Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustta oj mała/mały uparciuszek Ci tam siedzi:)
LaRa a pisałam, że wszystko ok:)
Bardzo się cieszę że u Was wszystkich wszystko dobrze...
teraz jeszcze wieści od Kroko.....
U mnie: Jupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wody wzrosły do 9,5-10 (wszystko na tym samym sprzęcie było robione),
szyjka zamknięta, mała ruchliwa iiiiiiiiiiiiiiiiii zielone światło do pozostania w domku na święta (chyba, że mała sama zadecyduje się wyjść)....
w przyszłym tyg. mam kolejne usg:)
TAaaaaaaaaaaaaaaaaaak się cieszę
Wasze kciukaski i modlitwy skutkują, więc łapczywie proszę o więcej................
serduszko ma nadal niemiarowe bicie, ale usłyszałam, że nie ma bloku przedsionkowo-zatokowego więc mała może bezpiecznie siedzieć w brzuszku:)
mam leżeć, dalej się nawadniać wodą, kefirami itp. i może uda się dotrzymać do 01.01.2015???????????????????????// kto wie.............
chociaż ja mam przeczucie, że mała urodzi się jeszcze w tym roku...zobaczymy....
boszzzzzzzzzzzzzzzzzz jakie to wszystko "niestabilne", zmienia się jak w kalejdoskopie.................
z negatynych wieści to "wyhodowali" GBSa...więc antybiotyk przed porodem będzie.....
Yasmin, Smoczyca1, justta, konwalianka, Krokodylica, Nieukowa, Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Lara super wiadomości
tylko się cieszyć
Malenqa to samo, a Kosia już niedługo będzie z tobą, do nowego roku zostało półtora tygodnia, może wytrzyma w brzuszku, i super że wód więcej, tak trzymać
Ja wymaz będę miała za dwa tyg na wizycie pobieranyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:26
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem taka zadowolona............jejku mało co się nie popłakałam w gabinecie....bo to naprawdę dobre wieści...wolę jak mała jeszcze podrośnie w brzuszku.........a do tego ZJEM DANIA WIGILIJNE hehehehehehe
Yasmin, justta, konwalianka, Krokodylica, Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
same korzyści że mała jeszcze u mamy posiedziMalenq wrote:Dziewczyny jestem taka zadowolona............jejku mało co się nie popłakałam w gabinecie....bo to naprawdę dobre wieści...wolę jak mała jeszcze podrośnie w brzuszku.........a do tego ZJEM DANIA WIGILIJNE hehehehehehe
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale dobre wieści przynosicie dziewczynki..mamy dobry dzień

super Malenq, że "pojesz" wigijnych potraw :)no i pięknie wody się prezentują
Lara, cieszę się, że serduszko zdrowe:)
Yas, kurcze..wcześniej miałam nerwobóle i one inaczej wyglądały.. bardziej na łączeniu prawych żeber z lewymi..a tutaj to typowo jakby pod żebrami na wysokości 8-go? jak dotknę mocniej,to jakby mija, puszczam..znowu się pojawia.z dziwne..
LaRa lubi tę wiadomość
-
jussta hahaha a to złośnik mały Ci rośnie!!! Tyle czasu nie pokazać płci!!!!
Cieszę się że wszystko w porządku.
Yasmin jak ostatnio pisałas o tym szydełkowaniu to mnie natchnęłaś, chyba będę się uczyć od stycznia.
Lara niestety mnie też dopadło przeziębienie, to wszystko przez tą beznadziejną pogodę!!!
Malenq jak ja się cieszę że takie dobre wieści!
I Święta z rodziną.
Wspaniale.
Antybiotyk trudno, jak trzeba to podadzą.
U mnie też dobrze, mała zdrowa, dobrze się rozwija, mimo że moja waga stoi w miejscu od 2 tygodni (u lekarza na wadze pokazało dokładnie tyle samo co na poprzedniej wizycie). Lekarz nie bardzo się tym przejął, tylko kazał ze śmiechem "więcej jeść".
Lekarz był bardzo zdziwiony że z moim brzuchem zamiast coraz gorzej to coraz lepiej, bo wg niego jak już zaczną się problemy ze skurczami to potem jest tylko gorzej, a u mnie super. Szyjka ok, wysoko i zamknięta. Brzuch był miękki do czasu badania, w czasie badania stwardniał, więc lekarz kazał mi nadal przyjmować luteinę i magnez. Nospę przez czas Świąt, bo jak stwierdził, będę w ruchu, dużo siedzieć, więc mam brać jako że brzuch jest podatny na twardnienie.
Pytałam go o te moje skurcze co mam co jakiś czas, powiedział, że ich nie powinno być na tym etapie ciąży. Kolejną wizytę mam za miesiąc, i on ogólnie jakiś taki zestresowany, że mam się oszczędzać, leżeć, żebym jeszcze ten miesiąc ciążę donosiła, że w 30tc to już inaczej ale teraz to zdecydowanie za wcześnie na skurcze. Ja mu mówię, że ja mam umowę ze swoim dzieckiem że siedzi w brzuchu do marca i żeby się nie martwił.
Powiedział że morfologia super, glukoza też super a żelazo to w ogóle rewelacja.
Także jestem okazem zdrowia tylko może zbytnio tego nie czuję. 
Zuzia jest teraz ułożona główką do dołu, ale lekarz stwierdził, że może się jeszcze wiele razy przekręcać.
Chciał coś tam zbadać przy buzi ale ona zasłoniła się rączką, więc szturchał ją usg po tyłku (jak to określił "dam jej klapsa to może zabierze ręce") ale nic z tego.
Malenq, justta, Nieukowa, Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja w tym roku tylko "słodkości" wafle, piernik staropolski, keks i pierniczki......
reszta w tym roku do rodzinki należy:)
Kroko spueraśnie:)
jejku same dobre wieści dzisiaj, to musi być dobry tydzień, tydzień świąteczny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 19:55
justta lubi tę wiadomość
-
Krokodylku super że z Zuzią wszystko ok no i ty jako okaz zdrowia super po prostu, oby tak dalej, widzę że twoja córeczka też uparta, buzię zasłaniała i miała gdzieś lekarza
mają charakterki te nasze pociechy 
Malenqa słodkości mmmmm najlepsze na Święta
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ach no i ze złych wieści, mam absolutny zakaz bzykoserduchowania. Ech.

nie marudź.....solidarnie z Nami jesteś..............ja już zapomniałam co to??/ i boję się czy sobie kiedyś przypomnę
lecę skarby, małż doprasza się uwagi, mała w brzuchu jogging uprawia, trza troszkę odpocząć....jakby nie było w środę znowu mam 140km jazdy:-/
buziaczki i miłego wieczorku, spokojnej nocy i wyspania się życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:00
Krokodylica, Nieukowa, justta, LaRa lubią tę wiadomość
-
Malenq jupiiii!
To swietne niusy!
LaRa tobie tez gratuluje
zgaduje ze echo wyszlo ok?
Kroko wybzykalas sie za wszystkie czasy to teraz masz karniaka za niemoralne prowadzenie sie
Ja tez dostalam bana do 20tc, wiec lacze sie w bolu...
Jussta jakbys jednak chciala poznac plec to wiesz gdzie mnie szukac;) sluze uslugami genetycznymi
U mnie dzis wielki dzien, mala zapukala mi z lewej strony brzucha
Pierwsze ruchy fajna sprawa! Ja wiem ze potem robi sie to meczace ale dajcie sie nacieszyc nowicjuszce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:00
Malenq, Krokodylica, justta, LaRa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH