Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:naprawdę czas zapitala jak nie wiem.. powiem Wam, że az mnie to przeraża, że tak szybko.. u mnie już niema połmetek, a ja.. wogóle nie mogę tego zaakceptować, jakoś to dla mnie "nierealne" no i chyba coś w tym jest, że druga ciąża i kolejne, to inaczej sie podchodzi do rożnych spraw.. przy Tymku, to odliczałam każdą chwilę, patrzyłam na zdjęcia, filmiki, czytałam co w danym tygodniu się dzieje, martwiłam się..a teraz? teraz nic, martwi mnie ten nieco ambiwalentny stosunek, chyba coś ze mną nie teges.. mam wyrzuty sumienia z tego powodu.. a przecież starałam sie o niego tak długo..
czesc wszystkim
jeszcze nie zdazylam nic przyczytac a wpadl mi ten post hehehe konwalia to zupelnie normalne, pierwsza ciaa to nowosc jak nowa zabawka dla dziecka
koejne...ech ja tylko bym chciala zeby juz było po i czasem tylko mysle;
" który to tydzien?" tu sie musze zastanowic i stwierdzam ze i tak do konca jakies 4 mcekonwalianka lubi tę wiadomość
-
ach przyznam sie bez bicia ze nie chce mi sie nic czytac sorka dziewczyny nadrobie pozniej
aaaa i te z Polski sa super bodziaki w Biedronce za 19,90 za dwupak
fajna bawełenka i super wzor chociaz do konca jeszcze sporo nie moglam sie oprzec i to moj pierwszy zakup ale zdjecia nie zapodam nie mam jakYasmin lubi tę wiadomość
-
Zgredka ta druga para mi sie bardzo podoba
Yasmin, podlaczam sie do pytania, jaki typ wozeczka?
Dziewczyny ja tez mam pytanie, rezygnujecie calkowicie z kofeiny w ciszy? Bo ja jestem nalogowym pijaczem herbaty i poki co udalo mi sie tylko zastapic kawe zbozowka a herbaty dalej pijam (3 dziennie), tylko ze teraz bardzo slabiutkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 09:33
-
ja pijam herbate
kawy nigdy nie pilam wiec to nie problem, ale aktualnie jestem na odwyku od coca coli , popijalam czasem od zajscia (jednak sporo mniej niz przed ciaza) i teraz rezygnuje calkowicie
a troche kofeiny dzidzi nie zaszkodzi a jesli nie pijesz kawy to kilka filizanek herbaty tez nie
ja aktualnie zamierzam przerzucic sie na sok z brzozy tylko musze znalesc dobrego hurtownika bo 20zl za 3l nie bede placicWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 09:29
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
dzien dobry
Yasmin, pokaz jaki
ja mam emmaljunge po chlopakach, ale chce cos nowego dla 3 dzidziusia. juz wypatrzylam...musimy tylko podjechac i sprawdzic pare rzeczy
Nieukowa, ja w pierwszej ciazy zrezygnowalam i z herbaty (zielona i jakies zilowe pilam jesli juz) i z kawy w drugiej jadlam i pilam to na co mialam ochote. kawe zaczelam pic, gdy mdlosci mi przeszly i mialam na nia ochote. musialm jedna wypic - po prostu musialam slaba pilam. inka i te inne dla mamy mi nei podeszly.
teraz odrzuca mnie od kawy. dwa razy sie skusilam i zle sie po niej czulam.
nasz wczorajszy wypad do Stvanger bardzo udany jedynie w ikea szafek na buty nie bylo musimy do Bergen podjechac....za to chlopcy namioty - zamki dostali i sa w 7 niebie -
Konwalianka, ja rowneiz w 2 ciazy mialam wyrzuty sumienia, ze nie czytam, nie sledze poszczegolnych tyg. ciazy....ba!jak Helen pisze, gdy ktos sie pytal kotry to tc, to musilam sie zastanowic
teraz w 3 ciazy zniw czytam i doskonale wiem, kotry to tc, ale troche czasu minelo od ostatniego updatukonwalianka lubi tę wiadomość
-
juz pokazuję kochane, wczoraj było późno już i mi sie nie chciało.
Otóż moje drogie. Chciałam wózek 3 w 1, z przekładana rączką, lekki, na pompowanych kółkach. dużo czytałam na ten temat i wybraliśmy firmę Graco. Mają różne modele, mnie marzył się Symbio. Wszystko fajnie, ale droooooooooooogi 3000. Chociaż ostatnio sporo widziałam w sklepach obniżek na 2000. To juz lepiej myślałam.... Ale nie mam ciśnienia na nowy. Jeśli mogłabym kupić używany w dobrym stanie jestem na TAK. i oglądałam allegro. Różne tam widziałam. Mój wymarzony Symbio w cenach nawet 999. Ale w różnym stanie. Nagle wpadł tam symbio z wszystkimi akcesoriami, używany przez 3 mce tylko za 1500!! Tylko kolor nie bardzo... grafitowo czarny. analizowaliśmy prze 3 godz serio.... wygląda ładnie, ale ja bałam się że słońce będzie za bardzo grzało.... po 3 godzinach debat i oglądania w necie różnych innych typów (pod względem kolorystycznym) zdecydowaliśmy się. Kolory jednak dosyć popularne i wierzę, żę firma jedna w wiodących na rynku wie co robi.
Na razie nie mogę Wam pokazać zdjęć bo na niego dopiero czekam. Ale zdam relację jak już do mnie trafi. Podeślę Wam fajne linki:
https://www.youtube.com/watch?v=KazK6tDLByU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=2mXgVol0wuQ&feature=youtu.be
Sprzedawca załączył bardzo dokładne zdjęcia i zbliżenia. Wygląda naprawdę idealnie, szczególnie w porównaniu do innych jego wózków na aukcjach (tych samych modeli). Chyba to jest jakiś komis. Nie wiem czy wszystko napisałam co chciałam. Jakbyście miały jakieś pytania to chętnie odpowiem na ile potrafięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 10:34
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Zgredka ta druga para mi sie bardzo podoba
Yasmin, podlaczam sie do pytania, jaki typ wozeczka?
Dziewczyny ja tez mam pytanie, rezygnujecie calkowicie z kofeiny w ciszy? Bo ja jestem nalogowym pijaczem herbaty i póki co udalo mi sie tylko zastapic kawe zbozowka a herbaty dalej pijam (3 dziennie), tylko ze teraz bardzo słabiutkie. -
nick nieaktualnyYasmin-bardzo fajny ten wózek. Moja siostra miała spacerowke tej firmy i muszę powiedzieć ze egzamin zdała świetnie.
Ja na 90℅ jestem zdecydowana na riko nano.
Jeśli chodzi o picie kawy herbaty i coli. To kawę pije bardzo sporadycznie, herbatę tak jak przed ciąża natomiast jeśli chodzi o Cole to staam się ograniczać ale bardzo bardzo mi trudno:(
Jak wam mija niedziela. U mnie totalny chill. Maz pojechał do rodziców a ja odpoczywam a w przerwach próbuje sprzatac. Ohhhh jak ja dawno nie miałam takiego dniaYasmin lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Jak wam mija niedziela. U mnie totalny chill. Maz pojechał do rodziców a ja odpoczywam a w przerwach próbuje sprzatac. Ohhhh jak ja dawno nie miałam takiego dnia
Ale dziś jak wracałam z psem to zauważyłam, że wózek mojej sąsiadki (jakiejś tam pani doktor) który stoi na klatce to jest właśnie Gracko. W Caaaaały czarny. Tylko żę taki jakby to nazwać "combi"... dla 2 dzieci. Z przodu noworodek z tyłu 1,5 roczniak. Wcześniej się tym wózkiem tam stojącym nie interesowałam, bo jakoś ta kobieta nie robi na mnie dobrego wrażenia. ale jak już jestem teraz w temacie to zauważyłam to logoCzaryMary lubi tę wiadomość
-
ja też chciałam się przerzucić na herbatki owocowe, ale większość z nich ma NA PIERWSZYM MIEJSCU W SKŁADZIE HIBISKUS, który jest poronny i jako takowy "lek" był nawet kiedyś stosowany. Oczywiście nie w normalnych dawkach tylko z pewnością o wiele większych, ale jakoś mnie to odstraszyło
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:CzaryMary = ten Twój rico nano też mi się bardzo podoba. W sumie to w tym samym stylu (tzn. jeden i ich modeli) A który model preferujesz???
Model to właśnie nano kolor grey Fox. Prymierzalam się do niego w sklepie. Dla mnie ważna rzeczą jest regulacja wysokości raczki gdyż jestem mikrusem i nie każdy wózek do mnie pasuje. Ten wdaje mi się strzałem w dziesiatke
-
CzaryMary wrote:Model to właśnie nano kolor grey Fox. Prymierzalam się do niego w sklepie. Dla mnie ważna rzeczą jest regulacja wysokości raczki gdyż jestem mikrusem i nie każdy wózek do mnie pasuje. Ten wdaje mi się strzałem w dziesiatke
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, kiedy poczulyscie ruchy dzidziusia ? Ja od trzech dni czuje cos czego do tej pory nie doswiadczylam. Zaczęło się od po raz pierwszy w ciąży wypitej kawy. Zaczęło z prawej strony brzucha cos delikatnie pukac. Uważam ze to jeszcze za wcześnie ale kto wie.... moja mama mówi ze w pierwszej ciąży pierwsze ruchy poczuła właśnie w 16 tygodniu...
Nieukowa lubi tę wiadomość