Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem dziewuszki wrocilam!!!!
lekarz ok, wesoły, opowiadal co widzial... ale co najwazniejsze wszystko ok, przeziernosc i plyn owodniowy w normie, raczki, nozki, brzuszek, glowka, nosek jest!!!
Anatomia plodu: prawidłowa
serduszko bilo i nawet je slyszalam
Nie wykryto u płodu podwyzszonego ryzyka wad chromosomalnych
i na 80 % dziewczynka ale mam sie jeszcze nie nastawiac bo na bank potwierdzi mi ok 20-21 tygodnia
jak wyszlam z gabinetu to mi takie cisnienie zeszlo ze szok, pobrali mi jeszcze krew.CzaryMary, Tamka, Nenaaa, Nieukowa, justta, Malenq, Yasmin, Krokodylica, konwalianka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super Lara, bardzo się cieszę! i kolejna dziewuszka do kolekcji
u mnie też wszystko ok, tak to wygląda - usg nie było, buu zbadała mnie tylko dowcipnie, pogrzebała, pooglądała, stwierdziła, że szyjka w porządku , czyściutko i najprawdopodobniej to macica zaczęła mi uciskać nerwy... a ciężar w dole brzucha to też macica i baby, chyba jakiś ciężkawy jest po prostu
ale profilaktycznie dostałam znów dupka i jeszcze luteinę na noc w pakiecie ... i cyklo fort na krążenie, ma mi pomóc w tym drętwieniu i ociężałości nóg
i na razie znów szlaban na serduchowanie, małż stwierdził, że nasza pani gin jest przeciwniczką współżycia
kolejna wizyta za tydzień, bo za dwa tygodnie jednak jej nie będzie, i może będziemy już robić połówkowe aczkolwiek nie wiadomo
CzaryMary, co do śluzu to jest tak mam - wodnisty + kremowy, biały, czasem mnie zalewa , czasem odpuszcza ale generalnie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:48
Nenaaa, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ciesze sie z tych 80 % ale staram sie az tak nie nastawiac bo rozne sa potem niespodzianki, wytrzymam w niepewnosci jeszcze kilka tygodni
w kazdym razie niesamowicie sie ciesze, ze na tym etapie jest wszystko ok
Tamka super za ta cytologie
zaraz spadam z malzem na ogrodek, bo dzis ma wolne i musze go wykorzystac do pracNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara super wiadomości no i może dziewczynka będzie dużo tych chłopów u nas
Tamuś to jednak to drętwienie nie jest takie dobre do końca że coś przepisała? Też muszę poruszyć ten temat u mnie
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeeeeeeeeeeeeeee i sobie wstaję po 3h!!!!!!!!!!! drzemce a tu same dobre wieści:)
Dziewczynki cieszę się, że wizyty się udały, że wszystko w porządku:)
LaRa i niech te 80% zamieni się w 100%, bo te chłopy w takiej ilości......:D:D:Djustta, LaRa lubią tę wiadomość
-
Lara, no piękny dzidziuś!
Justuś, powiedziała mi, że drętwienie nigdy nie jest dobre , przepisała mi cyklofort wspomagający krążenie, bo to jedyne co można zrobić, tak naprawdę to najlepiej zrobiłby mi powrót na jogę... ale mam straszne opory wewnętrzne... boję się
ja jestem dość wysoka - 170 cm i raczej drobnej budowy, mam zdiagnozowaną dyskopatię kręgosłupa i mimo że jestem po fizjoterapii i generalnie wzmacniałam mięśnie pleców, to obawiam się, że mogę czuć mocniej dyskomfort w części krzyżowej
pogadaj z lekarzem
aaa, no i kalendarz powiedział mi, że zaczęłam dziś 5 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 13:24
Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Tamka ok spytam się mojej ginki co na to drętwienie, mi w nocy ręce drętwieją najczęściej a w dzień spoko
Lara piękny bobasekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 13:35
LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehehe nie powiem, ja też jakiś stresik przed wizytami czuję, ale niewielki, bo mam cały czas podejście że przecież wszystko jest i będzie dobrze.
Poza tym mówiąc szczerze to chyba nie mam siły się stresować.Nieukowa, Tamka, LaRa lubią tę wiadomość