Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Tamka u mnie kilka lat temu był remont wiec pewnie dlatego tak ładnie wygląda poródowka i oddział, podobno najładniejszy w szpitalu
Za to u mnie w szpitalu położnictwo i porodówka to ostatni, nie wyremontowany oddział. Ponoć tragedia, jak zrobili w prlu tak jest do dziś wszystko to samo... ale kij, na kolorze ścian się nie rodzi... Tak się pocieszam.
Biedronka, ble, co Ty tam pijesz.
Nena wdech, wydech, wdech, wydech. -
Hejo ja już wyspana i po obiadku...kocham marchewkę z groszkiem
Co do soku z buraków na anemię niestety nie powinno się go łączyć z żadnymi kwasami, ani cytrusy ani jabłka i jestem tego pewnaa najlepiej połczyć z pietruchą...tzn żeby nie było jest ohydny ale przynosi efekty przynajmniej u mnie
Co d o sokowirówki ja mam taką http://www.skapiec.pl/site/cat/320/comp/562381#techniczne i jestem zadowolona, niczego nie obieram, nawet pomarańcze całe wchodzą ze skórką a zostają same wióry i bardzo szybka i prosta w myciu i obsłudze, można ją myc też w zmywarce no tyle -
nick nieaktualnyNenkaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeee dajesz skarbie, wytrzymasz...kto jak nie Ty:)
my po wczorajszej wizycie:
mam utrzymać dietę bezmleczną,
małą kąpać w nadmanganianie potasu 3razy w tyg. potem w rumianku na zmianę w krochmalu, następnie używać Oilatum plus (tylko jedna apteka internetowa miała to dostępne)
używać bepanthenu na całe ciałko (na zmianę w mediderm krem)
mam karmić cycem:)
do mleka mm mam dodawać nutrition
i 3x na dzień po karmieniu dawać syrop anty-refluksowy (mała dość dużo i dość często ulewa)
uhmmmmmmmmmmmmmmmmmm to chyba tyle .....
za 2 tyg. wizyta kontrolna....... -
Hejka,
opieprzam się w pracy, udało mi się fotki z gór wrzucić:
Nenaa ale zazdraszam, maluszek może niechętnie, ale niedługo wskoczy ci w objęcia
Ja akurat chyba się na elektro-nianię skuszę. Widziałam u znajomych że jest mega wygodna jak dziecko jest odrobinę starsze (pół roku-roczek), można wtedy np. podczas spotkania ze znajomymi mieć tylko słuchawkę obok i nie latać jak głupia co kawałek sprawdzić czy dźwięk dziecka przez sen to już pobudka czy tylko ziewnięcieMy mamy 2-poziomowe mieszkanie, więc bedzie przydatna.
Ja mam dziś chętkę na suszi. Zlepię sobie chyba z omletem, paluszkami krabowumi i z tykwą. A mąż ma gołabki.Malenq, Smoczyca1, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa ja mam małe mieszkano, a nianię elektroniczną (była w zestawie z monitorem oddechu) mam i SUPER sprawa....jak jestem z salonie to każde "zakwilenie" słyszę ...
ano dużo.........mam nadzieję, że po tym wszystkim zmaleje liczba pryszczyków...
aaaaaaaaaaaaaa i no gluten muszę ograniczyć też....
ps. superowe zdjęcia, jeszcze lepsze wspomnienia pewnie:) tylko pozazdrościćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:46
-
Nenna jak jeszcz emasz sile pisac na forum to nei jest tak zle
Dopingujemy cie!!!
Kupilam to zelazo w tabletkach ale nie jestem pewna czy to brac. Ja nie wiem jak to kurcze jest. Wczoraj byla u nas kolezanka z malym synkiem, dziewczyny jest wegetarianka a w ciazy nei miala z zelazem zadnych problemow.
Pewnei powiecie, ze powinnam pic sok z burakow i inne wywary plus miecho ale ja wywnioskowalam ze to jest realnie niemozliwe dostarczyc tyle zelaza w pozywieniu jesli juz ma sie braki. Jak ktos mial sporo odlozone w organizmie zelaztwa to mysle ze takei zelazne koktajle cos dadza ale jak ktos juz pod anemie podjezdza bo mu sie zasoby koncza to chyba juz tylko tabletki. Ale ja nie kcem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:01