Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalinako, achhh pamietam to jkaby bylo dzisiaj....mi sie serce krajalo, gdy widzialm Jaska smutnego, czy w jakikolwiek inny sposob odreagowujacego pojawienei sie brata
maz mi duuuzo pomagal i po pracy zabieral L. na spacer...albo nosildracego sie na reku,a ja w tym czasie mialam moj czas sam na sam ze starszakiem
bardzo wazne to bylo dla nas. teraz widze, ze podobnie trzeba bedzie robic z Leo....
jeny jaki ja mam dzis humor....wszystko zle i nie tak.....na meza sie dreokropna ja...
-
Witam się po wizytacji
U Zofii wszystko dobrze waży 2800g i mam 1cm rozwarcia ale lekarka mówi, że normalne więc się nie przejmuję za bardzoleki mi odstawiła, tylko żelazo zostało. według niej spokojnie 3 tyg wytrzymamy
próbki na gbsa pobrane więc jutro jak coś się pakuję
no i miłego wieczorku życzębeszka, Misi@, Malenq, zgredka, MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość
-
Smoczyca, super ze wszystko ok
ja tez sie jutro pakuje
chociaz wiele do spakowania nie mam...ale zawsze.
my mama problem z imieniem, tzn. tak czy siak chcemy wybrac po poroodzie...ale dzieciaki upieraja sie przy Margaretha (ale tak baaaardzo sie upierajaco mnei sie nie podoba. mezowi tez nie. latwo sobie zarciki robic z tego imienia w szkole. Malgorzata po PL baaaardzo mi sie podoba, ale ten ichni odpowqiednik juz nie
my sis baaaardzo mocno nad Hanna zastanawiamy i jesli do mlodej bedzie Hania pasowala, to bedzie Hania. za to ja cala ciaze mowilam do niej Zoska - takie robocze imiei tak sie przyzwyczailam,z e teraz tylko Zoske mam w glowie. po tutejszemu byloby Sofie - no i minus taki, ze co druga czy 3 dziewczynka w tym kraju ma tak na imie.
nasz wczesnijeszy faworyt - Emilie - okazalo sie, ze rowniez bije rekordy popularnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 19:10
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Beszka
nie muszę mówić że Zośka mi się podoba
w sumie żadne inne imię u mnie nie wchodziło w grę bo tak sobie obiecałam, że mała dostanie imię po mojej babci
u mnie w okolicy za dużo Zosiek nie ma znam tylko sąsiadkę ale ona jest po 80 ;)ale Hanna też bardzo ładne
więc jutro się pakujemy -
Maniek kuruj sie babeczko.
Misia mnie mdlosci wlasciwie nie przeszly, a rzygansko przeszlo na poczatku 7 m-ca....
Nieladnie Cie lekarka potraktowala. I wziela 200zł ????!!! Masakra.
Malenq piekna usmiechnieta dzidzia.
beszka mam nadzieje ze jednak z malenkim serduszkiem wszystko dobrze!
Pati ciesze sie ze wizyta udana
AnuśkaTak bardzo mi przykro.
Nie wiem nawet co wiecej napisac.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczku
ciesze sie, ze wszystko jest dobrze;)
Beszka wszystkie te imiona sa bardzo ladne
Ja dostalam namiary od siostry szwagra na lekarza , z ktorym rodzila. W internecie sa rozne opinie, ale moze zaryzykuje, tym bardziej, ze pracuje w szpitalu w kt wczoraj postanowilam urodzic
Neukowa masz prawo troche odpoczac!
Ja jestem troche zla, bo moja szefowa zaciazyla i nie wdraza nowej osoby i ta nowa dziewczyna dzwoni do mnie z duperelami, typu jak odpisac na takiego i takiego maila, co zrobic...no to jej powiedzialam, ze moge jej ogolnie powiedziec, ale musi sie z szefowa kontaktowac w tych drobnych sprawach, no nie bede za jia pisac maili, bez przesady ;p choc jej wspolczuje, bo w sumie nie ma kto jej wdrozyc bo szewowa chce isc na l4 i wszystko zlewa. Zreszta nie dawala sobie ona rady. Poprzednia byla cudowna, ale tez jest w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 18:56
-
Zgredzia Proszę nie nazywać mojej córci dużą
a tak serio to właśnie tyle powinna na tym etapie mieć więc jestem spokojna, ale jak się niemiłosiernie czasami rozpycha jakby chciała przez brzuch wyjść
Misi@ Powodzenia z nowym doktorem
Tez myślałam o masażu krocza ale chyba tez nie będę jeszcze ryzykować.Misi@, zgredka lubią tę wiadomość
-
Kochane masaż krocza to tak na 4 tyg max przed terminem
Ja odpoczywam zaraz ide pod prysznic mała lubi jak ciepłą woda leje po brzuchu
a dzis moja mam przywiozła dwie torby slicznych jak nówki ubranek od swojej szefowej taikich malusich i takich ze Zuza sie załapieMisi@ lubi tę wiadomość
-
No Smoku, piękna waga
teraz dopiero widzę jak te nasze dzieci szybko rosną
Ja skubie marchewkę i zabieram sie za obejrzenie "Idy"
Mała dzis mało ruchliwa, mam nadzieje ze jej nie utopiłam (ostatnio mam takie pragnienie ze szok) dam jej teraz szanse na skopanie mych wnętrzności -
Hej KROKO fajnie ze juz cie wypuscili
Ja jestem padnieta. Poukladalam rzeczy maluszka w komodzie. Ogolnie ogarniamy mieszkanie i segregujemy/ukladamy i sprzatamy. Przerosla mnie ilosc rzeczy ktore dostalismy. Spiworkow mam chyba z 10 plus spiworki do maxi cosi i wozka..., recznikow tez z 10 - czesc zapakowalam do pudla bo po co mi tyle? Rety, dobrze, ze nic nie kupilam!
Ja pije ten syrop z cebuli ale w sumie nic mi on nie daje, biedny August, rzucam nim ciagle w tym brzuchu.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredka wez mi nie mow nawet o tej sprawie bo mam wkurwa. Zostalam zwyzywana od suk bez empatii, bo stwierdzilam ze historia sie kupy nie trzyma. Jak babka w terminie porodu mogla byc nieswiadoma ze dziecko nie zyje? No niby jak? Nie zorientowala sie ze sie nie rusza???
Dlaczego posypaly sie flejmy na szpital, ktory prawidlowo kazal kobiecie rodzic sn? Zdarzyla sie ogromna tragedia, ale nawet nie wiadomo czy winna jest ginekolog czy jest to ignorancja samej nieszczesnej kobietyJa juz codziennie dostaje po tysiac kopniakow, lecialabym do szpitala jakbym nic nie czula przez 12h...
I nie rozumiem skad bulwers ze sie nie robi cesarek martwym plodom... nie mozna cc bo to bardziej niebezpieczne, ale nagle sie gromy posypaly. No nie wiem, moze spoleczenswo mysli ze po poronieniu albo smierci dziecka w lonie matki ono znika? Kto by pomyslal ze trzeba je urodzic((
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem czy bym dała radę urodzić naturalnie martwy płód
najgorsze, że wydawała się ciąża zdrowa, a tu takie coś ;//
a słyszałyście o tej historii co babka miała 7 usg przez 6 lekarzy w ciąży i żaden nie zauważył, że nie ma nóg jednej ręki a w jednej ma tylko jeden palec>> -
nick nieaktualnyNie wiem jak wyglada usg w innych tyg ciazy, ale wydaje mi sie, ze dziecko moze sie tak ulozyc, ze nie bylo tego widac i nie wzbudzilo to podejrzen. A pewnie badania prenetalne by to wykazaly. Tak mi sie wydaje, ale ekspertem nie jestem. Pewnie taz dlatego warto miec jednego lekarza prowadzacego, moze wowczas wiedzialby jak sied dzidzius zachowuje...
Kurcze niestety wiem, ze tv pokazuje zazwyczaj jedna strone i potrafia manipulowac pieknie faktami by wzbudzic zainteresowania. Moja siostra pracowala kiedys w mediach, a jej dobra kolezanka pracuje w tvn.
Edit; mam gleboka nadzieje, ze nas nie beda dotyczyc te sytuacje! Tez nie wiem czy bym sie nie zalamala!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:54
-
nick nieaktualny