Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku też sam sobie szukał, ale on bardzo lubi jak mu czytam, wieczorem, intonując głos itd i sobie komentujemy i śmiejemy się i takie tam hehehe. Bo on mówi, ze jak sobie przeczyta to nie ma takich emocji
Edit: albo leń jest i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:38
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
moj ma na tablecie jakas aplikacje "moja ciaza" czy jakos tak, i tam mu pokazuje jak wyglada bejbik w danym tygodniu, jest opis rozwoju maluszka i ilosc dni do porodu
Nieukowa - wkreci sie, wkreciWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:39
Yasmin, Malenq, Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taka mnie naszła refleksja, że ciąża upływa mi pod znakiem bólu... jelit. Kurcze, od samego początku mnie bolą, ciekawe dlaczego? teraz to w miarę rozumiem - macica jest już spora, Kajtek też, ale właściwie od pierwszego dnia miałam te bóle
to jest niesamowite jak indywidualna jest to sprawa
a, jeszcze się pochwalę - wczoraj przed kinem weszłam sobie do River Island i kupiłam kieckę, mieli przeceny 70%, i każdy przeceniony produkt dodatkowo -25% ! także za 63 zł mam śliczną sukienkę, w fasonie który uwielbiam - do pół łydki, bardzo trudno trafić taki, tyle, że rozmiar 38, wbiłam się wprawdzie w 36 ale miałam wszystko tak ugniecione, że wyglądałam jak salcesonik
i mówię do małża - kurde, no nie wiem który rozmiar brać, przecież po ciąży znów będę 36 nosić, a małż na to: no wiesz, nie wiadomo, skąd wiesz?
zatkało mnie, myślałam, że go utłukęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:49
Nieukowa, Malenq, justta, konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:moj ma na tablecie jakas aplikacje "moja ciaza" czy jakos tak, i tam mu pokazuje jak wyglada bejbik w danym tygodniu, jest opis rozwoju maluszka i ilosc dni do porodu
Nieukowa - wkreci sie, wkreci
Doskonaly pomysl, tez mojemu taka apke wgram na smartfona! -
Ja mam 7 aplikacji w tym i te . Wczoraj mi napisali, ze potrzebuje wsparcia, a ja ostatnio nie utrzymuje kontaktu ze znajomymi(kiedys uwazanymi za bliskich) i tylko moj mi zostal do wspierania (i dostawania w chwilach skokow nastroji)
-
nick nieaktualnyTamka to prawda, każdej z Nas ciąża przebiega inaczej.....Kroko biedna coś o tym wie.....u mnie ciąża zaczęła się bólami głowy i tak jest nadal, to moje bolączki...
zgredko bo to trochę tak jest: ja też po części ciążę odczuwam, jakbym była w pierwszej fazie chorobyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Tamka: trzeba bylo odpowiedziec: masz racje, moge zejsc do 34
a miałam kiedyś rozmiar 34, jak studiowałam w Hiszpanii i byłam biedna jak mysz kościelna (w końcu zaczęłam sobie dorabiać jako hostessa w agencji eventowej ale na początku było kiepściutko) i oszczędzałam na wszystkim, łącznie z biletem autobusowym, to łaziłam przeszło 5 km w jedną stronę na uczelnię, a że była oczywiście sjesta, na którą wracałam do domu, żeby zjeść oszczędny obiadek, to robiłam te ponad 5 km bardzo szybkim marszem 4 razy dziennie i nagle okazało się, że ważę 49 kg przy 170 cm... wyglądałam jak śmierć na chorągwi -
nick nieaktualny
-
oby, oby, bo wstyd sie przy kims rozebrac
kupilam sobie oststnio majtki ciazowe bambusowe, slyszalayscie o takich? material taki śliski, miły. jeszcze ich nie mialam na sobie bo musialam wyprac ale chyba zaczne juz w nich chodzic bo inne zaczynaja cisnacYasmin lubi tę wiadomość