Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My po wycieczce rowerowej i placu zabaw:)moj zostal z Sara a ja pojechalam z Leo 10 km troche sie balam czy dam rade ale poszlo fajnie:)
od dzisiaj koniec ze slodyczami!!!chcialam ubrac spodnie ktore przed ciaza byly za duze a teraz ledwo sie dopielam miarka sie przebrala:/
*******Gang18+*******B -
Moi poszli na płac zabaw a ja zostałam bo musze poprasować. PosadIlam na balkonie kolejne bratki, lecz przy wyciąganiu z doniczki jeden mi sie urwał. Chyba sie nie przyjmie ;( dupa
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Chrzciny udane.Mała dała od rana popalić już się bałam bo od 7 do 12 płakała w domu ale od wejścia do Kościoła była grzeczniutka i potem też humorek dopisywał także dzień się udał i było super
Ale za to A znów chory kaszel suchy i katar powtórka ledwo kilka dni temu sie wyleczył i już nawrót.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:12
-
Sto lat dla Hanusi:)
Kroko to sie nie myj jak szaleć to szaleć wyśpij sie.
Dama i super ze impreza udana. Zdrowka dla Adasia.
Zgredko do ślubu jeszcze jest trochę czasu ... moze trener personalny ? Zamiast skalpela.
U nas tez dzień na placu zabaw potem wpadli znajomi takze w sumie fajnie.. martwię sie tylko ze Jagoda taka z nami fajna wygadana roześmiana a jak ktoś przyjdzie to sie wycofuje, stoi obok patrzy i obserwuje nie chce sie bawić chce na kolana i jakos tak mi z tym dziwnie...
Zuzia dzis super. Zobaczymy jsk noc ale chyba moge zaryzykować i powiedzieć ze kolki minęły choc wciąż podaje wodę koperkowa i jestem na diecie ( z reszta mam jeszcze 9 kg do zrzutu a na pełnie szczęścia to z 12 kg jak z siebie zrzucę ) i chyba zapisze sie na jakiś fitnes lub siłownie bo w domu nie umiem ćwiczyć bo zawsze mam cos do zrobienia.
Zdecydowaliśmy ze chrzciny Zuzi zrobimy za rok albo dwa bo teraz nie ogarnę wszystkiego.
Dobrej nocy.
Maniek
-
Maniek tak tak, keratyna.
Summi jak gorączka?
Gratulacje dla męża.
I co przenosisz się w pracy?
Lara a jak u Was katary?
Izolec jak pobyt w Londynie?
Dama i jak chrzciny? O już doczytalam. Zdrówka dla synka.
Biedro śpij ile się da.
Maniek masz rację, idę myć zęby i spać, a co, dzień dziecka se zrobię.
Ja bym tyle z chrztem nie czekała, ale to dla spokoju swojego sumienia. -
Ja tez łącze sie w padaniu na ryj. Wczoraj sie narobiłam wiec dzis energii znacznie mniej, pozatym Ania w dzien nie spała. Wiec wiadomo.... Idę spac bo rano jadę do laba na krew do diabetologa na wtorek.
Kroko, katar u Ani niestety nie mija. Jak kichnie to masakra. Psikam woda morska, nasivinem i smakuje maścią majerankowa. Trochę sie ciągnie ten katar.....
Gratuluje udanych imprez.
No wlasnie Manku, tez bym nie odkładała chrzcin. No ale to każdego indywidualna sprawa. Skoro tak uzgodniliście to luz.
Młoda, dobrzez ze ten stres masz juz za sobą, a Hania dobrze wiedziała co robi
Oczy mi sie zamykają, wiec wszystkim zyćze spokojnej nocy. -
Manku u nas chrzest tez zostal przelozony wstepnie mial byc w sierpniu ale plany remontu nam wszystko pogmatwaly i chrzest bedzie pozniej Sara bedzie miala ponad rok moze 2 latka porozmawiam jeszcze z ksiedzem ale nie wydaje mi sie by to jakis problem byl;)
wypelnilam kwestionariusz do dobrejnocki jutro pierwsze spotkanie bardzo jestem ciekawa jak to wszystko bedzie wygladalo
*******Gang18+*******B -
Buon giorno,
Melduje sie z tramwaju
Pobudka 6:30 a ja do pracy stawie sie po 3h takze tego..
Gratuluje imprez udanych Kroko Ty sie tesciowa nie przejmuj, a swoja droga rzeczytal wlasnie ze psych od par radzi takie granice w zwiazku ustalic, zeby tesciowie wiedzieli, ze nic nie moga sie wtracac hehehe juz to widze, acz u mnie tej kwestii nie ma, bo moj tak ustalil, ze natka jego to w ogole nic nie mowi..
Mam dla Was dwie sytuacje ale nie wiem czy dam rade z ta klawiatur
A moze jedna juz opisywalam?
Mu
Mala zgubila kiedys czapke, ja zobaczylam to sYbko zaraz zawrovilam ale jej juz nie hylo, wiec ktos od razu musial wziac.. ide w pt z mala a tam chlopiec w mojej czapce, to na pewno ta, bo sama ja szylam ..
Co byscie zrobily?
I druga syt
Na osiedlu otworzyli nowa lodziarnie, a przed nia lezaki. Ide z nalymi placem zabaw (maly drze japr, wiec maly na ewkacj, mala z lodem w wozku), a tu osiedlowy zul idzie z lezakiem z logiwm lodziarni, wszyscy sie gapia komentuja i nic. Wiec dzwonie juz wlurzona na policje, a tam baba do mnie mowi, ze poczekaja na zglosZenie od pracownikow, bo przeciez nie wiadomo co sie stalo, moze mu dali twn leAk..
I jak tu wierzyc w policje,po co to lapac drobnych Zlodziejaszkow, niech wiedza ze sa bezkarni, nawet zgloszenia nie orzyjelo, bo statystyka by im sie popsula -
Hej dziewczyny czemu byście chrzcin nie odłożyły? Ja chce odłożyć bo teraz nie damy rady w kościele z jagoda i Zuzia wiec poczekamy az obie bedą starsze głównie jagoda.... a i tez po chrzcie trzeba obie mieć na uwadze i ugościć rodzine a to wyższa szkoła jazdy u nas bo juz każdy z naszego rodzeństwa ma małe ok roczne dzieci wiec jak poczekamy to zrobimy poczęstunek w resto z placem zabaw Oo tak wymyśliliśmy:) mój sef ochrzcił
Córkę po 2 latach bo ciagle chorowała ... i nie było żadnego problemu.
Kroko piękny tort:) a teściowa jak teściowa pieprzy bez sensu to sie Zuzia nie chce odzywać. Bedzie gotowa to bedzie mowić i sikać bez pieluchy . Bez przesady.
U nas pogoda juz sie popsuła
Humor tez mi sie zesral od wczoraj gdy maz mi powiedział ze mój bbbb dobry kolega bedzie tata ... super ucieszyłam sie ale jest mi przykro ze mi tego sam nie powiedział ... poczułam sie taka olana
Maniek
-
Zgredko co do pierwszej syt to zapytałabym mame tego chłopca gdzie kupiła taka piękna czapkę ? A potem jej powiedziała zeby sie wstydziła bo ta czapkę sama uszyłas...
w drugiej to mi ręce opadają na nasze władze. Powiedziałabym chyba wątek lodziarni ze im sie lezaki rozchodzą, i niech robią co chcą.Maniek
-
hejo!
witam sie poimprezowo. bylo naprawde fajnie dzieciaki sie w miare przespaly wczesniej, wiec humor im dopisywal. narobilam sie jak dzika swinia, bo w sumie wszystko sama. moj troche popomagal, wiec spoko jedna rzecz mnie tylko troche "zasmucila". wszystko fajnie fajnie, ale tak naprawde nikt nie pochwalil jedzenia, czy organizacji, a napracowalam sie naprawde sporo. ja wiem, moze to narcystyczne, ale ja bylam naprawde zadowolona i milo by bylo gdyby ktos cokolwiek pochwalil kopnijcie mnie w dupe, jesli jestem za bardzo wymagajaca. za to usmiech Franka wynagrodzil mi wszystko jak zobaczyl tort, balony i prezenty to mial takiego banana na buzce az milo serce roslo! ale martwi mnie, bo dzis cos zaczal nieladnie kaszlec no ale poszedl do zloba, polecilam zeby obserwowaly. jakby mocniej kaszlal, to wroci na chate.
Maniek- ja pewnie tez nie czekalabym z tym chrztem, ale to ja. wole szybciej ochrzcic i miec spokoj jak nocka Zuzi?
Zgredka- ja bym prosto z mostu powiedziala, ze ostatnio nam czapka zaginela i rozpoznaje, ze to ta, bo sama szylam. no bez jaj, chyba baba z tym nie bedzie polemizowac. a moze zlodziej jej sprzedal? co do drugiej sytuacji- ja bym chyba poprosila kierownika, czy jakiegos wyzszego stopniem policjanta. od takich malych rzeczy sie zaczyna rozleniwianie, a pozniej to dalej idzie. trzeba walczyc z takim olewactwem.
Kroko- skad ja znam takie gadanie i porownywanie Franek poki co gada pojedyncze slowa, nie sklada zdan. ale uwazam, ze ma jeszcze czas, a widze, ze coraz wiecej gada. kazde dziecko w swoim tempie sie rozwija. a jak za jakis czas zobacze, ze nadal nie sklada zdan, pojde do logopedy. ostatnio czytalam fajny artykul kiedy do takowego pojsc i ile slow dziecko "powinno" w danym wieku mowic. jak chcesz, to poszukam i Ci wkleje. super, ze imprezka udana!
Lili- i jak tam, odezwali sie ci od snu? co proponuja? zazdro roweru. tez bym wsiadla i pojechala w sina dal. a poki co maly cycoch mnie trzyma na tylku tez musze skonczyc ze slodyczami, bo jestem flak totalny uzaleznilam sie mega (pisze to, kiedy obok mnie lezy opakowanie tofifee). zapisalam sie nawet na 30dniowe wyzwanie z mel b i co? dupa
Lara- wspolczuje kataru Ani i powodzenia na wizycie! daj znac pozniej.
Mloda Dama- super, ze chrzciny udane zdrowka dla Adasia... u nas tez juz suchy kaszel aaa i fajnie w koku wygladasz!
Beszka- dawaj znac jak tam urodzinki!
ja zaraz postaram sie wkleic pare fotek, o ile maly bobek sie nie obudzi.
milego dzionka wszystkim!
-
Yo
wampirownia dzis zaliczona, oby wyniki były ok, bo sie zestresowałam.
Zaraz zbieram sie z Ania na plac zabaw.
Manku, chyba chodzi mi o to ze wolałabym mieć to juz szybko z tzw głowy, i żyć z czystym sumieniem, bo rożne sytuacje w zyciu sie zdarzają, ale to tylko moje zdanie (ja bym chciała ochrzcić w lipcu lub w sierpniu i do tego bede dążyć). Skoro tak ustaliliście to ok.
Zgredzia, hmmmm co do pierwszej sytuacji to powiedziałabym mamie ze macie ten sam gust bo córce taka czapeczkę uszyłas ostatnio ale mała ja zgubiła... Ciekawe co by odpowiedziała. Z drugiej strony jeśli znalazła to tzw znalezione nie kradzione. A skoro ładna....
Co do drugiej sytuacji to pewnie poszłabym to zgłosić do owej lodziarni, ze ktoś sobie "pożyczył" leżaczek. Sprawy policji nie skomentuje.
Wróżko, foty cudne, Franek juz taki duży i poważny chłopak, a Antoś poszedł w ślady brata, bo bardzo podobny. Jeśli Cie to zadowoli, to ja Cie pochwale za organizacje swietnie dałaś sobie rade.
Szybka kawka i lece na spacer i plac zabaw poki pogoda jeszcze w miarę. Tylko poparłam wszystkie swoje okrycia wierzchnie i nie wiem w czym isc.