Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobryyyy
Od kiedy zrobiło sie ciepło nie mam na nic czasu wiec wybaczcie ale siedzimy z zoska czasami do 19 na dworze
Zgredka iphony sa Cool tylko cieżko sie na początku przestawić...ale to jak z każdym telefonem.
Beszko super niespodzianka!!!! Cudownego weekendu zycze
Zdrówka dla chorowitkiw!!!!
Zoske tez raz kobieta pomyliła w sklepie z chłopakiem ale z rok temu ale miała granatowe spodnie z różowymi kokardkami i biało granatowa bluzkę ale przeciez zdarza sie
Co do czapki to tak jeszcze nosimy czapkę z uwagi na wiatr dzis dopiero przyjrzało w aucie pokazywało 21 stopni
Blondik ja nie mam kwiatków na balkonie...a jak zrobie sobie taras to postawie jakieś donice ale sadzić nic nie bede o nieee wszedzie kostka
Zoska na 2 latka dostała rowerek, drewniana kuchenkę, duplo dżungla chyba i JesCze jakieś ale nie pamietam, drewniany zestaw do sprzątania i warzywa do krojenia no i kasę
A wlasnie....ma któraś drewniany domek do ogrodu taki ze zjeżdżalnia??? Bo ccce kupic ale wiecie przez neta wiec pytam bo moze któraś ma to poleci.
Biedronki gratuluje wizyty!!!!! Zdrówka!
Lara dobrze ze u Was lepiej!!!
I jeszcze raz wszystkiego naj dla solenizantow!!!!
Miłego popolidnia -
Na balkonie mam żółte bratki
Smoku, Ania dzis w opasce. Ale inne dzieci (starsze) z gołymi głowami. Gdyby Ania była w 100% zdrowa to pewnie tez byłaby bez czapki.
Wlasnie wróciłyśmy z placu zabaw, Ania zjadła zupkę, popila mlekiem i zasnela. Ja ogarniam chałupę. Bo potem kolejny raz spacer, próba z jowejkiem i wypad na działkę.
Dzis na placu zabaw to ja popełniłam fopaux. Dwukrotnie nazwałam chłopca dziewczynka, dopiero jego mama powiedziała ze to chłopiec-Feliks. 3 lata. Ale zmyliły mnie bujne blond loki. Zdarza sie hehe
Smoku, Ania na ogródku ma domek ale plastikowy, z drzwiami i oknami. W tym roku malz ma za zadanie zbudować jej domek, wlasnie ze zjeżdżalnia. Poki co szuka projektu na necie.
Pyt do tych ktore maja balkony/tarasy. Czym macie wyłożone balkony? Nie chce płytek, tylko takie deski. Ale podobno na sam balkon wyjdzie mi ok 2000, nie mówiąc o tarasie. Ale taras to sprawabdrugorzedna. Musze pomysleć nad "wyłożeniem" balkonu.
Aha, na placu zabaw był tez brat wymienionego wyżej Feliksa. Tytus. Noooo imiona mega, nie? Takie nieoklepane. No ale wracając do sedna. Tytus jest starszy, lat 4. I bawiąc sie w piaskownicy zaczął opowiadać o zombie. Matka go naprostowało, ze zombie nie istnieje itd. Pytam skąd w takim razie to zna, i ta mi odpowiada ze kiedys maz mówił ze w rodzinie ktoś zmarł, No i temat popłynął. Młody zaczął mi tłumaczyć ze ludzi wkłada sie do trumny (ale tych co nie żyją), zakopuje w ziemi, a potem człowiek przemienia sie tez w ziemie. Po czym wyszedł z piaskownicy i pokazał mi ze pod tymi płytami sa ludzie. Omg sobie mysle, niezle. Potem zaczął opowiadać ze ludzie umierają bo pala papierosy, No to dziecku przytaknelam, ze niestety to prawda, a on mi ze tata pali papierosy ale tez czasami lufkę!!! Musialybyscie zobaczyć minę tej matki, myślałam ze sie schowa pod ziemie. Taki gagatek, wszystko w piaskownicy opowiedział hehe
Także trzeba uważać co sie mowi i robi w domu bo potem całe osiedle bedzie wiedziało
Spadam do podłóg. -
Hahaha niezły ten Tytus imiona tez dobre
Wlasnie ten plastikowy widziałam na Allegro ale to mały jest no i jednak plastik a to tez 300-400zl to juz wole drewniane jednak
Dzis zoska latała bez czapy a nawet bez kurtki tylko w bluzie ale wczoraj to było 10 stopni i pochmurno wiec wolałam ja cieplej ubrac bo i mi zimno było. Mam nadzieje ze juz bedzie tak pięknie słonecznie i cieplutko!!!
U mnie balkon jest używany tylko do wywieszenia pościeli i tam mam płytki bo zostały nam z podłóg wiec poszły na balkon ale taras chce kostkę tak jak i schody i chodnik dookoła domu
-
Juz posalam dzia notle, ale wcisnela aniluj ;(
Maniu: mam najslabsZego dostepnego ophona 5
Blondik nie mam i nie bede miec kwiatow. Bo juz widze obrywanie lisci, to nie jest dobry moment na takie rzceY dla mojej, a i mi nigdy nie udalo sie wyhodowac ladnie kwiatow.. dla mnie na balkonie bardzoej jakies drzewka w do icach
Wrocilam z roboty zlobki spacer z psem obiad na szybko dla mnie dla dzieci przekaski i rura teraz na dwor
Beszlo: super niespodzianka
Konwi zazdroszcze dietowania ja waze 65 cel 60 -
My też z placu zabaw, jednak patrzę w telefon.. Młody w piaskownicy, tymek pojechał z tatą na badanie oczu z atropina..
My dziś bez czapki, na katar no trudno, zobaczymy.. W otwartej wiatrowce i chustce pod szyja.. Ja też mam kurtkę więc nie jest źle.. Choć są też dzieci w krótkim rękawku.. Na kolacje były gofry
Blondik, ja będę miała kwiaty, na każdym oknie kompozycje z kwiaty zwisajace, surfinie, lub zwisajace z Pelargoniami, lub innymi.. Robię różne. Plus w dużych donicach kompozycje.. Jeszcze nie wiem, bo spontanicznie kupuje. Mam też trzy haki na tarasie i też mam zwisajace kwiaty.
Edit, już się piaskownica znudziła -
O rety, to musi być u was wszystkich mega ciepło.. u mnie na podlasiu Tomek nadal w zimowej kurtce i czapce. Czapkę zamierzam mu już zmienić na cieńszą, ale żeby całkiem bez czapki to nie ma mowy. U nas chłodno jeszcze jest.
Wróżko, tak, ja już dawno na zwolnieniu. Powoli zaczynam się tym wolnym cieszyć, bo wracam do normalnego funkcjonowania, coraz mniej osłabiona jestem, mdłości minęły, energia wraca
Ja kwiatów na balkonie nie mam i nie planuję mieć. Nie umiem dbać o rosliny, zapominam o nich i nie bardzo mi zależy na nich. W całym mieszkaniu mam tylko jeden kwiat doniczkowy, prezent od koleżanek z pracy, o którym staram się nie zapominać i podlewam. Wszystkie dotychczadowe kwiaty- głównie otrzymane też w prezencie pousychały.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kotka jak dla mnie możesz marudzic do woli, jak mnie to bardzo zmęczy to najwyżej przestanę czytać.
Nena długie bieganie po wsi to do której? Tak z ciekawości pytam.
Konwi i Lara, wybaczcie, nie pożyczę sobie dziecka, bo mam dość biegania za jedną Torpedą hihi
Beszka właśnie a mama nie może zostać dłużej? Super że przyleciała.
Lili współczuję, jaaaak dobrze że ja już po remontach!
Nawet nie liczę na rabat na stół skoro facet się wypiera, że nic takiego nie mówił...
Zgredka dobra akcja, że Cię te pany ze sklepu nie zatrzymali i nie posądzili o kradzież.
Summi jejku zdrówka dla dziewczynek.
Konwi na stronkę nawet nie zaglądam bo mnie nie ciekawi.
cdn.
-
Maniek, dokładnie, ludziom się we łbach przewraca....
Jak mi włosy trochę podrosną to chcę zrobić w drugą stronę, czyli trwałe prostowanie.
Jagoda naprawdę genialnie mówi!
No i u nas faza boję się wszystkich w pełnym rozkwicie.
U lekarza to jest histeria w momencie przekroczenia progu gabinetu.
Wróżka mi się ostatnio dwa razy śniło że mnie mąż zdradza, wkurzenie po obudzeniu level 10.
Blondik z kwiatów na balkonie to mam grila.
Niezła poprawa wzroku!
Smoku nie mam ogrodu hihi
Lara na balkonie mam płytki, najpraktyczniej, mopem przelecę i można palić grilla.
jussta bezproblemowej przeprowadzki
Alicja super że wracasz do sił.
Wróżka, Lara, Smoku dziękujemy za życzenia.
-
Zuzia rano dostała ode mnie klocki lego duplo, zachwycona, bawiła się nimi kilka godzin.
Od niani dostała ciastolinę czy jak to się nazywa? Lepiła misie itp.
Od mojej mamy dresik z wójcika i bluzę z reserved, bardzo fajne, ciut większe, więc będą do przedszkola.
Impreza urodzinowa w niedzielę więc będą goście i tort.
Kupiłyśmy przedwczoraj czapeczki urodzinowe, te trąbki rozwijane, balony, i ona cały dzień po domu w czapeczce śmiga, misiom zakłada, talerzyki papierowe kolorowe rozkłada, kubeczki i robi urodziny.
Przedwczoraj do kąpieli czapeczki nie chciała zdjąć.
Zastanawiałam się czy jest sens jej kupować rowerek biegowy, czy nie jest na niego za mała i dzisiaj na placu zabaw koleżanki córka miała, to pożyczyłyśmy spróbować, a Torpeda siup na niego i dawaj wkoło piaskownicy i po placu zabaw. No szok. Ze 4 razy się jej ten rowerek przewrócił to siadała znowu i dalej jazda. Padnę z tą moją Torpedą.
Nauczyła się mówić nowe słowo a mianowicie "chodź" ale z tym gadaniem to nadal cieniuteńko.
-
Kroko sto lat dla Zuzi ( dupa wołowa jestem bo tak późno pisze-wybacz) z tym prostowaniem to masz na mysli keratynę czy cos innego?
Lara tez chciałam zrobić takie Ala drewno na tarasie i szukam opinii:)
Ja podobnie jak Konwi mam zwisające kwiatki na kato plus pomidory ale w tym roku odpuszczam bo czasu brak:(?
Tez mi sie kiedys śniła zdrada męża:) i tez byłam wkurzona ale jsk mi sie śniło ze ja zdradzałem to luz:)
Wow Blondik super poprawa Madzia idzie jsk burza:)
Lili na słowo remont mam dreszcze ... nienawidzę. A potem to sprzątanie ...
Jussta szybkiej przeprowadzki zycze.
Ala fajnie ze energia wraca.
Imię Tytus super , znam jednego takiego słodziaka o tym imieniu.
U nas dzis super ciepło takze zero czapek i bluza wystarczają. Szykuje sue piękny weekend takze pewnie będziemy na placu zabaw ile sie da bo w tyg pogoda ma sie zesrac.
Śpijcie dobrze mamy i dzieci . Dobranoc.Maniek
-
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi Krokowej:)))))
zaczelam ogladac umywalki baterie i nic juz nie wiem:/ile tego jest omg normalnie mam w projekcie ale jak dla mnie za drogo 800 zl a ze beda 2 to 1600:/szukam czegos tanszego moze ktoras cos doradzi?maja byc wpuszczone w blat
*******Gang18+*******B -
Ania śpi ja przemylam podłogi jeszcze i tez zaległam. Teraz maluch sie obudził, bo w ciagu dnia był tak bujany ze spał.
Kroko, wlasnie płytek nie chce, a te deski kompozytowe na sam balkon wyniosą 3 tysie, nie mówiąc o tarasie. Szukam czegoś zastępczego, ciut tańszego, ale i łatwego w utrzymaniu. Wiem, wiem.... Wymagania.... Pewnie jeszcze takiego czegoś nie wymyślili.
Ala, swietnie ze sie lepiej czujesz, oby tak dalej
Co do snów zdradzających to tez zawsze mam qrwice po przebudzeniu. Co to sie w tej głowie dzieje....
Na balkon lubię zwisy, surfinie lub pelargonie. Przeważnie białe, bo ten kolor kwiatów uwielbiam.
Kroko, Anie mogę pożyczać tylko wtedy gdy ma ciężki dzien, zły humor. Inaczej nie. Wczoraj dała mi popalić, dzis to cudowne dziecko.
Fajnie, ze rowerek dał rade. Teraz trzeba zakupić
Jutro Ania bedzie miała swój pierwszy raz (miała mieć dzis, ale przenieśliśmy to na jutro).
Justta, kciuki za przeprowadzkę.
Blondik, fajnie ze wzrok sie poprawił.
Spokojnej nocy wszystkim
Edit. Lili mogę Ci wysłać na priv fotę mojej umywalki łazienkowej, nie wpuszczona w blat ale takowego nie mam. Daj znac czy mam wysłać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 22:24
-
Kroko: wszystkiego Naj dla Zuzi
No moja na pewno jest na taki rowerek za mała.
Ja nie robię imprezy, wpadnie akurat do Krk jej chrzestna, a ona nic nie je, więc nie ma co z tortem szaleć, kupie jakieś ciasto wsadzę świeczkę i będzie.
Moja nie jest jeszcze taka kumata na urodziny
moja na chodź mowi "zoń" co chyba oznacza wstań..
ja też przybiłam Ali piątkę z tymi kwiatkami, fajnie Alu, że już jesteś na zwolnieniu, korzystaj i wypoczywaj
Krokodylica lubi tę wiadomość