Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Franczesko Wróziowy, sto latek, samych szczęśliwych dni, pociechy z brata, rodziców i duuużo zdrowia
U nas wporzo, ale coś nie mam czasu, nie wiem dlaczego ja się tak nie wyrabiam. NIEOGAR to moje drugie imię
Zdróweczka dla potrzebujących!
Gratuluję wizyt ciążowych, dobrze, że u dzieci dobrze, dbajcie o siebie ciężarówki
Młody śpi, chyba i ja się zdrzemnę ( jak się uda ) bo później, jak zawsze, czeka mnie długie bieganie po wsi za Bąblem.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Dzieci już ogarnięte, najwięcej zachodu z Patrykiem, bo inhalacje, leki i najgorsze, zakropic oczy, bo ropieja .. , tymek gra w warcaby, na tablecie niestety, ja zaraz Patryka do spania biorę. W międzyczasie racze się lampką wina, alkoholu nie piłam.. Z dwa miesiące, mimo że przecież mogłabym, no siebie nie poznaje
Lara, dawaj, może jakiś Klubik stworzymy..
Chyba dziś poczytam jakieś mało ambitne książki, czyli jakieś erotyki -
Hej hej
Nic jie przeczytalam, za co ogromnie przepraszam. Nadrobie w poniedzialek.
Chcialam tylko zameldowac, ze moja mama zrobila nam ogromna niespodzianke i orzyleciala dzis do nas na weekend. Mialo przyleciec kilka osob z rodziny, ale mamy sie nie spodziewalam. Szkoda, ze taty ni bedzie...ale on dopiero w sobote wieczorem wraca do Polski..... w kazdym razie weekend zabiegany. Jutro czas z rodzinka, a w sobote urodzinki Hanki dla rodZiny i orzyjaciol...w nd.urodziny syna dla kolegow i rodzine odwoze na lotnisko takze odezwe sie albo w nd.wieczorem albo po weekendzie.
Spokojnego weekendu Wam rzycae
Aaaa a miny moich dzieci (lacznie z H, ktora zna moja mame glownie z facetima) bezcenna....polaly sie lzy....Smoczyca1, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hi!
My tez zabiegani;)trzeba szukac materialy pytac o wyceny itd itd a konca nie widac:(Sara i Leo spiki po pachy i tak na przemian raz jednemu raz drugiemu sciagam zakrapiam smaruje mascia tymiankowa noce przez zatkane nosy jeszcze gorsze a myslalam ze gorzej byc nie moze piszac ta wiadomosc ledwo na oczy widze:(
Konwi teraz nie ma wyjscia trzeba skonczyc gore remontow mam juz serdecznie dosyc:(
Beszko super niespodzianka:)))))
Wrozko sto lat dla Frania:))))
Kroko Leo nadal psoci po przemysleniu mojej ostatniej reakcji staram sie z nim rozmawiac tlumaczyc ze to boli poglaskac Sare i jest troche lepiej tzn tak myslalam a dzisiaj znowu ja prasnal wiec znowu tlumaczenia osiwieje przy tym lobuzie;)co do stolu to juz mnie nic nie zdziwi po naszym slynnym dachu;)moze jakis rabacik ci dadza za spiznienie?WróżkaZielona lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hola, melduje się z iPhone jeszcze nie umiem zrobić linijki niżej u mas dziś mała miała lekko szalik, to się na spacer na wybieganie wyszło a potem ja musiałam do psych lecieć...
Biedro (jednak umiem) super gratki serducha..
Sto lat dla Frania!
Ja kupuje małej wózek spacerówkę dla lali jednak, bo ostatnio zadumała jakiemuś dziecku, a ja sdzis wyszłam z Saturna z obudowa do tel bez płacenia, zorientowałam się drugim sklepie wróciłam zapłacić..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Zgredko - return i jest niżej.
A tak poważnie - przepraszam, czytałam, ake nie miałam jak odp - w pracy sajgon, Toska we wtorek skończyła antybiotyk, dziś Zuza prawie 39 stopni gorączki - angina i antybiotyk na 10 dni!!! Byłam w pracy 4 dni...z mężem ujowo, wiec teges...
Biedro, gratulacje!!!
Wróżko, sto lat dla Frania.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ech u Zuzi katar, wieczorem jej się pojawił z minuty na minutę.
Od razu inhalacja, posmarowałam ją na noc depulolem i zapsikałam nasivinem, zobaczymy jak będzie bo rzuca się po łóżeczku i słychać że jej przeszkadza.
Ech idę spać bo nie wiem ile dzisiaj mi będzie dane przespać. -
Hej, powrotem Wam że z tą motywacja jest dziwnie.. Niby mam ale też czasem się zmuszam.. Jednak efekt podobno widać, dziś na wadze jest 57 (było ponad 60, gdy zaczynałam), no i nabieram wody bo jestem przed okresem.. ( którego nota bene być nie powinno, tak przynajmniej przekomarzam się z moim w każdym razie walczę do 55kg, a super by było gdyby było 54..
Beszko , świetny prezenty od mamy, a ona nie może zostać dłużej?
Ooo Zgredko aleś zaszalala, tfu tfu i Phone Mój siostrzrniec uwielbia.
Sumi, zdrowia dla dziewczynek.. Właśnie tego się obawiam.. Ech
Lili, współczuję tych remontów, a przede wszystkim zakatarzonych dzieci.. Zdrowia
Kroko, jak tam noc i katar? Na wszelki wypadek trzymam aby go nie było..
U nas katar nadal, męczy.. Choć może już jest odrobinę lepiej.. Sama nie wiem..
Chciałam Wam coś wysłać.. Mam na fb dodane erotyczne opowiadania i tam ktoś wkleil link do tej strony.. Ogólnie strona o tytule : niewierne żony.. No i przeczytałam kilka "opowiadań" cześć podobno prawdziwa, inne jak dla mnie nie do ogarnięcia. Nie będę zdradzać szczegółów, zobaczcie same i napiszcie co myślicie o takich " zabawach" plus o takich parach.. Nie chce pisać więcej by nie zdradzić za dużo... Mną niektóre opowiadania wstrzasnely, inne sprawily, że się wk..
http://www.niewierne.fora.pl/zony-w-akcji,7/
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 06:58
-
Hej Konwi a prześlesz mi link na maila bo nie mam jak z tel przeczytać? ... co tego typu spraw to koleżanka ostatnio xaproponowala mi swing ... mój maz padł z wrażenia ... ja zreszta tez.... ludzie jak maja za duzo kasy to im sie w głowach przewraca.
Zgredko jakiego iPhone masz?
Lara robiłam styling, ale czy mi sie efekt podoba ? Nie jestem zachwycona( dobrze ze to sue tylko miesiąc trzyma)
Beszko super niespodzianka
Biedronko nie martw sie bedzie dobrze. Ja tez jadłam lutke i żylaki tez mam ... bedzie dobrze zobaczysz.
Nena Ty to musisz mieć kondycję
Psotka daj spokoj, pisz normalnie komu nie pasuje nie bedzie czytał i juz.
Wróżko sto lat dla Franczesko zdrowia przede wszystkim bo widzę ze dzieci znów chorują
Kroko świnie i tyle wiadomo ze nie obiecali na 100% ale obiecali zadzeonic !
Zuzia spi ! O 4 przekręciłam ja na brzuszek i tak sobie pięknie spi juz kolejna godzinkę. Na 10:30 usg bioderek i brzuszka. Wczoraj jagoda u derm. Ogólnie ok muszę ograniczyć banany bo to cytrusy i mogły ja uczulić a ostatnio potrafi zjeść 2-3 dziennie... w gabinecie sie rozgadała do pani dr hehe dr wstała po jakiś krem a jagoda podeszła do jej fotela paluchem stukając w siedzisko powiedziała pani tu posie! Hehe uśmiałam sie a dr stwierdziła ze mam b rozwinięta córkę i duża jak na swój wiek. Cieszę sie ze ta faza " boje sie wszystkiego" przeszła.Krokodylica, WróżkaZielona, Summerka, Izoleccc lubią tę wiadomość
Maniek
-
ojej, zdrowka chorowitkom!
no i sto lat dla Zuzinki! rosnij nam zdrowo i wesolo
u nas nocka taka se, bo mlody z katarem spac nie moze. no a z nim ja. teraz drzemie, a ja kawke spijam.
Konwi- akurat w temacie jestem, bo snilo mi sie, ze mnie maz zdradza i jak sie obudzilam bylam na niego wsciekla z tej stronki przeczytalam jedno, ale jak nic bajkopisarze tam siedza
Kroko- jak dzis Zuzia sie czuje?
Summerka- o kuzwa, tego sie wlasni boje po powrocie do pracy zdrowka dziewczynkom.
Lili- u nas powoli zazdrosc przechodzi... wspolczuje zabiegania remontowego. i zdrowka dla dzieciakow!
Zgredzia- ajfon Ci fajnie slowka wymysla jak dzieciaki znosza Twoje pracowanie?
Nena- kobito zalatana! spij z mlodym ile wlezie. zdrowka!
Lara- jak Ania? lepiej cos? i jak Ty sie czujesz?
ok. wiecej wpisow nie pamietam, serdecznie za to zaluje.
trzymajcie sie dzielnie!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Franek, wszystkiego naj, naj, naj! sto lat!
To aż niemożliwe, że Wasze dzieci maja już 2 latka:)
Kroko, ludzie czasami myślą, że Madzia to tez chłopak, mimo różowych okularów i typowo dziewczęcych ubranek. Dlatego teraz robię jej z tych kilku włosów co ma kucyki
Biedronko, zastrzyki z powodu zylaków? Musze dopytać mojego gina, bo ja mam jednego małego na nodze. Cieszę się, że wszystko ok. Trzymałaś nas w napięciu
Beszko, cudowna niespodzianka! Też bym się wzruszyła. Dlatego nie umiałabym mieszkać za granicą...lepiej mieć rodzinę blisko
Zdrówka chorowitkom!
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Yo,
Macham przed spacerem i placem zabaw, jakoś nie mogę sie zebrać a mam moment bo Ania pije mleko.
Na wstępie życzenia dla kolejnej jubilatki, Zuzi. Wszystkiego najlepszego, duzo radości z każdego dnia i mnóstwo zdrówka. Dla mamy rownież wszystkiego naj, bo to jednak zawsze wspólne święto dziecka i mamy. Przynajmniej ja to tak odczuwam bo emocje wracają. 100 lat!!! I zdrówka raz jeszcze....
Wróżko, jakoś sie trzymamy, jest lepiej choc nadal kaszlemy i smarkamy. O inhalacjach mogę pomarzyć bo sie ńie da, histeria na sam widok maski. No nic, psikam woda morska i nasivin. To juz ponad tydzień jak mamy katar wiec powinno przechodzić.
Dzis skupiłam sie na śledzie na śniadanie,mcukier wybujał do 140, ale bede sie tłumaczyć zachcianka ciążowa. Wczoraj na wadze -0,5 kg od wagi jaka Ci ostatnio podawałam, wiec dieta działa. Na ta chwilka plus 5,5 kg. A tu jeszcze 10 tygodni. Maluch bardzo spokojny nadal. Czasami zapominam ze jestem w ciąży. Wszyscy/ większość mi mowi ze bardzo ładnie wyglądam (na twarzy of kors) inne bedzie na bank chłopak. Heh
Tez mnie kiedys irytowało ze ludzie myśleli ze Ania to chłopak, teraz jakoś nikt ja od chłopaków "nie wyzywa" mimo iż na placu zabaw jest lepsza od nich. No ale różowe czapeczki czy opaski mówią same za sie. (Choc jak była malutka to tez nosiła różowe i pytali czy chłopak) można sie zirytować.
Kartkowe dziewuszki przypominam o zbliżających sie kolejnych urodzinach Lusi, Ani, Mai. Adresy wkrótce podam na priv. Mam nadzieje,bez zaległe dotrą do celu
Beszko, świetny prezent mama zrobiła. Najlepszy
Co do prezentów na urodzinki, dokupiłam juz od koleżanki rowerek biegowy, a dodatkowo chcemy Kupić trampolinę na ogródek, bedzie szaleństwo. Urodzin jako takich nie robimy prócz torta i ciasta dla pamiętających.
Spadam na plac zabaw. Miłego dnia
Aaaa i Manku, frizura w pyteKrokodylica lubi tę wiadomość