Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara ja miewam.. od początku..
co do cery, to wysuszyła mi się bardzo.. i ogólnie nadal byłam niezadowolona ale wczraj jak poszłam do pracy w odwiedziny, to koleżanka mi mówi, ale ładnie wyglądasz i cera Ci się poprawiła, wiec chyba faktycznie nie jst juz tak tragicznie..
a mąż wczoraj po prysznicu.. chyba już brzuch Ci nie rośnie, obserwuje Cię od 3 tygodni i cały czas taki sam (uff), już się martwiłam, że jak będzie rósł w takim tempie, to z przodu będę nosiła piłkę do ćwiczeń hehe
nie wiem o której LILI miała mieć wizytę.. -
Lara,ja też mam takie kłucia i ciągnięcia i w ogóle wszystko...
Właśnie prawie zeszłam na zawał - wracam do domu i nagle przede mną w przejściu pod blokiem wyrasta mi radiowóz policji, policjanci, a idealnie na mnie lezie mroczny łysy typ z wielkim nożem w ręce i ponurą miną..
Serce podeszło mi do gardła, niemal uciekam z krzykiem, na szczęście w tej samej chwili zobaczyłam kamerę i okazało się, że kręcą mi pod domem jeden z tych fascynujących programów typu "dlaczego ja "...konwalianka, LaRa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
omg Tamka!!! bedziesz w tv? niezle Cie nastraszyli!!!
te dziwne kłucia tez mam jakby od pepka tam w srodku. o co chodzi? to normalne?
bo chyba umre! wczoraj bylo ok wiec mam nadzieje ze dzis tez wporzo!
zreszta kazdej ciezarnej powinni dac jakies male usg zeby sprawdzac czy wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:58
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka, nie zazdroszcze stuacji...chociaz teraz to pozartowac mozesz, ale nerwow wspolczuje.
Konwalianko, a co sie w nocy dzialo, ze taka tragiczna?
Ktos tu o majtkach bambusowych pisal - ogladalam program i nie polecaja. one nie sa z bambusa tylko z jakies innej jego czesci (nie pamietam nazwy w kazdym razie, nie z tej czesci, kotra jest delikatna i eco ) i ponoc na majtki sie niedajae - infekcje.
ja kupuje moim dzieciom bielizne babusowa, ale to taka bielizna do lazenia po gorach - kalesony i bluzka z dl.rekawem.
co do wizyt u lek., to juz wczesniej pisalam, ze moj maz bardzo lubi ze mna lazic natomiast etapy ciazy czytalismy namietnie podczas pierwszej ciazy. teraz tylko ja sobie czytam
co do dolegliwosci ciazowych, to ja mam pelen komplet: mdlosci, rzyganie, naciaganie na rzyganie (chyba gorsze od rzygania), biegunki, wszelkiego rodzaju bole brzucha i podbrzusza, apetyt ze hoho, ponoc hipoglikemie, pozytywny zoltaczke typu A - teraz sie potwierdzilo i masa innych spraw, ale juz pisac nie bede. ehhh z pewnoscia to moja ostatnia ciaza.....
dzis maz po obiedzie jedzie do mariny lodka sie zajac przed zima a ja sama z chlopakami. nie wiem jak dam rade, bo brzuch tak boli, ze tabletke wzielamTamka lubi tę wiadomość
-
Beszka, kochana, do trzech razy sztuka, więcej już nie musisz z biegunkami i bólami podbrzusza łączę się z Tobą
Nie wiem czy będę w Tv,nie pytałam ale musiałam mieć takie przerażenie na twarzy, że nie powinni mnie wycinać
Lara, takie kłucia to chyba wszystkie mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 16:21
-
ok to odpuszczam nakrecanie siebie przeciez wszystko musi byc dobrze
Zgredka, ja tez dzis nie bardzo z samopoczuciem
hmmm a co na zabicie słodkiego posmaku??? moze cytryna??? -
beszka.. no u mnie bez zmian.. Tymek się dusił i miał odruch wymiotny..już mieliśmy jechać do szpitala.. rano odwiedziłam lekarzy i nadal nic.. tzn. nic nowego ;/
"widocznie za wcześnie chcieli Państwo odstawić leki.. sterydy oczywiście.. no i ma przez nie..grzyba, wiec nystatyna w ruch ;/
zgredka - nie mów hop:) choć życzę CI, abyś ich nie miała.. inna sprawa, że jak nie masz żylaków, to nie jest najgorzej.. ja mam i wystarczy ze dzień bez stolca i wyłażą ;/ -
Witam popołudniowo;)
Dzidziuś zdrowy, waży 135g, bardzo ruchliwy, pokazał ładnie 5 paluszkow u rączki ach wspaniałe uczucie widząc go na żywo!Co do płci to jeszcze nie wiemy na początku gin. powiedziała chlopk a potem dziewczynka i wkońcu że musimy poczekać do 20 lub 24 tyg. bo nie chce nas wprowadzać w błąd. Poczekamy zobaczymy, Przemek mówi że to braciszek;) zresztą on tak twierdzi od samego początku, hahaha będę miała wesoło z 3 chłopami w domu!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4a4d79d22e8e52c.htmlTamka, zgredka, Nenaaa, LaRa, Krokodylica, beszka, Malenq, konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Lilli, cudny maluszek
Konwalianko, wspolczuje a u Tymka to alergia? moj brat mial takie ataki, gdy byl maly (w podstawowce). kilka razzy wyladowal w szpitalu pod kroplowkami. okazalo sie,ze to alergia. pod wplywem alergenu krtan mu sie kurczyla. bardzo dlugo stsowal leki i chodzil do alergologa, zanim nastapila poprawa. pozniej mial stosowac leki przez dlugi dlugi czas. niestety na studiach olal temat (przeicez nikt wielkiego chlopa nie zmusi, by leki stosowal) i asmy dostal
Dziewczyny, do nas sie malusi (no kilkumiesieczny) kotek przyplatal...dalismy mu jesc i pobawilismy sie z nim. ma miejsce do spania, ale on chce wejsc do domku a my nie mozemy teraz miec kota w domku, ze wzgl. na mlodszego syna....no serce nam peka, gdy lata od jednego okna balkonowego do drugiego