Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Dzięki za wsparcie
Zobaczymy jak to będzie ale przyznam się szczerze ze trochę się poddalam
Kochana naprawdę myślę że wszystko będzie dobrze bo jak ja byłam u innego gina jak zrobiłam test to jeszcze nic nie było widać i on mi też powiedział że mam cienkie endometrium, wcale nie ciążowe. A patrz jak się Zuzka wgryzła.
Wiem, że się denerwujesz, ale wierzę że wszystko będzie dobrze!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Lili, to moj ciagle za mna lazi ze chce a u mnie libido na minusie
teraz zaciesza, ze to on bedzie robil masaz krocza i ze sexowanie sie wskazane, bo porod przyspiesza, hehehe ja za to sobie ciagle wkrecam, ze jakas infekcje na koniec zlapie, a tutaj nie badaja na to 
dzieki za link - mamie podesle, to moze uda sie jej gdzies kupic i przywiezc w pon.
Helen, dzieki za info
a oprocz tej herbaty, to jeszcze wiesiolek byl? co z tym robilas?
herbatke zaczne pic troszke poznije, bo u mnei wlansie skurcze sa od kilku dni.....dlatego dzis w domu siedze. jutro ide do pracy na polowe dnia.
powodzenia jutro
Tamka, masaz mozna wczesnije niz 3 tyg. przed temien wykonywac. wiekszos zrodel podaje, ze od 34 tc
-
Hej
Coraz bardziej ogarniam temat balkonowych roslin
. Dzisiaj bylam w castoramie na rozeznaniu i w ogrodniczym gdzie dwoch mlodych panow tlumaczylo mi pare rzeczy
. Moze cos z tego bedzie.
Wczoraj ogladalam po raz pierwszy program PORODY. Dodal mi odwagi bo jedna babka mimo, ze troche ja skurcze wymeczyly to urodzila bardzo ladnie, bez zadnych krzykow. Troche pocisnela i wyszlo
.
Dlatego dzisiaj mi sie snilo, ze moj synek tez sie tak latwo i bezbolesnie urodzil
-
o wiesiołku znalazłam takie info
"Dobrze działa wiesiolek – do kupienia w aptece , najczesciej dostepny w kapsulkach. Pomaga w osiągnieciu rozwarcia szyjki macicy co sprawi, ze poród bedzie postepował szybciej. Nalepiej brać max. 4 kapsulek dziennie a zaczac go stosować od 38-go tygodnia ciąży. Ja i wiele z moich kolezanek położnych ma dobre doświadczenia z użyciem wiesiołka i zalecamy go często stosowac dopochwowo ."
a tu malinki
"Herbatka z lisci malin :
- 3 łyżki stołowe suszonych lisci malin z łętami , miód do smaku , sok z cytryny
- 1/2 l.wody zagotować razem z liścmi i łętami . Zostawic pod przykryciem ok.15 min . Pic 3 razy dziennie z dodatkiem miodu i sokiem z cytryny .
Polecam – powoduje wzmocnienie mięśni macicy w ten sposób , że wyzwolone skurcze stają sie naprawde efektywne"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 19:09
beszka lubi tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Lili: no mój mnie właśnie napadł, przy poprzednim dziecku poczytałam o współżyciu w ciąży, więc teraz już nie ma obaw, zwłaszcza, że wszystko rozwija się u mnie dobrze..
wybiera tylko nieco inne pozycje, choć ja czasem nalegam na stare sprawdzone
a teraz on polezie na fitnes, a ja, mimo, że się zapisałam, to chyba odwołam, bo dziś poleżę może i poodpoczywam.. -
Witam się i ja z płaczem..
Ni mowie wam za co się nie wezmę to mi idzie jak wóz z węglem... Kurfa juz mi trochę witki opadają więc też dziś daje upust emocjom.
Helenq trzymam za was kciuki i czekam na piękne wieści.
Konwalia tego Twojego męża do Anuskowej studni, brąk słów. Wszystko na Twojej głowie i jeszcze te choroby... Pomodle się za Was.
Malenq do soboty juz blisko, wytrwałości życzę i zdrówka.
Dla wszystkich innych dzis smutnych i prxygnebionych życzenia lepszego jutra.
Aaa Ana nie martw się natura wie co robić i nie z takiego endo są zdrowe dzieci, a do tej pory Twój bobas juz jest na swoim miejscu i teraz się dzieje, także głową do góry i myśl pozytywnie bo tylko tak mu pomagasz.
Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek

-
Beszkuś, mam położna w szkole rodzenia mówiła, żeby nie grzebać w kroczu wcześniej niż 36 tc. Z kilku powodów, m.in.można pobudzić szyjkę
Nie wiem, nie znam się ale jej słucham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:03
-
No wiec lekarz, jak lekarz nic nowego Tymkowi nie przepisał..poza informacja, że jeśli utrzyma się temp. pow. 38,5 stopnia, to musi go jutro pediatra zobaczyć.. a póki co bierzemy to co brał przpisane już od alergologa.. ręce opadają.. no nic.. kolejna nieprzespana noc przed nami..
-
Kroko: hehe, ale niestety stale się waham i mówię do mojego, że jak nie pójdę to pewnie będę żałować, na co: tak będziesz. wrrrrr
więc chyba powłócząc nogami pójdę porozciągać plecy, już zżarłam kanapulki co by nabrać sił
-
Hela trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
Zgredka będzie leżeć i nic nie robić? No jestem w szoku
nareszcie 
Konwi strasznie współczuję Tobie i Tymkowi! Trzymajcie się kochani.
Ja jak Kroko i Tamka nic nie będę grzebać przed czasem bo mala kopie i brzuch mi się spina wiec nie będę ryzykować
-
a ja wrociłam od endo - fajna, konkretna babka. Przeprowadzila ze mna caly wywiad tak ze sama sie zamotalam w datach, tygodniach itp.
niestety, ma podejrzenie u mnie choroby Hashimoto (OMG) ale w polowie marca mam sie u niej zjawic z wynikami Tsh, ft4 i prezciwciałami i wtedy bedzie wszystko wiadomo.
na razie kazala sie nie stresowac ale podejrzenie tego czegos jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:18
-
Ty laska nie strasz tuKrokodylica wrote:Maniek, jak się człowiek wyśpi to życie od razu jest łatwiejsze.

Widzę że już 10 lutówek się rozpakowało. Szaleją dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 20:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Konwalianko, mam nadz.,ze temoka opadnie i jutro bedzie lepiej...
ja narobilam dzis kopytek i ciasto czekoladowe a teraz padam. brzuch boli i krzyz
ale ciacho i kopytka pyyyycha. jutro na obiad bedzie poledwiczka, kopytka i kapusta kiszona
Krokodylica, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH