Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
my to wogóle zrezygnowaliśmy z oglądania wiadomości.. ogólnie to tv wlaczamy dopiero o 20- jeśli leci jakiś film.. wychodzę z założenia: im mniej wiem, tym lepiej śpię.. w wiadomościach nie ma żadnych pozytywów.. jak chcę się czegoś dowiedzieć "o świecie" to czytam w necie, nie jest aż tak sfocusowane partyjnie..
ogarnęłam dom, spakowałam dwa worki rzeczy, których nie będziemy już używać - trzeba wrzucić do kontenerów na odzież.. eff..zasłużona kawusia i grissini - uwielbiam -
aaaaa przyszła paczka! mam teraz mnóstwo maleńkich półśpiochów..wow..ale to malutkie, zapomniałam już jak to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:08
Malenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
JEEESSSTT!
mam bete 1796,77!
Zarabiscie, wynik nawet lekko wyzszy niz srednia dla 4t6d!!!
Jestem szczesliwa
w tamtej ciazy na pewno nigdy nie mialabym wyniku tego kalibru bo pecherzyk siemwczesnie przestalmrozwijac Nie ide wobec tego w poniedzialekMalenq, beszka, Yasmin, Arienna, LaRa, konwalianka, zgredka, Tamka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Super Nieukowa!!!!!!! U mnie była tez wysoka bo 1449
Arienna, ja na bole @ biorę Luteine dowcipnie, wiec sadze ze tez będziesz musiała
Ps. My w drodze, a teraz chwilka przerwy na MacuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:56
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam przez to wszystko że toksoplazmozę jeszcze robiłam Mam IgG+, IgM-, więc świetnie bo mam ochronę dla maluszka
Yasmin fajny masz brzuszek, taki mały i wystającyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:21
Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość