Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Tez zaczęłam stosować krem na rozstępy, bo sadze ze im wcześniej tym lepiej. Fakt ze nie robię tego codziennie ale co 2-3. Niestety trzeba zacząć używać regularnie, choć tez ńie jestem nauczona balsamowania, smarowania itp.
LaRa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Kroko: a moze wysla dwa kolejne, a na tej focie co tam jeszcze jest, bo nie umiwm rozszyfrowac, a te teczowe ciapki to jak dla doroslego
Tęczowe ciapki dla mnie, bo moje uległy już destrukcji.
A mój mąż śmieje się ze mnie cały dzień że "dostałam jeden bucik". :PPP
Arienna ja z tego co pamiętam na samym początku ciąży miałam bóle brzuszka i takie jak by ciągniecie, ale ciężko mi powiedzieć co to jest u Ciebie. Ale widzę że lekarz już obejrzał i wszystko dobrze.
Nena i Kotka mam nadzieję, że nieźle właśnie balujecie.
konwalia śliczności
Nieukowa gratuluję bety.
LaRa to odpoczywaj sobie na wyjeździe.
Yasmin śliczny brzusio.
Ja dopiero zaglądam bo miałam pracowity dzień, była u mnie teściowa, pomyła mi okna i powiesiła firanki i zasłony to ja w tym czasie sprzątałam wszystko inne, więc był intensywny i męczący dzień.konwalianka lubi tę wiadomość
-
dzien dobry
kroko, wow!!! Tesciowa Ci okna pomyla!!! j ato moze zapomniec mam do mycia po remoncie i czekaja az maz sie za nie wezmie albo kogos poszukam, kto mi to zrobi. tesciowa to nawet talerzyka do zmywarki nei wlozy. kiedys dzieci pilnowala iweczorem. po kalcji zostawila wszystko na stole
my sir zaraz zbieramy na wycieczke do Stavanger. odwiedzic dziadka meza, do Ikea, i do parku rozrywki z chlopakami
a mi brzusio w nocy twardnieje i wczoraj caly dzien, buuu -
Cześć,
Kroko, noooooooo ci powiem! teściowa pierwsza klasa!!!!!! Hahaha moja pewnie tez by mi umyla ale po co? Jak ja to zrobię lepiej..... Chodzialabym i poprawiała heheh zreszta lubię myć okna
A najlepsze ze mam na dzis zaplanowane myć okna u mamy, a ze są dosyć duże bo potrójne, a środek sie ńie otwiera, to mam zakaz wychylania, żeby nie wypaść hihi, naśmiałam sie wczoraj ze robią ze mnie niepełnosprawna.
Miłej soboty -
hej laseczki
dziś czuję się lepiej, brzuszek przestał boleć, rano na papierze pokazało się trochę już nie brudnego śluzu a krwi ale nie panikuję, jak mi doktor powiedział ze to od wgryzania się to tego się trzymam, póki tylko plamienia nie będę panikować (u Tamki też trwało to kilka dni) , no i oczywiście dziś znów cały dzień się lenięKrokodylica lubi tę wiadomość
-
hej i ja się witam.. ale u Was szał sprzątania..a mnie nic się nie chce.. chleb, zupa zrobione i ugotowana.. zabieram sie za gulasz i tyle co na dziś planuję.. do mycia okien też by mi się ktos przydał, bo Panowie, po ostatnim myciu i malowaniu tarasu, całe okna mi zawalili ;/ wiec mam 4 skrzydła do umycia..
-
Dzień dobry dziewuszki moje okna mąż myje
Własnie popijam sobie sok z kiszonych buraków, obawiałam się, ze może jeszcze się nie ukisił, ale nie mogłam się powstrzymać całkiem niezły. No nast. kiszenia dodam trochę tego zakwasu i liczę na to, że będzie jeszcze lepszyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:a wiecie? dostałam wczoraj od swojej przyjaciółki śliczne srebrne dziecięce buciki do kolekcji charmsów normalnie urocze
wklej focię
Ja od koleżanki dostałam bluzeczkę uniwersalną. Na teraz i duży brzusio i po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:20
-
beszka wrote:dzien dobry
kroko, wow!!! Tesciowa Ci okna pomyla!!! j ato moze zapomniec mam do mycia po remoncie i czekaja az maz sie za nie wezmie albo kogos poszukam, kto mi to zrobi. tesciowa to nawet talerzyka do zmywarki nei wlozy. kiedys dzieci pilnowala iweczorem. po kalcji zostawila wszystko na stole
No tak, nie mogę narzekać. Wiadomo, jak każdy ma swoje zagrywki, ale cały czas mi pomaga, jak się źle czuję to mi przez mojego męża podaje jedzenie.
A okien nie chcę myć, wolę nie ryzykować, więc stwierdziłam że będą brudne, to się zaoferowała że umyje.
Arienna bardzo dobre podejście, zero stresu i odpoczywaj.
-
Krokodylica wrote:No tak, nie mogę narzekać. Wiadomo, jak każdy ma swoje zagrywki, ale cały czas mi pomaga, jak się źle czuję to mi przez mojego męża podaje jedzenie.
A okien nie chcę myć, wolę nie ryzykować, więc stwierdziłam że będą brudne, to się zaoferowała że umyje.
Arienna bardzo dobre podejście, zero stresu i odpoczywaj.
a nie mam zamiaru się stresować... przypomniało mi się jak Thalia całą noc mocno krwawiła będąc pewna, że to poronienie a dzidzia śliczna rośnie, więc im mniej stresu tym lepiej, widocznie mały wampirek mocne ząbki będzie miał ( po tatusiu )a że USG oczywiście dowcipne było to też pewnie się to odbiło nasilonym plamieniem (mam nadzieję że wszystko wyleciało i będzie spokój)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:37
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek!
Dopiero co wstałam więc jeszcze rozmazana;)Popijam kawkę bezkof. i czytam co tam naskrobałyście.
Ja również zaczełam smarowanie się wcześniej najpierw zwykła oliwką dla dzieci, teraz od 4 miesiąca stosuje mammaia z ziaji i sexy mama z Bieliendy, na zmianę. Słyszałam, że kosmetyki powinno się co jakiś czas zmieniac bo skóra się przyzwyczaja. Jak znacie jakieś inne godne polecenia to napiszcie
Kroko super, że teściowa pomocna a niech sobie ma te humorki, my też jej czasem mamy;)Sklep z ciuszkami super już wysłałam linka mamie:)Jak w grudniu przyjadę do Polski to będzie nalot;)
Arienna cieszę się, że wszystko wporządku!Leż i odpoczywaj!
Naukowa gratuluję tak wspaniałej bety!A i dopisuję się pod tekstem o szczepieniach!
Nena i Kotka gratulacje!
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
a wiecie.. ja calą I ciażę smarowałam się oliwką na zmianę z mustellą i co? mam duże rozstępy na brzuchu i piersiach..więc ja nie wierzę w te cudowne smarowidła.. owszem, warto natłuszczać, np. mnie okropnie swędzi skóra na ramionach, plecach i brzuchu.. Tym razem smaruję zwykłym balsamem dave, bo po oliwce to musiałam wyrzucić 3 piżamy i niestety były plamy na materacu zółłłłtee, brzydkie beee i nie chcą sie sprać..