Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka - nie chcem ale muszem ;/ witaj w klubie ;/
uuuu duzo tego Malenq, ja kupiłam juz 2 emulsje do kapieli Oilatum (ale nie plus) i balsam do ciałka tez, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu ... buzki dla Kosi :*Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Malenq a mogłabyś powiedzieć jakiej firmy ta niania jak juz masz sprawdzona
-
Kotka, żelazo jest b. ważne.. ja brałam w obu ciążach i nie było źle..
co do niani.. ja też sobie chwalę..zwłaszcza, gdy pracowałam na ogrodzie a mały spał w łóżeczku.. później zamieniliśmy ją na kamerę i gdy mały usypiał, my szliśmy do sąsiadów , wizje miałam na monitorze, więc każde poruszenie widziałam i słyszałam.. rewelacja! do tej pory stosujemy, gdy idziemy do sąsiadów..
Malenq mediderm jest super! MY stosujemy zarówno emulsję do kąpieli, jak i maść.. no i wydajne.. sporo tych zaostrzeń.. miałam identyczne, wytrwałam rok
Nena, dasz radę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:57
-
nick nieaktualny
-
my mamy asusa.. zależy do czego potrzebujesz.. mysleliśmy, że ten co mamy jest wystarczający..ale okazuje się że nie, bo Tymek zainstalował tam tyle gier, że ledwie zipie.. no i nie ma możliwości włożenia karty operatora, działa tylko pod wi-fi, ale my specjalnie tak chcieliśmy
-
SMOKU - ja wiem ze naturalne zrodla zawsze sa lepsze, ale ja sobei zanalizowalam ile bym musiala czego jesc zeby dostarczyc odpowiednia ilosc zelaza organizmowi to wyszlo mi ze to jest absolutnie niewykonalne
.
Dziennie kobeita w ciazy powinna dostarczac ok 25 mg zelaza a na przyklad wolowina ma ok 2,5mg w 100g! pietruszka ma az 5mg zelaza ale w 100g to sobei wyobraz ile trzeba by bylo tego zjesc. Burak ma tez ok 2mg na 100g to bym musiala pol kilo burakow zjesc zeby miec chociaz 10mg...
Watrobka ma sporo ale ja sie nie podejmuje tego jesc. Naprawde wiele rzeczy zjem, lacznie ze smazona szarancza czy slimakami ale watrobka mi przez gardlo nie przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 18:08
-
Hahaha ja wypija 3 szklany soku buraczano pietruchowego masakra ale co zrobić wątrobę tez jem często ale akurat Lubie wiec spoko. Nie wiem czy to wystarczy ale odkąd uważam co jem to ciut się podniosła a tabletki nic nie dawały.
A w jakich jednostkach macie hemoglobine?