Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś spisałam listę rzeczy "do kupienia", ciagle tam coś dopisuję.. nie wiem nawet co mam..okaże się ,jak wszystko co się da zwieziemy do domu po świętach..łóżeczko mam, ale nie wiem nawet czy materac do niego pasuje.. zresztą nawet nie rozkładam..w styczniu malowanie pokoju tymka i ściany u nas w sypialni..
-
Hejka kciuki mocno zaciśnięte za Malenqą, a Kroko o której masz wizytę
Ja rano u endo, wszytko ok, powiedziała że mam super wyniki wszystkie, a o 16 do ginki lecę, też zaciskajcie żeby było wszystko ok
PS. Choinkę zdążyłam ubrać, w końcu czuję trochę tych Świąt
konwalianka, LaRa, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedzi

Na pewno się skonsultuję z lekarzem wcześniej, ale planuję jechać tak z dzisiejszej perspektywy. Tym bardziej że mi się to fajnie komponuje z planami skończenia pracy, w połowie marca bym skończyła pracę, od razu pojechała na szkolenie i urlop, a po powrocie już tylko bym spacerowała po okolicy i kompletowała wyprawkę
Aha, oglądałam łóżeczka i chyba po prostu Ikea
Bo łóżeczko jest łóżeczko a oni mają całkiem fajne
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hej macham od rana na wysokich obrotach jestem w domu pachnie kapustą z grzybami dla Zuzi z pieczarkami, uszka z mięskiem gotowe, jeszcze grzanki robie do zupy rybnej zeby były gotowe
śledzie do śmietany przygotowane peklują sie z cebulką i zielem angielskim i liściem laurowym
jutro podkład pod zupe grzybowa i rybną
i nowina odebralam wyniki testu pappa i trisomii i jest ok na papierze wezme jak bedziemy w lutym na drugich prenatalnych
LaRa, justta, Krokodylica, Lili83, konwalianka, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
przygotowania swiateczne pełna gębą

u mnie sie rozpadało, i to niestety nie śnieg pada a ochydny deszcz
tak głupio, ze Świeta Bożego Narodzenia bez sniegu nie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 14:51
-
Ja już po drzemce...teraz to wyglądam jak mop
te włosy buuuuuuu w święta siedzę w domu bo nigdzie się taka nie pokażę 
Wizytujące dajcie koniecznie znać co i jak u Was i maluchów
ja wizytuję się jutro w końcu z małżem obiecał, że przyjedzie wcześniej żeby małą na żywo zobaczyć po raz pierwszy jeeeee
Widzę Wszystkie szalejecie z przygotowaniami, a ja przeleżałam cały dzień z piesełem
MIłego popołudnia życzę mimo tej fatalnej aury na dworze:) -
Jak na razie tworzę prototyp sukieneczki, takiej np na chrzciny. Ale ciiiiii, to jak na razie próba bo robię to pierwszy raz... Trzymaj kciuki pls
jak mi wyjdzie to wezmę się za opaski na handel na spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 16:53
Krokodylica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

szaro buro szkod aze choć troszke sniegu nie ma