Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienko przede wszystkim PRZESTAŃ już mierzyć tą tepmkę, bo ona w ciąży nie jest cały czas w górze....a to będzie Tobie stresor.... (i mam nadzieję, że nie mierzysz dowcipnie??)
po drugie, jak tylko znowu zauważyć "coś" na papierze, a gina masz za dwa tygodnie, to jedź na IP, powiedz że jesteś w ciąży, że się przejmujesz, że czujesz ból itp.
podejrzewam - a lekarzem nie jestem - że to ciałko żółte zaczyna "schodzić", dlatego te niteczki...ja miałam ból z jajnika (z którego była owulka) jakiś miesiąc po teście, nie miałam przy tym zabarwionego śluzu, ale ból był dość dokuczliwy....... a mulenie w brzuchu to rzecz normalna.........spokojnie skarbie.....bez "świrów" teraz Twój Twoje maleństwo zaczyna "wić sobie gniazdko" .... i różne rzeczy będziesz odczuwaćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq - dziękuję kochana właśnie o takiego kopala w dupala mi chodziło
w sumie o tym nie pomyślałam że ten zabarwiony śluz może być wynikiem np skaleczenia podczas mierzenia tempki ...... od dziś nie mierze wcale bo w sumie masz rację nie ma sensu.... a dziś sobie poleżę uspokoiłaś mnie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:15
Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
Ja sobie mierzę ale ustnie i to o różnych porach jak mi się przypomni, bo lubię widzieć te 37+ i fajnie to na wykresie wygląda
Ale dowcipnie kategorycznie nie! I nie gmeraj sobie teraz, najlepiej też daj małżowi bana na seks
A drętwieje ci ta noga mocno? Ja tak miałam zawsze jak zaczynało mi magnezu brakować, potem w nocy miałam skurcze łydek ;/ Może być 500 różnych rzeczy związanych z takim drętwieniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:28
-
nie mocno trochę tak jakby cierpła a na sex małż sam dal sobie bana:P powiedział że póki doktor nie powie że wolno to on nie da się namówić
z tym magnezem tez może być racja, może sobie łyknę aspargin tylko poczytam czy wolno
edit: sprawdziłam wolno często nawet wskazaneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:38
-
nick nieaktualny
-
ja biore jedna tabletke dziennie magnezu, wit. prenatalne i kwas foliowy, w biedronce jest woda Ustronianka i tu do wyboru albo z Magnezem albo z Jodem
obecnie mam ta wode z jodem, i jest calkiem calkiem -
nick nieaktualnyLaRa ja mam Magnesia woda mineralna z naturalnym magnezem, mnie Ustronianka tylko ta z Jodem smakuje, ta z magnezem już nie, do tego piję żelazo, żurawinę w postaci tabletek i soku, łyżkę oleju lnianego, i 2xtyg. witaminy...herbatka z pokrzywy też jak nie zapomnę...hehhe
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:jednak zabarwiony śluz znów się pojawił, zadzwoniłam do gina przyjmie mnie dziś wieczorem
3maj się skarbie i nie stresuj ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:14
-
Dzień dobry,
Arienka, znów Cię odsyłam do mojego wykresu ok 5 dni po planowanym terminie okresu zaczęłam plamić - plamienie było fizjologiczne, około implantacyjne , też mnie bolał jajnik i plecy, cały pierwszy trymestr muliło okresowo, dostałam duphaston na wszelki wypadek, więc dobrze, że idziesz dzisiaj, uspokoisz się przede wszystkim, i pewnie dostaniesz lutkę albo dupka
Nieukowa, podpisuję się rękami i nogami pod Twoim postem o szczepieniach, natomiast nie ma co się tutaj kłócić, bo nie po to mamy wątek, każda postępuje zgodnie ze swoim sumieniem i wiedzą, także nie będę rozwijać tematu
Nena, Kotka - niech ten dzień będzie przepięknie niezapomniany!Arienna, Malenq lubią tę wiadomość
-
dzięki kochane że jesteście dzwoniłam właśnie do małża też mnie ugłaskał więc jestem dobrej myśli i oczywiście dziś leżę w łóżeczku i wypoczywam aż do wieczorka, w sumie to się cieszę z wizyty bo będę mieć już potwierdzone, oczywiście negatywnych myśli nie dopuszczam do siebie
Nieukowa- wgryza się powiadasz? hm... może powinnam dać na drugie Wladymir po wujku DrakuliNieukowa lubi tę wiadomość