Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę w poczekalni ale już mam dosyć bo jak sie rejestrowalam to pytałam o cenę, powiedziała ze 80 zł a tu mi mowi teraz ze 180 zł. No całe szczęście ze małż miał kasę bo by był wstyd. Teraz czekam i kicham...
Yasmin, konwalianka lubią tę wiadomość
-
No to faktycznie Lara nieciekawie...ja myślałam, że to refundowane
ehhh na zdrowie jak kichasz 
Yasmin pewnie, że trzymam kciuki mam nadzieję, że jak skończysz to zaprezentujesz swoje dzieło
Konwi Malenq chyba miała na 15 ale miała kawał drogi więc czekamy
-
Cholerne choróbsko mnie dopada
zawroty głowy, kichanie, katar i łzawienie oczu ;( wrócę do domu i wskakuje pod kołdrę z kubkiem gorącej herbaty
dziadostwo na święta mnie położylo do łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:12
-
Hejka ja już jestem u nas wszystko ok, maluszek dalej nie pokazał kim jest więc będzie niespodzianka, nogi zaciśnięte razem że hej, waży 1800g i jest tydzień do tyłu z pomiarami, ale to już od jakiegoś czasu, więc po porostu jest drobniutki, Kruszynka
następna wizyta za 2,5 tygodnia , to będzie skończony 36 tc, wody mam w porządku 10,2, wyniki z cytologi też ok, bo wyszła I, teraz czekam na wyniki od Lary, Malenqiej i Kroko
Yasmin, konwalianka, Malenq, Nenaaa, Krokodylica, Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Super Justta, że u Was wszystko dobrze
swoją drogą to uparciuszek, że tak długo nie chce ujawnić, no i dobrze wychowany, że nózki trzyma razem, a nie tak jak mały bezwstydnik Nenyyyy
<żart>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 17:28
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Justa, no pięknie.. to niespodzianka do końca..wazne, że maluszek zdrowy..mój lekarz powiedziałby na taką wagę..przynajmniej łatwiejszy poród będzie Pani miała:)
Yas a gdzie można zobaczyć Twoje dzieło?
Lara, zdrowia.. jak wrócicie, to ciepła herbatka z miodem i cytryną.. na noc czosnek i do łóżeczka.. jeszcze masz dzień aby stanąc na nogach
zgredka.. następna co się stresuje..będzie dobrze
mnie znowu boli pod tym żebrem.. codziennie już.. nie wiem co o tym myśleć.. i to tylko pod lewym.. zastanawiam się czy nie napisac do gina i zapytac, ale nie chce na neurotyczkę wyjść..a on mi powie, że po prostu mały mi coś tam uciska.. no ja wiem, że uciska, ale ja go czuję z prawej strony..jak kopie i wypina pupę? z lewej, zawsze miękko i taki flak..a właśnie z lewej mnie boli..
justta lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie skończyłam, a w zasadzie to dopiero zaczęłam. Powstaje bluzeczka sukienki (to co jest pod szyjką) jak już będzie to na COŚ wyglądało na na pewno się pochwalę tutaj (o ile to będzie coś przypominało hehehe)konwalianka wrote:Yas a gdzie można zobaczyć Twoje dzieło?
mnie znowu boli pod tym żebrem.. codziennie już.. nie wiem co o tym myśleć.. i to tylko pod lewym.. zastanawiam się czy nie napisac do gina i zapytac, ale nie chce na neurotyczkę wyjść..a on mi powie, że po prostu mały mi coś tam uciska.. no ja wiem, że uciska, ale ja go czuję z prawej strony..jak kopie i wypina pupę? z lewej, zawsze miękko i taki flak..a właśnie z lewej mnie boli..
Ten ból o którym piszesz, to może być nerwoból... ostatnio miałaś trochę stresu i przeżyć. Szczególnie jezeli ten ból przypomina kłucie. Ale wiesz... skoro masz możliwość napisania do lekarza to zrób to. Niech sobie myśli co chce. Nie musisz wiedzieć wszystkiego a już na pewno sama się diagnozować. Tym bardziej, ze jestes po przejściach -
Dziewczyny dzięki, będziemy mieli niespodziankę i tyle, już się nie nastawiam na poznanie płci,a co do wagi to też ok, malutka kruszynka, pewnie po mamusi, ja miałam 2600 jak się urodziłam w terminie
ważne że rośnie i wszytko ok
Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH