Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, herbatkaimbirowa mnie trochę ratuje...wczoraj wymiotowalam tylko dwa razy..a tak to tylko mdłości...niestety wypita na czczo nie pomaga...omg...dzisiaj mam imprezkę dla rodzinki, miłego dnia
ja uwazam, ze skoro jest możliowśc trzeba diagnozować maluszka w każdy możliwy sposób, może poza amniopunkcją, ktora zagraża jego zyciu....tylko niektórzy nie mają na tyle poukładane w głowie,aby przyjąć złe wiadomości jakby co...bo co wtedy aborcja? decydując się na dziecko trzeba być przygotowanym na to, ze chorego maluszka tez trzeba pokochac i ma prawo być na świecie-kochany i szczęśliwyLaRa lubi tę wiadomość
-
Blondik, rodzinka juz zna najnowsze info? Czy powiesz im dzisiaj?
Udanej imprezyi jak najmniej wymiotów i mdłości
Zgredko, udanych zakupówWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 07:49
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati dziękuję, jest coraz lepiej..... Brzuszek powoli się normuje, kolki coraz rzadziej, aczkolwiek się zdarzają..... Mała coraz bardziej kontaktowa, taka śmieszka z niej....mamy juz ustalone godziny karmienia, spania, bawienia się itp.
Nabiał nadal mam odstawiony to pryszczyków coraz mniej, nadal kąpie w rumianku i emolientach, smaruję medidermem i jest w miarę ok.
Niestety męczy ulewanie malej, a zagęszczacza nie używał bo po nim jest problem kupkowy....
Kosia waży 5100gr
Moja waga nadal spada heheheh
Tamuś dajesz maleńka hehehe juz czas:-P
Buziaczki
Ps. Pati miłej zabawy na basenieLaRa, zgredka, Pati Belgia, beszka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie jakoś na odwrót jeśli idzie o płeć. Kupilam ostatnio pościel i rożek niebieski, choć babeczka ma być na 100%. Po prostu bardziej mi się podobały.
Po segregacji ubranej stwierdxilam, ze jednak mam za malo ubranej w rozm 74-80, a chyba nie będę miała siły kupować.
Malenq Konstancja jaki teraz nosi? -
Malenq wrote:Pati dziękuję, jest coraz lepiej..... Brzuszek powoli się normuje, kolki coraz rzadziej, aczkolwiek się zdarzają..... Mała coraz bardziej kontaktowa, taka śmieszka z niej....mamy juz ustalone godziny karmienia, spania, bawienia się itp.
Nabiał nadal mam odstawiony to pryszczyków coraz mniej, nadal kąpie w rumianku i emolientach, smaruję medidermem i jest w miarę ok.
Niestety męczy ulewanie malej, a zagęszczacza nie używał bo po nim jest problem kupkowy....
Kosia waży 5100gr
Moja waga nadal spada heheheh
Tamuś dajesz maleńka hehehe juz czas:-P
Buziaczki
Ps. Pati miłej zabawy na basenie
Malenq lubi tę wiadomość
-
Witam się sobotnio
Byłam na usg uwaga z psemna szczęście wszystko z nim ok juz kryzys zazegnany!
Miała jechać oglądać parapety ale nie mam siły malz sam pojedzie i fotki porobi.
Zgredzia udanych zakupów
Malenq super ze u Was wszystko się normuje! Buziaki dla całkiem dużej ale małej smieszki
Tamka działaj działaj
Blondik udanej imprezy życzę bez rewolucji
Kroko czekaj
I miłej sobotkiKrokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Blondik, ciesze sie ze herbatka pomaga (na mnie neistety imbir od pierwszej ciazy do teraz dziala owcrotnie niz powinien). mam nadz.ze impreza rowneiz sie uda
Tamka, jakie ciacho w koncu zrobilas?? ja musze dzisisaj cos na weekend upiec i nie mam pomyslu
Dziewczyny, mam dosc samej siebie!!! jaka ja humorzasta jestem. co chwile sie czepiam i dre na meza...a za chwile rycze i potulna jak baranek. do tego, jak to przez cala ciaze bylo, wkurza mnie balagan, ale sil sprzatac nie mammasakra.
wczoraj jeszcze humorek mi padl po spacerzesyus starszy zapytal sie czy jak bedziemy mieli nowa dzidzie, to jego i jego mlodsego brata nie bedzimey juz potrzebowali
no nie wiem dlaczego takie pomysly w jego glowce. staramy sie jak mozemy zeby posiwecic im 100% uwagi. ostatnio malo co sa w przedszkolu (nie chca), maz w domku. zabawy, rozmzowy, spacery, wspolne gotowanie itp. duuuuzo rozmow o dziecku....ehhh mam nadz.ze bedzie dobrze jak mala sie ulozy. rozmawialm z nim wczoraj duuuuzo, gdy maz klad mlodszego spac. mam nadz.,ze lepiej malemu po tej rozmowie....
-
Dobry
Beszko, wykonałam dramatyczny zakaleckoszmar, takiego gniota to w życiu nie stworzyłam...
Malenq, wspaniałe wieścia jak z serduszkiem? Lepiej?
Mały jakiś bardzo spokojny dzisiaj, gdzieś tam sobie schodzi powolutku bo kości krocza mam mocno obite, do tego biodra, a dziś od rana okropnie ciągnie mnie noga od kręgosłupa
Miłego weekendu laseczki -
Tamuś w takim razie musisz powtorzyc ciasto
ja sie wzielam za sprzatnie calej kuchni ( na razie umylam lodowke) ale to nie lada wyczynmyje, siadam, myje, siadam i tak caly czas... moze do Swiat sie wyrobie
co jakis czas mala probuje wyjsc przez pepek -
Oj Tamus współczuję poobijania i zakalca
próbuj do skutku
Moja dziś łapkami grzebie na dole a nóżki wbija pod żebra alć
A gadałam ze znajoma z SR tydzień temu urodziła córeczkę i mnie pocieszyla ze nie było tak źlei dała mi wytyczne co mam zabrać i okazało się ze za dużo rzeczy spakowalam musze się przyjrzeć mojej torbie
Ale nie dziś nie mam weny musze się zdrzemnac bo mąż tak chrapal w nocy ze masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 11:46
-
nick nieaktualnySkarby kontrolę z założeniem holteru mamy 02.04. I wtedy zobaczymy co z serduszkiem....
Rozmiar 62-68, koszulki itp to 62, a reszta 68
Przepraszam, ze nie odniósę się domwaszych wpisów, ale każda z osobna cmokam i wspieram...córcia zajmuje prawie 100% czasu......
Poza tym jak tylklznajde chwile to opiszę Wam co nam się przytrafiło po szczepieniach, a z czym nadal walczymy..ale tomusze usiąśč na lapka żeby opisać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 12:07
Tamka, beszka, Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
witam sie sobotnie
ostatnio nic mi sie nie chce i zagladam zadko a pisalam jeszcze wczesniej
mam nadzieje ze u was wszystko ok, bo nie ma siły zebym nadrobiła wszystko
sliczne zdjecia
maluszki rosną a my czekamy na nastepnedobrze przeczytałam Tamka juz nie mozesz sie doczekac? hehe bieganie po schodach nie pomoze jesli maly nie bedzie chciał wyjsc juz to przerobiłam
nawet seks nie pomagał jak sie zaparła ze nie wyjdzie
Kroko zaraz tez skoncz 37 widze wiec juz nie ma sie czym martwic ze wyjdzie za wczesnie
Malenq moj mały tez ulewa ciagle i czasem juz mam dosc ale jakos dajemy rade
a i ktos pytał o pieluszki wielorazowe, wiem juz co i jak i jestem mega zadowolona
chociaz nie od razu sie wie co i jak wiec jak ktoras chce to moge napisacTamka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Skarby kontrolę z założeniem holteru mamy 02.04. I wtedy zobaczymy co z serduszkiem....
Rozmiar 62-68, koszulki itp to 62, a reszta 68
Przepraszam, ze nie odniósę się domwaszych wpisów, ale każda z osobna cmokam i wspieram...córcia zajmuje prawie 100% czasu......
Poza tym jak tylklznajde chwile to opiszę Wam co nam się przytrafiło po szczepieniach, a z czym nadal walczymy..ale tomusze usiąśč na lapka żeby opisać....
bedziemy czekac az znajdziesz chwilke
-
Malenq, to czekam na sprawdzenie po holterze aczkolwiek jestem pewna że to tylko formalność
Helenq, ja się właśnie poddałam, ewidentnie młody ma jakieś swoje plany i wizje i robi jeden krok w przód i dwa w tył...
Także Kroko, jak Ci się młoda zdecyduje, droga wolna, nie będę spowalniać ruchu
I kurde coś w tym jest - przez całe życie nie spartoliłam tylu rzeczy w kuchni co podczas ciążyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Helenq to ja poproszę opis wraz z linkiem skąd kupowałas, dobija mnie ciągle wymienianie pampersow, z małą plamka
My dziś u lekarza, Tymek dzielnie zniósł lakowanie ząbków, dostał dyplom, skarbonke i naklejki.. A ja byłam u gina, bo oczywiście nie pasuje mi zapachno i nie wiadomo skąd on taki.. Niby nie ma grzybicy i żadnego stanu, na usg wyszło, że już niewiele odpadów podłogowych zostało.. Jeden szew tylko podejrzany no i dostałam antybiotyk i nie wiem co robić.. Zakupiłam juz, podobnie jak probiotyk dla małego, ale boję się że brzuszek go będzie bolał.. Kuracja na 5 dni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 14:45
-
Wózek przywieziony, lozeczko skręcone i stoi w pokoju. Byliśmy tez w sklepie na wagę i za 19 zł nabylam 10 body, 2 getry, sweterej z reniferkiem, portki i super dresy, bluzeczke, spiochy i sukienkę i może cos jeszcze o czym zapomnialam...
CzadKrokodylica, Nieukowa, Smoczyca1, Pati Belgia, Tamka lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Kroko czekaj
Ale na co?
Dzisiaj była bardzo ciężka noc dla mnie, nie spałam w ogóle, miałam bardzo silny ból "okresowy" - szyjka i całe podbrzusze. Wzięłam w nocy drugą nospę forte ale nie pomogła. Poza tym miałam nieco mokrą bieliznę, już się bałam że wody mi wyciekają ale sądzę że było tego zdecydowanie za mało i to raczej nie były wody. Zasnęłam dopiero nad ranem, przespałam jakieś 2 godziny. Teraz padam na ryj.