ci współczuję.
Tematu Franka z mężem nie poruszam, 10tego marca mam wizytę kontrolną, jak dostanę zielone światło, to będę poruszać czym innym, bez pytania go o zdanie.
Młoda super te kafelki, widziałam w sklepie. Fuga jasna, ale jaka?WróżkaZielona, MANIEK, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam że się będę wkurzać u rodziców, no ale kurde nie mogę przewąchać tej farby w domu, poza tym boję się o Zuzię, żeby się tym nie struła.
Ale wiadomo, w domu najlepiej.
A wkurzają mnie te mądrości, mama słabo się wtrąca ale tato to masakra, chciałam Zuzi włączyć wieczorynkę na kompie to nie, on jej poszuka w tv (a nie mają babytv) i włączył jej Reksia, Zuzia się bała, to był wielce oburzony, że dziecko na jakąś łamagę wychowuję co się wszystkiego boi (wielokrotnie już od niego słyszałam że dziecko przecież musi się trochę pobać...) I oglądała jakieś durne bajki w tv.
Jak ją upominalam że za blisko patrzy w tv to on że w tych nowych telewizorach to nie szkodzi.
Jak jej nie kazałam podchodzić do kota bo jest młody i chce się bawić i drapie to mój tato z fochem, że przecież kot jej nie podrapie.
I tak by można mnożyć.
No ale cóż, jakoś to ogarniemy. -
No, Smoku, skoro jeszcze nie zaczelas a dopiero sie przymierzasz, to chyba jie ma co jeczec..:p
Mala jest usypiania, maly kp, dzis na masazu bylo bolesniej..a potem zabueg z pradem i tak mnie pokopali ze cala sie spinalam wrr
Ale mala walczy, drze sie ostro..
Mloda: tez uwazam, ze fugi jak najbardziej zblizone do pmytek, choc byla moda na kontrast, ale wiadomo jak to z modami -
Kroko, on też by mnie wkurzalo takie madrowanie się, kurcze, znowu wychowywać by chcieli, nie daj się dasz radę, wierze, ze poruszysz co trzeba by przekonać męża. A wizyta to tylko formalność.
O Sumi, studia? Zazdroszczę
Młoda, raczej jasne
Lili, tekst męża poniżej pasa.
Blondik, zdecydowanie normalne. Dziś lekarz mi się pyta, czy Patryk mówi dwa słowa rzeczownik i czasownik, no a ja ze nie, że bardzo rzadko.. Mówi że ma czas.. Więc czekam.
Wiecie, mój się bardzo przejął, widzę, jak jest zestresowany. On po prostu wysłał mi artykuły w których były informacje na temat chorób, jakie mogą być przyczyną tej demineralizacji miazgi i czegoś tam.. Nie chce nawet sama szukać i uczyć się ten nazwy..
A najlepsze jest to że jak na złość, dziś wszyscy się pytają o ten rezonans.. Wiedzieli, bo akurat byli moi rodzice, gdy mnie umawiali.. Mówię, że nie ma wyników.
Patryk waży 13.500 i ma 89 cm - chyba niezbyt dużo.. Oczywiście, pierwsze pytanie : czy wszystkie szczepienia są..
A i pyta czy : złości się, czy chce wszystko robić sam, czy sygnalizuje siku, nawet po, czy gryzie, bije, płacze ze złości - no więc, to wszystko to normalne i charakterystyczne dla danego wieku.. A i mówi by iść na pierwszą wizytę do stomatologa, jednak musi być to lekarz dla dzieci, by się nie uprzedził -
Zgredka a wlasnie ze bede jęczała nie dam sie pominąć ;P
A ja tam lubię zabiegi z prądami a sorry nie lubiła podczas porodu bo położna mi założyła wiec zaraz kazałam zdjąć bo mnie drażniło to
Kroko nie wiem na ile w delegacje...na zastępstwo jedzie bo tamten kierownik cos tam z kolanem wywinął
Moja tez JesCze walczy, w ogole jakas głupawkę dostała wieczorem -
Hej Kroko hehe u mnie podobnie tyle ze mój brat zawsze wie wszystko na temat dzieci... wkurzające to jest ale przeważnie wpuszczam zasłonę milczenia z tym typem człowieka nie ma co wdawać sie w dyskusje.
Konwi Patryk ruchliwy a teraz jeszcze maliusio jadł ale dr cos mówił ?
Maz pewnie w stresie wiadomo jesteś jego druga połowa to sie martwi. Bedzie dobrze. Trzymamy kciuki.
U nas noc lepiej teraz kp ... to chyba było jednak ciasto drożdżowe ktore jadłam... jeju juz sie boje cokolwiek ruszyć.Maniek
-
Hej, pichwalilam Patryka że lepiej śpi? No to masz, dziś pobudka o 5.15.. Tymek już w przedszkolu, my dziś zaszalelismy.. Patryk zjadł 5 małych paczusi i pół mojego! Trudno, tłusty czwartek, niech też coś na z życia..
Kroko, o jak fajnie. Propozycja Zgredki lepsza! Zuzię czasem odstaw dziadkom, a Ty do pracy o Franka
Zgredko, o zazdroszczę spania
Maniek, super ze nic lepsza. Niestety musisz próbować.. Przecież nie będziesz głodowac.
Smoku i jak noc?
Mój wczoraj zaproponował abym wyjechała na weekend..
Miłego dniaLili83 lubi tę wiadomość
-
Hejka
Kotka ja mam kolkowa i jak dla,mnie dla,takiego maluszka,jest swietna, za dlugo nie nosze bo jak zasypia to odkladam do lozeczka, ale super sie zaklada i sciaga szybko i wogole,wygoda jest, nie wiem jak przy wiekszym dzieciaku, dla maluszka ok, ale mam zamiar ponosci dluzej w niej wiec sie okaze u mnie robi tez za kocyk do okrywania fajny material
Tlusty czwartek dzisiaj ile,paczuciow wciagacie, ja narazie jeden Leo tez
Kroko kciuki za to ruszanie, usmialam sie
Smoku jak tam?
Maniek ja jem wszystko i nie widze roznicy jak narazie, a u ciebie co tam bo nie doczytalam, mala miala jakies bole,brzuszka czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 10:58
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo,
Doczytam pózniej, bo latam od rana. Pojechałam z Toska na kontrole- lekarz, jak usłyszała kaszel - mowi, ze zapalenie oskrzeli. Zbadała - rzeczywiście, zapalenie oskrzeli z epizodami duszności i zwężeniem oskrzeli, zaleciła zrobić inhalacje na miejscu, bo zobaczy, jak oskrzela zachowają sie po. Pi inhalacji nowe zmiany, podejrzenie zapalenia płuc. Wysłała nas na ryg - ale na szczęście nie. Przynajmniej nie dała antybiotyku, bo w takiej sytuacji to bez sensu, a lekarze dają. Tylko inhalacje. Babka super - dr nauk medycznych, sprawdziła wszystko, wypytałam o wszystko, diagnostyka pogłębiona. Zuzka tez kaszlala, wiec ja zbadała i co? Wysięk z ucha!! Nie wiadomo czy cały czas, zawsze przy infekcji, czy jednorazowa sprawa!! Dobrze, ze mamy ten pakiet LUX med i wszystko na miejscu.?Zawsze do tej pory uszy badali lekarze i nic nie stwierdzali. Chyba będę tylko do niej chodzić. Uff, ze ominął nas szpital, ale za to jestem na zwolnieniu;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 11:59
-
sumi a co za lekarz? no i gdzie? no i co na te ucho? Mój Tymek miał często.. ale on nie był szczpiony na pneumokoki.. za to na uszy chorował non stop od 16 m-ca do 28 m-ca..aż trafiliśmy do kajetan.
Zdrowia dla dziewczynek i siły dla Ciebie
młody dziś nieznośny, usnął na drzemkę o 10.30, ja też bez sił..