X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yo u nas noc straszna zaraz bede deptać sobie wory pod oczami.
    Zgredko ja bym sie zmęczyła zanim bym do pracy poszła :/ podziwiam.
    Adu przepiękne te tulipany!!!!
    Lili no co Ty, jak przez Ciebie? Juz pisałam skoro prosimy o opinie to trzeba die liczyć rownież z negatywnym zdaniem innych ( no chyba ze zaznaczy pod zdjęciem ze prodi tylko o pozytywne komentarze) bez przesady, mnie akurat wkurza takie zachowanie Lary bo ja tego nie rozumiem.
    Wróżko ja bym nie rezygnowała ze żłobka wiosna juz i praktycznie z chorobami koniec!
    Konwi współczuje nocki.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Zuzia ma dzis miesiąc ! Poważny wiek :)

Nenaaa, konwalianka, Biedroneczka83, Krokodylica, Smoczyca1, Lili83, Izoleccc lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł,

Super tulipany, zdolna Adu :)

No właśnie właśnie, wiosna... I mnie chyba jakieś przesilenie wiosenne dopadło. Chodzę taka przymulona, stękam i marudzę.
    Nie mam weny dziewczęta.

Młody, jak to Młody, rozrabia, jemu poświęcony cały mój czas. Czyli norma.
    Coś mi zaniemógł w weekend, zaczęło się od kaszlu, potem podwyższona temperatura. Jeszcze kaszle ale już jest lepiej.

W sobotę byliśmy w Bioparcu, taki fajny ogród zoologiczny :) Diego interesowało wszystko oprócz oglądania zwierząt ;) Co za dziecko, umordowaliśmy się tylko. Kupiliśmy roczne wejściówki więc jeszcze kilka razy damy szanse tej atrakcji. Może dzieć następnym razem raczy pokontemplować naturę w skupieniu i z uwagą ;)

Dziewczęta zdrowia dla potrzebujących, udanych przeprowadzek, urządzania się, powrotów do pracy, przespanych nocy i ogólnie najlepszego ;)

Lili, nie cuduj :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • adulcova Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi ale od czego te wezły? Bo nie sa powiekszone/anormalne itp...

Maniu sto latek dla małej-dużej Zuzi :)

Nena dobrze mowi, Lili cuduje ;)

Tylko spokoj moze nas uratowac ;)

Ogarniam wlasnie na necie materialy do uszycia kocyka mlodej, bo nasz peppowy sie zmechacil i nie ma dla niego ratunku, a ona jest fanka kocykow... Miala juz za swojej kadencji z 10!!

I <3 German, Sewing and TSL!
    relgdf9hqgugqitx.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredko, to i tak nieźle.. rozumiem, ze Twoim zadaniem jest zawieź i odebrać dzieci?Twoj nie może Cię w tym odciążyć?Jak wogóle przygotowania do ślubu?

Maniuś, ale szybko czas leci, już Zuza ma miesiąc.. niedługo będzie dwa, cztery i skończa się problemy z brzuszkiem

Nena, heh, bo Diego to chyba bardziej techniczny jest, do jakiegoś muzeum złomu, albo..nauki kopernik, jak u nas jest byś go zabrała..spodobałoby mu się!

Adu, kolejny kocyk, też z pepą?mówisz, że masz nadwagę, tzn ile chcialabyś zrzucić? na zdjeciu tutaj masz smukłą twarz

byłam w Biedrze, no i znowu 200zł kurza twarz:( a i jutro przyjeżdzają "spontanicznie" teściowie. No bo przecież "tyle samo wydają na autobus, co by przejedli przez weekend", nie zrozumcie mnie źle..nie mam nic przeciwko, ze przyjeżdzaja.. ba niech nawet zostaną dłużej, ale nikt nie pyta się czy w czymś pomóc.. wszędzie muszę taszczyć Patryka ze sobą..na wizytę do kardiologa takze.. a oni przyjadą jutro wieczorem i wyjadą w niedzielę wieczorem.. a wizytę u kardiologa mam w srodę..

młody usnął mi w aucie o 10.30 :( siet

co byście zrobiły na moim miejscu..
    Tymek na 16 ma karate, o 16 też jest zebranie w przedszkolu..planowałam, że jednak zrezygnuję z tego karate i pójdę na zebranie,a le już nie jestem tego taka pewna..bo mnie dyrektorka wkurzyła..idę rano się zapytać czy mogę zabrać Patryka na to zebranie, szczerze myślałam, że to formalność..a ona do mnie, że nie. wiec nieco mnie zamurowało.. mówię, dobrze, więc nie bedzie mnie na zebraniu, bo nie mam co zrobić z synem. Ona do mnie, ze "a tata", mówię, tata pracuje do 18. A ona z łaską, to niech Pani przyjdzie, zobaczymy czy się to uda,jeśli będzie dużo osób to może być problem.. nie uśmiecha mi się wychodzić z zebrania w połowie, tym bardziej że wtedy opuścimy trning karate. co myślicie? Jakie rozwiazanie lepsze? Zebranie to dość istotne, bo podsumowanie półrocza, bo dzieci idą do szkoły itd..nie wiem co robić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 11:29

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• adulcova Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi nie, z pepa juz nie, bo material byl kiepskiej jakosci - miala byc bawelna, a baba przysłała mi cos na wzor wiskozy. Kocyk mial moze z 4 miesiace i wyglada tak jakby byl z mojego dziecinstwa.

A zrzucic bym chciala spoooro, ale centymetrow, bo to racjonalne podejscie. Wiem jak przeklada sie objetosc 1kg miesnia w stosunku do 1kg tluszczu. Generalnie pojecie w dietetyce i sporcie mam obszerne tylko brak mi poki co silnej woli, ale mysle, ze najblizszy czas bedzie kluczowy w tym temacie.

Ja bym nawet dyrektorki nie pytala czy moge wziac dziecko, czy nie... Skoro jest dyr placowki dla dzieci to chyba powinna miec dobre podejscie, a nie takie jakie pokazala swoja postawa. Ja tez bylabym wsciekla na ta babe ;) i zrobila mimo wszystko naprzekór. Swoja droga - zajecia w innych grupach nie beda jeszcze prowadzone? Moglby isc na te kilkadziesiat minut do innej grupy - bylby bezpieczny, a Ty bys spokojnie posluchala co maja do powiedzenia na zebraniu.

relgdf9hqgugqitx.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu, zapytałam ją, bo ona na zmianę z inną przedszkolanką prowadzi grupę mojego syna, wiec pewnie też będzie na samym zebraniu.. no ale masz rację, nie pokazała się.. w sumie nie pomyślałam o tym, że może mógłby iść do grupy 3-latków.. zapytam, choc nie wiem czy Panie się zgodzą.. no nic, zobaczymy..

co do wagi, to faktycznie.. mięsnie więcej warzą..choć mnie osobiscie wchodzenie na wagę bardzo stresuje..odkąd cwiczę 3 razy crosa i 2 tabate przytyłam 4kg..a zrezygnowałam ze słodyczy, znaczy jem ale znacznie mniej niz kiedyś.. kiedyś codziennie jedna bułka słodka+coś tam jeszcze, teraz albo nic albo cukierek, albo ciastko.. mój maż mówi, ze świetnie wyglądam i nigdy tak dobrze nie wyglądałam..ale jednak nadal jestem niezadowolona..do pełni szczesci mi brakuje, a jednak nie umiem wyzbyć się tego jedzenia słodyczy, tak aby zupełnie nic..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 12:24

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wróciłam :) zaraz postaram sie poczytrac co u was
    Lilka własnie padła mi na drzemke bez obiadu hmm no cóż zje jak wstanie wczoraj mi zasnęła o 14:30 i wstała 17:30 dobrze ze spac poszła w miare normalnie bo o 20:30 hehehe

Czas tak leci wczoraj przekułam uszka Lili wsumie starsza od Zuzi o 6 miesięcy w tym temacie :) bo Zuzia miała 14 miesięcy jak przekuwałam

matko dopiero był poniedziałek jutro juz piątek wreszcie słonko pogoda lepsza :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu i dobrze zw qymieniasz kocyki, bo tam okropienstwo sie w nich gromadzi. Mi kuzynka doktorka od razu jak sie pojawily zmiany skorne kazala wywalic wszystkie

Maniu: i mi sie pot po plecach leje zanim je odstawie do zlobka, a w pracy..odpoczywam

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 2 marca 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu cud miód tulipanki :) gdzie zamawiasz materiały???

Zgredzia super organizacja :) ale ponoc im wiecej zajec tym lepsza organizacja

ja byłam dziś w UP i koleżanka mi mowi ze miała fajną oferte stazu a potem pracy w urzedzie miejskim i wiecie troszke mnie ścisnęło w dołku :/
    Bo tu bym chciała isc juz do ludzi a z drugiej strony chce jeszcze pobyć z Lili zobaczymy od wrzesnia żłobek ale nie wiem czy na cały tydzien czy na poczatek na 2 -3 dni mozliwość kolejnych stazy styczen wiec moze od nowego roku :)

Konwi u nas okulista z Zuza tez współpracował dopiero jak miała 3 lata z Lilą jest o dziwo ok i daje sobie juz badanie zrobić bez wiązania i tych rozszerzadeł do oczu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: moj idzie do roborty 5:50 wraca pozniej niz ja, wiec nie ma opcji, zeby on zawozil.
    Przygotowan do slubu nie ma.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 2 marca 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas pewnie tez ja bede wozic bo R wychodzi o 5;20 wraca 16;40

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko ale nie rozmysliliscie się, prawda?

Biedronko ja nawet nie wiem czy Patryk by współpracował.. Nie miał badania. Jej chodziło o takie z odczytywaniem na tablicy. Płakała Lili przy przekuwaniu?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 2 marca 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi przy pierwszym wcale przy drugim sie skrzywiła ale szybko jej uwage odwróciłam i spoko potem Zuzi pokazywała i mówiła ucho ucho ale noc ok uszka ok psikamy tribioticem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja dzisiaj mam dzien z cyklu nic mi sie nie chce...
    Moze przez ten wiatr?
    Siedzimy dzisiaj w domu bo ciagle co jakis czas leje i wieje ze leb chce urwac.
    Z domu udalo nam sie wypatrzyc koparke :)

Dzisiaj zrobilam woreczek sensoryczny. Ponoc rewelacja i dziecko znika na pol dnia ;) Moj si epobawial ze 3 minuty, po czym zdemontowal calosc i rzucil na szafke. Dluzej zaja sie za to zelowym balwanem ;) Wrzuce foto na fb.

LILi no co ty! Przeciez to nie twoja wina. Wyrazilas swoje zdanie. Ja tak gadam ale sama jestem czasem taka drazliwa ale napewno nei przyszlo by mi do glowy zeby ktos z tego powodu mial opuszczac forum!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się z sali zabaw.

Może uda mi się coś więcej napisać wieczorem.
    Jakoś słabo się czuję.

Kotka a Ty wiesz że nie dodajesz zdjęć na fb na naszą zamkniętą grupę tylko publicznie?

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dziś się zdziwiłam, że Twoje zdjęcia są ogólnie dostępne kotka

Ja nadaje z centrum sportu, swoją tabate zmieniłam na piłkę nożną syna..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Melduję się z sali zabaw.

Może uda mi się coś więcej napisać wieczorem.
    Jakoś słabo się czuję.

Kotka a Ty wiesz że nie dodajesz zdjęć na fb na naszą zamkniętą grupę tylko publicznie?

no co ty????
    jak to zmienic???

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz wybrać grupę Gang 18+

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• adulcova Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi to normalna sprawa, miesnie sie rozrastaja (niekoniecznie widocznie) ale to na +, bo organizm bedzie spalal wiecej kalorii :) bo miesnie beda "głodne".

Biedro zamawiam z mnóstwa roznych www, teraz akurat z guzikzpetelka.

Kotko co to za worek sensoryczny?

Dostalam sie na staz :) najpierw mam miesieczny kurs ECDL, nastepnie 3-msc staz... moge sobie wybrac firme ;) cholercia.. i tu jest problem...

relgdf9hqgugqitx.png

‹‹ 2308 2309 2310 2311 2312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ