Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kur.. napisałam post i się skasował..
wrózko..niestety teraz niewiele osób doceni..ale pięknie wsyztsko przygotowałaś.. A Franek to śliczny młody facet
zgredko, ja juz kolejen sytuacji nie będę przytaczać, dziewczyny już wszystko napisały..co do drugiej sytuacji to może tym z kawiarni nie zależy?
kroko, współczuję @, ja czekam na swoją..
najlepsze spóźnione życzenia dla dziewczynek:Zuzi i Hani
odezwę się jeszzcze. całuje..WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wróżko mam tak samo i wkurzam sie gdy nikt nie powie słowa ze chociaż dobre.
Jutro mam ślubowanie juhu na 9 rano!!! Mam nadzieje ze jakos zdołam sie ogarnąć gdy Jagoda bedzi jeszcze tez w domciu.
Zuzia nie spi juz 1,5 godz to długo jak na nią. W nocy nawet spoko nie moge narzekać zwłaszcza po tym jsk wcześniej płakała to teraz jest de luxKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
WROZKo no szkoda ze nikt nic nie powiedzial. Ja tam sie zawsze staram jakie mile slowo rzucic, podziekowac za zaproszenie, powiedziec ze cos bylo smaczne.
Ja z tego co sobie przypominam z jakichs stron logopedycznych to dziecko do 2 lat powinno mowic okolo 200 slow (albo nawet 300 moze).
-
Pisze na szybcika, bo lecę spodenki wykrajać dla małego skoro dzieci śpią, a ojciec na piłce
sukienka niby wybrana, ale coś jeszcze mi nie pasowało, chciałam, żeby mój mnie w takiej pięknej z kupę kasiory (4) zobaczył, no i zobaczył i stwierdził, że były lepsze, ale góra jednak ta jest najlepsza, za to dół z tej co pokazyalam wam, więc skoczyliśmy jeszcze do sklepu z tą tania i tam przymierzyłam coś a la rybkę i jaaaa ale szał.. krótko mówiąc, zaczęło się od muślinowej spódnicy a jednak teraz chce bez żadnej plisy
więc jutro wzyta u krawca zapytam czy da radę zrobić miks
a najgorze, że moj ie umiejąc obsłużyć iphone nie zdazyl mi foty zrobić, a była okazja, bo babka ganiała się z łucją, która też zdjęła buty, też wlazła na cokolik i generalnie bardzo jej się podobało
aKroko: e tam jest Ci pisane to co sama zapiszesz!
Maniu: totalnie Ci zazdroszczę, ja to może zostane asesorem na 4-5 lat, moi znajomi z roku na aplikacji będą już 5 lat sędziami, kiedy może i ja zostanę... -
Hejo,
Nie ogarnę;(
Manku, ja tez bym nie odkładała, ale tylko dlatego, ze bałam sie ciagle, ze takiemu maluchowi może cos sie stać, wiec lepiej, zeby był ochrzczony, ale ja cykor jestem.
Kroko, nie martw sie gadaniem teściowej - moja tez gada, ake mam to w nosie. Przytulam z racji @;(
Wróżko, Franio śliczny.
Beszko, spóźnione życzonka dla Hani.
Zgredko, masakra - ze ludzie sa rak bezczelni, kraść cudze czapki?!
Laro, zdrowia dla Ani.
Lili, napisz jak spotkanie
Walka z gorączka zakończona, Zuza zdrowieje;) ja chodzę do pracy - pilnuje ich moja siostra...kupiłam dziś se buty, a co! -
Spotkanie jeszcze trwa Pani odpowiada na pytania uczestnikow dzisiaj byly ogolne informacje dotyczace snu rowniez jego braku w jakim wieku ile drzemek jaki odstep miedzy drzemkami a spaniem nocnym bardzo duzo uczestnikow ponad 20 naliczylam moj mowi ze do 30 doliczyl powiem wam ze fajnie sie spotkac z rodzicami ktorzy maja podobny problem czlowiek nie czuje sie samotny ze swoimi problemami!po 3 spotkaniach dostaniemy zaproszenie do grupy zamknietej na facebooku gdzie bedziemy mogli kontynuowac rozmowy czekam z niecierpliwoscia na kolejne spotkanie w piatek glownym tematem bedzie nauka samodzielnego zasypiania
Kroko przykro mi z powodu@:(trzymam kciuki za was!nie poddawaj sie!!!
nie mam sily na nic wiecej spalam tylko 2 godz moj mbie zmienil o 3 bo juz nie dawalam rady o 5 pobudka i do pracy to byl bardzo dlugi dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 22:39
*******Gang18+*******B -
Cześć,
Lili cieszę się, że jesteś zadowolona. Bardzo odbiega Twój plan, a raczej Sary od tego wg którego powinien być?
Maniek trzymam kciuki za ślubowanie
Zgredko, pokaz później spodenki. A poza tym, to Ty w międzyczasie urodziłs dwoje dzieci! Jesteś nie tylko prawnikiem alle i mama! A facet, jak facet, zawsze ma czas na robienie kariery. Wszystko w swoim czasie.
Kroko, odpocznij i działaj dalej! Kochana, był okres że ja też już byłam załamana. I nawet rozmawiałam wtedy z koleżanką ( spotkanie mam dzieci urodzonych w czasie Tymka) i ona świadomie chciała mieć tylko jedno, ale pamiętam, jak dziś, jak mi powiedziala: że może Bóg postanowił, że powinnam mieć tylko jedno dziecko, ale wspaniałe. Przytaknelam, choć nie to jakoś zabolało.. Później rozmawiałam z moim, że może pisane mam jedno. On powiedział abym za dużo nie myślała i analizowala. Dwa miesiące później Zaszlam w ciążę, ale jeszcze ta ospa była.. U Ciebie jest inna sytuacja, bo musisz się wspomagać, ale wierzę, że wreszcie zamieszka u Ciebie kolejna duszyczka.
Wzięłam się wczoraj za pracę w ogrodzie.. Ogarnęłam już miejsce na warzywa, porobilam ścieżki, ziemie przekopalam,. Zasadzilam koper, pietruszkę i sałatę. Dziś będę odnawiala zniszczone donice drewniane. Młody by ciągle siedział na dworze..
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 07:47
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzis mala obudzila sie po 5, wiec na spokojnie dzieci juz w zlo, a ja w tramie..moze zasne na biurku
Lili: oby cos dobrego wyszlo z tych spotkan, moj budzi sie z 5 razu mysle..
Summi: a jakie buty?
Konwi: zazdroszcze warzywnika, acja sie do hodowania w ogole nie nadaje
-
Zgredziu moi znajomi juz od 2-3 lat maja swoje kancelarie i tez czułam to co Ty bo ja w tym czasie byłam wciazy lub na macierzyńskim i dopiero teraz ruszam... wszystko w swoim czasie kochana, uwierz mi ze biorąc pod uwagę obecna sytuacje moze lepiejjak zaczekasz . Przyjdzie Twoj czas nie martw sie.
Kroko ale przecież mialas zabieg miesiąc temu wiec poprzednie cykle raczej nie możesz wliczać. Nie poddawaj sie i spróbuj sie nie nakręcać masz Zuzię masz firmę jest czym głowę zapchać bo przecież wiesz ze im bardziej chcesz tym gorzej to wszystko działa. Daj sobie dłuższy okres czasu na zajście w ciąże a na pewno sie uda ... tylko uwolnij umysł od tych mysli. ( wiem ze to głupio brzmi i juz pewnie ch***e na mnie wieszasz za to pieprzenie ale tak jest i Ty tez to wiesz bo jest Zuzia i wiesz jak to sie odbywa) ja wierze ze Franio bedzie.
Lili super ze masz z kim podzielić te same troski , zgadzam sie ze takie wsparcie jest bezcenne.
No to ja wyłaze z auta i lecę sie ślubować. Trzymajcie kciuki żebym sie nie zająkala bo jednak dawno publicznie występowałam i mam stres.Maniek
-
Hej!!!!
Mam chwile bo dzis cos pogoda niewyraźna...jeszcze mgła, zimny wiatr wiec nie wiem kiedy na dwór wyruszymy.
Niby moj był w weekend w domu ale w sobotę był na robocie a w niedziele mył pol dnia motor przygotował miejsce na domek dla Zosi i wlasciwie na nic czasu nie było w sensie dla nas
Wróżka nie dziwie sie ze jestes zawiedziona nadygalas sie jak osioł i nikt nie pochwalił tez byłoby mi przykro! Ale zrobiłaś kawał dobrej roboty!!!! I z pewnością było smaczne
Zgredka i jak z ta czapka?? No szkoda ze nie masz fotki w tej syrenie ja miałam syrenę na ślubie i tylko taka chciałam. Powodzenia w zawodowej realizacji Maniek dla ciebie rownież!!!
Kroko Maniek dobrze mowi! Wiem łatwo sie mowi ale wiesz dobrze ze tocsama prawda i wlasnie niedawno operacje miałaś wiec musisz troche wyluzować i trzymam kciuki!!!
Summi super ze dziewczynki zdrowieje!!! Poka buty
Konwi szacun za warzywnik!!!!! Ja nie lubię grzebać w ziemi ale moja mama nowi ze fdo tegotrzeba dojrzeć
A i musimy Zosi taczki odkupić bo pies pogryzł...no ona wssystko zje!!! Mama ostatnio wstawiła sobie jakas sadzonkę do wody idzie za chwile a kwiata nie ma!!! Pies zeżarł...
Jak tam u was z nocnikiem? U nas lipa nie nie i jeszcze raz nie! Jedyne co to ogarnia nareszcie to pocie z kubeczka z dziubkiem, bidon nie pasuje!! No i papla jak najęta...serio czasami głowa boli
Lili super ze masz z kim pogadać i wiesz ze niej serem sama z problemem i powodzenia!!!
Zdrówka dla potrzebujących i miłego dnia!!!
Maniek powodzenia!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:10
-
Przyszłam tylko w sumie rzucić krótkie cześć i powiedzieć, że żyjemy i mamy się dobrze.
Dzisiaj lece do notariusza, bo kupujemy sobie działkę/ogródek. 300m2, musimy postawic nowy domek, kompletuje sobie wszystkie potrzebne akcesoria no i jeszcze kurs
Adusia rozwija sie w byłskawicznym tempie, gada jak oszalała
Miłego dnia -
Hej,
Maniek, gratki ślubowania, prwńie gładko poszło
Kroko, przykro mi ale laski juz wszystko napisały. Głowa do góry!
Konwi, ja ogród cześciowo ogarnęłam w sobote, na miarę moich możliwości. Ale jeszcze masa pracy przedemna. Uwielbiam robótki ziemne, zawsze sie relaksuje, o ile ktoś w tym samym czasie opiekuje sie Ania.
Szogun śpi, po placu zabaw. Pogoda cudna, a od jutra zmiana i bedzie deszczowo blee
Poki co to tyle bo zbieram sie za obiad, o 16 maraton po lekarzu, dietetyczce.... -
Hej dziewczynki, przepraszam was ale ciężko mi tu zaglądać bo jakoś na telefonie słabo mi ostatnio chodzi, i zabijta mnie ale nie mam czasu. Samopoczucie tez jakoś pod koniec tego I trymestru słabo, USG miałam w czwartek, na twarzoksiążce pisałam, że wszystko super, kolejne w przyszły czwartek, już w 13 tygodniu. ciągle jestem w jakimś biegu, ciągle coś do załatwienia, staram się luzować, ale słabo idzie. Natomiast zdecydowanie zgodzę się z badaniami które ostatnio czytałam - ciąża powoduje zmniejszenie objętości mózgu u kobiet - mój zdecydowanie się zmniejszył, mam problem z koncentrajcą i planowaniem, co mnie denerwuje bo ja generalnie dość zorganizowana jestem więc masakra.
******************************GANG18+***************************** -
Hej Konwi zdrowka dla Tymka .
Ja znowu bieg cały dzień. Wczoraj ślubowanie szybko sprawnie i przyjemnie ... tylko ze nikt ze mną nie był w tej dla mnie super ważnej chwili ani pózniej tez nikt mi nie pogratulował i tak mi się oto humor zesral. Dzis zaraz lecę na spotkanie z prezesem sadu i dalej załatwiać i organizować biuro. W miedzy czasie qracam do domu karmić Zuzię bo nie chce jesc z butelki ... zabije sie.
Pogoda do kitu bo zimno. CdnManiek