Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szybko Wam napisze co na wizycie, ide pod prysznic i do łózka bo R juz krzyczy ze kicham i sie nie klade

hmmmm oś serca prawidłowa, połączenia komorowo tetnicze - zgodne, przeplywy prawidłowe i duzo duzo innych takze prawidłowych.
Wniosek: Serce bez cech wady. Wydolny układ krążenia płodu.
Malenqa, ciesze sie z wyniku wizyty
Kroko, równiez
Justta, świetnie, szkoda tylko ze malenstwo nie chce sie ujawnic
nie wytrzymałabym w takiej niepewnosci chyba.
Jesli o kims zapomniałam to dopisze po kapieli, jak doczytam reszte
buzka dziewczynki... ale sie ciesze
to beda cudowne Świeta (mimo ze bez sniegu
)
konwalianka, Nieukowa, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
melduję, że u nas git
na pewno dziewucha
kręgosłup ciągły, nie ma rozszczepu, nie ma przepuklin, mózg prawidłowy serce prawidłowe, naczynia prawidłowe, nery obie, żołądas i wątroba są
paluchów 5, stopalki są
wód płodowych tyle ile trzeba
waga 400 gr
fotkę zapodam potem
justta, Smoczyca1, LaRa, Nieukowa, Nenaaa, Krokodylica, konwalianka, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Heh, co za dzień
wszystkie wróciłyśmy z dobrymi nowinami 
Super
Zgredka, zostajesz przy Emmie???
Hmmmm ja po masażu, natarciu amolem, mam nadzieje, ze jutro będę już bardziej żywa niż dzis
Wiecie jak sie bałam ze kichne facetowi w twarz przy usg? Masakra!
Przeziębienie w ciazy jest okrutne! Na noc wypiłam 5 łyżek syropu mamusinowego, ma pomoc i tyle.
Żegnam sie zasmarkana, kichajaca i lzawiaca
Dobrej nocy! -
Ja odpukac narazie zadnego przeziebienia. Teraz bede siedziec w domu to bede w miare bezpieczna mam nadzieje. Boje sie bardzo jednak kwietnia. Wiem, ze to dziwne ale dwa razy z rzedu (w tym roku i w poprzednim) bylam chora dokladnie w tym samym tygodniu kwietnia, z roznica tylko jednego dnia. Pierwsza choroba to jakas angina byla, antybiotyk i goraczka a druga to zapalenie krtani-straszne chorobsko, stracilam glos, grzyb na jezyku, bol zebow, leb mi pekal tak ze chodzilam prawie po scianach, w ciagu kilku dni zezarlam jakies 50 tabletek przeciwbolowych plus antybiotyk
. Bardzo sie boje, ze znowu sie do mnie cos przyplacze w tym samym czasie
. No ale to juz bedzie koncowka ciazy wiec moze to sie da jakos rozwiazac w razie czego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 00:21
-
Pobudka

ja wlasnie czekam az kasza wystygnie i fruu ostatni dzien (przed swietami) do pracy..
pozyczylam od kolegi ksiazke " w oczekiwaniu na dziecko", ponoc strasznie w niek strasza, ale omine te fragmenty, zreszta trzeba byc dobrej mysli, uwazam, ze mala jest zdrowa, wiec nie ma co panikowac
Milego dnia zycze wszystkim Paniom. W glowie juz nazywam dziecko Emulkiem wiec chyba stanie na tej Emmie, choc anastazja jeszcze neci
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam się już po porannej owsiance. Od 6 spałam z Tymkiem w jego łóżku, kapkę małe, ale się zmiescilismy, Tymek jeszcze śpi - szok.
EDIT:wstał
Zgredka gratuluję, chyba u nas jednak przewaga dziewczynek? Miałam się pytać, jak na inf. O rodzeństwie zareagowała córka męża? Nie lubię słowa pasierbica-fee. Anastazja i mam się podobało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 08:23
-
No corka S byla z nami na usg, zapytal ja czy chce osc, a juz chciala tego dnia do mamy wracac. Troche sie nudzila, ale przyznam, ze analiza kazdego narzadu i mnie nuzy, zwlaszcza jak musze glowe odginac, zeby zobaczyc ekran dobrze.
Na chlopca (ktory mial byc najpierw) zareagowala milczeniem, ale na siostre juz duzym entuzjazmem (okrzyk radosci), a po badaniu chciala na necie wybierac dla dziecka zabawki, bo zadnej nie ma. I mowila ojcu, ze sie cieszy, bo bedzie mogla popmagac. Oczywiscie najbardziej by sie cieszyla, jakby miala siostre z mamy i taty, co zreszta proponowala mojemu, zeby z mama zrobili tlumaczac mi, ze tata nadal bedzie mnie kochac, ale i tak uwazam, ze sytuacja jest bardzo dobra
konwalianka, Malenq, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Nieukowa dobre