Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pytam się gin. u chłopca to jak to ma dokładnie wyglądać na co mam zwracać uwagę, gdzie mam dokładnie patrzeć (bo w pierwszej ciąży nie pytaliśmy się o płeć, więc nie miałam okazji poogladać ma usg) a ona na to jak to jak ma wyglądać tak jak u męza;)hahhahaha
konwalianka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
pytanko: mozna brac no-spe forte? przepisala mi ja ginka a na ulotce napisane ze drotaweryna przenika przez łożysko. i teraz nie wiem brac zebym nie czula dziwnych kłuc czy to olac i nie brac nic?
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Tamka: trzeba bylo odpowiedziec: masz racje, moge zejsc do 34
ja nie miałam akurat żadnych problemów ze skórą, ani na twarzy ani na delokdzie czy plecach. Wręcz przeciwnie. Rozpromieniła się i oczyściła.
ja nie mogę nosić majtek ani spodni "pod brzuchem" razi mnie tam blizna a'la cesarka (kolejny powó by unikac cesraki - dla tych co mają jeszcze wybór). Zawsze muszę nakładac pantalony, iczej cały dzień do d@#$
Tamuś, z tymi więzami rodzinnymi to szczera prawda
mnie się włosy w ciąży poprawiły, ale to na bank zasługa tego iż jestem na L4 i mam spokój. Moje włowy zawsze wypadają w stresie.
Lili gratki
Małż mnie przeciorał po wszystkich możliwych sklepach i marketach, padam na twarzTamka lubi tę wiadomość
-
Kotek jedzenie i picie juz dostal i nawet zabawa z nim na tarsie byla...
wydaje nam sie, ze on spi od kilku dni w garazu. raz Jas go widzial i w garazu ciagle jest swiatlo wlaczone (mamy czujniki ruchu). maz sadzil, ze sensory sie popsuly, ale chyba kociak tam buszowal w garazu ma kocyk, na kotrym moze spac...tylko garaz nie jest zamkniety, tzn. jest dach i sciany brak drzwi (u nas takie cos bardzo popularne), wiec moze mu tam zimno...nie wiem. sadzimy, ze mieszkal z kims, bo obeznany w zwyczajach - byl w domku przez chwilke. jutro maz popyta w skpepie i sasiadow. zobaczymy czy ktos jakies info. nie wywiesil itp. no i sami wstawimy foto w necie. mam nadz.,ze wlasciciel sie znajdzie.
gdy tylko wstane, to mam twardy brzuchol jutro dzwonie do lekarza. mam nadz.,ze bedzie miala chwilke by mnie przyjac i cos zaradzi...a nie jak to maja tu w zwyczaju ´paracetamol i woda´ -
Tamka, współczuje choć nie wiem jak to boli, ale wystarczy ze boli ;(
niech mi ktos powie ze ciaza to piekny okres w zyciu kobiety to udusze!
jak nie stresy przed wizytami, to kłucia, bóle roznego pochodzenia, nerwicy mozna sie nabawic (o ile ktos "przed" nie byl znerwicowany) no fuck!!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa, mi sie poki co podoba bycie w ciazy, bo przynajmniej mnie to chore uczucie obsesyjnego starania o dzidzie opuscilo
Wole bac sie wizyty niz tego, ze niedlugo zostanie mi juz tylko in vitro
Mam taka irracjonalna mysl, ze skoro maz mi zrobil ta ciaza prezent na urodziny (2 kreski w dzien moich urodzin), to nic zlego sie juz nie stanie, nie w takich okolicznosciac ale kto wie, dowiem sie za rowno tydzien na 1 wizycieLaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mnie póki co irytuje to kłucie sięgające jakby pęcherza, zreszta cholera wie gdzie i co mnie kłuje. Mam nadzieje ze to nic złego i noc prześpie spokojnie czego i Wam życzę
Dobranoc :* -
nick nieaktualny
-
Cześć,
właśnie opróżniłam butlę z glukozą, nie była zła, z jakimś dodatkiem esencji pomarańczowej, więc tym bardziej ok Pobrali mi masę fiolek krwi i czekam se godzinkę na kolejne badanie. Głodna jestem po tej glukozie okrutnie. No nic, trzymam się jakoś, może nie zasłabnę.Tamka, konwalianka, justta lubią tę wiadomość