X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze zdarzają się takie tragedie ale ja w ogóle Was nie słucham nie czytam w tym temacie i nie dopuszczam do siebie takiej opcji! O :)
    I tym akcentem się żegnam I mówię Dobranoc :)

Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,
    Anuśka <3, bardzo mi przykro Skarbie...wrócisz do nas..., tulę :(

Kroko, witaj w domu :) Trzymajcie się z Zuzią zdrowo :)
    Gratuluję udanych wizyt kobietki i wspieram we wkurwach wszelakich :)

No ja nie mam czasu no...i mocy. Dzieć zdrowy ale mieliśmy pełno kontrolnych wizyt już, pediatra, położna...dziś moja endokrynolog. I taki meksyk wiecznie, wszędzie szybciorem, śpię też szybko, jem w ekspresowym tempie...oj będą wrzody żołądka chyba z czasem. Anemię poporodową mam jak byk, słaba i blada jam ci. Mały je ślicznie, wisi na cycochu większą część doby więc matka mało co może zrobić..Diego przesłodziak jest ;) Dajemy jakoś radę ale bywa ciężko. Buzi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:21

Krokodylica, Nieukowa, Smoczyca1, LaRa, beszka, Malenq, konwalianka, Pati Belgia, Misi@, CzaryMary, justta, Tamka, helenkq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena ale przystojniaka zmajstrowaliście. :D

Ja właśnie dostałam od szwagierki cały wielki wór z ubrankami. Hehehe chyba na rok mi wystarczy. :) Fajne, markowe, w różnych rozmiarach, i różne, sukienki, spódniczki, spodenki, kaftaniki, body, pajace. No mnóstwo tego. Zapowiada się pranie i prasowanie. :)

Nenaaa, Misi@ lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bylam dzis pobuszowac i odkrylam, ze weszla kolekcja wiosenna. I ze o ile w smyku nic prawie mi sie nie spodobalo (poza 1 pajacem) o tyle pol 5-10-15 bym wykupila ;)
    W modzie niemowleco-chlopiecej dominowac beda w tym sezonie motywy potworkowi kolor zielony ;)

Misi@ lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zamówiłam sobie wstępnie trochę rzeczy w jednym sklepie higienicznym i jakieś kocyki i wyszło mi ponad 350 zł, ten bachor to jednak kosztowna sprawa ;/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Nena ale słodziak

Zgredka, kosztowny? Mało powiedziane.. Bosz ile kasy na pampersy się wydaje.. Dobrze ze marnie piersią bo mleko tez do tanich nie należy..

Miłego dnia

Nenaaa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj nie pisałam bo pojechałam z Sebastianem na wizytę do szpitala i musiał przyjąć immunoglobine a w zasadzie az 3 plus elektrolity... Wiec opzeszlo nam sie od 10 do 17. Potem Marcela szybko od siostry odebrać, no i wypadło, ze w domu na 19 byliśmy. A jeszcze Marcel tyle zadane miał... Sie zeszło do 21. Ale mam dobre wiadomości... Przyszły wyniki biopsji Sebastiana i 95% komórek macierzystych to komórki dawcy:-)!!!!! Ale jesteśmy szczęśliwi!!!!

Nie nadrobilam Was jeszcze ale widziałam, ze Kroko wróciła:-) super!!! Hej Kroko:-)

No i nasza Anusia... Słońce tak mi przykro.... Nie wiem co napisać... Chyba mogę tylko tyle, ze jestem z Tobą myślami i wierze, ze Ci sie uda i jeszcze tu wrócisz....

Ok. Spadam sie szykować bo dzis dni otwarte szkoły u mojego dziecka. Rodziny maga podejrzeń, jak prowadzone sa zajęcia i jak dziecię sie uczą....

Miłego dnia gangstereczki :-)

Smoczyca1, Misi@, Krokodylica, Nenaaa, konwalianka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki :)
    Nenek mega przystojniak z Twojego Diega! Wiadomo dobre geny :)
    Super wieści Pati strasznie się ciesze! :)
    Zgredko 350zl to pikuś ;)
    Ja coś dziś spać nie mogłam, budziłam się więc już kawusie spijam i znowu kolejny leniwy dzień...wiem wiem jeszcze trochę i się skończy :) I juz się nie mogę doczekać!

Miłego dnia kochane!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 07:28

Pati Belgia, Nenaaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Nena piekny Ci on :D
    Pati super wiesci oby tak dalej :)
    Wprogramie o matko bylo podsumowanie ile dziecko kosztuje do ukonczenia 18 roku zycia, ale wyrzucilam to z pamieci, lepiej zyc w nieswiadomosci ;)
    Milego dnia!

Nenaaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,Nena ale przystojniak z tego Diego :)
    Ale Ty dbaj o siebie i łap witaminy.
    Pati bardzo dobra wiadomość, super teraz będzie z górki :)
    Tamka trzymam kciuki ;)

Ja znów walczę z kaszlem ale mam nadzieje ze juz kończy się ta masakra.
    Nieukowa, Psotka, Lara,Zgredka miłych porządków z dxieciowymi ubrankami

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Cześć, Nena ale słodziak

Zgredka, kosztowny? Mało powiedziane.. Bosz ile kasy na pampersy się wydaje.. Dobrze ze marnie piersią bo mleko tez do tanich nie należy..

Miłego dnia

nutramigen (mleko zastępcze) na receptę 20zł, a bebilonu pepti mi nie wypisała (chociaż też można na receptę) - bez recepty 34zł za puszkę, puszka na 5dni :-/

Dzień dobry....
    Koszmarny dzień wczorajszy za mną...mała na zmianę ulewała, dopominała się wrzaskiem jedzenia, i od 13stej do 20stej na rękach....mój "krzyż" woła o pomstę...
    wrzaskom nie było końca...tylko na spacerze spała...
    małż wrócił po 21wszej i on przejął pieczę...ja spałam w drugim pokoju, dochodziłam tylko na karmienie małej.......nadal czuję mega zmęczenie........teraz mała śpi..mam nadzieję, że chociaż godzinkę pośpi..........
    boszeeeeeee dziewczyny w takich momentach mam normalnie dość...wczoraj zjadłam tylko śniadanie, głód nadrabiałam wodą, sokami i herbatą...
    i jeszcze nosek u małej zapchany......chyba i ja sięgnę po inhalacje............

Nena PRZYSTOJNIACZEK malutki....śliczności...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 09:06

Nenaaa lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jeszcze w lozku ale to dlatego, ze muszę czekać na przyjęcie sie tabletek...
    Aaaaaa i nie narzekam, ze mi zle hehe
    Nena, śliczny synuś :) zdrowka dla Was :)
    Pati, świetna wiadomość, oby tak dalej :)
    Konwalia, jak Patrys???

Tamka, śliczna sesja :)
    Yas, wszystkiego najlepszego, i buziaki dla Kingi :)
    Kroko - zaciskasz nogi???? Hehe

Krokodylica, Nenaaa, Tamka, Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    ten bachor to jednak kosztowna sprawa ;/

zgredka, ludzie, jak Ty ładnie swoje dziecko nazywasz!

Pati no to wspaniale wiesci o Sebku!

Ja nigdy nie mialam problemu z rwa kulszowa ale wiem ze w ciazy lubi sie objawic i chyba mnie wlasnie to dopadlo. :/ Ledwo chodze, boli jak cholera, kustykam na prawa noge, masakra. :/ Czy to przejdzie samo po porodzie?

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Rety ale tematy zarzucilyscie wczoraj. Dobrze ze dopiero teraz to przeczytalam bo moj dziec sie malo ruchliwy wczoraj zrobil. Ja sie nei chce na ten temat wypowiadac bo to dla mnie sa historie jak z najgorszego koszmaru....

PATI super wiesci

NENAA - Diego-sliczny no i imie jest superasne!

Nabralam strasznej ochoty zeby leciec na Majorke. Nigdy tam nie bylam ale slyszalam, ze jest pieknie. Ma zla slawe ale to tylko czesc wyspy a tak naprawde to ponoc bardzo fajne miejsce. Teraz juz nie mam zamiaru sie tam tarabanic ale powaznie mysle o tym zeby po porodzie sie tam wybrac z malym :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Malenq współczuję Wam kochane!mam nadzieje ze dziś będzie trochę lepiej! Trzymaj się dzielnie mamuśka <3
    Kroko powinna przejść po porodzie ale niestety rzadko spotyka się rwe która nigdy nie wraca :( lez ze ze zgietymi nogami! I nic nie pierz i nie prasuj czasami!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Kroko - zaciskasz nogi???? Hehe

Hehe nie musze :) Dziec siedzi grzecznie. :)

A dzisiaj w nocy snil mi sie moj porod... nie bylo ani lekarza ani poloznej, tylko znajoma "bo ona juz rodzila to wie co i jak". Wkurzylo mnie to na tyle, ze 3 parcia i bach, dziec wyszedl. :) No ale patrze, dziecko nie placze! Panika, zaczelam dziecko reanimowac, a ta znajoma mowi "zostaw, przeciez ona sobie spi", ja patrze a faktycznie dziecko sobie spi w najlepsze. :)

Co hormony robia z mozgiem...

Yasmin lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, Zgredka lubi tak "pieszczotliwie" :P
    Btw. to co to jest 350 zł? Mi same zamowienie apteczne wyszło ponad 200 zł, a gdzie tematy kosmetyczne? Heh ale niestety trzeba było sie z tym pogodzić przed ciaza :)
    Właściwie to juz mam wszystko, jedynie co to po porodzie kupie sobie biustonosz do karmienia i tyle :)
    Dzis wypadałoby gdybym skończyła robić listę wszystkiego co mam :)
    A wieczorkiem przedostatnie zajęcia w SR - psycholog :)
    I jeszcze szwagra muszę przed odwiedzić w szpitalu bo z woreczkiem leży :/

Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie Kroko co za sny! Masakra ;)
    A może to nie rwa? Promieniuje ból? Możesz podnieść prosta nogę? Wiem.wiem teraz to trudne ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co so wydatkow na dziecko to... Pamietam jak wpodstaowwce zadalam pani wychowawczyni pytanie czy jakby zebrac te wszystkie pieniadze wydane na dziecko w zyciu to bylby milion zlotych :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, trzymaj sie!!!! Dużo siły Ci życzę!!! I ucaluj Kosie i powiedz jej ze ciocia prosi aby dała mamusi troszkę wytchnąć :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 562 563 564 565 566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ