X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, lubię za psiaka, za poprawę i nadal trzymam kciuki!!!
    Współczuje choroby Zosi, zdrówka!!!

Kroko, zdrowiej!
    Oby sie Zuzi odwidziało i spokojnie chodziła do przedszkola.
    U mnie pewnie tez byłby taki krzyk wiec wystartuje za rok. Moze nawet i lepiej bo jakby mi teraz chorować zaczela i nie daj Boże zarazilaby Oskara to palnelabym sobie w łeb.
    Bądź silna!!! Moze warto jeszcze dac czas. A pisałaś kiedys ze Zuzia miała chodzić z koleżanka z placu zabaw. Mimo tego nie chce zostac?

Mari, z perspektywy czasu nie uważam zeby cukrzyca ciążowa była zła (jeśli o mnie chodzi). Najważniejsze by nie została.
    Co tam jeszcze ze do dupy?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi ja wcale nie jestem zła, bardziej zrezygnowana. Dwa tygodnie minęły a u nas zamiast lepiej to jest gorzej.
    Siły mnie opuściły i tyle, zwłaszcza przy tym przeziębieniu.

Lara koleżanka z placu zabaw nie poszła do przedszkola bo jej mama się rozmyśliła.

• justta Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka zyjemy, tyle sie dzieje ze ledwo ogarniam, a forum to juz wogole, Nina tosnie siedzi, zaczyna raczkowac, Leon to jest torpeda, ale miłość kwitnie

Widze ze jakieś problemy z przedszkolem, tak zle i tak niedobrze :-),u nas domowe przedszkole hihi, a jak tam ciezarówki?

Buziaki dla wszystkich, nawet nienadrabiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 12:13

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari współczuje ciązowej cukrzyscy :/

Smoku zdrówka dla Zosi , super ze psiak ma sie lepiej :)

Kroko trzymam kciuki za Zuzie moze sie jednak ułozy, zdrówka dla ciebie

ja w czwartek 32tydzie zaczynam hehehe w nastepny weekend bedzie łóżeczko dla Hani, potem tylko drobne kosmetyki i jestem gotowa :P na wadze ok 6kg na plus :) brzuch rosnie i skacze we własnym rytmie hehehe

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ten.. Bostonka, pff

Mari, może nie będzie źle, chociaż nie przytyjesz :) jakiś plus musi być

Biedronko ale u ciebie leci ta ciąża :)

A ja mam receptę na mirene, więcej dzieci nie będzie - mam mieszane uczucia, zwłaszcza że o Patryka tyle się staraliśmy..

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi jaki koszt? Ja dalej sie zastanawiam nad implantem, wspolczuje bostonki

Biedro woooow ale zlecialo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 15:31

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 września 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kroko współczuje choroby No i przykro mi ze Zuzia tak ciężko się adaptuje. Mogę Ci tylko powiedzieć ze moja J tak reagowała jeszcze miesiąc temu a gdy od września jest w starszakach z innymi ciociami to chodzi chętnie uśmiechnięta . Pogadaj z paniami co robią gdy oba tak płacze i w ogóle co ona robi. Może jakaś jej przytulanka jej pomoże ( w sensie żeby ze sobą zabrała) .
    Ja tez uważam ze każde dziecko inne i kwestia żłobka czy przedszkola jest indywidualna. Wiadomo ze dobrze by było gdyby dzieci były z mama te 3 lata ale państwo nam nie pomaga wiec trzeba iść do pracy i nie ma co rozkminiac w sumie w życiu nasze dzieci nie taz i nie dwa będę w trudnych sytuacjach i będą musiały umieć sobie poradzić bez mamy... taki lajf.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, około 600 zł

Maniek dobrze prawi, może Kroko niech Zuzia zabierze swoją ulubioną przytulanke. Patryk chodzi z swoim misiem..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Problem polega na tym że w tym przedszkolu jest zakaz zabierania swoich zabawek
    :/
    Mam nadzieję że wczorajsza histeria była takim przełomem i że teraz pójdzie już z górki... dziś był płacz przy oddawaniu ale już nie taki, potem patrzyłam u pani dyrektor na monitoringu to pani ją zabawiała i jeszcze coś tam popłakiwała ale ogólnie ok.
    Tak bardzo bym chciała żeby ona chętnie chodziła do przedszkola, nie mogę się doczekać takiego momentu.

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda Kroko ze nie wolno swoich przytulanek przynosić...swoją droga to teoche dziwne przynajmniej dla mnie a wiadomo dlaczego nie wolno?
    J nas mozna tylko misza byc podpisane i panie pilnują zeby inne dzieci tez mogły chociaz obejrzec bo uczą ze maja sie dzielić...Zosi średnio to pasuje ale jakos daje radę
    Mam nadzieje ze to moment przełomowy Kroko! Kciukam!
    Biedro to powoli finiszujesz!!! Zazdro tez juz bym chciała ;)
    Dziękuje za życzenia zdrowia...jakos Chuba teoche lepiej choc te gile to masakra .

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo inne dzieci zabierają i jest krzyk, bo może się poniszczyć bla bla
    No trudno.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mozna przytulanki do spania tylko. W pn jest dzień zabawki i wówczas mozna.

Konwi, a chciałabyś 3 dziecko?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,

U nas też nie można nosić swoich zabawek, jedynie do spania coś tam można przytargać.
    No i dobrze, toż to by było pole bitwy wieczne, niech się dzielą przedszkolnymi gadżetami ;)
    Diego od poniedziałku nie dramatyzuje w przedszkolu! Jupi! Oby nie zapeszyć, tfu tfu. Jego pani była bardzo zaskoczona tą szybką zmianą, a ja to już w ogóle, słychać było ten spadający mi z serducha kamior :) Jak to dobrze usłyszeć od tej kobiety, że dziś bardzo dobrze, że nie płakał, itp. No fakt, niechętnie jeszcze chodzi, mówi, że nie chce, ale postęp jest wielki.
    Nastawiałam się na baaaardzo długą adaptację a trwała półtora tygodnia. Odpukać w niemalowane, różnie to może jeszcze być...miejmy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej i nie zrobimy już kroku w tył.
    Kroko, u Was też będzie ok, jeszcze trochę cierpliwości.

Pozdro!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 22:32

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fak fak fak!
    No to się nachodziliśmy..., Diego gorączka 39, nos zawalony, zaczęły się przedszkolne atrakcje. W dupę jeża no!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Nena współczuję.
    U nas jest taka pogoda że wszyscy po kolei zagilani. ;/

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy w klubie Nena a życzymy zdrówka :)
    Zoska dzis koncertuje od 5...o losie jak żyć ;)
    Miłego

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, mam nadzieję, że szybko przejdzie, widać, że to przeziębieniowa sprawa. O 4 nad ranem dałam przeciwgorączkowy i póki co nie rośnie temp.
    Szybkiego powrotu do zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczków!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to ja zagilana zamiast Zuzi i oby tak zostało!

Dzisiaj był płacz przy oddawaniu do przedszkola ale dosłownie dwie minuty.
    Także chyba widzę światełko w tunelu...

Smoczyca1, AlicjaaA lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, super! Bedzie tylko lepiej - wiadomo, ze początki sa trudne, ale przyzwyczai sie, a o Ty będziesz miała łatwiej, jak Łucja sie urodzi.
    Nena, super! No i zdrowia dla wszystkich.

U nas Zuza cidziennie robi awanturę, twierdzi, ze nie zostanie (co śmieszne- zmienia buty, zostawia kurtkę, etc. wszystko normalnie, wesoła, etc.- moment oddania - protest, dwie minuty i gitarra. A Tośce tylko włożysz buty i juz jej nie ma - aż dziś męża pytałam czy ja na pewno oddaliśmy - tak szybko pobiegła do sali

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was ... ku<>##| z gilami i nie nie zaraziłam się od dzieci tylko od pracownika wrrr.
    Obym dzieci nie pogilala bo się zastrzelę. U mnie lykend z jelitówką aż się boje co będzie dalej.
    Nena Eh tak to jest jak się ucieszysz ze Diego już chętnie do żłoba idzie to choróbsko żniw dom mama po chorobie znów będzie ciężko z oddaniem do żłoba :(
    Kroko kciukam za Zuzię. Z tego co mówisz to już są postępy także będzie dobrze jeszcze chwila.
    Zgredko powodzenia jutro:)

zgredka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2425 2426 2427 2428 2429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ