Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Wszystko na www.mojewypieki
Ja z tej storny wszystko pieke. Tzn. nie szukam innych przepisow tylko zawsze z mojewypieki. Moj standard to sernik waniliowy i brownie i narazie dwa rodzaje bulek a takze pancakes i crapesy. Pieklam tez inne rzeczy i zwykle wychodza.
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ja z tej storny wszystko pieke
. Tzn. nie szukam innych przepisow tylko zawsze z mojewypieki. Moj standard to sernik waniliowy i brownie i narazie dwa rodzaje bulek a takze pancakes i crapesy. Pieklam tez inne rzeczy i zwykle wychodza.
ostatnio nic nie pieke, bo odrzuca mnie od slodyczy, ale moze jutro sie przelamie i zrobie kruche z malinami i pianka
albo mufiny ze snikersami, maz je uwielbia
zgredka lubi tę wiadomość
-
Wrocilam I padam.... zmeczona I wyczerpana a jutro z Marcelem I malzem na basen... juz mi nienodpuszcza... wiec.... nie mam wyjscia. Jeszcze musze jitro przed jakis jednoczesciowy stroj kupic bo brzuszek juz spory I nie bede sie czula komfortowa w dwu czesciowym...
Beszko wlasnie o to mi chodzi... lubie swoja prace I choc duzo ludzi sie dziwi bo kobieta tak obcykana w budowlance zdarza sie rzadko, ja nie widze na dzien dzisiejszy nic bardziej fascynujacego:-). Potrzebowalam tego zmeczenia praca I (nie zrozumcie mnie zle) malej odskoczni od choroby Sebastiana. .. kocham go ale czasem musze zmienic moje mysli....
Justta sliczny Leos:-)
Malenq chwal sie Kosia, juz dawno jej nie widzialysmy...Nieukowa, beszka, zgredka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredko konsultuje z klientem wszyatkie etapy budowy, remontu I dopilnowywuje pracownikow na poszczegolnych etapach pracy. Rozwiazuje problemy I szukam rozwiazan. Robie planning na prace I zajmuje sie zamawianie I dostarczaniem materialow.
-
Dziewczyny bardzo bardzo powoli czuje, ze znowu mnie chyba jakies przeziebienei lapie
. Moj chlop juz dzisiaj rano skarzyl sie troche na drapiace gardlo i bol glowy. Ja powoli czuje gardlo i jakby leciutenki katarek. Kuzwa co za syf..
Niestety moj musi chodzic normalnie do pracy a tam sie styka z wieloma ludzmi a do tego wczoraj musial na jakies wieksze spotkanie jechac i mowil, ze tam mnostwo pratkujacych ludzi bylo.
Zaraz ide atakowac to herbata z imbiru i pasta od tesciowej (zmielone w calosci cytryny i czosnek). Moze walne tez herbatke z czarnego bzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 20:53
-
nick nieaktualny
-
Smoku
ja mam stres jak cholera ale z drugiej strony nie da sie tego uniknac wiec moze lepiej miec to juz za soba.Ale kiedy Zuza zechce wylazic to ja nie mam na to wplywu.
Tamka
hehe spokojnie, sadze ze Twoje latanie po schodach niewiele da.Bedzie gotow to wylezie.
justta
haha padłam, widze tam Krokodylice na zdjeciu
Pati
to całkiem zrozumiale ze masz radoche z pracy i wcale mnie to nie dziwi.
Ja musialam sie polozyc i przespac troche bo okropnie bolal mnie brzuch, nospa forte nie pomagala, wiec troche sie przemeczylam, nie wiem czy to od jedzenia (pierogi z kapusta + pozniej te lody) czy jakie dziadostwo, kolo 22 dopiero mi puscilo. -
Witam sie I ja:-)
Zgredko budowy I remonty domow szeregowych, wolnostojacych I apartamentow. Bloki tu rzadku zobaczysz:-) pare na krzyz I niestety ale w kasku chodzic musze:-) wymogi BHP:-)
Malenq ale Kosia szybko rosnie, ze juz sie w glos usmiecha.... nie moge sie doczekac zdjec:-) a Ty jak sie czujesz? Jak sobie rodzisz z macierzynstwem? -
Zgredko milego wybierania lozeczka:-)
Ja jestem w zawieszeniu.... nic nie moge kupowac bo nie wiem czy chlopoec czy dziewczynka a na neutralne kolory arazie nie mam ochoty. Jesli 30marca nie dowiemy sie plci to wtedy zaczne kombinowac w kolorami neutralnymi...