Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa dziękuję.
Mam jeszcze pytanie, bo mam pozostałe wyniki i tak:
bilirubina całkowita w normie
aspat w normie
alat w normie
fosfataza alkaliczna 104 (normy 42 - 98)
i teraz co jest grane? to ma coś wspólnego z tym moim swędzeniem co mi dokuczało? Kurcze nie wiem czy alarmować lekarza czy nie?
Poza tym:
wapń 2.0 (normy 2.2 - 2.6)
magnez 0.76 (normy 0.80 - 1.20)
a żelazo nadal zajebiste 92 (norma 23 - 165)
i teraz nie wiem, wizytę mam dopiero za jakieś 3 tygodnie, czekać ze spokojem czy dzwonić do gina? -
Beszka szukam własnie tej strony i nie moge znalezc była to jedyna strona piszaca negatywnie o masazu krocza po 1 porodzie jak tylko znajde to podesle ci linka. Z tego co teraz poczytałam to wszedzie jest na korzysc różnią sie tylko tyg masazu jedni pisza od 34 tyg ciazy a drudzy ze juz mozna od 30 tyg i teraz sama nie wiem no bo jesli od 30 to juz pomalu mogla bym zaczac co o tym myslicie chyba nie mozna sobie tym zaszkodzic?
Ana zabraniam ci czytania na necie, koniec kropka!
Konwi nie płacz kochana!rzeczywiscie ostatnio duzo na was spadlo, ale pamietaj po burzy przyjdzie słonce a tym słoneczkiem bedzie dla was wasze malenstwo!Twoje obawy sa uzasadnione, mysle ze my wszystkie martwimy sie o zdrowie nasze i naszych dzieciaczkow!

*******Gang18+*******B -
I zeby nie było to własnie sie dopatrzyłam ze Kroko i Lili tez nowy tydzien zaczynaja
gratki dziewuszki 
Ana, nie nakrecaj sie, bedzie dobrze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:48
Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Lili, ja zaczynam za 2 tyg.
mamama mi jeszcze przywiezc herbate z lisci malin i wiesiolek
tylko nie zdarzylam zapytac Helen od kiedy to stosowac 
co do typu masazu, to korzystam z instrukcji z tej str.
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspx
maz szuka czegos na ichnich str. i mamy porownac info. no i sie jeszcze poloznej wypytam.
Konwi, mam nadz.,ze lekarz trafi z diagnoza i lekami u malego i szybko mu si epolepszy
nas na zbicie tempki tylko i wylacznei nurofen forte dziala. inne w ogole nie pomagaja.
a mlody ma jakies inne objawy? bo jesli tylko tempka, to moze 3 dniowka? wtedy wlansie ciezko goraczke zbic -
nick nieaktualnyAnas faktycznie małe endo...ale myślę ze fasolka juz zakotwiczona u Ciebie...ważne aby teraz spokojnie się rozwijała, wiec mamusiu nerwy powściągnij, kciuki i modlitwy Nasze masz, trzeba wierzyć ze teraz będzie dobrze......
Anastazjaaa, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Anastazja, ja robiłam w cyklu ciążowym progesteron 10 dpo i wyszło mi 12, czyli absolutnie nie ciążowo
widocznie endo było wystarczające dla fasolki albo wyniki błędne, główka do góry
Masaż krocza jest BARDZO wskazany ale dopiero 3 tygodnie przed planowanym terminem porodu
Anastazjaaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
hejka witam sie ze szpitala a ze z tableta zle sie pisze nie bede przeciagac....
jutro o 9 mam zaplanowane ciecie, kurde juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc malenstwo
beszka juz mozesz brac, niby pisza ze herbatka pozniej ale sa dwie szkoly jedna ze przez cala ciaze mozna pic, mnie nic nie bylo zadnych skurczy ani zadnego przyspieszenia nie odczulam
wspolczuje dziewczyny widze ze kazda na cos narzeka ech.... ta ciaza
Justta sie nie odzywala?
doczytalam co napisalyscie od rana ale dalej nie wracalam, naprodykowalyscie troche od rana
Krokodylica, Yasmin, Tamka, beszka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
I nie wkrecac sobie nic dziewczyny
mialam taki okres i odpuscilam bo bym zwariowala, stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i nic na to nie poradze i o wiele lepiej funkcjonuje
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
czytałam teraz o tym masażu, jak go robić i początkowo chciałam, żeby mój to robił, ale teraz nie wiem, bo mnie to chyba podnieci i nic z tego nie będzie ;/
zrobiłam drzemkę po obiedzie, a teraz jestem jakaś zmulona..
jesteśmy w półfinale piłki ręcznej!!
Anastazjo: trzeba czekać, staraj się jak najmniej o tym myśleć, nerwy tu w niczym nie pomogą, a tylko mogą szkodzić ;// i NIE MA poddawania się !
Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH