Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyziewwwwwwwwwwwwwwwwwww jejku i znowu spać mi się chce.....
mykam, małż dzwonił, że wraca
buziolki i miłego weekendu...my mamy w planach mały wyjazd:) zobaczymy...
do poniedziałku:) (jeszcze wieczorkiem zajrzę co tam u Arienki zobaczyć)
papatki -
ja właśnie na allegro przeglądam i zdałam sobie sprawę, że nie będę umiała dziecka ubrać, bo ja chce body z rękawem czy bez, to czy to body od razu na pieluchę a potem rajty
czy najpierw rajty potem body, a może w ogóle nie rajty tylko coś innego,
ciężko to widzęYasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
ee cos Ty zgredka.. pajacyk jest super, mega wygodne.. jak to mój maż mówi: ma rękawki i nogawki czyli 2 w 1
ja stawiam na: pajacyki (do szpitala -3 szt. biorę), oprócz tego w szafie będą: półśpiochy i kaftaniki, ale zapinane na przodzie,, ew. body, ale tylko zapinane, jak kaftaniki lub na boku..największa głupota dla mnie to body wkładane przez głowę.. -
ok wróciłam od gina,
ciąża wewnątrzmaciczna,
właściwy wiek ciąży trzeci tydzień,
endometrium grube
wg gina wszystko jest ok a plamienia to zagnieżdżanie,
dostałam dupka (3x1) by wspomóc zagnieżdżenie i zapobiec poronieniu i jod
i kazał przyjść za trzy tygodnie no chyba żebym nie przestała plamić to wtedy wcześniej....
z wrażenia i szczęścia nie zapytałam do kiedy mam tego dupka brać, ale zadzwonię w poniedziałek zapytać , najważniejsze że jest ok i potwierdził ciążę obawiał się, że nie będzie jeszcze widać pęcherzyka ale on wypatrzył (ja tam nic nie widziałam ale wierzę mu na słowo )mówi że widać wyraźnie chociaż dopiero się gnieździ więc jest jeszcze na USG białą plamką .... następnym razem dostanę zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:16
Yasmin, konwalianka, LaRa, beszka, Nieukowa, Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
tak i to dziś kazał podwójna dawkę więc już łyknęłam
hehe pyta mnie na koniec: a piersi bolą?
mówię mu: nawet bardzo
on na to uśmiechnął się i mówi: póki bolą jest dobrze
na ulotce dupka jest napisane: do ustąpienia objawów więc chyba do zaprzestania plamienia, ale się upewnię w poniedziałek
ps. aha i dał bana na sexWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:18
Yasmin lubi tę wiadomość
-
tak, przy dotyku. Same z siebie to mnie chyba nie bolały. Wrażliwe były i czasem swędziały. Ale o wiele mniej niż podczas pms wcześniej. Bez większych doznań
Ja bardzo wcześnie zaczęłam smarować brzuch i piersi oliwką dla kobiet w ciaży z Babydream. Nie dlatego że tak szybko rosły, ale po to żeby za w czasu uelastycznić skórę. Bo wcześniej, muszę się przyznać, ze nie stosowałam balsamów zbyt regularnie po kąpieli czy prysznicu. Praktycznie wcale w tych okolicach i obawiałam się o elastyczność skóry. Ale w pierwszym trymestrze też nie robiłam tego regularnie, wciąż leniwa i śpiąca byłam i chciałam jak najszybciej do łóżeczka wskoczyć, a poza tym drażnił mnie zapach.
Teraz robię to codziennie. Po prysznicu oliwka a rano "mamma mia" z ziaji. W kolejce czeka już palmers. Ale to na większy gabaryt odłożyłam (o ile w ogóle takowy nastąpi przy mojej budowie )Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 22:12
-
Tez zaczęłam stosować krem na rozstępy, bo sadze ze im wcześniej tym lepiej. Fakt ze nie robię tego codziennie ale co 2-3. Niestety trzeba zacząć używać regularnie, choć tez ńie jestem nauczona balsamowania, smarowania itp.