Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też zwykłym, tak też babka w aptece powiedziała, nieważne co, ważne, żeby nawilżać i masować..
ja byłam na wagowniach, wszędzie mi śmierdziało, mam tylko jedną bluzkę
za to było dużo małych kurtałek dla dzieci, to może się skuszę kiedyś.. -
kurde znów boli pachwina i promieniuje na nogę kto by pomyślał że wgryzanie się w macicę tak boli
byłam u teściów na obiedzie i uciekłam bo stwierdziłam że nie wysiedzę nie dość że mnie szarpie brzuch i nerka to jeszcze dźwignęło mi się bo teściowa piecze ciasto ble -
konwalianka wrote:a wiecie.. ja calą I ciażę smarowałam się oliwką na zmianę z mustellą i co? mam duże rozstępy na brzuchu i piersiach..więc ja nie wierzę w te cudowne smarowidła...
jezu, przeczytalam ze smarowalas sie nutella ;/
Ja dzis zapieprzam po kuchni, zrobilam choremu mezowi zupe z dyni na szybka rekonwalescencje a teraz dlubie paste z baklażana papryki i suszonych pomidorow
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:jezu, przeczytalam ze smarowalas sie nutella ;/
Ja dzis zapieprzam po kuchni, zrobilam choremu mezowi zupe z dyni na szybka rekonwalescencje a teraz dlubie paste z baklażana papryki i suszonych pomidorow
oo pasta..do smarowania na chlebie? zapodaj przepis..
moje dziecię też chorawe..ale nie tknął mamusinej zupy ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:09
-
Nieukowa wrote:
jupi, 6tc! ale to szybko leci.. masakra... za 13 dni u mnie wizyta u gina
naprawdę czas zapitala jak nie wiem.. powiem Wam, że az mnie to przeraża, że tak szybko.. u mnie już niema połmetek, a ja.. wogóle nie mogę tego zaakceptować, jakoś to dla mnie "nierealne" no i chyba coś w tym jest, że druga ciąża i kolejne, to inaczej sie podchodzi do rożnych spraw.. przy Tymku, to odliczałam każdą chwilę, patrzyłam na zdjęcia, filmiki, czytałam co w danym tygodniu się dzieje, martwiłam się..a teraz? teraz nic, martwi mnie ten nieco ambiwalentny stosunek, chyba coś ze mną nie teges.. mam wyrzuty sumienia z tego powodu.. a przecież starałam sie o niego tak długo.. -
konwalianka, niepotrzebnie się smucisz wyrzutami sumienia. Spokojniej do tego podchodzisz i tyle. Doświadczenia masz, to o czym chcesz czytać i filmiki oglądać? wszystko jest jak powinno. Nie martw się
To prawda, ze to powstawanie rozstępów jest nieobliczalne, często genetycznie uwarunkowane. przy moim przyroście mi to chyba raczej nie grozi wcale, ale co tam. Te kosmetyki tak ślicznie dla mnie pachną... ech. Relaksuję się przy nich i już mi sie kojarzą z macierzyństwem, dzidzią i w ogóle. A poza tym, nie zaszkodzą
Lili83 - z tego co się zdążyłam zorientować, to chyba najbardziej wiodącą firmą jest Palmers.
Mam taki balsam, ale czeka sobie w kolejce aż wykończę oliwkę dla kobiet w ciaży (babydream z rossmana - cudny zapach, używam na noc) i mamma mia z ziaji (na dzień)Lili83, konwalianka lubią tę wiadomość
-
takie porty mam:
http://wearmedicine.com/spodnie-i-szorty,medicine-spodnie-frontier-20-k-50152-332016-p.html
i takie
http://wearmedicine.com/spodnie-i-szorty,medicine-spodnie-athletique-20-k-48776-323043-p.html
kupiłam rozmiar o jeden większy, a gumka dużo się rozciągnie, więc trochę połażę (hope so)Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny