Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara gin mi mowil, ze w drugiej ciazy szybciej odczuwa sie ruchy. Ale.super:-)
Kochane ja sie zegnam I spadam na jakis film. Dzis maz wybiera z naszwj kolekcji filmowej. Ciekawe co neda za nudy na ekranie;-)
Dobranoc moje kochane... do jutra:-) -
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:A ja miałam zająć się ubrankami_ale nie dalam rady.
Jeszcze tylko kąpiel i sen, chłop zasnął po obiedzie i chyba będzie spał do rana
Moj zasnal po kolacji o 19 ale go o 20:30 wyciagnelam z lozka. Teraz musi sie polskiego uczyc ze mna
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Uff, a ja dopiero zasiadłam do kompa
O 20:00 wróciłam z angielskiego, potem gotowanie oiadu, pieczenie chleba na jutro i tak mi zleciało...
Zgredka dziś wyczesałam z kota ilość kłaków o gabarytach melona ;/A drugie tyle zostało na wersalce... wiosna idzie to pewne...
Aha, dziś przyszły do mnie 3 paczki! Bujaczek, katarek i książka "Położna" J. KalytyTylko czytać nie ma czasu!
Plus zakupiłam pierwszy śliniaczek i fajne śpiochy i pajace mieli w Carefourze
Misi@, Krokodylica, Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Pati, gratuluję ruchów, ja czułam na pewno od 15tc, ale pojedyncze, a takie żeby nie musieć się koncentrować i czuć to właśnie też 16tc
Też myślę o Lili i zastanawiam się co u Leo... Szkoda że nie zostawiła kontaktu ;(
Tamka szykuj się szykuj, lada chwila będziesz donoszonaPati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hmm... chyba koło 40zł na allegro, musiałabym sprawdzić... trochę ostantio kupowałam i nie pamiętam co za ile było
A propos tekstu "za komuny tego nie było", zawsze mnie w sklepach dzieciowych bawią przyszli dziadkowie pierwszego wnuka, oglądają, chodzą, marudzą przez pół godziny sprzedawczyniom bo nie wiedzą co kupić i zawsze kwitują to tekstem "szkoda że jak ja rodziłam to tego nie było, ale teraz tym ciężarnym i matkom dobrze!"Pocieszni są
Tamka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja stale na tablecie, stale się jarając.
Edit: 6:32 witam się z rana, jeszcze tylko kapote narzuce i dompracki, hohoho tylko 2,5 tyg i koniecoy yeah
Pozdrawiam wszystkie Panie i ich pociechyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 06:34
Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
witam, wczoraj rzeczywiście dostaalm piekny prezent:) dzidzia ma 1,09cm i bije serduszko, tak się rozkleiłam, że ekarz nawet próbował trafić w serduszko żebym usłyszala, no ale się mu nie udało;) dostałam l4 i z tego podniecenia wyszłam nie płacąc;) heh;)
fajnie tak czytać o tych Waszych przygotowaniach:) też tak chcębeszka, Smoczyca1, LaRa, Nieukowa, konwalianka, Tamka, Krokodylica, Pati Belgia, Yasmin, MANIEK lubią tę wiadomość
-
witam,
blondik jeszcze raz gratuluje
zgredka swietne rzeczy
smoku spij poki mozesz.. u nas zaczeły sie problemy i od 2 nie spimy..
za to załatwione mamy chrzciny- wreszcie, odbędą sie w święta, no i ciekawostka.. moja ciężarna siostra odmówiła, za to ciężarna szwagierka (żona brata mojego P) sie zgodziła..jeden problem z głowy..teraz muszę podskoczyć ustalić menu i juz.. jutro tez przyjeżdżają panowie od pergoli, maja mierzyć i mamy ustalic kiedy beda robić.. wiosna idzie:) choc za oknem snieg z deszczemNenaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Donoszona!
Blondik, gratulacje! Ogromnie się cieszę
Zbieram się do gina, może Kajtek ujawni swoje planySmoczyca1, Misi@, konwalianka, Krokodylica, Blondik, Pati Belgia, Yasmin, Nieukowa, LaRa, Biedroneczka83, justta lubią tę wiadomość