X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Zuziu, rośnij zdrowa, szczęśliwa, spełnienia marzeń <3

Kroko, do około 20 zazwyczaj jesteśmy na podwórku. Niedługo pewnie będzie dłużej, gdy lato nadejdzie. Tak to w tej espaniolandii jest, życie zaczyna się wieczorową porą, szczególnie gdy nadejdą upały.
    Ja polecam rowerek biegowy, to znaczy Diego lubi, korzysta nawet chętnie już od dosyć dawna.

Dobranoc dzieci :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Zuzia ma katar ale jeszcze śpi.
    Ja też jakaś zasmarkana.

Dziękujemy za życzenia.

Lili ja nie mam zlewu wpuszczanego ale takie rzeczy zawsze wybieram na miejscu w sklepie, lubię sobie pomacac. ;)

Nena do 20 to jeszcze nie tak tragicznie długo. :)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj 3 razy wcinali mi post!!! Kroko, wszystkiego najlepszego dla ślicznej Zu!!! No i zdrowia, zdrowia!!

My walczymy z gorączka - co to jest za stres!!! Nie spałam do 3.30;(

Ma dobrych wiadomości - maz wreszcie dostał podwyżkę i zadłużony awans;) podwyżka, jak navpolskie standardy, spora, wiec sie mega cieszymy. A ja z kolei mam dylemat - moge przejść do innego działu (pracowalibysmy z mężem w jednym departamencie, ale nie razem) i sie waham...

Laro, ja tez chciałam te deski, ale w końcu bedą na tarasie na dole - kiedyś, na górnym tarasie mam wykładzinę i jest super- bąble biegają na boso, jak sie nagrzeje jest świetna, a jak jest chłodno tez na niej ciepło, mozna odkurzać, No i jest tania. Miało byc rozwiązanie tymczasowe (bo było tanie, a nasz taras ma 30 m2), ale wszystkim tak sie podoba, ze chyba zostanie;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi; a jak taka wykladzina sprawdza soe przy desZczu wilgoci? A co jeat pod spodem, nie ma grzyba czy cos? Ale jak tania to moze mozna czesciej wymieniac. Przy pokryciu balkonu zawsze zastanawiam sie co bedzie pod tyl jak czesto myc ten brud itd..

Ja wczoraj pomylam balkon, bo jak mala chwile pobiegala, to skarpety czarne..

Sumi gratki dla meza i troche zazdro, bo w budzetowce to jednak taka sama pensja do smierci, poza wysluga lat, ale to kesen procent rocznie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Moich wysłałam na spacer i plac zabaw, sama zabieram sie za sprzątanie. Moze w 2 h zdążę.

Summi, No wlasnie poki co za duzo kasy nas by to wyszło, (w czwartek podpisujemy końcowy akt notarialny i musimy wydać prawie 3 tysie) i dzis malz jedzie kupić wykładzinę wlasnie. Głownie chodzi mi o to aby szybko mopem przetrzeć, ale tez by było zawsze cieplej niż od płytek.
    Współczuje gorączki, to chyba najbardziej mnie przeraża a w chorobie dzieci. Zdrówka. No i gratki awansu męża, to zawsze cieszy i buduje.

Beszko, wszystkiego najjjjjjjjj dla Hani, słonecznych dni i szczęśliwego dzieciństwa, Tobie tez wszystkiego najjjjj :))

Kroko, my tez nadal zasmarkane, a ja nawet bardziej sie dusze bo chyba za bardzo sie wczoraj rozebrałam.

Lili, fakt, takie rzeczy jak zlewy, szafki itd lepiej obejrzeć na żywo, dotknąć. Ja Cie mogę tylko zainspirować.

Miłej soboty, uciekam sprzątać, potem drzemka Ani wiec ja wtedy poprasuję a potem ogródek i grill. No wlasnie, jeszcze musze szaszłyki naszykować.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my już po spacerze i placu zabaw.
    Ja nie wiem co jest grane, jakieś przesilenie czy @ się zbliża, no nie mam dziś siły na nic, nawet ręka machać ciężko.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Summi Lara a jak wyglada taka wykładzina? Poprosze fotę .
    My tez juz po placu zabaw ja padam na ryj ... a gdzie do końca dnia.
    Summi awans i podwyżka :) gratuluje. Ja bym przeszła skoro nie będziecie razem pracować.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi!

No wlasnie Maniek gdzie do konca dnia:/u mnie tez sily brak:(
    powiem wam ze ja praktycznie wszystkie materialy na remont domu z neta zamawialam cala lazienke drzwi wewnetrzne zewnetrzne parapety podlogi kuchnia itd i teraz tez tak zamierzam;)

Lara pewnie dawaj foty moze mi cos podsuniesz:)moze na massengerze?daj znac

Summi to teraz niech twoj na kolacje cie zaprosi jak awans dostal;)a co:)))))

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Pozdrawiamy z Londynu. Tomek cudownie zniósł podróż. Jesteśmy z niego mega dumni. Teraz drzemie bo na nogach jesteśmy od 4 w nocy.
    Pogoda fajna, chwilami trochę kropi ale jak na wyspy jest dobrze ;-)

Zdrowia dla chorowitkow.
    Wszystkiego najlepszego dla Franka, Zuzi i Hanki. Rośnijcie zdrowe i duże bąbelki.

Tomek ogólnie nie lubi być ubrany, poza tym jest zimno lubny więc większość czasu biega bez czapki, kurtki. Ostatnio w piaskownicy był na krótki rękaw i nawet buty i skarpetki sobie zdjął. Ot typek ;-)

Życzę miłego weekendu i jak Tomko wstanie to idziemy do parku. A jutro jedziemy na farmę zwierzęta oglądać (^^)

Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po dwoch spacerach, teraz bawimy sie duplo..

Alu: super, ze Londyn zwiedzacie ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz wróciliśmy, narobiłam sie na ogródku póki mam siły.
    Idziemy sie popluskać i spac :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków solenizantów :)

Nasza Hancia jutro przyjmie Sakrament Chrztu .Mam wiele obaw .Kupiłam sukienkę i kurczę przymierzam ją już któryś raz i za krótka jest,bo przed kolano no.Czuje się w niej super ale co księża i inni ludzie patrząc na mnie z tyłu na to pomyślą to aż strach ehh no ale nic już nie zrobię.Z jeansami mam okropny problem nie wchodze w żadne fajne a sukienki też nie wszystkie na mnie pasują.Jest to zwykła kieca prosta ciemna granatowa.

No i mam obawy co do mszy boje się,że gafę popełnie i wyjdę żałośnie hehe ja to zawsze wszystko tak rozmyślam analizuje jak gdzieś mam iść i coś robić mówić ehh niech już będzie pooooo.Trzymajta kciuki zaczyna się o 12 ;P

Ps spróbuje ją jakoś naciągnąc haha na poduchy ją założyłam i naciągnełam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:12

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damo: git fryzura, lubilam te koki jak mialam dlugie wlosy, e tam za krotka..nie pekaj dasz rade

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chciałam tego koka ale chyba odpuszczę ,bo łyso z przodu wyglądam ;/ chyba wyprostuje i tyle masakra ;P

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dama kok super :) kolczyki włóż i nie bedzie łyso. Sukienka normalna wg mnie.... ja dłuższych nie posiadam chyba ze całkiem długie. Nie pękaj bedzie dobrze.
    Zgredko a lepiej sie czujesz w długich czy krótkich włosach? ( bo ja np nie potrafię odpoeiedziec na to pytanie:) jeszcze czekam az mi odrosną i zobaczymy jsk długo wytrzymam. Chciałabym mieć takie jak Anka mucha ... i tez tak dobrze wyglądać;)

Iza Tomek na medal w podróżach:) u nas piękne słońce a jagoda w legginsach i bluzie... to faktycznie tom lubi zimno:)

Ja jak zwykle padam.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda wg mnie dlugosc ok

Manku fajna fryzura co to ten styling?na ile sie utrzyma?

Dzieki Larze wybralam panele:)moj musi jeszcze zatwierdzic w pewnym momencie to juz mialam mentlik bo im wiecej ogladalam tym mniej wiedzialam=:O

Edit:Maniek doczytałam to glownie do krotkich wlosow;)niestety sie nie zalapie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:04

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sto lat dla Hanulki Beszkowej! rosnij ladnie i zdrowo Malutka! :)

wiecej nie napisze, bo padam. jutro impreza!

spokojnej nocy wszystkim :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haniu wszystkie najlepszego z okazji 2 urodzin:)))

dajcie kawyyyyyy plissssssss

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilo: wlasnie swoja wyzlopalam swoja, jak przybedziesz to do mnie na ekspresowa wpadaj ;

Sto lat! Dla Hani!

Maniu: bardziej kobieco czuje aoe w krotkich ale obecnie chce dlugie moze zwby se nieco odmlodzic, przyslonic zmeczenie twarzy.. no o do wesela.. a wiecie jal sobie zlapie skore na brzuchu o scisne i podniose to kestem blosla idealu ;) swojego odealu, moze powinnam sie na jakas operacje wybrac, bo boke sie ze cwiczeniami tej slory mie usune, acz ona nie jest zupelnym flakiem..

Ciezlo mi sie na tym iphonie pisze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

My po kościele, wpadliśmy do domu przebrać sie, wypić szybka kawę i lecimy na plac zabaw.

Lili, fajnie ze udało sie wybrać panele :)

Wróżko, udanej imprezy.

Miłej ńiedzieli

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 2346 2347 2348 2349 2350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ