Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara gin mi mowil, ze w drugiej ciazy szybciej odczuwa sie ruchy. Ale.super:-)
Kochane ja sie zegnam I spadam na jakis film. Dzis maz wybiera z naszwj kolekcji filmowej. Ciekawe co neda za nudy na ekranie;-)
Dobranoc moje kochane... do jutra:-) -
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:A ja miałam zająć się ubrankami_ale nie dalam rady.
Jeszcze tylko kąpiel i sen, chłop zasnął po obiedzie i chyba będzie spał do rana
Moj zasnal po kolacji o 19 ale go o 20:30 wyciagnelam z lozka
. Teraz musi sie polskiego uczyc ze mna
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Uff, a ja dopiero zasiadłam do kompa
O 20:00 wróciłam z angielskiego, potem gotowanie oiadu, pieczenie chleba na jutro i tak mi zleciało...
Zgredka dziś wyczesałam z kota ilość kłaków o gabarytach melona ;/A drugie tyle zostało na wersalce... wiosna idzie to pewne...
Aha, dziś przyszły do mnie 3 paczki! Bujaczek, katarek i książka "Położna" J. Kalyty
Tylko czytać nie ma czasu!
Plus zakupiłam pierwszy śliniaczek i fajne śpiochy i pajace mieli w Carefourze
nick nieaktualny, Krokodylica, Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Pati, gratuluję ruchów, ja czułam na pewno od 15tc, ale pojedyncze, a takie żeby nie musieć się koncentrować i czuć to właśnie też 16tc

Też myślę o Lili i zastanawiam się co u Leo... Szkoda że nie zostawiła kontaktu ;(
Tamka szykuj się szykuj, lada chwila będziesz donoszona
Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hmm... chyba koło 40zł na allegro, musiałabym sprawdzić... trochę ostantio kupowałam i nie pamiętam co za ile było

A propos tekstu "za komuny tego nie było", zawsze mnie w sklepach dzieciowych bawią przyszli dziadkowie pierwszego wnuka, oglądają, chodzą, marudzą przez pół godziny sprzedawczyniom bo nie wiedzą co kupić i zawsze kwitują to tekstem "szkoda że jak ja rodziłam to tego nie było, ale teraz tym ciężarnym i matkom dobrze!"
Pocieszni są
Tamka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja stale na tablecie, stale się jarając.
Edit: 6:32 witam się z rana, jeszcze tylko kapote narzuce i dompracki, hohoho tylko 2,5 tyg i koniec
oy yeah
Pozdrawiam wszystkie Panie i ich pociechyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 06:34
Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
witam, wczoraj rzeczywiście dostaalm piekny prezent:) dzidzia ma 1,09cm i bije serduszko, tak się rozkleiłam, że ekarz nawet próbował trafić w serduszko żebym usłyszala, no ale się mu nie udało;) dostałam l4 i z tego podniecenia wyszłam nie płacąc;) heh;)
fajnie tak czytać o tych Waszych przygotowaniach:) też tak chcę
beszka, Smoczyca1, LaRa, Nieukowa, konwalianka, Tamka, Krokodylica, Pati Belgia, Yasmin, MANIEK lubią tę wiadomość
-
witam,
blondik jeszcze raz gratuluje
zgredka swietne rzeczy
smoku spij poki mozesz.. u nas zaczeły sie problemy i od 2 nie spimy..
za to załatwione mamy chrzciny- wreszcie, odbędą sie w święta, no i ciekawostka.. moja ciężarna siostra odmówiła, za to ciężarna szwagierka (żona brata mojego P) sie zgodziła..jeden problem z głowy..teraz muszę podskoczyć ustalić menu i juz.. jutro tez przyjeżdżają panowie od pergoli, maja mierzyć i mamy ustalic kiedy beda robić.. wiosna idzie:) choc za oknem snieg z deszczem
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Donoszona!
Blondik, gratulacje! Ogromnie się cieszę
Zbieram się do gina, może Kajtek ujawni swoje plany
Smoczyca1, nick nieaktualny, konwalianka, Krokodylica, Blondik, Pati Belgia, Yasmin, Nieukowa, LaRa, Biedroneczka83, justta lubią tę wiadomość

[/url]