Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień bry........
Wyspana, wypoczęta i uśmiechnięta...
jak bardzo mnie cieszą dobre wieści z Waszych wizyt:)
Zgredko Emma ślicznie:)
LaRa jest GBS to paciorkowece z grupy B, taki wymaz robi się ok36tyg. ciąży i jest potrzebny do porodu, bo wtedy podają antybiotyk (jak Ci coś wyhodują) aby maleństwo się nie zaraziło....
jedynie coś czuję, że gardło zaczyna mnie boleć...syrop w ruch....
Miłego dnia brzuchatki:)
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek laseczki jeszcze z kawą z łóżka

Ale niebawem się ruszam bo muszę się do wizyty przyszykować i bożenę ogolić
Zgredka Emma bardzo ładnie, oryginalnie
Konwi jak Tymek pospał to dobry znak
A kotka musisz na siebie uważać i zaopatrzyć się w jakieś leki, bo zawsze ktoś do domu choróbsko może przywlec... <u mnie tak było>
Malenq kuruj się
Miłego wietrznego dnia życzę
Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
hej
Malenq dzieki za wyjasnienie
katar z wodnitego przechodzi w gestszy, wiec jest poprawa, zaraz zaaplikuje kolejna dawke magicznego syropu i za ogarniecie mieszkania, prasowanie sie zabieram bo o 16 startujemy w podróz
aaa i spakowac musze siebie i psiulka
Malenq lubi tę wiadomość
-
Jak wroce do domu strzele fote, jest jezus w zlobku Maryja z zolta twarza (S twierdzil, ze to bedzie dobry kolor) Jozef bez koloru na twarzy (jako rehabilitacja po porazce z Maryja), baranek (moje lepienie, ale nie moje malowanie, krowa, wielblad (moj co wyglada jak zolty mrowkojad albo jaszczur) i pare innych zwierzat..
Yasmin, LaRa lubią tę wiadomość
-
wow!!!! zapowiada sie super. Koniecznie musze zobaczyć!zgredka wrote:Jak wroce do domu strzele fote, jest jezus w zlobku Maryja z zolta twarza (S twierdzil, ze to bedzie dobry kolor) Jozef bez koloru na twarzy (jako rehabilitacja po porazce z Maryja), baranek (moje lepienie, ale nie moje malowanie, krowa, wielblad (moj co wyglada jak zolty mrowkojad albo jaszczur) i pare innych zwierzat..
-
wow, szacunzgredka wrote:Jak wroce do domu strzele fote, jest jezus w zlobku Maryja z zolta twarza (S twierdzil, ze to bedzie dobry kolor) Jozef bez koloru na twarzy (jako rehabilitacja po porazce z Maryja), baranek (moje lepienie, ale nie moje malowanie, krowa, wielblad (moj co wyglada jak zolty mrowkojad albo jaszczur) i pare innych zwierzat..
szkoda ze wczesniej nie zapodałaś pomysłu..może sama bym zrobiła
-
nick nieaktualny
-
Konwalianko: to mala wymyslila spontanicznie, wiec sie robilo, ja tam ukleilam tylko baranka i wielbłądojaszczura, ja nie mam zdolnosci manualnych i artystycznych, wiec staram sie nie zblizac do takich akcji, ale mnie zmusili. Zawsze to jakas integracja
-
daj spokój! Takie wykonane własnoręcznie prace do których wkładamy serce są zawsze najcenniejsze. Ja tam wolę takie, choćby były krzywe czy przypominały "jaszczura". Nie wiem, ale zawsze widzę w nich piękno. Zawsze lepsze niż odlane z równej i idealnej formy. A ile wspomnień!!!zgredka wrote:Konwalianko: to mala wymyslila spontanicznie, wiec sie robilo, ja tam ukleilam tylko baranka i wielbłądojaszczura, ja nie mam zdolnosci manualnych i artystycznych, wiec staram sie nie zblizac do takich akcji, ale mnie zmusili. Zawsze to jakas integracja
Nie wykręcisz się
chceeeemy figurki!! chceeeemy figurki!!chceeeemy figurki!!
justta, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ja w ogóle jak przeczytałam o Twoim planie to sobie pomyślałam... "o szczęśliwa Smokusia, takie wygibasy jest w stanie zrobić..."Smoczyca1 wrote:Właśnie zgredzia dawaj fotki
ja to chyba ostatnio w podstawówce cos takiego robiłam 
swoją drogą wiecie jak mnie zmęczyło to golenie
wiecie wiecie, wiem że wiecie
teraz muszę odpocząć 
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
no dobra trochę lusterkiem się wspomagałam i trochę na czuja, ale zasapałam się okrutnie, już uprzedziłam mojego, że niebawem on będzie mnie golił...ale nie wiem czy już się bać czy jeszcze poczekaćYasmin wrote:ja w ogóle jak przeczytałam o Twoim planie to sobie pomyślałam... "o szczęśliwa Smokusia, takie wygibasy jest w stanie zrobić..."

Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ty to w ogóle kochana jesteś niezniszczalna :)ale przyznaj lekko nie jestMalenq wrote:Smoczku spokojnie ja jeszcze daję radę

a Smoczku 26tyg. za Wami:) jejku:)
ale faktycznie dziś całkiem dobrze mi poszło, żadne pachwiny czy biodra mnie nie bolą więc spokojnie mogłam się pozginać 
Dziękuję dziękuję
Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH