Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FREJA - trzymam kciuki! Badz dzielna! Musi byc dobrze!
LARA i YAS - ja sie troche zrazilam do Ziaji kiedy zauwazylam, ze pakuja tam duzo parabenow.
Ja tez mam hemoroida (w ogole co za okropna nazwa!) ale raczej uspionego, bardzo sie boje co bedzie po porodzie
.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
hello

Yas - nasza forumowa Hero'wka
Freja trzymam kciuki, zeby wszystko dobrez sie ułozyło :*
Zgredka, fajnie ze poszlo po Twojej mysli, o cokokolwiek tam chodzi
zaraz mykam na sniadanko a po.... zabieram sie za przygotowywanie farszu na uszka, pierogi i krokiety! Jedziemy do mamy na świeta, a chce Ja troche odciazyc od robienia samej wzystkiego
miłego dnia
aaaaa i wieczorkiem atakujemy ikee, w celu zakupu komody dla malenstwa, a przy okazji jakies świece zapachowe - mam bzika na ich punkcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:01
Malenq, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Cóż mogę napisac o sobie? mam 23 lata i od wiosny, to u mnie 10 cykli, staraliśmy sie o dziecko z partnerem. Udało się wreszcie
to jest w tym momencie dla mnie najważniejsza informacja 
Staranie=a może nie były bardzo długie jak to niektóre z dziewczyn na ovu muszą przechodzić, ale i tak dla mnie przykre, bo wcześńiej nie zdawałam sobie sprawy jak to jest trudne
całe szczęście trafiłam na odpowiednie środki na odpowiednie forum i po kwartalnej kuracji ziołowej zaskoczyło i jest!
I niech juz zostanie z mamusia
Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej BAS!
Tak mi sie przypomnialo. Bylam na chwile na porodowce zeby sie zapisac do SR gdzie mam tez zamiar rodzic. Oj zestresowala mnei ta wizyta. Polozna powiedziala, ze nie mozemy akurat pozwiedzac bo maja niezly mlyn wlasnie. W kuchni siedziala para i kobieta tak glosno sapal ze ja na korytarzu slyszalam. Mowie od meza ze ja nei chce rodzic a on ze to co widzialam i slyszalam to jeszcze nic... No mnie pocieszyl ....w ogole ja nie wiem jak to dziecko ma ze mnie wyjsc...Nei wyobrazam sobei tego, to jak z ALiena prawie
-
Lara dzięki :* a co do lenistwa...chyba nie pijesz do mnie

Kotka zwiedzanie porodówki jeszcze przede mną, ale namiętnie oglądam porody na polsat cafe
Nie powiem boję się tego, ale jednocześnie nie mogę się doczekać żeby to szczęście moje przytulić... zdaję sobie z tego sprawę, że proste to nie jest, ale moja mama zawsze mówi, że ból podczas porodu to jedyny ból o którym się bardzo szybko zapomina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:32
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taaaaak to tylko Nena mogła mówićMalenq wrote:Kotka ale to chyba Nenaa pisała coś o urlopie podczas porodu, i że jak się nie chce to się nie musi...............hehehehheheheheheheheheheh

swoją drogą fajnie by było, tak pstryk i wychodzisz z porodówki, i wracasz za 2 godziny
bez dolegliwości oczywiście 
Lara całe szczęście
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Cośta tu nabazgrały od rana, nudzi Wam się chyba...to proszę mi obiad zrobić. Zupa jest, coś konkretnego na poprawkę, po samej zupie to będę za 3 minuty głodna
Biegusiem!
Freja, bardzo mocno trzymam kciuki w Twojej sprawie, oby wszystko było dobrze.
Powodzenia dla wizytujących dziś!
Gratki dla tych, które przynoszą dobre wieści z różnych dziedzin życia
Ruchy mojego Malca też zmieniły już charakter. Kopniaki są już rzadkością, jest przeciąganie, falowanie...ale lekkie to wszystko, słabo odczuwalne raczej. Gdyby nie to niedawne usg i to, że co tydzień słuchamy bicia serca u położnej...stres byłby już gotowy. A tak w ogóle siedzi mi to dziecię tylko z prawej strony już od wielu tygodni, w tej samej pozycji. Boję się, że się tam zaklinował skubany. Jak mnie czasem posmera to na plecach już prawie to odczuwam
Tam se polazł i nie przegonisz groźbą ni prośbą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:54
-
nick nieaktualnyNenuś moja mała przez ostatnie 2miesiace była po lewej stronie, w tamtym tygodniu się przełożyła na prawą stronę brzucha i niczym jej stamtąd nie przegonisz heheheh
widocznie wygodnie mają te nasze szkrabiki....
u mnie na drugie............................................................... ??????????????
buuuuuuuuuu sama jeszcze nie wiem...........lenia mam tego jestem pewna
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
A u mnie obiadu brak...zjadłam jajecznice z pomidorem i póki co mam dość, może mama jak wróci coś wymyśli

A teraz buszuje za ciuszkami dla Zochny...muszę poszukać kilka sztuk w rozmiarze 56 tak na wszelki wypadek, może się przydadzą a jak mała będzie mniejsza to dobrze mieć chyba kilka w zapasie np do szpitala nie?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, a odnosnie rozmiaru wanienki...
chce kupic uzywany stojak na wanienke, a w ogloszeniu jest napisane ze to stojak na duzą wanienke, i teraz jaka lepiej kupic, mała (w sensie normalna) czy juz wieksza???? -
Melduje sie z lozka..
Mar el ma zapalenie ucha. Dostal krople z antybiotykiem... w drodze do lekarza zwymiotowalam do reklamowki, a jakis idiota na mnoe trabil, ze sie na awaryjnych zatrzymalam.... powoedzialam pozniej mezowi, ze wiecej sama nie jade... a wogole to jest nie moge tak mi niedobrze. ...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]