Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mebelki jeżdżą jeszcze w aucie z małżem (pojechał do pracy) ubranka oglądam właśnie hehehe dresiki, kaftaniki, bodziaczki - mamy już wszystko.LaRa wrote:pokaz...

Chętnie pokażę, ale zrobię focie jutro ok? teraz kiepskie żółte światło mam
Została mi już tylko apteka i mam wszystko
Ufffffff
Edit: jutro mam jeszcze dostać te sukieneczki od położnej, to cyknę to hurtemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:34
Malenq, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
dziękiLaRa wrote:ok,moze byc jutro

jutro mam jeszcze dostać te sukieneczki od położnej, to cyknę to hurtem
Ale mało różu mi się trafiło w tej paczce
buuuuuu
(Wymagania
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:36
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
oj tam oj tam zawsze możesz nosić bluzeczkę z koparką lub wozem strażackimYasmin wrote:buuuuhaha

Nie ma zbytnio wyboru, jak się nosi ubrania na 11 lat z 5-10-15 w wieku 32 lat

a tak serio to faktycznie ciężka sprawa
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
dotarłam z roboty ledwo żywa
od razu z psem i zabrałam się obiad (wciąż ledwo żywa)
a teraz mój kończy robić obiad, a ja - ledwo żywa - czytam apelację, którą wysłaliśmy do sądu, bo jutro sąd II instancji będzie o niej orzekał..
dobrze Kroko, że już jesteście obie z nami
-
dokładnie takSmoczyca1 wrote:oj tam oj tam zawsze możesz nosić bluzeczkę z koparką lub wozem strażackim

a tak serio to faktycznie ciężka sprawa
fajnie, ze mnie rozumiesz. Ja to już przestałam się użalać głośno, bo zawsze słyszałam, że wydziwiam i że każdy by tak chciał... Ale sorry... Nie wiem czy kiedykolwiek wyglądałam jak kobieta. A w dodatku, w szkole pracuję... W podstawówce, gimnazjum i liceum!
W podstawówce, jak 8 lat temu rozpoczęłam pracę, to prze 2 mce woźna za mną biegała po szkole "że mam buty zmienić" hahaha
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Kochana nigdy nie miała takie problemu bo raczej wszystkie parametry mam w normie, ale mogę sobie wyobrazić jaki to problem i dyskomfort dla dorosłej kobiety

Wiesz z jednej strony z tą woźną to nawet sympatyczne, że brała Cię za dziecko - tzn młodo wyglądałaś/wyglądasz, ale fakt że musisz się nieźle natrudzić żeby znaleźć coś sexy kobiecego w swoim rozmiarze - współczuję. Najważniejsze, że bierzesz to na klatę z poczuciem humoru różowa landryno
-
Smoku ja nie czuję że mam twardy brzuch tylko lekarz mi tak powiedział, że jeszcze trochę jest. Byłam na SR ale dziś pani szybko zrobiła, w godzinę, i dobrze, bo tak się źle czułam że myślałam że wyjdę w połowie zajęć (oblewały mnie fale gorąca i robiło mi się słabo). Potem poszłam po wypis, ale oczywiście nie był gotowy i będzie jutro.
Chciałam podpytać mojego lekarza o parę rzeczy ale nie było go już na dyżurze a tel. nie odebrał, więc spróbuję znowu jutro.
Pati oby ból uszka szybko minął.
Yasmin hehehhe kroko style wymiata.
-
No wiesz co Gadzino jedna
brak słów, ledwo żeś ze szpitala wyszła i na SR poleciała rynce opadają 
Mi powiedziała lekarka że jak napina się brzuch częściej niż 4 razy na dobę to źle, a to znaczy że są to skurcze macicy... ja dostałam na to tabletki rozluźniająco/uspokajające...ale zobaczymy co będzie na kontroli
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kroko, to nam stracha napędziłaś! dupsko nadstawiaj! chociaż tak naprawdę to Zuźka powinna oberwać
ale święta idą więc Wam odpuścimy 
ogromnie się cieszę, że wszystko już dobrze i pod kontrolą ale uważam tak, jak Smoczyca - odpuść chwilowo SR, w ogóle wszystko odpuść - poleż sobie, poodpoczywaj, poczytaj książki, popakuj prezenty (to jest bardzo relaksująca czynność
) daj Wam obu dojść do siebie
a wiadomo w ogóle co to było i skąd? tzn te skurcze? czy to brak magnezu, czy coś je wywołało?
-
ja tylko na chwilke ;(
mam popsuta klawiature
bylam dzis na wizycie i wszystko ok
maly ma cale 2174g
ciesze sie ze kroko juz wrocila
ide doczytac jak dziewczyny po wizytach i zajrze jak nie bede musiala pisac z ekranowej ech....
konwalianka, konwalianka, Yasmin, Malenq, Lili83, justta, LaRa, Krokodylica, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/URL]