Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie odniose sie do niczego, ale za to sie pożale.
Mowilam Wam, ze mnie cos tam bolalo pod pacha - okej, pewnie od tego ze nioslam 15kg paczke na poczte. Mniejsza o to, w miare minelo.
Wczoraj wieczorem kladlam spac mloda i mega zakrecilo mi sie w glowie i uderzylo we mnie cieplo, ale sie wystraszylam!!! Do teraz czuje sie tak jakos inaczej... WTF, co to? Poleciacalam szybko do tesciowej zmierzyc cisnienie (brawo ja, brawo moja Mama... w trakcie remontu wyrzucilysmy chyba cisnieniomierz) ale ksiazkowe... Mowi, ze tak moge miec wlasnie od tego bolu pod pacha - nerwobol, cos od kregoslupa...
Masakra, boje sie w cholere, juz mam wizje, ze mam raka i Bog wie co :'( -
Moj maz dzisiaj gadal z tym gosciem od psa. Byl akurat z D na podworzu jak ten z psem przylazl. Maz mowi ze ten koles to nie jest problem tylko ten pies. Ponoc mial zle doswiadczenia z dziecmi i kobietami i teraz jest agresywny w stosunku do nich. Maz mial D na rekach i pies najpier byl ok a potem bardzo warczal i sie wyrywal wlascicielowi. Maz mowi ze az mu sie goraco zrobilo i gosciu nie wygladal jakby nad tym psem do konca panowal.
BESZKO nie poratuje cie z tym chlebem bo moje nei byly najlepsze. Maz mowi ze dobre ale tez potem juz mial dosyc. Moje byly ciezki i wilgotne zawsze i smakowaly bardzo kasza gryczana bo z takiej maki robilam. Teraz kupujemy w Aldim bo maja w ofercie. Wybawienie jak dla mnie:D.
A dzis zrobilam pizze bg ale wyszla srednia w smaku, wlasnie bardzo smakowala gryka no ale coz sie dziwic jak bylo z takiej maki. Ale bylo dobrze wypieczone i kruche wiec konsystencja ok. Nastepnym razem sprobuje z jakiejs innej maki bo mam chyba jeszcze 2 przepisy w ksiazce (Kuchnia polska bez pszenicy).
ADU a za pisalas sie do lekarza????
Ja chce isc we wtorek. Mnie od jakichs 3 tygodni boli lekko piers. Ale obmacalam ja na wszystkie strony i nic tam nei ma choc czasem udaje mi sie wymacaj bolace miejsce ale ono tak jakby zmienia polozenie. Nie jestem pewna ale przypuszczam ze to moglo byc od za ciasnego stanika bo wydaje mi sie ze troche sie bol zmniejszyl gdy ubralam inny. Ale i tak pojde do lekarza.
-
Hej Konwi ja obecnie wcale o! Przed dziećmi często ( choc do Kroko mi daleko) czyli 3-4 razy w tyg , po jagodzie 2-3 razy ... jak długo hmm rożnie zależy czy nam sie chciało pobawić sobą czy bylismy napaleni wiec rach ciach szybko
Idę spać bo mnie dziewczyny dzis wykończyły
Wróżko ja zawsze mowię ze jagoda spi do 14:00 i nie przyjmuje w tym czasie gościManiek
-
Hejka.
Pytanie Konwi zdecydowanie mnie nie dotyczy, seksu brak odkąd dowiedziałam się o ciąży. Staram się dbać o męża sposobami zastępczymi A dziś miałam mega erotyczny sen
Kotka i co, już całkiem skreśliliście ten dom? Może skoro taka super lokalizacja i cała reszta na plus, to jakoś uda się uładnić dom? Znalezienie ideału pod każdym względem może trwać wieki..Chyba,że wam się nie śpieszy?
Adu, współczuję. Napisałabym idź do lekarza, ale tego nie zrobię, bo jestem ostatnią osobą do takich rad.. Wiem, że jestem debil, ale sama w kwietniu zeszłego roku wyczułam u siebie guzek w piersi wielkości orzecha laskowego i do dziś nie wybrałam się na usg.. Domyślam się, że to odnowiona cysta, bo miałam ich kilka w tej piersi, robiona była też biopsja podczas której mi ściagnęli płyn i jakby jej nie było, więc pewnie ta sama odnowiona, ale kontrolować miałam co pół roku, a nie robiłam tego już ze 3 lata..aż mi wstyd jak to piszę..
Bierro, gratki dla córci
Kroko, brak słów na tą mamuśkę, ja nie wiem, ona jakby sama dzieci nie miała tak się nieumiejętnie zajmuje wnuczką..
Wróżko, trzymaj się. Jedynie pozostaje mieć nadzieję, że jak dzieci podrosną to bedzie łatwiej
Co do kp, to ja karmiłam równo do 1 urodzin Tomka i jak dla mnie to był idealny czas. Ale uważam, że każdy robi jak chce i czuje, sam wie co jest najlepsze dla jego dziecka.
Zgredziu, jej, zazdroszczę przymiarek sukniowych, jaki to był cudowny czas..mam bardzo miłe wspomnienia
Mam pytanko, czy jest tu ktoś z Poznania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 22:49
-
Hej dziewczyny, my dziś mieliśmy odwiedziny prawie całej męża rodziny w nowym mieszkaniu, ogladali co i jak. Nowe ściany już stoją, sufity podwieszane w salonie prawie skończone. Pracy jeszcze dużo ale z postępów jesteśmy bardzo zadowoleni. Potem pojechaliśmy do parku wybiegac pieska. O 17 jak wróciliśmy nie tylko pies padł ale ja też. Zasilanie mi normalnie odcina. Nie mogę się doczekać tego usg w czwartek, trochę się martwię czy wszystko będzie ok.
My to odkąd wiem że jestem w ciąży seks raczej rzadko. Oboje z mezem trochę się boimy. Nawet jak już do czegoś dojdzie to mam wrażenie że oboje chcemy mieć to już za sobą
******************************GANG18+***************************** -
Biedroneczka83 wrote:laski jutro sie odezwe weekend rodzinny dzieki za kciuki Zuza zdobyła srebro na zawodach w judo
Konwi, cóż mogę powiedzieć...Nie od dziś wiadomo, że noszę majtki z golfem i ten temat bardzo średnio mnie interesuje
Rzadko, bardzo.
Mówiłaś kiedyś, że Twój mąż wymaga codziennie, dla mnie niepojęte
Smarta, będzie ok, kciuki za czwartkowe USG.
Zdrowia dla potrzebujących...
Obżarłam się dziś jak wieprz, cała moja energia poszła na metabolizm, chodziłam śnięta cały dzień. Co głupiemu po rozumie, kiedy go użyć nie umie ...Ech...Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Konwi, ja tak, jak Nenaa, ta sfera mogłaby nie istnieć, wiec...raz na tydzień (w porywach), zazwyczaj raz na 2 tyg.
Wróżko, powiedz otwarcie, ze dzieci śpią.
Adu, idź skontroluj, na pewno bedzie Ok. Choć ja, jak Ala, odwlekamy wizyty.
Smarta, kciuki za czwartkowe usg.
-
Cześć..
Dziękuje dziewczyny, no właśnie pytam bo mój mąż właśnie oczekuje codziennie lub ostatecznie 5 razy w tygodniu.. Ogólnie na teorie, że jeśli nie chce, to albo on mnie nie pociąga, albo mam problem, czyt. problem z hormonami, tudzież czymś innym..
Spadł deszcz, wybawienie dla mojego syna.
Smarta odliczamy do usg, super ze u was już takie postępy w domu, jak myślisz kiedy się wprowadzicie?
Biedronko gratulacje dla Zuzi
Nena, ale co dobrego jadlas
Alicja może jednak warto iść skontrolować te piersi.
Miłego dnia
-
Majty z golfem mnie rozwalily, na tyle, ze musze napisac narazajac sie na poparzenie w tram (kawe mam miedzy nogami)..
Ja zapytalam wczoraj mojego jaka by dal odp, bo ja ze 2x w tyg, a on sie usmial, zw chyba w miesiacu, bo jak w ciagu ostatnich 24h dwa razy to on mowi ze poprzednio bylo w polowie lutego ..
Alu: chyba zglupialas z tym niepojsciem do lekarza..
Ja sama tez bym olala ten zawrot glowy, ale bolu pod pacha juz nie (moja kuzynka jest swiatowej slawy-pochwale sie- onkologiem vhirurgiem piersi i jestem na to wyczulona
Konwi: tulko, ze to, ze maz chce codziennie wcale nie jest nienormalne, po prostu ma inny temperament, pytanie brzmi co sie stanie jak nie bedzie zaspokojony .. -
dzien dobry u nas z sexem roznie raz jest tak ze 4 razy w tyg czasem w sobote nawet 2 a czasem 1 albo wcale
dzieki za gratulacje przekazałam Zuzi
ide pakowac paczki z ubrankami hehea moja przylepa dzis sie tuli i mówi ze kocha słodkie toKrokodylica lubi tę wiadomość
-
elo elo!
Alicja- do lekarza marsz! mowi Ci to lekarz. jak nie pojdziesz to podjade tam do Ciebie do tego Poznania i skopie Ci dupke mimo, zes ciazowa aaa ja ze szczecina.
wlasnie odwiozlam Franka do zloba. uff... dalam rade i zgadzam sie ze Zgredzia- noszenie dwojki na rekach to zlooo!
co do seksow. nie wiem czy ktoras mnie pobije w tym temacie. u nas ostatni raz- w moim 4 czy 5 miesiacu ciazy, czyli ponad pol roku temu oczywiscie pozniej byly jakies robotki reczne, a po drugim porodzie zero, null. ja juz bym chciala, ale jakos sie mijamy z moim, ciezko zaczac nie wiem czemu, boje sie odrzucenia, a i ja pare razy wykazalam nikla chec do seksow na zaproszenia mojego tak wiec u nas posucha straszna, choc juz chcialabym, bo to buduje bliskosc. ehh, dupa blada.
Antek nie chce spac. zasypia tylko i wylacznie w kombinezonie, co juz niedlugo trzeba bedzie zmienic, bo za cieplo bedzie. macie jakis pomysl co zrobic z tym fantem? ale taki rozgadany sie zrobil, ze szok. nawija non stop. i jest bardzo pogodnym dzieckiem, smieje sie nawet kaszlac co za typ!
Maniu- jak dzisiejsza nocka?
Justys- a jak u Was?
Lili- halo halo!
Blondik- spoznione sto lat! i zdrowka dla Madzi
Kroko- jak zdrowko dzisiaj?
Beszka- jak tam w pracy? jak zdrowko dzieciakow?
Smarta- kciuki za czwartkowa wizyte! bedzie serducho ahh, jak wspominam ta chwile kiedy zobaczylam ten pikajacy punkcik, cudo
Smoku- buuu jak noga dzisiaj?
Biedronka- gratki dla Zuzi!
co ja tam jeszcze chcialam... nie pamietam juz.
milego dnia dziołchy! -
Domu w zlobie. Zadowolony, ganial po salce, dal buziaka i moglabym nie istniec .
Haha majty z golfem
Maniek jq przeczytalam ze ty 3-4razy w tyg po 2-3 razy dziennie
Ja to tak 1-2x na tydzien. Moj mogly czesciej pewnie ale mi to sie najbardziej tylko w okolicach owu chce, potem wole isc spacMANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredko, nie obawiam się o fakt, że gdy ja odmowie on pójdzie szukać gdzie indziej.. Nawet mu to kiedyś zasugerowałam.. Znaczy by aucie znalazł kochankę
Ja to już nawet nie lubię tego, że wieczorem wiem, że on będzie się do mnie dobieral.. Nie mogę sobie usiąść na kanapie.. Wiem że to głupie, ale brak już spontaniczności.. Mimo zakupu różnych gadżetów.. No nie mam ochoty i już..
Sorry, że tak przynudzam, ale ostatnio mnie to doluje.. Nasze dopasowanie pod tym względem się zmieniło.. Moje potrzeby zmalały, jego nie..
CdnWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 11:10
-
Hejka zyjemy
Ostatnia noc spoko, Nina usnela o 19 pierwsza pobudka na jedzonko o 1 potem o 3,4,5 no i wstala razem z Leoskiem wiec spoko nawet sie wyspalam
Konwi z sexem to roznie raz z dwa w tygodniu, czasami rzadziej, ale teraz to ja padam przed Leonem jeszcze wiec masakra jest zmeczenie, codziennie sobie nie wyobrazam nawet, biedactwo ...
Biedra gratki dla Zuzi super sportowiec z niej brawo
Smoku jak stopa, boli jeszcze? moj M rozwalil sobie palca malego w sobote, walnal o kant lozka wiec ten tego
Szczepienie za tydzien, baby szczepionki nie zamowily i nie ma, co za ludki
A mam ubrania ciazowe na sprzedaz, ktoras chce? dwie koszulki, bluze spodnie i getry, rozmiar 38Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 10:43
-
No wlasnie, ponoc kobieta ma najwieksze.libido po 30. A facet po 18. A moj do mnie, ze moje po 30 zdecydowanie zmalalo. Faktem jest, ze u nas tylko wtddy, gdy ja inicjuje,.mojego odganiam, wiec nie chcac byc odrzuconym troche odpuscil.
-
kurcze, Konwi, to sytuacja patowa rozumiem, ze Ty nie masz ochoty na takie czeste seksy? czy to kwestia "przygotowania" Ciebie? mysle, ze powinniscie porozmawiac i dojsc do jakiegos kompromisu. bo sorry, ale z jakiej racji masz robic cos co nie sprawia Ci zadnej przyjemnosci? bo pan i wladca sobie zyczy? no bez jaj! albo niech sie ogarnie i zadba o Ciebie bardziej. jakis weekend w spa we dwoje, kolacja romantyczna. takie banaly, ale od razu poprawiaja nastroj i checi do seksow. a przed dziecmi tez tak bylo? czy pozniej po prostu Ci libido spadlo? poza tym z tego co pare razy pisalas, Twoj wcale Cie nie podbudowuje psychicznie. moze to kwestia tego, ze czujesz sie nieatrakcyjna, bez pasji? hmm, tak czy siak musicie porozmawiac, bo sie wykonczysz
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wrozko, nie no jeśli chodzi o jego podbudowanie to w tej kwestii nie mam mu nic do zarzucenia. Ciągle powtarza że jestem piękną i takie tam.. Gry wstępne też są, mogą być mega długie, jeśli bym chciała. On w tych wzgledach skupia się na mnie, to nie jest problemem. Problemem jest to, że na pi prostu nie potrzebuje takiej ilości seksu, że ja chce usiąść przed tv, gdy dzieci śpią i po prostu coś obejrzeć, poczytać.. A on chwilę tak, a później zaczyna się przytulać. Jak już to robi, to już wiem do czego zmierza, co nie ostro irytuje..
Przed dziećmi miałam inne Libido, fakt,seks był po dwa razy dziennie, ale wtedy miałam 20 lat i żadnych zmartwień, zmęczona też nie byłam.. No nie wiem.. Może to chwilowe.. -
Konwi, ja powiem szczerze nie umialabym codziennie, a dwa razy dziennie codziennie to juz w ogóle . Nie wierzę szczerze, że taki codzienny seks to jakas potzreba bliskości i przyjemność, a raczej rozładowanie emocji.Ulżyć sobie że tak to nazwę. U nas okres staraniowy był ciagle osttaniowięc wiadomo jak to wyglada
Madzia znowchora, ropny katar, kaszel...noc tragiczna :(ehhh