Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgradka ja dziś też miałam iść na zajęcia a zamiast tego poszłam... spać na 4h ;/
Cały dzień jakaś niedodziałana jestem, jutro muszę pójść już na bank bo mam ćwiczenia a dziś były tylko wykłady...
A propos skarania z facetami: moj mąż wpadł rano na genialny pomysł, że ma ochotę na świńską świeżyznę...a to ja powinnam mieć ciążowe zachcianki (?)... Zapakowali się w dostawczy wóz z kumplem, pojechali do znajomego rzeźnika i kupili całego świniaka na spółę... Siedzą teraz w garażu u kumpla i obrabiają wieprza. Nie powiem, na mięsko zawsze chętna, ale sama szybkość od decyzji do wykonania mnie lekko zaskoczyła.
Teraz zachodzę w głowę, gdzie ja wepchnę pół świni??? Znajoma ma chłodziarkę nieużywaną w piwnicy, chyba trzeba będzie pożyczyć na czas jakiś ;/zgredka, Yasmin, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Pati trzymam kciuki aby wszystko się okazało dobrze.
Tamka lubię za solidarność. Mam nadzieję, że teraz jak się już wypocisz, to w końcu cholerstwo sobie pójdzie.
A ja też byłam się przespać bo czułam się beznadziejnie, jakieś przeziębienie mnie bierze.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze!
Lara wspolczuje chorego meza! To jest najgorsza rzecz jak moze sie przytrafic kobiecie
Neukowa wow pol swini, hehe no to macie spore wyzwanie
Ja czekam na meza...wczoraj tesciowa do mnie zadzwonila i tak mnie wkurzyla, ze myslalam, ze jej przyloze! Zaczela mowic, ze moj maz jej nie kocha, ze woli tesciowa, ze nie zadzwoni do niej, a ona od trzech dni ma 38 stopni ( pozniej m. rozmwail z bratem i twierdzil, ze mama jest przeziebiona..nosz k...)
A dzis powiedziala,mojemu, zebysmy jutro przyszli na obiad, to jej powiedzial, ze skoro jest chora, to nie przyjdziemy,bo moze mnie zarazic, a ona na to, zeby w takim razie sam przyszedl
Zaraz ja rozstrzelam!!!!
A moze przesadzam i powinnam mu pozwolic, by sie odczepila, ja juz nie wiem co robic, zeby nie bylo nieporozumien.. No kurcze przeciez jestesmy rodzina!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa, toz to maz ma istne zachcianki ciążowe, ale zeby od razu pół świnki? Omg!!!
Misi@, ahhh te teściowe, nawet nie ma co tematu podejmować bo nerwy nie są potrzebne ;(
Pati, wszystko bedzie dobrze, Ale dobrze ze pojechałaś sprawdzić, pisz nam tu!!!!
Misi@ masz racje, chory maz to tragedia.... -
Mój się uśmiał po śwince, swoją drogą nieźle, że Twój umie obrabiać świniaka, przy tej okazji mój opowiedział mi jak poród cielątka przyjmował za dzieciaka..
a ja mam pytanko: któraś z dziewczyn pisałam o najlepszym laktatorze z testowanych (jussta? Yasmin) który to był babyone czy który polski??
-
Witam po imprezie ależ się objadlam masakra! Kurczaczki, pyszne salateczki, kluski slaskie, karkoweczka itd
A tort pyszny jak nie lubię to ten był mega taki śmietanowy lekki
Ale wszystko mnie boli padam na ryjek.
Pati daj znać koniecznie co i jak!
Tamka i Kroko łącze się w bólu z rozpychajacymi dzieciami
I spokojnej nocy życzę, dobranocKrokodylica lubi tę wiadomość
-
a ja stale na necie i mała właśnie się też rozpycha, a liczyłam, że jak będzie mieć ciasno za jakiś miesiąc to będą to delikatniejsze ruchy, ale widzę skutecznie wyprowadzacie mnie swoimi postami z błędnego przeświadczenia ;p
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wrocilam... przebadana, wybadana wzdluz I wszez:-) wszystko jest ok. Szyjka dluga, zero rozwarcia. Krew I mocz ok. Najprawdopodobniej to macica sie rozciaga a ze mam tylozgiecie wiec moze dlatego jest to tak bolesne a do tego musze sie czesciej wyprozniac... dziecie bardzo aktywne, kicalo, ruszalo sie, skakalo... to najwazniensze.... w razie gdyby bole byly czestse lub bolesniejsze to poloza mnie na obserwacje... alw oby nie...
LaRa, Nieukowa, zgredka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Naciskam mocniej ręka brzuch i puszczam, po chwili powinna odkopać, ale coś mi cieżko idzie te budzenie i położyłam sie na bok, prawy, bo zawsze mnie podkopuje... No nic, czekam...