Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Pati, moja siostra ma to auto i bardzo je lubi.. kupili teraz toyotę, ale ona nie umie się przesiąść, bo "to takie zwinne" a tamta to "szafa"
w kazdym razie.. psuł się oczywiście, ale raczej jak każde auto. Tyle że ona założyła gaz. Auto faktycznie przestronne i obszerne, zapakowała się rodzinnie na wczasy do Chorwacji na 3 tygodnie:)
to LaRa, dobrze, ze wizyta przebiegła znacznie milej..udanej kolejnej! -
witam w przerwie
wpadłam do domku po wizycie u chirurga (od naczyń i żylaków) i po zakupkach, przedemną jeszcze szybko obiadek musze zrobić i na zebranie do córki
ehh.. chirurg orzekł że zastrzyki p/zakrzepowe do końca ciązy mam brać i to nawet po ciąży też - czyli w połogu, a no i większą dawkę niż miałam do tej pory
jutro do ginki po L4 i recepty a wizyta dopiero za tydzień
są jakieś wieści od Tamki?
kciukam dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:10
-
co do autek to my mamy renówke grand espace 7 osobowy i tak sie teraz zastanawiam czy nie będzie mały
pies nam pół bagażnika zajmuje a to i tak przy 5 fotelach
we czwórkę na ostatnie wakacje zapchaliśmy całe auto a to bez wózka,i całego tego majdanu juz było
ale generalnei auto spisuje sie dobrzePati Belgia lubi tę wiadomość
-
yooooooooo
decyzja co do porodu zostanie podjeta na nastepnej wizycoie czyli 9.04.
z malenstwem mym wszystko wporzo, wazy 2733 g. wg gin wszytsko w normiestawia ze mala urodzi sie z waga 3200-3300 g. serduszko sprawdzone - ok, generalnie wszytsko ok.
Luteine skonczyc i odstawic. no-spe tylko wtedy jak beda pojawiac sie te skurcze. Generalnie mam nie dotykac brzucha bo dotyk i glaskanie podobno poteguja skurcze.
gbs pobrany, zaniesiony do laba.... teraz czekamy...
ahh no i oczywiscie nie obeszlo sie bez wizyty w ciucholandzie3 sukieneczki kupione
kamizelka i jeszcze jakies tam inne ciuszki
puknijcie mnie w leb!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:57
Nieukowa, Blondik, Freja, Pati Belgia, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
LaRa cieszę się że wszystko ok - z ciuszkami mam tak samo, choć już komplet mam
jeszcze pranie rozwieszę i do szkoły na zebranie bleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 16:09
-
TAMKA, caly czas trzymamy kciuki
MISI@, ale przeciez nie musisz rodzic na lezaco. jesli lepiej tolerujesz bol stojac lub kolyszac sie (/wskazane podczas skurczu), to przeciez tak mozesz. no chyba ze cos sie bedzie dzialo, to doktorek potrzebuje dostepu i wtedy trza lezec.
PSOTKA, mi maz pomyl okna za zew. a ja wew. domu...ale tylko niecala polowe tego co mamy...reszta po porodzie
LARA, piekna waga malej. tez sadze, ze wieksza bedzie niz doktorek zaklada, jesli bedzie ksiazkowo przybierala...no a z tym to roznie bywa.
moja w skonczonym 35 tc wazyla 2300...