Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haj,
Anuśka, bardzo mi przykro Skarbie...wrócisz do nas..., tulę
Kroko, witaj w domuTrzymajcie się z Zuzią zdrowo
Gratuluję udanych wizyt kobietki i wspieram we wkurwach wszelakich
No ja nie mam czasu no...i mocy. Dzieć zdrowy ale mieliśmy pełno kontrolnych wizyt już, pediatra, położna...dziś moja endokrynolog. I taki meksyk wiecznie, wszędzie szybciorem, śpię też szybko, jem w ekspresowym tempie...oj będą wrzody żołądka chyba z czasem. Anemię poporodową mam jak byk, słaba i blada jam ci. Mały je ślicznie, wisi na cycochu większą część doby więc matka mało co może zrobić..Diego przesłodziak jestDajemy jakoś radę ale bywa ciężko. Buzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:21
Krokodylica, Nieukowa, Smoczyca1, LaRa, beszka, Malenq, konwalianka, Pati Belgia, Misi@, CzaryMary, justta, Tamka, helenkq lubią tę wiadomość
-
Nena ale przystojniaka zmajstrowaliście.
Ja właśnie dostałam od szwagierki cały wielki wór z ubrankami. Hehehe chyba na rok mi wystarczy.Fajne, markowe, w różnych rozmiarach, i różne, sukienki, spódniczki, spodenki, kaftaniki, body, pajace. No mnóstwo tego. Zapowiada się pranie i prasowanie.
Nenaaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
A ja bylam dzis pobuszowac i odkrylam, ze weszla kolekcja wiosenna. I ze o ile w smyku nic prawie mi sie nie spodobalo (poza 1 pajacem) o tyle pol 5-10-15 bym wykupila
W modzie niemowleco-chlopiecej dominowac beda w tym sezonie motywy potworkowi kolor zielonyMisi@ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Wczoraj nie pisałam bo pojechałam z Sebastianem na wizytę do szpitala i musiał przyjąć immunoglobine a w zasadzie az 3 plus elektrolity... Wiec opzeszlo nam sie od 10 do 17. Potem Marcela szybko od siostry odebrać, no i wypadło, ze w domu na 19 byliśmy. A jeszcze Marcel tyle zadane miał... Sie zeszło do 21. Ale mam dobre wiadomości... Przyszły wyniki biopsji Sebastiana i 95% komórek macierzystych to komórki dawcy:-)!!!!! Ale jesteśmy szczęśliwi!!!!
Nie nadrobilam Was jeszcze ale widziałam, ze Kroko wróciła:-) super!!! Hej Kroko:-)
No i nasza Anusia... Słońce tak mi przykro.... Nie wiem co napisać... Chyba mogę tylko tyle, ze jestem z Tobą myślami i wierze, ze Ci sie uda i jeszcze tu wrócisz....
Ok. Spadam sie szykować bo dzis dni otwarte szkoły u mojego dziecka. Rodziny maga podejrzeń, jak prowadzone sa zajęcia i jak dziecię sie uczą....
Miłego dnia gangstereczkiSmoczyca1, Misi@, Krokodylica, Nenaaa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry laseczki
Nenek mega przystojniak z Twojego Diega! Wiadomo dobre geny
Super wieści Pati strasznie się ciesze!
Zgredko 350zl to pikuś
Ja coś dziś spać nie mogłam, budziłam się więc już kawusie spijam i znowu kolejny leniwy dzień...wiem wiem jeszcze trochę i się skończyI juz się nie mogę doczekać!
Miłego dnia kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:28
Pati Belgia, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Nena piekny Ci on
Pati super wiesci oby tak dalej
Wprogramie o matko bylo podsumowanie ile dziecko kosztuje do ukonczenia 18 roku zycia, ale wyrzucilam to z pamieci, lepiej zyc w nieswiadomosci
Milego dnia!Nenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Hej,Nena ale przystojniak z tego Diego
Ale Ty dbaj o siebie i łap witaminy.
Pati bardzo dobra wiadomość, super teraz będzie z górki
Tamka trzymam kciuki
Ja znów walczę z kaszlem ale mam nadzieje ze juz kończy się ta masakra.
Nieukowa, Psotka, Lara,Zgredka miłych porządków z dxieciowymi ubrankamiNenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Cześć, Nena ale słodziak
Zgredka, kosztowny? Mało powiedziane.. Bosz ile kasy na pampersy się wydaje.. Dobrze ze marnie piersią bo mleko tez do tanich nie należy..
Miłego dnia
nutramigen (mleko zastępcze) na receptę 20zł, a bebilonu pepti mi nie wypisała (chociaż też można na receptę) - bez recepty 34zł za puszkę, puszka na 5dni
Dzień dobry....
Koszmarny dzień wczorajszy za mną...mała na zmianę ulewała, dopominała się wrzaskiem jedzenia, i od 13stej do 20stej na rękach....mój "krzyż" woła o pomstę...
wrzaskom nie było końca...tylko na spacerze spała...
małż wrócił po 21wszej i on przejął pieczę...ja spałam w drugim pokoju, dochodziłam tylko na karmienie małej.......nadal czuję mega zmęczenie........teraz mała śpi..mam nadzieję, że chociaż godzinkę pośpi..........
boszeeeeeee dziewczyny w takich momentach mam normalnie dość...wczoraj zjadłam tylko śniadanie, głód nadrabiałam wodą, sokami i herbatą...
i jeszcze nosek u małej zapchany......chyba i ja sięgnę po inhalacje............
Nena PRZYSTOJNIACZEK malutki....śliczności...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:06
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Hej, ja jeszcze w lozku ale to dlatego, ze muszę czekać na przyjęcie sie tabletek...
Aaaaaa i nie narzekam, ze mi zle hehe
Nena, śliczny synuśzdrowka dla Was
Pati, świetna wiadomość, oby tak dalej
Konwalia, jak Patrys???
Tamka, śliczna sesja
Yas, wszystkiego najlepszego, i buziaki dla Kingi
Kroko - zaciskasz nogi???? HeheKrokodylica, Nenaaa, Tamka, Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:ten bachor to jednak kosztowna sprawa ;/
zgredka, ludzie, jak Ty ładnie swoje dziecko nazywasz!
Pati no to wspaniale wiesci o Sebku!
Ja nigdy nie mialam problemu z rwa kulszowa ale wiem ze w ciazy lubi sie objawic i chyba mnie wlasnie to dopadlo.Ledwo chodze, boli jak cholera, kustykam na prawa noge, masakra.
Czy to przejdzie samo po porodzie?
-
Hej
Rety ale tematy zarzucilyscie wczoraj. Dobrze ze dopiero teraz to przeczytalam bo moj dziec sie malo ruchliwy wczoraj zrobil. Ja sie nei chce na ten temat wypowiadac bo to dla mnie sa historie jak z najgorszego koszmaru....
PATI super wiesci
NENAA - Diego-sliczny no i imie jest superasne!
Nabralam strasznej ochoty zeby leciec na Majorke. Nigdy tam nie bylam ale slyszalam, ze jest pieknie. Ma zla slawe ale to tylko czesc wyspy a tak naprawde to ponoc bardzo fajne miejsce. Teraz juz nie mam zamiaru sie tam tarabanic ale powaznie mysle o tym zeby po porodzie sie tam wybrac z malym
Nenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Oj Malenq współczuję Wam kochane!mam nadzieje ze dziś będzie trochę lepiej! Trzymaj się dzielnie mamuśka
Kroko powinna przejść po porodzie ale niestety rzadko spotyka się rwe która nigdy nie wracalez ze ze zgietymi nogami! I nic nie pierz i nie prasuj czasami!
-
LaRa wrote:Kroko - zaciskasz nogi???? Hehe
Hehe nie muszeDziec siedzi grzecznie.
A dzisiaj w nocy snil mi sie moj porod... nie bylo ani lekarza ani poloznej, tylko znajoma "bo ona juz rodzila to wie co i jak". Wkurzylo mnie to na tyle, ze 3 parcia i bach, dziec wyszedl.No ale patrze, dziecko nie placze! Panika, zaczelam dziecko reanimowac, a ta znajoma mowi "zostaw, przeciez ona sobie spi", ja patrze a faktycznie dziecko sobie spi w najlepsze.
Co hormony robia z mozgiem...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Kroko, Zgredka lubi tak "pieszczotliwie"
Btw. to co to jest 350 zł? Mi same zamowienie apteczne wyszło ponad 200 zł, a gdzie tematy kosmetyczne? Heh ale niestety trzeba było sie z tym pogodzić przed ciaza
Właściwie to juz mam wszystko, jedynie co to po porodzie kupie sobie biustonosz do karmienia i tyle
Dzis wypadałoby gdybym skończyła robić listę wszystkiego co mam
A wieczorkiem przedostatnie zajęcia w SR - psycholog
I jeszcze szwagra muszę przed odwiedzić w szpitalu bo z woreczkiem leżyKrokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość